За 6 месеца не е прониквал мен нито веднъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За 6 месеца не е прониквал мен нито веднъж
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 5595 пъти
Здравейте. Много моля модераторите да публикуват историята ми. Търся съвет от непознати, защото това е твърде интимен проблем, за да го споделя с близки или приятели и затова ще се радвам на всеки един коментар по темата.
На 27 съм, без кой знае какъв опит във връзките (от което да си призная на моменти ме е срам). Така се случи че учех и работех едновременно в чужбина (и още съм там) и честно казано не ми беше приоритет да имам човек до себе си. Симпатична съм, казват ми често че съм красива, спортувам много и имам атлетична фигура (157см, 46кг).
Завърших хубава специалност и се реализирах добре веднага след следването. И естествено след като намерих материална стабилност ми се прииска да имам човек до себе си. Тъй като почти няма момчета в прителския ми кръг, реших да пробвам с Тиндър, без да имам кой знае какви очаквания.
Няколко пъти излизах с различни момчета. С повечето от тях не си паснахме (нямахме общи интереси, възгледи за живота или поне нещо, за което да се хванеш, за да ти даде желание да опознаеш човека). С малцината, които си допаднахме, стана ясно от началото, че не търсят сериозна връзка.
И след около 7-8 месеца излизане с различни се запознах със сегашния ми приятел. Интелигентен, възпитан, внимателен, скромен и срамежлив мъж на 30 години. Спортува много, гледа страшно много цветя у тях и е много привързан към семейството и приятелите си.
Супер много ми допадна от първата среща. Бях сигурна че искам да го опозная повече.
Почнахме да излизаме, и на третата среща вече се натискахме. Стигна се до секс, но на него не му стана. Сконфузи се, започна да се извинява, аз го успокоих че това се случва просто се е притеснил и нищо повече. Аз усетих че ерекцията му не беше достатъчна силна и докато си слагаше презерватива му спадна абсолютно, буквално за части от секундата. Въпреки това по време на следващите срещи пак пое инициативата да се стигне до секс, но този път дори не се опита да проникне, а само ме задоволяваше прониквайки с пръсти. На мен ми стана ясно, че или се притеснява супер много или си има някакъв здравословен проблем. Поради тази причина не съм отворила темата, за не го карам да се чувства кофти.
Пробвахме втори път, след като аз го помолих (тъй като в този момента ерекцията му беше доста силна и си казах, че този път имаме всички шансове да се получи). Но уви, същата ситуация като първия път... Тръгна да слага презерватива и му спадна съвсем.
След време ми сподели че е ходел на специалист и са му казали че той дефакто проблем няма и всичко идва от главата... Подчерта, че му е писнало всеки път да му казват едно и също (което веднага ми подсказа че е имал този проблем и преди). Умишлено го попитах имал ли е подобен проблем в предишни връзки. Отвърна ми че не (допускам че може да не е искал да си признае, за да не се разделим... ).
Постоянно се стига до секс (ако мога да нарека проникването с пръсти по този начин). Възбужда се и има ерекция, понякога по-слаба, друг път по-силна. Виждам го, че това го мъчи и на моменти го дистанцира физически от мен. Като изключим този проблем, той е всичко, което търся в един мъж. Не зная как да постъпя. Готова съм да му помогна по всякакъв начин да си реши проблема. Да ходя на терапия със сексолог заедно с него примерно.
Ако останем заедно, аз искам да създам семейство с него. Знам, че и той иска, тъй като ми е казвал, че иска да има деца и дори умишлено е подхващал темата.
Мислите ли, че има шанс да има пълноценен сексуален живот един ден? Аз ли не го възбуждам и съответно не съм правилния сексуален партньор за него? Напълно импотентен ли е и ако да, лечимо ли е? Колко време да си дадем, за да видим има ли шанс някога това да се промени?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: b451d25508
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитайте без презерватив, но с друг начин за контрацепция.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e6d7d235bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уви, ако на 30 е импотент, то на 35-40? Какво семейство без хубав, здрав секс, не се излагай. Или искаш материална сигурност, да не ти изневерява /щото не може/, а ти да си намериш любовник... защото е неизбежно. Няма смисъл да правиш нещо за някого, което е безсмислено и обречено и да страдаш ти. Гледай себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a5efae8a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човек може да има всякакви проблеми, може и да се притеснява, макар че е на 30 вече. Аз имах един период когато бях страшно депресиран и изобщо не ми се получаваше...не знам, поговорете си, гушкайте се, целувки, кажи му че ти е добре с него...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 92c8b15bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Приятелят ти не е импотентен, а притеснителен и вероятно с много малък опит с жените. Ако беше импотентен, никога нямаше да получава дори минимална ерекция.
Аз имах същият проблем за около 2 месеца след като се запознах със съпругата си преди 15 години. Тя ми беше първата жена в живота и бях много притеснен. Тогава го преодолях сам, след като се "поотпуснах" с времето, но сега има прекрасни препарати, които могат да го "подпомогнат". Съветът ми е да си купите Циалис или Виагра и да го направитя първите няколко пъти с тях. След това, когато му преминат притесненията, вероятно и ерекцията ще му стане стабилна и без помощни средства.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bdddecbeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Гледал много цветя, мил и любезен и не му става пишката... нещо още трябва ли да ти навява определени мисли? Това с главата е 1-2 пъти, а не 6 месеца. На мен ми се е случвало с приятеля ми първия път когато бяхме заедно - просто беше пил и си призна след година, че се е притеснявал.

П.С. Не си губи времето с такива “мъже”. Ако този проблем го интересуваше да си го беше решил сам. Отделно има и хапчета, алкохол и т.н, които да му ударят едно рамо, за да преодолее това поне за една вечер. Недей да тръгваш да му влизаш изцяло в положение, да му решаваш проблемите, да го дундуркаш и да си готова на всичко. Без секс какво семейство?! И как ще е за напред.. не си губи времето, а продължавай да търсиш. Запиши се на семинар, танци и каквото се сетиш, за да срещнеш мъже там. Тиндър е помийна яма и много мои познати са си патили с него. Просто си се хванала за първия с по-сериозни намерения, нищо повече.

Късмет със срещите :)))

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e6d7d235bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Сексологът може да помогне само по един начин - като преспи с теб и ти покаже какво е секс, хаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 58c35eac84
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Импотентен мъж няма да седи надървен и да му падне ей така. Това става в главата.

Така описано... ми се струва, че твоята неопитност с нищо не допринася. Ти като видиш, че е в ерекция пробва ли да му духаш, ама не като третокласничка или монахиня, а наистина да му покажеш колко го искаш. С това, което правиш, как го гледаш и какво МУ КАЗВАШ.

Като го олигавиш от топките до върха си го сложи директно. Това на човек с някакви колебания в ерекцията да му се слага презерватив е равносилно на самоубийство.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 22a53f4924
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Мацка, има нещо просто, което може да е разковничето. Прочетете за PIED. Когато човек прекали с порното, мозъкът му се обърква и не отговаря на нормални сексуални стимули. Нека твоят пряител да спре изцяло порното за няколко месеца, заедно с всякакви изкуствени стимули - снимки, секс истории. Често това решава проблема.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: addf101770
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не очаквай чудеса. Не си губи времето, животът не е безкраен, младостта пък съвсем. Проблемът не е в теб, а в него. И с мис Свят да е и с плеймейт, той пак толкова ще си може. Шест месеца е достатъчен срок да преодолее притеснение, срам, неопитност и каквито още оправдания се сетиш. "Идиотско е да правиш едно и също и да очакваш различен резултат", Айнщайн го е казал.
Човекът може да е добра дружка, съквартирант, чудесен градинар, но не е МЪЖ, още по-малко пък баща, освен ако не е открил начин да прави деца с ръка. И да се омъжиш за него, ще ти стане досаден и неприятен, ще ти писне от опитите за нормален секс и ръчния труд и накрая ще си намериш любовник. Такова ли семейство искаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e6d7d235bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   6 месеца не му става и ти очакавш нещо да се промени? Моля?

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0c4a902168
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторската: Минал съм по същия път, едно към едно. Вярно е в главата белята. Да не изпадам в детайли, направо споделям решението при мен. Първите два-три пъти пих производните на Виагра, това задържа ерекцията и секса стана върха. След това вече нямаше нужда от хапчета, спадна ми напрежението и всичко ок. Даже сега съпругата ми вече не издържа на толкова секс, иска ме бързо да свършвам. Успех и не се притеснявайте, въпроса никак не е сложен. Успех

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dc3f2b7ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз пък съм по- голям рекордьор- за 19 години не съм прониквал нито веднъж в жена.
М19

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bde8f96172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Една сексложка разказваше за подобен случай, на основата на стреса и им беше препоръчала да се натискат, да са заедно в леглото, но без проникване. И така решиха проблема.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d502aa15d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Има доста мъже с подобен проблем от пристрастяване към порното. Говорете за това, но трудно би си признал. Спете по-често заедно, за да не гледа порно и редовно му го масажирай с тяло и ръце. Говори му някакви възбуждащи неща. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 799b615c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Според мен беше излишно да пишеш,че сте слаби и атлетични и тренирате. Ама нали трябва да се изфукате? Както и да е. По-темата : Този проблем може да му е от години, семейство от този човек няма да имаш,търси другаде. Отваряй темата, и ако му пука за теб, може и да се опита да се лекува. Но според мен, това не се лекува.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fdef86411a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Отглежда цветя, не му става... Нещо не е наред. Може да е прикрит гей или пък нещо друго. Търси си нормален мъж. Без секс няма семейство, а и той може да покаже скритите си интереси в секса. Не към теб.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a2a3dce5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Когато човек гледа порно или мастурбира много заради това се получава това. Ако спре след 1 месец ще се оправи. Това го знам защото го прочетох от един лекар, спрях да лъскам и се оправих. Губи се чувствителността като лъскаш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b6977d674c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Да се провали веднъж, два, три пъти -бих разбрала. Но това определено не е нормално. Какво семейство и какви деца като вие и един път не сте правили секс? Може би е гей, но не иска да си го признае. Макар, че аз познавам гей, който е женен и има дете. При твоя приятел проблема очевидно е много сериозен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b78e97658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Може да опитате с писхолог, сексолог и прочие, но според мен ще е губене на време, за теб особено. Както и травма. Тези цветя много ме притесняват...не познавам нито един нормален мъж, който да има подобно отношение към цветята, не че е лошо принципно, но издава нещо неприятно, немъжко за човека. Психологът да каже. Половин година е много време! Аз имах търпение една цяла нощ с такъв мъж. То не бяха хапчета, спрейове...Нищо и нищо и нищо. Според мен умряла риба не може да се съживи.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 544fa21a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Да бе Братане, разбрахме - той не може да го вдигне, ама тя е виновна.
Авторке, намери си някой, който може лесно, а не такъв дето има нужда серенада под балкона да му пееш, стихове да му рецитираш и не знам си кво си още, за да го вдигне.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ced27ab0b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Тук в БГ е достъпно, евтино и пълно с най-различни секс стимуланти, та какво остава за чужбина.
Но явно е доста задръстен твоя момък, щом не му идва на акъла да приеме алтернативни мерки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3b221cc9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Стига глупости аз бях в същата ситуация, докато сложа презерватива и ми спада. Мисълта, която ми минава докато го слагам е само да не ми спадне и точно това се случва. Това е на психическа основа! Един път като спадне постоянно ще го преследва, мисълта че ще се изложи. Най-добре да вземе някакво хапче, желе и да пробвате, ще е твърд с часове и ще се отпусне и няма да има толкова голямо притеснение. След това няма да има нужда от стимуланти.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a2c212a399
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Братане, ти явно редовно духаш, щом си така категоричен...
Темата е писана от жена, не от гей, а духането и аналния са сексът на гейовете. Много си долен, гнусен и извратен. Сигурно затова си сам. Жените харесваме хетеросексуални мъже, които са привлечени от жени и женски полови органи. Теб като те привлича педерастията, намери си мъж и стига злобя. Никой не ти е виновен.

Авторке, аз на твое място бих останала с този човек въпреки всичко. Щом във всичко друго го бива, сексът да ти е проблемът. ;)
Заеби го секса, щом имаш сериозен и добър мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: addf101770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   23, само че 80 % от тези рекламирани боклуци нямат никакъв ефект и не стават за нищо. Освен да ти вземат парите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e33edd533e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Имала съм такова гадже. Накрая пи Левитра и му стана, но съжалих. Беше кръгла нула в леглото, даже насила го правех. И при него уж на психическа основа, но какво от това. Зависи колко ти е важен сексът. Аз едвам изкарах 4 месеца с този при положение, че спах с други.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 990005b021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 26

Да бе, да,не стават. От три години на Камагра гел съм по два пъти седмично. Мощно клатене, и мощен оргазъм накрая.
Това, че на вас не действат си е ваш проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e6d7d235bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Май на тоя твоя друг му полива задната градина, само това ще ти кажа. Бягай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 19595520e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   И аз мисля като н.17, нещо е сбъркано, и баща ми разбира от цветя, но и от дървета почти е лесовъд хаха. И от селскостопански животни също,но си е наред. Този не стига че има проблем, ами не взима и мерки. Прави се на луд. Според мен е гей

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 96e2b04d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Аз опитах веднъж секс с гей. Беше ми приятел от години. Очаквах, че ще е страхотен любовник, особено за отзад. Оказа се кръгла нула! Аз се уморих да му го вдигам. По-добре да бяхме викнали някой, да ни оправи и двамата.
ж 36

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e6d7d235bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Изчакай още шест месеца, или направо шест години. Дай му шанс. Може да се случи и да ви се получи. А дано, ама надали.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 68e9ae5c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторката

Много благодаря за всички коментари.

Тъй като тази седмица имах предвидена лека операция и след нея няколко дена въстановяване вкъщи знаех, че ще имам известно време да помисля, и да се поразровя повече из Интернет, и да се опитам да разбера къде точно е проблема.
Затова и предния уикенд, след поредния неуспешен опит, открито поставих проблема. Просто докато още бяхме в леглото и го гушках му вметнах, че може би било добра идея да опита с някакъв стимулант, за да се отпусне и да се получат нещата.
Неговият отговор ме шокира. Той потвърди, че това е вариант, но ми и каза, че няма проблем с ерекцията иначе. Аз се вцепених и го поразпитах. Едва ли не излиза, че няма проблеми, когато мастурбира. Надървя се и си свършва. И аз отново го попитах дали е така всеки път. И той потвърди, че може един-два пъти да не се е получавало, но иначе е окей.
И аз естествено веднага отвърнах, че може би тогава проблемът е в мен. Че аз не го възбуждам или може би не съм подходящия сексуален партньор за него. Той е убеден, че не съм аз проблема. Каза ми, че го възбуждам, че му харесва, когато съм с него и не би искал аз да променя, каквото и да е от моя страна. Въпреки това аз го попитах направо, ако с мен не се получава никога и след време се разделим и срещне друго момиче, с което няма да има проблем, няма ли да съжалява за времето изгубено с мен. Той ми предложи да се разделим ако желая, щял да разбере това мое решение. Аз му отвърнах, че нямам желание да се разделяме, а просто търся решение на проблема и просто не съм очаквала, че нещата не се получават само в мое присъствие. Той подчерта, че ако се разделим ще съжалява. Не би искал да опитва с която и да е друга. Не предприел нищо до момента (относно взимане на стимуланти), тъй като всеки път си мислел, че нещата ще се получат, тъй като няма проблем иначе. Напомни ми, че съм го срещнала в доста кофти за него период (което всъщност е вярно). Ние се запознахме в края на февруари, а той в средата на март остана без работа. Имайки предвид, че вече седем месеца е безработен (а търси работа постоянно), а изглежда и има някакви други проблеми (в семейството), които не споделя, не мога да отрека, че си има и други притеснения и бих разбрала, ако не му е до това.
Именно и заради това го гушках пак и му казах, че знам че не му е никак лесно в момента и само и единствено искам да му помогна. И ще проявя търпение и не искам да го натоварвам допълнително с това. Той ми отговори, че не го натоварвам и че действиятелно не е нормално повече от шест месеца да не се получават нещата и че ще трябва да се заеме моментално да реши и това. Пак ме попита дали съм сигурна, че искам да продължим. Отново потвърдих, че нямам желание да се разделяме и искам да се преборим с това заедно, защото това е единственото, което ме притеснява във връзката ни. И така се приключи разговора.
После го усетих по-спокоен от обикновено. Остана по-дълго от обичайното. Трябваше сутринта да стане рано и да отиде да помага за организацията на някакво събитие. Станахме рано, приготвих му закуска и можеше да тръгне, когато пожелае. Излезе чак 12 без 10. Дотогава се гушкахме и си приказвахме. Имам чувството, че бяхме по-близки от когато и да е било.

Въпреки няколкото коментара, че може би е гей, изключвам напълно този вариант. Успявала съм до момента (2-3 пъти) да го свърша с ръка и уста. Със сигурност се възбужда от жени. Ако беше гей, щеше да побърза да ме запознае с приятели и семейство, за да се покаже като хетеро, защото с този проблем не се знае колко дълго ще останем заедно.

Относно цветята, той е израснал вкъща с огромна градина и много цветя. От няколко години живее в апартамент и това му липсва, личи си. Просто семейството му има традиции да се занимава с това. Иначе не е оспорвам, че не е много мъжкарско.

Според мен е доста вероятно да става въпрос за някаква еректилна дисфункция. Която може да е резултат от порно зависимост, а може и да не е. Не съм лекар, че да съм напълно убедена кое откъде идва.

Мисля че обаче че положението е още по-сериозно, защото той по принцип няма много опит с жените, най-вероятно не е имал сериозна връзка до момента и комбинирайки тези фактори с еректилната дисфункция и липсата на работа (която виждам че вече избива към депресия и чувство за малоценност), резултатът е плачевен.

Не искам да се разделяме. Поне не за момента. Може би съм наивна, глупава или просто имам чувства... Не зная. Но бих съжалявала ако прекратя всичко само заради единия секс. Знам без секс връзка няма, както и семейство без секс е невъзможно да има. Наясно съм че това е краткотрайно решение. Но честно казано повечето момчета, с които съм излизала до момента са ми предлагали секс и нещо повече. Чувствала съм ги винаги студени, отчуждени и егоистични. Може би именно факта, че той не е такъв и е различен ме кара да желая да продължим въпреки всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 519d1aabce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Според мен еректилна дисфункция значи, че не може да постигне ерекция.
А доколкото разбирам, той има ерекция до момента, в който трябва да сложи презерватив и да проникне.
Според мен това е по-скоро от притеснение. Примерно, като ти се случи веднъж и след това само за това си мислиш, и сам се сдухваш. Евентуално аз бих пробал с някакъв стимулант или пък малко алкохол (все пак да не се прекалява, защото има обратен ефект), колкото да му паднат задръжките.
И въпреки всичко 6 месеца ми се струват страшно много време.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e314d15d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Номер 9, трябва да спреш да четеш бози или да спиш по три часа, не е ок. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0e1fc11488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Проблема е от презервативаи на мен ми се случва от тх. Пробвайте без или взимай противозачатъчни.

Без презерватив ми е супер, клатя кучката здраво!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3c7eff8ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Просто има мъже на които им спада при слагането на кондом. Това е. Пробвайте друг вид контрацепция..

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2b110f25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Няма химия при вас, това е цялата работа. Намери си човека за теб. А, Номер 25 е много странен и жалък случай. Измислен свят в главата, не е добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a523315904
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Може да взима стероиди и за това да не му става.Имам един приятел, който тренира от 20 години, има големи мускули, много е силен, ама много.Сваля момичета, води ги у тях и ... НИЩО.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6c3a586567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Има проблем с възбудата в реалността. Липсата на секс и на жена води до пристрастяване към порното и мастурбирането. Говоря за години. Мозъка не може да определи дали е реално или не. Определя го, като реално, но в действителност не е така. Той е свикнал с ръка физически и психически. Изпразвала си го с ръка, значи само така действаш за момента. Друг вариант е накарай го да пусне порно, което му харесва и да свърши пред теб, както и ти. Аз също имах такъв проблем и найстина е свързан с мастурбацията. Прекрасно момиче имах и не ми ставаше говорихме, казах й какво гледам и харесвам и постепенно се случиха нещата. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker