Защо не ме желае ,както преди ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо не ме желае ,както преди ?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1487 пъти
Здравейте, момиче на 21г съм и живея с приятеля ми, които е на 30г. Проблема е там, че преди много ме желаеше правехме го по 3 -4 пъти на ден, но от както заживяхме заедно по -рядко, но вече от половин година 3 пъти в месеца даже и това е много, и то само той като пожелае. Аз като започна да го възбуждам, защото знам кое му харесва и как да го направя той ми казва "НЕ СЕ ЛИГАВИ " "СЕГА НЕ ИСКАМ" момче да се дърпа за секс (wtf? ) Та, не стоя като дърво в секса, ми само аз съм активната той легнал, и аз действам затворил очи като мъртвец, и то ми се убива всякакво желание... Създавам игра той не отразява намеквам му говорим (той казва не може само секс ) смисъл аз не искам само секс, а ми поне да се задоволяваме. Не съм грозна, нито проста виждам, че има проблем , но не е в мен, защото аз винаги искам когато пожелае.
Не мога да си го обясня...
Няма никакви проблеми...
Чувствам се ужасно като анатемосана от него и не ми е готино, тъй като не съм задоволена от човека, които обичам не е нормално да отблъсква момиче на 21г, което толкова много е желал.
Вече мисля, че съм омръзнала и си има друго забавление :(
Не искам отговори от сорта " ма ти си проста, нормално той голям к'во очакваш" знам, че е голям, но си е жизнен и т. н
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5333d3114f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами или има друга,или с нещо го дразниш. Във всеки случай се разделай с него и си търси друг. То явно ще му изневериш рано или късно.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 582457b833
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мога да ти кажа, че те разбирам. Момиче на 20 съм, приятелят ми е на 40. От 1 година сме заедно. В началото всичко беше отлично. Огромна химия имаше. Но.. След 2-3 месеца започнаха засечките. Разбрах, че той е извратен, не иска да си признае пред мен и " нормалният" секс с мен не му харесва. Съветвам те да видиш дали и твоя приятел не е такъв. Попитай го какво харесва. Какви фантазии има. Често пъти проблемите в секса са свързани с липса на приемане, ниско самочувствие, тайни.. Или в краен случай с трети човек. Говори с него за тези неща, но ако се запъне да ти отговори не се мъчи. :( Ако секса не върви, връзката приключва. Много е унизително да се нагласиш цялата за него, да оправиш всичко вкъщи и накрая да останеш гола и отхвърлена.. . А никога мъж не ми е отказвал. Прерових му телефона и видях толкова порно.. Не съм против порното, но когато ми се прави на изморен... Вариантите са:
1 Наистина да е изморен( но да се случва от време на време)
2 има проблем с главата ( и съответно с възбудта)
3 има си друга
В нито един от случаите не се унижавай! Той е мъж и трябва да поема инициативата и най - малкото да ти обясни защо се държи така.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 374426de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добрият вариант в твоя случай е,че по всяка вероятност си му омръзнала.Настъпила е рутината и ежедневието във вашата връзка.Свиквай.Далеч по-лошия е,че има друга жена.Тия негови затворени очи такива мисли ми навяват.Не са празни приказки,пиша от опит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2d6b1c857f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като мъж просто не мога да разбера как може мъж да легне по време на секс и жената да се самозадоволява едва ли не. Просто тоя е страшна флегма, а и ти явно си много глупава да ходиш с 10г. по-голям от теб.
Съвременната пропаганда убеждава жената, че хората били млади и на 30 и на 40г. защото има лекарства с които да се поддържа живота по-дълго, но тези болни хора и да са живи пак не са здрави и в пълни сили така, че не си взела добро решение с твоя, но пък и ти явно си някаква противна щом той не те желае.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 582457b833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 4
Много ниско изказване от "мъж". Сигурно си под 30г. М*хльо. Дразниш се от големите мъже, нали? Със сигурност не си нито модел, нито красавец или най - малкото готин мъж.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fc369b3962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката до номер 4 под достойнството ми е да се занимавам с теб само ще кажа едно. Не ме познаваш, а обиждаш и това мнението ти не го зачитам ,че е под всякаква критика ....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fc369b3962
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката до номер 2 и аз откривам всякакво порно, но с по възрастни жени аз не мога да му дам това, което иска и се чувствам в бездънна яма. Просто когато иска той ще му отказвам, за да разбере, че и аз имам желания не само той и то само нощем, когато спя, което ми е супер неудобно, тъй като съм сънена и съм неадекватна, а когато искам да си покажа способностите е изморен... Не знам какво да правя вече. Очаквам някакви съвети, а ми се казва че съм тъпа и грозна, а дори няма основание за това

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fc369b3962
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката, благодаря на номер 5, това не е мъж и няма нужда от коментар.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5a731f1cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мацка, защо изобщо си се хванала с 30-годишен батка, като можеше да си намериш и някой на твоите години? ! Та той е с ЦЕЛИ 9 години по-голям от тебе, тази разлика не е малка! Ти си в разцвета на младостта си, а него само 10 години го делят от 40-така, докато се скапе, одъртее, грохне и писалката му увисне безжизнено надолу като хобот на слон. Може дори вече да има проблеми с потентността и да не го вдига, ти видя ли такова нещо? И да си, нищо чудно, на мъжете от средната възраст нататък им спада тестостерона в организма, и с това им спада и сексуалното желание. Разбира се, не изключвам и изневяра като вариант, много е вероятно да се поти с друга през времето, когато не е с теб, и затова после да е твърде изморен за теб и да не ти обръща внимание. Във всички случаи, по-добре си хвани друг приятел, по възможност на твоите години, който да е още млад, жизнен и енергичен като теб, и най-важното, да ти е верен, за да нямаш повече такива проблеми.

Ж, 26

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker