Платените момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Платените момичета
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3325 пъти
Защо подяволите повечето млади момичета се насочват към проституцията? на сила ли го правят ? Ок някой ще кажат заради парите но парите не са най важното и парите се изкарват и по-много други начини макар и не същите? Много ми е интересна тази тема и искам да чуя вашите мнения какво мислите за тази дейност? Как се съгласяват повечето момичета на по 18/24г да се занимават с тези неща при положение че всякакви хора ходят от сорта пияни,дрогирани или нечистоплътни ? Вместо това може да си живеят спокоен живот и да са свободни а не да са постояно на повикване ? Ако се чудите защо питам ще ви кажа че наскоро ми стана инт в сайт за платени услуги и срещнах много красиви поне на снимките момичета и се замислих как е възможно тези красиви момичета да са там качени вместо това мога да имат нещо много повече или поне да си хванат някой богат мъж

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 777640427d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много добри въпроси задаваш, човеко, но отговорите им няма да ти харесат!

Заради пари, заради лесни пари, заради много пари, заради лекомислие и инфантилност, необразованост, душевна нищета, глуповатост, циничност, егоизъм, непукизъм, бездарност, лентяйство и още, и още...

С една дума - АЛЧНОСТ!

Да те са красиви, много красиви, но и всичко онова, което описах по-горе...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5e85e93f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не са повечето момичета, а само изключения - най-пропадналите.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0e5a07ddd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Не е толкова лесно да си хванеш богат мъж колкото си мислят всички.
2. Изкарват пари, които иначе никога не биха изкарали. Пример 1500 лева средна заплата за София е 5 пъти секс за 300 лева. 25 пъти на месец са 7 500 лв. - заплата за която ти трябва солиден стаж или високоплатена специалност. Не добавям допълнителни услуги, наемане на вечер и т.н
3. Нулеви разходи за каквото и да било.
4. Бързо натрупване на пари, които могат да бъдат прехвърлени в инвестиция като имот, собствен бизнес и т.н

Реално за година и половина без проблем можеш да си купиш жилище, което да ти остане за цял живот. Дали е хубаво или не едно момиче голямо значение няма. Гледа се само тялото и “тунинга”.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bfa4d15acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Защото има момичета, които обичат секса с различни мъже. Парите са бонус към това.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dc5f371a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, аз не съм проститутка и никога не бих се продала, защото достойнството ми е 1 място, но разбирам момичетата, които го правят, въпреки че НЕ ги одобрявам.

Трябват пари за висше в чужбина, компютър, кола, приличен телефон, оправяне на зъбите, косата, грижа за кожата, ноктите, достатъчно нови дрехи, обувки, чанти, аксесоари, спорт, отделно за здравословна храна, добавки (ако има нужда), сметки за ток, вода, телефон, Интернет, наеми, а само с една заплата от 700-800 лв това е невъзможно. Нито може да си плати всичко, нито да пести пари за образование и достоен начин на живот в чужбина. Няма как всяка да чака да стане на 40-50 докато икономиса заветните 2-3000 необходими за старт на нов живот и с тези заплати в България надали и тогава ще ги е икономисала. А, между другото, кога ще събира пари за собствено жилище и откъде ще ги събере? Животът е зверски скъп и тези с малките заплати са обречени. Едва ли го правят, защото умират от желание да се продадат, просто животът ги принуждава.

Също има и мъже, които се продават. Тях защо не ги спомена??

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7c069b0a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защото мъжете все повече и повече се ориентират към тях.
Те не искат обикновените момичета, искат курви и с празни глави и с пълен сутиен :)
Това е истината.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 26a715eebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не са всички, а по-скоро изключения. Има жени, на който не им пука с кого и колко го правят. А в проституцията има страшно много пари. Една стандартна услуга като върви 100 лева за час, да ден с 8 човека са 800 лева. Ако работи 20 дни в месеца са 16 хиляди лева. Отделно ако извърша и по-нестандартни услуги и разни други фетиши може да изкарва и много повече. Да вярно, че има разходи за охрана, терен, може и да трябва да се отчита на някой за да не ги тормозят, но според мен по едно 12-15К чисти пари на месец ги правят "служителките" от тази професия. И тук говорим за "стандартните" безизвестен труженички. За разните там моделки, плеймейтки и други подобни съм чувал, че вървят по 5 хиляди на вечер. Еми колко и какви други хора в държавата могат да изкарват такива пари? Особено пък ако става въпрос за млади момичета.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 12cc353463
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Четейки коментарите оставам с впечатлението, че повечето жени си въобразяват че имат злато между краката. А не разбират че стойността на една жена е съвкупност от няколко фактора.
Първо външност, много е важна, там Господ трябва да е бил щедър.
Второ - с колкото по-малко мъже е била, толкова стойността и е по-висока. Ако е девствена не бива в никакъв случай да проиграва този капитал - девствеността със Сульо Пульо а да търси и дари с тази чест подходящ мъж. Трудно осъществимо, но факт.
Трето. Да инвестира в себе си, образование, спорт или фитнес, поддръжка на добър външен вид и хигиена.
Четвърто - да имате известна доза късмет да ви се случи всичко това. Да се окажете в подходящия момент на подходящото място и да срещнете подходящия човек.
Ако Ви се случат тези четири правила няма начин да останете незабелязана и подобаващо оценена.

Номер 7 правилно е описала нуждите и какво ги подтиква.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2cd81ad1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Аз също подкрепям мнението на номер 7. Няма какво да се добави, освен някое излизане 1-2 пъти седмично. На мен ми свиди да дам 3 лв за едни бадеми, да не говорим пък да си купя хубав телефон/компютър или нещо друго скъпо. Просто нямам пари да живея нормално, да не говорим пък за излишни неща. А компютър никога не съм имала. Искам също кола и книжка, но няма откъде да извадя няколко хиляди. Я си представи едно момиче, което току що е завършило училище, мести се на квартира само с дрехите си и почва първа работа за 610 лв с 300 лв наем. Откъде пари за кола, компютър, телефон, дрехи, обувки, чанти, аксесоари, козметика, коса, нокти, зъби, кожа, масажи (наистина са важни), отделно сметките - ток, телефон, вода, наеми, Интернет. Просто ми кажи как стане? Да, долно е да се проституира, но животът е още по-долен и ги принуждава. На мен лично ми е гнусно да проституирам - и в двата смисъла, освен това единственото, което имам е достойнството ми. Ако и него загубя, ще се намразя. Затова с малката си заплата плащам основно сметки, някой път и тези на майка ми, която не заслужава. Ям от незнайно колко месеца предимно яйца и сирене от 3 лв, защото ми излиза най-евтино, а и протеинът засища. Ядат ми се много неща, сега примерно има апетитно грозде по магазините, дини, пъпеши, месо, мед, банани, сладки, домати, готвено, ама тези неща не са като за моя джоб. Мъча се да събера пари за по-хубав живот. Всеки път като мина покрай някой лъскав магазин с дрехи/обувки се комплексирам. Ходя само със стари и износени неща и тези магазини всеки път ми напомнят колко съм нищожна, бедна и злощастна. И работя много, наистина много, ама никой не цени. Дават ми пари колкото да си платя сметките и да не умра. А щом парите стигат само за основните нужди, значи не работя, а робувам. За да казваме тук в България, че работим, трябва минималната заплата да е поне 1500 лв нето, във всички останали случаи сме си 100% роби.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 260621ebb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защото една такава изкарва сто пъти повече пари и получава сто пъти повече внимание от останалите жени.
Ето аз работя от 17 годишна, зная два езика, имам образование и работих доскоро по специалността си за цели 792 лв на месец. Каква полза от знанията ми, от уменията ми, от факта че се старая доколкото е възможно с тези пари да изглеждам добре и дори успявам? Тя моите пари ги изкарва за няколко часа и със сигурност като влезе в магазина не връща на рафта крем за десет лева защото й се струва скъпо, а си прави процедури за хиляди левове на месец и накрая даже е по - оценена от мъжете.
Преди време ме питаха защо с моята външност не стана компаньонка... да ти кажа предвид че от месеци не мога да си намеря работа наистина започвам да се замислям защо не станах.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5ae7bf9d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Пропуснах да спомена и парите за образование. С толкова много сметки и необходимости семестриалните такси, кръгът се се стеснява задушаващо силно. Откъде пари за толкова неща, авторе? С честен труд не се печели абсолютно нищо, само се губи време. Разбрах го от опит.

Номер 11

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 777640427d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ами номер 11,13 - тогава ставайте проститутки като ви е толкова акъла!!!

Като ви слушам как сте се наредили тука и какви ги приказвате, директно си оформяйте "портфолиото"!

Вие за друго ставате ли въобще?

С много романтична нагласа сте към живота как трябвало да имате всичко и то още на 20 години!

Тоя сайт такива като вас вече го превръщат в начално сборище по набиране на проститутки като всяка т*па к*фла уговаря другата безмозъчна п*чавра, колко хубаво и високоплатено било това занимание...

Вземете помолете модераторите да ви отворят специална секция у форума - "За прохождащи проститутки!"!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4f45572f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Добре, че не са повечето, ок. :)
Само цял студентски град! Сигурно има 20, на които не им харесва да изкарват парите за квартирата си с джучка, на другите им е приоритет! Но, и тия дето търсят мъже с кола и апартамент, и те са същите. Просто нямат сводник :)))

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8dc76cfe88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 10, а какво ще получим когато изпълнил всички горе описани правила? Би ли изтъкнал предимствата които би имало момиче което е останало девствено, чинно е тренирало 5 дни в седмицата и накрая... Ще ми го вкараш безплатно в девствената, тренирана путка Ако имам късмет??? Имали сме били злато между краката, а какво точно имаш Ти? Имаш ли нещо което не е заменимо??? Можете да философствате колкото желаете, безплатно е.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1c2656b2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Моля модераторите да не трият коментари, написани от мъже!

В темите четеме нецензурирани коментари от жени, в които свободно се пишат думи като лайна, сера, идиоти, чукам и пр. и това вас не Ви притеснява!?

Разбирам да са единични случаи, но правото на свободно нецензурирано изказване ясно се дава от вас само и единствено на жените! Това става постоянно! Да не говорим, че допускате теми, нецензурирани, в които НЕ упоменавате изрично, че действията, които са описани в тях, строго се преследват от закона на Република България! Включително не правите възрастова граница за достъп до теми, абсолютно неподходящи за емоционалното и менталното състояния на подрастващи!!!!
Мисля, че е крайно време да си дадете ясна сметка за гореописаните грешки, които пряко касаят нормалното правово функциониране на сайта, който се подчинява на няколко нормативни акта на Републиката!

Пиша го всичко това с най-добронамерен тон! Надявам се, че искате да спазвате законовите норми на страната и да не се отдалечавате твърде много от европейското ниво на информационна платформа със свободно споделяне на лична информация...

При една евентуална сигнализация до съответните институции и последваща проверка от тяхна страна, ще се установят нарушения от подобен характер!

Моля, не трийте моето становище и не пробвайте да ограничите достъпа ми до сайта!

Ако желаете и проявите интерес, мога да напиша по-задълбочено, какво имам предвид на имейла на сайта!
Смятам, че това ще бъде от полза за всички, особено за вашия онлайн бизнес!

До 14

Ти злато миличка между краката нямаш, това ни е ясно!

Как ще ти се стори, когато ти родиш дечица, мъжът ти да почне да ч*ка проститутки?
Вие жените можете да се предложите на всеки красавец и богаташ, докато сте млади и красиви и секса ви е в кърпа вързан! Защо бъдещият ти мъж да не може да ходи по проститутки?

Никой не е казал, че на двайсет и кусур години трябва да си девствена, но да правите секс с тоя и ония за кеф и после да отивате при мъже, които стават за бащи и съпрузи и да го раздавате много праведни, това всичкото идва в повече!!!

Щом имаш желание да се еб*ш и да си правиш кефа, то и мъжете имаме право на платен секс с някоя мацка!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 777640427d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Коментарите ми са 1, 14, 21

Втората част на коментар 21 е насочена към "дамата" с коментар 19.
Допускат се грешки от телефона...

До Автора!

Въпросът ти е много важен и логичен! Темата с проституцията е една от основните за обществото, защото е придобила изключително голям мащаб! Както броят на жените, които проституират, така и онези, които използват техните услуги расте в годините назад все повече, достигайки размери, които до преди не ги е имало!

Вероятно нямаш достатъчно личен опит и задълбочени контакти с различни жени, но ще забележиш, че една част от тях "по душа" са си к*рви! За тях личните чувства и емоции, колкото и силни да са към някого, няма да са основното, което ще надделее при избора им на партньор. И лекотата, с която сменят мъжете, може да ти е ориентир за техния характер и нравственост.
Красавиците масово се насочват към богаташи, мутри, любовници на такива, любовници на политици и тн., тъй като средата на несигурност в нашата страна е огромна, както и тази в страните от източния блок; там е същото положение!
Красавиците се насочват съзнателно към чужбина по абсолютно същата причина! Ако имаше начин да видиш, колко наши българки с добра визия са избягали на запад, щеше да ти стане ясно, че има някаква закономерност.
Сигурно всички, които проституират и са извън страната са или насилвани с цел проституция, или са се подлъгали и капана за тях е щракнал, или по собствено желание, осъзнавайки последствията. Всичко е за пари!
Мацките НЯМАТ СКРУПУЛИ или и да са имали, са скъсали с тях още в тийнейджърска възраст.

Съветът ми е да не се занимаваш с тях! Могат да ти докарат големи главоболия!
Ако видиш някоя красавица, която е добре облечена с телефончето айфонче, със сигурност някой/и я спонсорира/т!

На запад ще се натъкнеш на много по-голям брой красавици, които не проституират и не използват красотата си и дупката между краката си като златна мина, с която да си уреждат живота! Това е така не само заради различната и по-добра ценностна система, но и по-благоприятната социална среда.

Когато общуваш с красавиците, може да ги разходиш по някои житейски теми и наблюдавай за отрицателните качества, които ти написах в коментар 1, да видиш как ще започнат да лъсват на повърхността на характера им...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 13ad1da734
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Реших да се включа и аз във вашата дискусия. Първото, което искам да кажа е, че всеки има право да живее живота си както иска и нямаме право да го съдим! Не всичко, което може да бъде казано, ще бъде валидно за всяко едно от тези момичета или жени и не бива да слагаме всички под един общ знаменател. Средностатистическия българин получава около 700 лева месечна заплата. Едно семейство разполага с около 1300-1400 лева, в зависимост от това колко члена е, ако да речем е четеричленно семейство (майка, баща и две деца), 1400 разделено на 4, се явява по 350 лева на човек. Да, обаче тук не са включени сметките и разходите на домакинството. Всеки родител знае добре, какво означава да има две деца, които ходят на училище. Ако трябва хипотетично да плащат и квартира и така нататък, е в общи линии парите не стигат за никъде. Дори образовани и квалифицирани да са тези въпросни родители, парите отново няма да достигнат. Тъй като сме деца на прехода, все се опитваме на нашите деца, да не липсва това, което на нас или в общи линии нашите деца не са научени на работа. Света стана толкова изкривен, че едно 14-15 годишно момиче, мисли постоянно за пари. Е на това 15 годишно момиче, ако и кажеш, че ще учи до 12-ти клас, след това още минимум 4 години, ако не и повече и ще започне работа, на която работа заплащането ще бъде 700 лева, а след години може да стине до 1200 лева, а на това въпросното момиче само ноктопластиката и е 50-60 лева този месец, как мислите ще приеме всичко това? Разбира се е до възпитание и възприятия. Не всяко българско семейство ще разполага с 1400 лева, има такива които разполагат с много много повече, има такива пък, които и с 1400 лева не разполагат. Тези, които дори и толкова нямат, може да са възпитали дъщерите си подобаващо и те да не прибегнат до този вариант. Освен това, погледнато реално това е най-древната професия. Тази въпросната дама предлага услуга срещу заплащане. Тя сама си носи кръста. Тези пари може да изглеждат лесни, но ако се поставите на някоя от тези жени, ще кажете ли отново, че са лесни? Непознати мъже идват до теб и така нататък. Тя си е избарала да работи това и едва ли някой я пита "Абе ти как спиш нощем? ". Има хора, които просто не могат да си представят да не могат да си платят парното или тока и не искат да живеят в скапана панелка. Защо трябва да ги съдим? Или пък да ги подкрепяме? Живота е техен... Ако не искате дъщерите ви да попаднат в тази професия, просто ги възпитавайте!!!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: af2a5dafe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз самият също давам пари на две момичета за секс.Изкарваме си добре,държа се с нея,като със специална и виждам,че си прекарва добре.
Правим секс,получава си пари,честитим си празниците,харесваме си снимките.И аз и те искаме,да сме щастливи и влюбени,но не се получава.
Аз имам пари в излишък ,тя има красота в излишък,обмяна на услуги.Аз съм млад и добре изглеждащ,но не мога да си осигуря секса с красива жена безплатно.Но мога да изкарвам пари.С 5000 лева заплата не ми е проблем,да споделя парите си с момичета,които са готови да ги вземат.Докато харесвам някоя и не си създаде семейство(разбира се,не от тези момичета)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker