Размисли върху отношенията и типовете момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Размисли върху отношенията и типовете момчета
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1289 пъти
Здрасти!
Момче съм на 24 г. и бих искал да споделя някои от моите разсъждения по тоя въпрос, а вие ми кажете какво мислите по въпроса.
Като цяло знаем митовете за доброто и лошото момче - едните нямат никакъв успех, въпреки това че са "добри" с жените, а лошите момчета имат, въпреки това, че са "гадни" с тях. Мисля, че нещата не стоят толкова семпло и клиширано. Според мен:

- Доброто момче - Всъщност не е кой знае колко добро, главно защото в основата си тази доброта идва от желанието му да преспи с момичето. Много добри момчета стават тегави гадове след като преспят с някоя т. е. всъщност не са добри. Поведението им е отблъскващо, защото постоянно показват жажда за внимание.
Истината е, че добрите момчета често са хора, които имат нужда от момичето не защото я харесват истински, а защото имат незадоволени психологически нужди (ниско самочувствие, например), които се опитват да запълнят. Момичетата не харесват това, защото трябва да играят ролята на бавачки.

- Лошото момче - Според мен еквивалента на лошото момче е красивата кучка. Не стават за връзки, но пък искаш да спиш с тях, затова по-несериозните момичета са привлечени към него. Става въпрос за авантюристичен човек, мистериозен и интересен, но никоя сериозна жена не би се задържала дълго време с него. Това са хора, които имат други филми и просто, за разлика от доброто момче, не се фокусират главно върху момичетата.

- Мъжа - Тва е пич, който според мен е наистина търсеният човек за нещо по-сериозно. Общо взето е човек, който е взел живота си в ръце, самоиздържа се и има някакъв план за бъдещето.

Какво ще кажете вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: dcdbd74f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи... моля да ме извините, че ще си позволя да Ви говоря на ти, но... БРАТО, само с десет години съм по-малка от теб и да бъда честна... въобще през тиквата ми, тоест акъла ми не са ми минавали такива неща. И знаеш лш защо? ! Омръзна ми от такива като теб-момчета, които се мислят за големи мъже. ПИСНА МИ! Не ме интересува какви ще стават-добри, лоши... все тая, брат! Но ми омръзна постоянно да попадам на мъже и скапани подрастващи момчета да вършат простотии пред мен или да говорят точно такива глупости-лошото момче, красивата кучка.... Омръзна ми да ме гледат втренчено и да се празнят точно пред мен. Било то на училище, на улицата.... Така че... няма лошо или добро момче. А, ако има... то доброто момче просто никога не било хващано да върши злите си деяния. ИЗВРАТЕНА И ПРОКЛЕТА работа! Извинявам се, ако съм звучала груба, но пък... да кажа... не съжалявам за думите си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker