До мъжемразките, които ни обвиняват в женомразие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До мъжемразките, които ни обвиняват в женомразие
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2051 пъти
Напоследък има поне един женски индивид, които така звучно и цветущо кряка и вряка из темите, че не може да се подмине без коментар... Точно от нея е повдигната темата „ Какво ви харесва и какво не в spodeli. net“, където и аз ще си дам мнението!

Тъй като поведението ѝ е характерно за голям брой неузрели жени, темата е насочена към всички тях...

Нормални мъже, които целенасочено да излъчват необоснована агресия към жените, няма!

Затова, мили дами, разберете нас, които пишем от ваша гледна точка уж „нападателно“, че мотивите, които ни водят, не са да ви оскърбим или низвергнем, натиквайки Ви в миша дупка...!

Всяка зряла и разумна жена би разчела зад „шовинистичните“ ни коментари ясни опити да Ви помогнем в разбирането и правилното възприемане на процесите в обществото с всички отделни прояви, които са или се налагат като норма! КОЕТО Е ДОБРО ЗА ВСИЧКИ! И най-вече за вас дами, които тепърва се изграждате като жени и навлизате в етапа да създавате семейства, да раждате и отглеждате деца!

Тези социални модели, психологически щампи, които бяха добре изградени от англосаксонския елит и внедрени в нашето (и не само) общество в последните поне 30 години, доведоха до траен разпад на нашия морален, духовен, политико-икономически, военен, културен и прочее живот.

Винаги сме апелирали към вас, преди всичко да се замислите върху вашите действия, не с егоистичната цел ние „непрокопсалите“ български мъже да можем да „блеснем“ над жените, а с идеята да запазим и малкото останало за съхранение в душите на всички ни, за което човек си заслужава да живее и да се бори!

Видяхме какво е разврат, корупция, проституция, циганизация, варваризация на обществото, морална деградация, стерилизация на огромна част от фертилното население, кражби, грабежи в огромен размер, лицемерие, алчност, простащина и подобни!

Не искаме да виждаме как българките биват лесно манипулирани и използвани за обслужващ персонал от най-ниско равнище – равнището на ЕДНА ПРОСТИТУТКА!

Омръзна ни да виждаме как се продавате на поредната мутра за малко повечко благинки!

Гнусно ни е от развратното поведение на евтини жени, които скачат от клон на клон, независимо в брак ли са, деца имат ли и тн.!

ДОКОГА?

България няма да я има след 100 г., продължавайки в същия дух!

Без жени – БЪЛГАРКИ, и без деца – БЪЛГАРЧЕТА, това е невъзможно...!

Необходима ни е на всички ИДЕНТИЧНОСТ, която е на път да се заличи под натиска на псевдолибералните „етики“ и феминисткия глад за надмощия – „жената господар на себе си и света“...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: a4d747f1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си прав, напълно съм съгласна с теб. Не съм чула бабите ми да се оплакват от патриархат, матриархат, неравенство между половете, правата на хомосексуалните и други западни простотии, които не съществуваха, преди някой изкуствено да ги "внесе". Нещата са били доста по-нормални от морална и природна гледна точка, икономиката си е отделна тема, не говорим добре ли е било или не едно време.

Жена 30г.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 86026f267b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Напусто брато, тези същества нямат дори и базови основни понятия ни за чест ни за достойнство.
Разбиранията им за джентълменство са някой балък да им прислугва с отваряне на врати, държане на палта, столове и чанти и с плащане на сметки.
А те милите се възбуждат само от лошия батко и искат той да ги пори кат риби и тъпче кат агнета.
Объркал си адреса, няма получател на посланието.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8a94df0ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Видно е, че си КОМПЛЕКСИРАН женомразец. Сам си се определил като такъв даже. На света няма по-лоши болести от завистта, злобата и омразата. Спри се навреме докато не са те съсипали (ама май вече е късно). Съществата, наречени мъже имате много крехко его и сте податливи на комплекси и чужди влияния. Аз пък донякъде съм мъжемразка заради такива като тебе, дето си фантазират, че ми казват как АЗ ще живея. Като не ти харесват жените, намери си мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b45f2543a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Няма смисъл, братле. Всичко ще си дойде на мястото, като стане тотален разпада и има размирици. Тогава "правата" ще заотсъстват и ще се търси сигурност, ще се правят мили очи, че и деца ще се раждат само по тази причина. Кръговратът е такъв, ние сме просто участници. Не можеш да очакваш от промити мозъци и доста хора без мозъци, да те разберат. За протокола, мъж на 31, с жена на 35, с дете на 6.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c9022905e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   В общи линии в днешно време всички са материалисти, но жените къртят мивки, нагли са само парите гледат, не ги интересува дори тия с кинтите от къде ги имат, и дали са читави хора, а те са бандюги някакви не са им чисти сметките, не са добри хора.. Ама златотърсачките това не ги интересува дали мъжът с пари е морален и има чест, само парите гледат. Не си задават въпроса, как един мъж на 30 има много пари, и как ги е изкарал... Или ако някой ги е наебал и ги е заплодил, си търсят някой бета, да ги издържа и тях и детето/ децата им...

Номер 4, на мен жени не са ми изтрябвали, нито мъже и сам ми е добре, успех в намирането на някой с кинти, за да му ги харчиш, не знам защо реши, че сте много важни, жените общо с мъжете нямат, освен за целите на размножаването, мен деца не ми трябват, сътветно и ТИ не ми трябваш, нито някоя друга и те така....

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4c13f63216
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако искаш да видиш какво е истинска деградация, поживей в Западния свят известно време. В България все още е останал мякакъв морал и традиции. Все пак всеки си отговаря за собствения живот и какви хора допуска вътре. Какво всички други жени правят не би трябвало да те интересува, ако имаш ЕДНА, която точно ти пасва и си щастлив с нея. Животът не е лесен за никого, а за жените винаги е бил много по труден. Вместо да хейтиш всички жени, си намери такава, която да пасва в твоя свят и на твоя морал. Аз не вярвам и ти да си безгрешен, със сигурност си правил неща против твоя морал, затова недей да съдиш и обвиняваш кой какъв е. Но не забравяй, че хората са твоето огледало. Ако това е, което те заобикаля, означава , че ти също си не помалко такъв.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b1c3e4400c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стигнах до там, че англосаксонския елит ни развалял морала и спрях да чета.
Приятен ден!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1c63c43e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз от своя страна ще попитам автора, никъде ли не е успял да намери своята половинка в живота? Има милиарди хора на тази планета вместо да пускаш теми, за това колко си разочарован, от хора които не мислят като теб и това е тяхно право разбира се, просто се обгради с хора които го правят. Никой не те кара да общуваш насила с жена които смятат, че трябва да има равноправие, просто не го прави, с оплакване до никъде няма да стигнеш. Това последното, което си го писал щеше да е смешно ако не беше трагично - Жената господар на себе си и на света - първо трябва да осъзнаеш, че да жената е господар на себе си и това е неоспорим факт не ги определяш ти тези неща, колкото до целия свят хайде стига глупости хората, които управляват свята и са на челни позиции не мислят по този остарял начин, без значение мъж или жена когато искаш власт трябва да си готов да се разбираш със всички около себе си, защото стъпиш ли накриво пътя нагоре е още по труден.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1c63c43e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чудя им се на такива като теб на някакви субстанции ли си? Защо не направиш нещо добро за държавата, за хората за себе си или можеш само да пишеш блудкави и несистематизирани теми без смисъл, целящи единствено да доведат до нов спор между пловете?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6cf1160216
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Автора да обърне внимание на историята, подкрепям го! Преди време се занимавах с една глупачка, тя изневери на гаджето си с мен, но аз исках те да приключат. Тя ми казваше, че не го иска и ще бъде с мен, защото се чувства добре с мен. И реално се чувстваше така, тъй като има неща, които няма как да ги изиграе в интимен план. И така, тя ме представи на своя приятелка, която през цялото време я поощряваше да се занимава с мен. До един месец приключихме, тя се върна при онзи балък, а на мен ми каза, че нямало как да се получи. Привързах се към нея! Казах й, че не съм имал идеята да бъда любовник за няколко пецкания, но тя твърдеше, че няма какво да й предложа. Загуби ми времето, дори ме прееба с работата. И приятелката й каза, че не трябвало да се държа като психар и да я преследвам, а пък аз реагирах нормално и просто исках отговор очи в очи, не съм я преследвал. Онази ме изкара филмар и жалкар. И двете се наговориха и оная стана адвокат на всичко свързано с нас. Тия са много злобни и тъпи същества. Ако са умни и аз съм нещо сбъркан, значи правят всичко това съзнателно. И това не е Ок. Или са тъпи, или са злобни и хитри. Но и за двете неща заслужават критиката. Щото не съзнават нищо, а за всичко дрънкат. Като ги видиш с каква неудачна част от мъжкото население излизат и се натискат по пейките, направо ми се повдига. Даже и старите жени на 60 се подиграват. Една жена ми разказваше " имам два метра хубав син, а тия тука с гейовете се целуват" Права жената. С болни момчета се хващате, смешки. Всеки месец и сиво ви изтича през...

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e88763b9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Само безсмислени обобщения и голословни обвинения! Едно ще ти кажа авторе - на КРИВА РАКЕТА КОСМОСА Й Е КРИВ. Хора има всякакви и жени, и мъже. Ти не можеш да намериш своята жена, но обвиняваш целия женски род. Това е меко казано малоумно. Грешката ти е в предкомпютърното устройство.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 158099f83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Да, като те прецакат няколко пъти жени и си кажеш мнението, винаги получаваш клеймо на женомразец и комплексар, дето никоя не го искала. Най-уникалното в тези обвинения е, че дори не те познават. Може да хранят супер добър и печен сладур, ама няма капчица мисъл да се вложи. Тъпи парченца сте, природата ви е ощетила.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker