Моля, дайте ми съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля, дайте ми съвет!
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3302 пъти
Здравейте! Жена съм на 39. От три години съм разведена и живея само със сина си, който е на 14. От няколко дни забелязвам следи от семенна течност по моето бельо. След развода не водя полов живот и е ясно, че следите са от собственото ми дете. Моля, дайте ми съвет? Да говоря с него, да си замълча или да предприема нещо друго? Ще съм благодарна ако и други жени споделят дали са имали моя проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3b24615366
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говориш с него внимателно, КОЛКОТО ПЪТИ Е НЕОБХОДИМО!

Обясняваш му как стоят нещата в живота! Казваш му, че му е позволено да се задоволява в банята, в неговата стая и да гледа порно!
Помагаш му да се ориентира в отношенията с момичетата на неговата възраст и да си намери гадже, което винаги да може да кани на гости!
Купуваш му презервативи и го обучаваш как да се държи с момичетата, както навън, така и в леглото!

Упсех и пиши как е реагирал при разговора!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 670bf24f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко, нормално е. Тоест, не е много хубаво, ама и аз си спомням, че съм правил така. На леля ми на бельото обичах да се търкам, яко ме възбуждаше тая жена. И там подобните му глупости. Обличал съм женски дрехи, беше ми интересно и т.н. Сега си харесвам жени, че и си имам жена и дете, на 31 съм и не съм станал нито гей, нито с майка ми или леля ми нещо е имало. Можеш да го сръчкаш дали има момиче, да го насърчиш и т.н. За другото, можеш да му кажеш, можеш и да не му. Само ако го правиш, гледай да е с равен тон, не да се разстрои яката. Обясни му кое-какво и така.. Трябва да си и баща в тоя случай, щом си разведена.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 075fa3cb7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Еба си мамата. Буквално. Аз бих хванала малкото лекенце и бих му завряла дърво в гадния свинктер. Да види хубаво ли е. Оправете си децата!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4c6094cd58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Може да не е от сина Ви, а от някой от неговите приятели.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 19a2d9e734
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Някой почна много да си фантазира и да събира материал.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a214ef7b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От авторката: Благодаря на номер 1 и 2. Към номер 4 - помислих си го, но не съм разбрала да е канил приятели вкъщи. Ако все пак е от негов приятел още по-зле. Към номер 5 - необмислен коментар, някои си имаме реални такива проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3b24615366
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, от 1,

Разговорът за секса и сексуалната култура е редно да се проведе за пръв път дори на 9-годишна възраст, но най-вече 11-12-13, а и на 16 има какво да кажеш на детето си! Това НЕ може да бъде сторено в рамките на един разговор, а е редно регулярно да отделяш време, за да говориш с него, без да му натякваш някакви твои си неща. Трябва да му създадеш собствено поле, в което да се чувства себе си и да не се притеснява, т.нар. лично пространство!

СЪДАЙ ПРАВИЛА В ДОМА! Направи уговорката с него, че може да се задоволява спокойно насаме и че оттук насетне, когато го викаш за нещо, ще чукаш на вратата на стаята му, така че да каже дали е зает и дали може да влезнеш спокойно (освен ако не се касае за нещо спешно)!
Кажи му, че дори и да се случи да го завариш да мастурбира или да гледа порно, не би му направила проблем, но го помоли тези неща да не ги върши твърде шумно, да се чува по стаите...

Също така при еякулация да използва салфетка – тоалетна хартия, кухнеска ролка…, и да не остава следи по целия апартамент! Кажи му, че е добре в стаята си винаги да има такива – даже ти му постави до леглото! Както казах, купи му презервативи, научи го как да ги ползва, ако трябва. И винаги, когато му трябват спешно пари за тях, да не се притеснява и да увърта за какво са му нужни поредните 10 лв., а да казва направо!

Попитай го дали има нещо, което го смущава и виж как би могла да му помогнеш!

Бъди винаги отзивчива за негови въпроси, но го възпитай, че навлизането в личното пространство на друг човек не е редно, така че да не злоупотребява с любопитството си как е протекъл твоят сексуален живот!

Разбери, че имаш мъж в къщата и така протича пубертета при нас, който човек може да го откара и до по-възрастен!

Няма нищо срамно и нередно да говориш с него на тази тема, но ПОСТАВИ ГРАНИЦИ, които да спазва!

Ако не му осигуриш лично пространство от време и място, където да може да се самозадоволява и еякулира редовно, детето ти НЯМА да се чувства добре, а и може да го забавиш в развитието му! Момчетата на тази възраст имат потребност да свършват ПОНЕ ПО ВЕДНЪЖ на ден, а понякога по няколко пъти за деня. Приеми го и да не те притеснява това - напълно нормално е и трябва да се постараеш момчето ти да може да задоволява необезпокоявано сексуалните си потребности, ако искаш да е здраво и психически, емоционално, а и физически!

Но насърчи го да си намери приятелка, научи го как да постъпи - как да ѝ предложи и пр. Време е вече да има първото си гадже, дори и да не се стигне до секс!

Надявам се да разбереш колко е важна майчината подкрепа и да му осигуриш необходимата свобода да израсне като здрав мъж!

Бъди внимателна, търпелива към него и винаги насреща за неговите мъжки проблеми, но ВИНАГИ от дистанцията на родител!

Пиши как се развиват нещата!

Поздрави! :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b3ebee6a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Aми кофти, то какво да казваш, не нормална работа, ще се засрами. Защо баща му не поговори с него? Сигурна ли си, че семена течност? Нормално е да се вълнува, ама от твоето бельо е прекалено.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 452888aff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съвсем нормално явление, е не съвсем защото си играе с бельото на майка си, но е нормално на тази възраст да се възбужда от женски атрибути. Явно му се иска истинска жена, но като няма и на бельо се кефи и онанира, за да изпусне напрежението. По скоро говорете с психолог, нормално е да се възбужда от женско бельо, но да се празни и да оставя явни следи, това вече е ненормално, не преценява, че ви цапа дрехите, това го смята за нормално, но всъщност точно това е ненормалното. Скоро ще се оправи всичко, скоро ще си намери момиче и няма да се занимава с вашето бельо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c1743130be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Измислена тема пак от фантазьорката.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a214ef7b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката: към номер 7 - благодаря за съветите! Към номер 12- иска ми се това да беше измислица, но за мое нещастие е истина. Към номер 8 - с баща му сме разведени, те двамата не се разбират особено. Няма как да говорят на тази тема помежду си. За мое съжаление съм сигурна, че това е семенна течност. Няма как да греша. Към номер 9 - надявам се скоро нещата да се оправят. Обичам детето си повече от всичко и искам то да се чувства добре. Но в случая мисля, че синът ми премина доста сериозни граници. Имам усещането, че съм се провалила като майка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a214ef7b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имала съм подобен проблем. Мъжът ми е международен шофьор на автобус и отсъства по няколко дни. Преди време съм намирала бикините си размествани. И то точно в дни, когато мъжът ми е бил в чужбина. Имаме едно дете, момче, което тогава беше на възраст колкото сина ти. Повдигала съм темата пред детето, а той отричаше всичко. Аз съм убедена, че е бил той - защото няма кой друг да бъде. Но чак петна от сперма не съм откривала по бельото си. Ако искаш съвет от мен - повдигни темата и ако трябва ти му купи едни прашки и да права си тях каквото си пожелае. Но да се празни в твоите, това ми идва в повече. Ж. 44

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bca5fb44fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да нямаш бяло течение

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2f194f03c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   ГОВОРИ С НЕГО ЗА СЕКСУАЛНОСТТА ПО ПРИНЦИП! Но не му намеквай дори, че си забелязала спермата и така нататък. Ако родител се държи и говори с детето си така, че все едно сексът, привличането между половете и т.н. не съществуват, детето започва да се срамува от сексуалната си природа. Ако родителите му му представят един свят, в който сексуално няма, т.е. единственото сексуално, което то вижда в този фалшифициран свят, е неговата собствена сексуалност. Следователно я чувства неуместна и нередна. Което е ужасно за бъдещите му връзки.

Останал съм с впечатлението, че българските родители са трагично задръстени в това отношение. В чуждестранни фими може да чуеш, когато един персонаж е брутално неадекватен с противоположния пол, приятелите му го питат „родителите ти да не би да са пропуснали да проведат РАЗГОВОРА с теб?" (Did your parents never have THE TALK with you?)

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: fa0d4810a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Дори и да водиш полов живот спермата по бельото ти няма как да не е от сина ти.
Иначе ... моя фетиш към дамско то бельо се появи някъде към шеснадесетата ми годишнина. Харесваше ми да обувам бикините на майка ми и да се галя, дори понякога излизах с тях. Майка ми разбира се разбра - все пак забеляза, че нещата й са пипани, пък и два три пъти оставих без да искам спермата си по тях. Последва разговор, който беше доста притеснителен за мен. Неочаквано за мен прояви разбиране и започна да ми купува. Но усещането вече не беше същото като с това, което Тя беше ползвала. Трябваше ми доста време, за да събера кураж, за да й го кажа. Тогава просто започна да ми оставя нейните, с уговорката, че повече няма да го ползваме и двамата.
Е ... прз годините имах и хомосексуални контакти, но след време се ожених и продължи да ползвам само дамско бешльо

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker