Мъжът ми се самозадоволява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми се самозадоволява
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 5084 пъти
Здравейте! Пускам тази тема защото съм обърнала и бих искала да видя какво мислят и други хора по този въпрос.
Една вечер хванах мъжът ми да се самозадоволява. Влязох в банята и след като се изкъпах излизам и видях, че си е съблякал тениската попитах го защо, а той отвърна, че му било топло. Постоя още малко в кухнята и си легна. На сутринта тръгвайки да пускам пералня взимам тениската да я изпера и видях, че е умазана. Попитах го дали толкова му е скучен сексуалния ни живот, че се самозадоволява и защо го прави той отвърна не не ми е скучен така го почувствах. След което започна да ми вика, че съм се била заяждала с него и не пожела да говори повече по тази тема. Не съм от тези жени дето отказват секса. Общо взето в седмицата един два дни ако пропуснем. Когато е поискал е получавал винаги. Не мисля, че сексуалния ни живот е скучен и еднообразен. Почувствах се гадно все едно не го задоволявам, не съм му достатъчна, не го съблазнявам. Въпрос към мъжете : Самозадоволявате ли се при положение че имате жена до себе си и можете да го получите на момента?
Не знам какво да мисля изгубил ли е интерес към мен, изгубил ли е чувствата си, не съм ли му достатъчна, не го задоволявам ли? Не мога да разбера. Вие какво мислите?
Тъй като един път вече се разделяме, защото той ми изневери и се върна при предишната си, но отново не им се получи и реши да оправи отношенията си с мен. Събрах се отново с него заради детето, тъй като то е бебе и има нужда от двама родители. Дали пак ми изневерява и тръгва пак по същия път?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: f708767af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ми човещинка си е. Не знам дали е изгубил интерес към теб, но ти работиш доста усилено по въпроса това да се случи скоро. Може ли да си толкова дребнава честно? Ударил си една чикия, ти вече го изкара ебати утайката. Не може ли човек просто ей така да си удря по една от време на време? Защо трябва да е незадоволен или да му е скучно с жената, за да си удря? Ебането си е ебане, чекията си е чекия. Едното не пречи на другото. Слава Богу, че жена ми не е като теб, нямаше да я изтърпя. Ей, то човек вече и чекия не може да си удари, без да се обяснява.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 721d3b5a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не просто не му е било до секс, с ръка става бързо. Всеки може да си се пипа както и когато реши, просто така е решил. Ако ти от казваше и го прави тогава имаш проблем, сега нищо няма.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d86268419b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж ако искаш мъжа ти да не ти изневерява стане светица и той ще стане свят ,той не ти изневерява просто сменя тялото на греха .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e71e26dee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Има ли човек който не се самозадоволява ?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 40b284792b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нуждата от секс и чувстват, ако се съчетаят е супер, но истината е, че със или безчувства, повечето мъже изпитват по-често нужда от секс. За теб сексът е просто романтика, трябва да има специални условия, трябва да има повод, подготовка. Само не ми казвах, че секс се прави само и единствено под душа и то след вечеря с рози.
Най-добре е, да се разделите. Децата, не са особено щастливи, ако родителите им са нещастни и играят театър. Нямам какво друго да добавя.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a66af58bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Голяма работа станала! Защо го приемаш толкова лично?
Понякога на всички ни се иска просто да стигнем до един оргазъм, без предварителните любовни игри. След като се възмущаваш толкова, че мъжът ти се самозадоволява, това значи ли, че ти никога не го правиш? Осъзнайте се, бе жени! След като правите секс редовно, какъв ти е проблема, че си праснал една злобарка?
Жена 45

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 43522f156d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако попрочетеш някоя и друга книга по темата, ще видиш, че е нормално за необразованите в сексуално отношение жени да си помислят нещо от рода "аз не го ли задоволявам, че...".
В същите тези книги ще прочетеш и че едното няма нищо общо с другото. Две различни неща са, и повече би трябвало да се притесняваш ако НЕ се самозадоволява...
Така че, спокойно, всичко е наред. Нр.1 го е казал същото, но с други думи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c25374e12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   За ебането мъжът трябва да се старае. Подготовка на жената, сдържане да не се изпразни, докато тя не свърши поне веднъж. Пък чекията си е мързелива работа. Кеф набързо. Ако се опитваш да му насадиш някакъв комплекс за вина заради това, само ще навредиш на брака си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0fb2a010f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не мога да разбера с какво точно те е засегнал. Мастурбацията при мъжете е напълно нормална, даже и необходима. Почти всички мъже се самозадоволяваме, дори да си имаме прекрасна партньорка, с която да правим редовен секс. Не си го слагай толкова на сърцето, а позволи на мъжа си малко лично пространство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 81b9a82b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С моя мъж сме в прекрасни отношения, сексът също е редовен и разнообразен, но се е случвало да се задоволяваме и никой не намира това за трагедия. Пример, аз съм вкъщи (работя на смени и не винаги почивам в същите дни като него), той е на работа, обаче аз нещо съм се размечтала за него и за предишната нощ... Отивам до спалнята и си доставя 5 мин наслада колкото да изпусна напрежението. Това със сигурност не влияе на сексуалния ни живот. Напротив, изучава тялото си и знам кое ми доставя най-много удоволствие. Мъжът ми не само не го прави на въпрос, но ми подари и вибратор, който използваме и заедно.
Той също се задоволява при нужда, когато аз не съм вкъщи, в цикъл съм или просто не съм в настроение за това. Не ми е проблем. Не е като да го хвана с друга.
Така че не намирам това за нещо притеснително. Хора сме и понякога единият е в настроение, а другият не (или пък не е вкъщи), какво толкова. Не е изневяра! Ако го хвана с друга ще се разстроя, ако обаче разбера, че е се е самозадоволявал, най-много на шега да му кажа, че е трябвало да ме изчака и мен да се включа в забавлението. Понякога даже го е правил пред мен, когато съм в тежък цикъл и не ми е до секс, какво толкова? Това не променя отношенията ни и не влияе на сексуалния ни живот.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: edbb904b74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз също от време на време си удрям по една. Според мен няма нормален мъж, който да не го прави. Това дали има жена до себе си или не, обикновенно няма особено значение. Ние мъжете просто го правим, вид навик е.
Вероятно мъжът ти също редово го прави, но просто не си го хващала до този момент. Верочтно го е правел преди да се познавате, ще го прави и след като евентуално се разделите.
Аз съм женен от 18 години, правя редовен секс със съпругата си, тя ме привлича и я намирам за привлекателна, но от време на време просто си удрям по една. Това е просто като навик за повечето мъже, все едно да запалиш цигара.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3302e8a92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Един път, голяма работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6ed7cb1e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз съм мъж, живея с жена вече над 5 години и въпреки това мастурбирам. В моят случай го правя 1-2 пъти седмично, защото просто нямам време, но ако имах щях да го правя още по-често. Въпреки това си правя редовно секс.
Абе като мъж ще ти кажа, че друго си е чекията. Напрегнал съм се от работа, даже с жена ми не ми се занимава, искам да разпусна, ей така по мъжката и "праскам" една. Сам, без никой да ме занимава. Ако имам време, после и подремвам за малко.
Жена ми като е в цикъл а на мен ми се прави секс, направо ми казва "пусни си порно и мастурбирай" изобщо не се чувства ощетена като теб.
Преди месец ми се случи да почивам в понеделник. Жената на работа.
Скука голяма, пуснах си порно и мастурбирах, ей така щото съм мъж.
После малко музичка, цигарка и кафенце, пълен релакс.
Както е казал дядо Вазов- Сабята трябва да се точи.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f708767af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не се обиждай, ама трябва да си супер малоумна да си мислиш, че чекията означава, че не го задоволяваш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 744f5a236b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз мисля,че ви е време за тройка,с мъж или жена,да разпуснете малко !!!
С тези черни мисли и това цинично подсъзнание просто се съсипвате бе !

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fe66b4e5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Така се развалят отношение, дебнеше го. Първо, че е нормално, второ удоволствието не е в това всеки път да му даваш, сексът е за двама и трябва и на двамата да им е приятно и да го искат.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3ad3b0609f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Нормално е, аз си мастурбирах почти всеки ден преди, сега вече имам приятелка, но не се отказах от този навик, макар че го правя по-рядко вече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3fd8e067be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   T'ва жените сте най-спрЕлото племе, заклевам се. И 160 години да живеете няма да се научите.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5a7c76c10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Добре бе, хора, това животно "четене с разбиране" се учи още в началното. Бива ли такива тъпи коментари към авторката едва ли не е най-лудата и обсесивна женка, бродила по тая земя?! Вдявате ли какво е написала изобщо? Господинът ѝ изневерил вече, искал да си продължи с другата, ама не му се получило, затова решил да си оправят отношенията. Имат и дете. Да, знаем, че всички онлайн са супер разкрепостени, готини, отворени, иху-аху и гледат със снизхождение всяка, дръзнала да се притеснява, че мъжът ѝ блъска злобарки. И да, знаем, че на мъжете по право им се полага да бъдат сексуално обгрижени по всички начини, защото бля-бля от един чайник се налива в много чаши, нали, ама айде вникнете малко по-дълбоко, молим! Когато имаш предистория, като на авторката, дори най-дребното и незначително нещо, може да бъде огромен повод за притеснение. Който не я е сърбал тази попара, няма как да знае...

Авторке, искам да ти кажа, че това са съвсем естествени и нормални чувства. Хората малко наивно си мечтаем, че половинката ще иска само нас, ще му е хубаво да гледа само нашето голо тяло и прочее фантасмагории. Работата не става тъй. Проблемът не е в злобарките, не е и в теб. Хората се самозадоволяват особено днес, когато това е тоолкова лесно и бързо. Когато изобилства от стотици хиляди перфектни тела, които правят всичко, по всяко време и с огромно желание. Да не говорим, че от един мъж едва ли не се очаква да си бърка в гащите по цял ден, защото това е мачовското, мъжът е ловец и трябва да посее семето си където намери. Нещата, които трябва да те интересуват, са следните:

1. Колко често мастурбира и на какво?
2. Предпочита ли да лъска вместо да прави секс с теб?
3. Случили ли са се някакви промени в поведението, външния ти вид и подобни, които биха отблъснали половинката ти?

В много случаи става въпрос наистина просто за една бърза чекия. Лично според мен е малко тъпо жена ти да е в съседната стая и да е навита, а ти да се скатаваш да се пипаш, ама как да е... За случаи, в които той е сам - да, разбира се. Уви все по-често се среща пристрастяването към самозадоволяване и порнография, огромен проблем е. Ако забележиш подобни тенденции, определено има за какво да се притесняваш. Наблюдавай и виж.
Истината е, че не си подходила съвсем разумно. Повечето мъже ги е срам, защото масово жените не харесват, че се празнят по чужди мадами и, съответно, гледат да се скрият, за да не изпадат в ей такива ситуации. Не му мрънкай, недей да го дебнеш - ще стане само по-зле, ще се крие и нерви. Ако нямате проблеми със сексуалния живот, нямаш поводи за притеснение.
Дали тръгва да ти изневерява не можем да разберем само от лъскането, макар че има изследвания, които сочат, че хората, гледащи много порно (не знам дали мъжът ти спада към тях), са по-склонни да изневерят. Единственият ти вариант е да наблюдаваш как се развива отношението му към теб. Цялата история да се събереш отново с човек, който ти е изневерил, ми е малко съмнителна. Както виждаш, всеки малък проблем, е повод за притеснение и параноя. Детето може да си живее добре и с разделени родители, по-важното е да цари разбирателство и уважение, а не да сте под един покрив.

И така - не се карай, не го конфронтирай, не му дудни, ще има само обратен ефект и ще се озлоби към теб. Остави го да прави каквото си иска, имай си едно на ум и се оглеждай за различни девиации в поведението му. Това е всичко, което можеш да направиш... освен да се разделите и да ти е мирна главата. Проблемът не е в теб. И с 10/10 вакханка да беше пак щеше да му се прииска да си прасне една.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7fe2728f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Секса е за създаване на деца.А за удоволствие се мастурбира.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d3719c8c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Значи, хвана го да онанира и поради това го подозираш в изневяра, а не заради факта, че вече ти е изнверявал. Аз (мъж съм) бих го подозирал постоянно, само заради историята му (доказана изневяра), а не заради това какво е направил снощи на тениската.

Колкото до факта, че не го възбуждаш вече или не те желае, те хората вече ти казаха, че между това и мастурбирането един път няма връзка. Проблем е, когато стане системно, т.е. (примерно над месец) не сте правили секс, а той през това време постоянно си онанира. Това вече би трябвало да ти покаже, че не те желае - има либидо, а щения към теб не. Така, че успокой се и не му прощавай нова изневяра. За децата е по-добре да живеят при щастливи и разделени родители, отколкото при такива заедно, но нещастни.

Относно това, че хората не виждат проблем, ако мъжете във връзка мастурбират, аз не съм напълно съгласен. Можеш да си се радваш сам, само ако си твърде потентен за партньорката си, т.е. ако искаш повече секс, отколкото нея. Ама да си правиш чекии, докато тя има желание и в крайна сметка, да не може да ти стане, защото не ти е останала "мъжка" сила от ръкоблудство, ми изглежда твърде егоистично и много добра причина за раздяла. Обратното не важи за жените, те могат да си мастурбират, колкото искат, на тях не им трябва такава сила, след това да правят секс с партньора си. Разбира се, както казах по-горе и при случая на авторката, проблем е когато тя само си мастурбира и отказва системно секс на партньора си. Това си е доста притеснителен сигнал за връзката, независимо от коя страна идва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: be4e9a1cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   21 абсолютни глупости приказваш, явно още живееш в средновековето или си някой / някоя набожна фанатична откачалка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0eea986660
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторке, мъжете имаме много по-голяма нужда от секс и л*скане, задоволяване.
Вместо да се тревожиш, му набарай инструмента - всеки ден, когато се къпете, когато сутрин си миете зъбите, когато ходи да п*ка, го издебни, влез случайно да си наплискаш лицето, обгърни го отзад и му набий една хубава ч*кия, докато не се изпр*зни или докато не поиска да те оправи! Също не пропускай сутрешния момент, когато се будите! Потърси му пениса с ръка - това е задължително!

Просто му давай по-често ръчички, това е!

Не знам дали му правиш св*рки - това също е задължително!
Колкото повече и по-често, толкова по-добре и за двамата...

Давай и не се притеснявай!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 433b79bae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От авторката до номер 19
Благодаря Ви много за написаното и съветите! Вие сте единствения човек, който разбра точно за какво е притеснението ми. Още веднъж Ви Благодаря! Ще следя поведението му.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f13442278
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Няма по-чиста любов от любовта със себе си, защото знаеш, че го правиш с някой, който обичаш.
Когато е с жена у мъжа сработва ЕГОто и суетата и се налага да се доказва, докато при онанизма (това е термина за самозадоволявяне при мъжете) целта е личното удоволствие и респективно действието е насочено натам...

CM

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0e45831c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Бе не знам за задоволяването ама звучи сякаш ти го отнасяш като цяло най много в тая връзка. Като кофа за лайна и само те пълнят. Мисля че е време да го оставиш, заслушаваш нещо по добро каквато и да си.
На въпроса
Напълно нормално е, чувството като цяло е различно и може някога да бъде предпочетено. Мастурбацията не бива да бъде приемана като лична обида. Има си импулси които човек просто иска да задоволи набързо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 754b466024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   А и мъжът ти се беше сетил да се изхвърли в някоя кофичка или чашка, тениската щеше да остане чиста! Един вид, да не остави следи! Аз ако бях на него, така щях да направя и нямаше да има кавга! То не е само да свършиш, трябва да знаеш как да скриеш следите, ама така, че да не остане и помен от тях! Все едно да ядеш и да оставиш масата неоправена! И в двата случая не бих оставил нещата да не са както трябва! За всяко нещо си има ред! Така е устроен живота-на ред и правила! А всяко нарушаване води до лоши последици, каквито има в този случай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2176995159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Аз лично милион пъти бих предпочела мъжът ми да се самозадоволява вместо да изневерява.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 356d2fec58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз не ги разбирам тия изневери, то отдавна не им е вървял работата и то хора дето една ли са прекалено много заедно. Да кажеш 20/30 г брак и изневери, ама хора женени от 2/3г примерно не ги разбирам.
Да го прави със себе си не е проблем.
За другото, ако иска няма как да го спреш...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 58b54a3b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Ей, само жена може да измисли такъв филм! Той се самозадоволява, следованелно ми изневерява. Ако изневеряваше, щеше да го пази за любовинцата, бе! И авторката, и 19 са бати филмарките!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f708767af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Изневерява ти със себе си, викаш, а?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d29b4aa5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Секса не е само да топне чушката, при това трябва сам да си иска. Като сте толкова загрижени за семействата си, инициативата за секс трябва да е на жената! Това не значи, че трябва директно да го казвате, но с една усмивка, с една закачка и показване на добро настроение и по разголена визия, мъжете няма да се самозадоволяват. Секса зависи само от жените, те са водещите, другото се смята за насилие. Пълно е с такива теми, че жени правят секс без желание, и резултата е отчуждението!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f099666f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Ти луда ли си? Естествено, че ще се самозадоволява. Странно би било обратното. Ти не го ли правиш? Ние сме женени от 10 години и нямаме тайни и притеснения в това отношение. Човешко е. Много груба грешка е да му държиш сметка, все едно майка му го е изловила и да се държиш все едно е извършил престъпление. Ненормалната реакция е твоята. Осмисли поведението си, защото ако си толкова спечена по отношение на мастурбацията, мога да си представя колко ви е разнообразен сексуалния живот. Жена съм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: cad1358ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Aвторке, как да разбираме израза"видях, че тениската му е умазана"?
Що за самозадоволяване е това? Еякулация върху тениската може би?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5fa6aa5c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Моят съвет е да го попиташ дали не иска нещо по насти и му го давай редовно.ако продължи да лъска значи си мисли за бившата,тя му е правила нещо което ти не
(Анон )

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 85f75b2e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Човекът не е убил някого все пак. Изкарваш го световен проблем. Много пуритански разсъждаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 85f75b2e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аман от ревнивки, вече е от самия теб те ревнуват.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 078a3f8fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   5 от 7, 6 от 7, викаш!? И от пренасищане една жена омръзва на мъжа си. А че се самозадоволява няма никакъв проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2698e62ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Не ти изневерява и няма общо едното с другото. Всеки мъж, или поне едно 95%, лъска понякога. Аз съм омъжена от почти 30 години, всичко е наред със секса, но знам, че той обича да се самозадоволява с ръка. Понякога само съм му лъскала без да има секс, гушкане и тем подобни. Нищо неестествено. Чекията е бърза любов и толкова. Сама по себе си не е повод да му се сърдиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 281bce1676
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Жена съм.
Случвало се е с приятелят ми да правим секс и няколко часа по-късно да се самозадоволя сама отново. Това не означава, че той не ме е задоволил, или че не го обичам.
Между другото звучиш много дребнава, търсеща обяснение от партньора ти, все едно ти е длъжен за нещо. Разбирам, че след като ти е изневерил, явно това е насадило чувство за несигурност и съмнение. Ако имаш такива съмнения, по-добре седни с него и поговорете, големи хора сте.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 580da8b67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Мъж на 36 съм. Не се самозадоволявам, никога не съм обичал и никога не съм обичал да го правя. Ако в един брак, мъжа лъска, значи има някакъв проблем. Не винаги е сексуален.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ab0214aeec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Всички мъже правим чекии! С чекии почваме половия си живот на 10-11 год мъзраст, че и по-рано и с чекии го завършваме, защото когато минеш 50-така и ти омекне патлака, няма друг начин за зипразване, освен добрата стара чекия.
И аз си правя чекии, от време на време, обикновено в банята като се къпя, или пред компа, или когато жена ми е в мензис, с нейна помощ, тя ми прави чекия, тъй като не обичам минетите. Но виж няма проблем да я лижа рошавата путка. Много често съм задоволявал жена си само с пръсти, т.е. на нея съм и направил чекия. А тя си има и помощни средства за това - вибратор и изкуствен член.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker