Как да му кажа, че искам да го направим за 1ви път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да му кажа, че искам да го направим за 1ви път?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2339 пъти
Здравейте! Момиче на 17 години съм, приятелят ми е на 19. Заедно сме от почти 4 месеца, излизаме всеки ден, освен, че е момчето, в което съм влюбена, той е най-добрия ми приятел и на него споделям най-много от всички хора в обкръжението ми, всеки ден сме заедно и като цяло много си го обичам, както и той мен, имам му доверие, мога да се отпусна напълно и да бъда себе си с него... таа нека да премина към главния въпрос. Аз съм все още девствена, не съм правила нищо сексуално с друго момче. Бившия ми приятел ме караше да правим секс, но аз отказвах, просто факта, че ме караше, а не искаше да ме изчака ме отблъсна. Сега съм готова и го искам, приятелят ми има сексуален опит, но никога нищо на сила не ме е карал да правя и знае, че съм девствена, говорили сме си за това, казвал ми е, че ще ме изкача, колкото е нужно. Проблема В момента обаче е, че аз не знам как да му кажа, че искам да го направим... наистина мога да си говоря за всичко с него, но просто не знам как да му изтърся просто ей така, , искам да го направим". И въпроса ми е как да го направя, така че да не ми стане неловко или неудобно? Благодаря предварително и Ви моля само за сериозни отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 720368aebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е няма какво толкова да го мислиш. Както и да го кажеш, много ще го зарадваш. Ако имате терен, направо започни с целувки и пипане и му кажи, че го искаш. Ако не, казваш му да мисли за място, защото искаш да го направите. И от там той ще поеме нещата ;)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 61bdb54f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Който го иска,търси начин и не се коси от Ориенталските предрасъдъци!
Но у нас още битува Турското подсъзнание,че ако жена си поиска от мъж, то тя обезателно е курва,лека жена или някакъв абсолютен отпадък !!!
И точно това кара жените да крият чувствата,мераците и желанията си за секс !?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1a922d4564
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако имате къде ще е още по-добре, нищо не му казвай, само му показвай :D почни с целуване, оттам нататък той ще те разбере, щом има сексуален опит.

Жена на 21г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c02dcccda9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му с действия, не с думи. Като сте някъде насаме, почни да го целуваш, да го докосваш, натискай му сё, ама продължи дълго. Той ще схване и същественото ще се случи от самосебе си. Може също да почнеш с масаж. Първо го разтрий, ама гледай да е наголо, че после по-бързо да приключите със събличането. После от масаж, минаваш на целувки, еротични докосвания, сядаш в него и той ще продължи.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4717696b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жените не говорят вербално какво искат и очакват, а го показват с езика на тялото, с поглед, жестове и т.н. ако ме разбираш какво искам да ти кажа. Провокирай го, съблазни го с жестове, държание, поведение - без да казваш нищо. Ако е мъж на място веднага ще вдене за какво иде реч. Успех и после напиши как е минало.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a3aba6c88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми че и той може да е девствен :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3a92fdd85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спокойно, няма от какво да се срамуваш. Кажи му, че искаш да го направите и се чувстваш готова.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 71dc35c947
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Неловко и неудобно? Защо? :) Защото тялото ти си има своите нужди, напълно естествени и очаквани? Няма нищо неловко в това, което желаеш. Природата сама е разпоредила кое как да се случва, а моментът при вас очевидно е настъпил, за да минете нататък. Освен това сте близки и се обичате, най-очакваното и естествено нещо на света е да бъдете интимни.

Най-вероятно той често мисли за същото, но ти е обещал да се въздържа, докато ти се почувстваш готова. Щом го усещаш близък и го желаеш, най-простичкият начин е да се усамотите на някое хубаво място и да му подхвърлиш нещо като: "От известно време ми се иска отношенията ни да преминат едно ниво нагоре. Да бъдем физически заедно. Интимни. Искаш ли да опитаме тези дни? ". Дай му време да се подготви с презервативи, а и чисто психически, за близостта, която предстои да споделите.

Поговорете искрено за това какво ви притеснява, къде бихте могли да го направите. Не оставяйте неизговорен страх или притеснение да остане между вас преди първия път, защото е много важно да пристъпите към акта спокойни.

Бъдете искрени, честни един с друг и задължително ползвайте предпазни средства, когато моментът настъпи. Говорете открито и като приятели, без осъждане, само с разбиране и топлина. Колкото по-спокойни сте преди акта, толкова по-приятно ще ви бъде впоследствие, когато останете без дрехи. :)

Останалото ще се случи по най-естествения начин, а след това само ще задобрявате, ще ставате все по-уверени, и ще ви е все по-комфортно да бъдете заедно. :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 74c960bbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче, няма какво да му мислиш! Прегърни го и го целуни, и продължавай да го целуваш ..ако трябва погали тялото му, това е достатъчно да те разбере. Тук думи не са нужни, а са направо излишни. Бъди спокойна и вярвай в себе си, всеки би разбрал този сигнал.

Сара

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d56bde106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чакай малко ся, аз изпуснах логиката на тая история. Обясняваш се, че имаш най-добър приятел, на него казваш всичко бла бла и после изведнъж не знам как да го направя с моя приятел. Кво целяха тия разсяснения относно най-добрия ти приятел, не разбрах?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker