Този сайт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Този сайт
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 555 пъти
Здравейте на 24 години съм. Искам да кажа, че и преди, когато имах време и сега, когато нямам, чета този сайт. Може би още от 14 годишна. Често го отварям. Историите тук както и коментарите и съветите са ме научили на доста истини за живота и са ми помогнали да реша много сложни ситуации сходни на тези, които хората преживяват и публикуват тук. Изключително много се радвах на подкрепата получена тук, макар и анонимна и се радвам и когато се помага на другите хора. Като цяло черпя философска мъдрост оттук и много се радвам на коментарите на изключително интелигентни и различно мислещи хора. Хубаво е да знам, че там някъде има човек, преживял същото като мен, който се чувства по същия начин и не съм едиствена. Благодаря и за съветите и мнението на многото хора тук. Разбира се има и доста негативни и хейтърски, но какво да се прави, винаги ще има и малко такива.
Исках с тази тема да попитам и вас, дали този сайт до някаква степен ви е въздействал по някакъв начин и ако да по какъв, дали по добър или по лош? Колко теми сте публикували тук и какви отговори сте получавали? Поучавала ли ли сте добри съвети, които впоследствие сте използвали? Аз честно казано има неща, които дори с приятелите си не мога да споделя, нито с родителите, защото ще ме гледат осъдително или ще са прекалено разтревожени, пък най - малкото от всичко ще ти дават добър съвет. друго нещо за сайта е, че в много тежки за мен моменти съм го отваряла и съм намирала истории много по - лоши от моята и това до някаква степе ме е карало да се чувствам добре, колкото и недобре да звучи. Винаги има по - зле от теб. Искам да кажа на отчаяните хора, просто да не губят надежда, че промяна ще има и тя зависи от тях. И да не чакат на готово всичко да стане и нещата да дойдат при тях. Животът не е толкова лесен.
Като цяло този сайт и може би бг мама са едни от малкото останали функциониращи, където може да си анонимен и да изразяваш мнение свободно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: e594ea9c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста често пиша тук, защото ми е неудобно да споделям на приятелите си за проблемите си. Сигурно на модераторите им в писнало от мен. Имам поне още 2 теми намислени да напиша преди 15 септември. Получавала съм добри отзиви и съвети. Но и много хейт.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1478af04ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм на 24, знам сайта отдавна, както и като имаше още izpoved, писал съм сигурно 5-6 теми, доста повече коментари и имам история, която искам да напиша, когато имам повече време и емоционална стабилност, защото става въпрос за болен приятел, с който загубихме контакт, а ми липсва.

Доста интересни теми и коментари съм видял през годините, хубаво е, че го има

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b939c543d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Но едно време беше коренно различен... Преди около 15на години. Тогава наистина беше полезен. Сега и него съсипаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: baced3fe97
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 32 съм, от 8-9 години посещавам сайта. Помогнал ми е за доста неща, надявам се и аз да съм помогнал на хора тук.

Бих искал да одобряват отговорите по-бързо или да направят система, която да ги одобрява по подразбиране и едва после, ако се прецени че коментарът е извън правилата, да се премахва (подобно на някои новинарски сайтове).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker