Заплахи за жесток побой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Заплахи за жесток побой
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 845 пъти
Началото на Септември 2018г. богат бизнесмен ме заплаши, че ще ми прати хора и ще ме натрошат на парчета. Тук спестявам детайлите относно самите заплахи, но повярвайте ми бяха особено жестоки изречени с нечовешка злоба.
Заплахите, заедно с обиди ми бяха отправени по телефона.

Причината беше, че бях тръгнал с една много хубава местна сервитьорка в края на Юли месец, а в края на Август той се опитва да я прелъсти, но тя му отказва категорично. Не знам как, но той разбира, че тя е влюбена в мен и оттам се започна всичко. Края на месец Септември отново ми се обади по телефона и ми каза, че ако не оставя момичето на мира роднините ми няма да ме познаят. От страх се отдалечих от момичето и престанах да й вдигам и отговарям на съобщенията и от работа директно се прибирам в нас. Спрях да излизам с приятели, спрях да се забавлявам. Това много ми се отрази на психиката. Лицето за което говоря е известен бизнесмен, който е много богат и не се страхува от нищо и никой. И аз и той сме от малък град. Нарочно не споменавам нито името на града, нито лицето за което говоря. Аз съм обикновено младо момче, работя в спедиторска фирма. Нямам гръб, нямам финанси, на никой не съм казал за това, дори тя самата не знае. Ужасно ме е страх, страхувам се за себе си. Мога ли да се оплача в полицията макар че това се случи малко повече от 3 години? От това, което съм чел в интернет знам, че ще го привикат ще го предупредят да не прави повече така и ще го освободят. После познайте какво ще се случи с мен. Моля ви, кажете ми какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: c7dbde17d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Убий го, запали му колата, имот. Нямаш нищо за губене. Не оставяй момичето, което очевидно не го харесва в лапите на този олигофрен. Запиши го как те заплашва. Куче, което лае, не хапе. Кажи на момичето, за да знае и да се пази от този. Ще я ебе един път и ще я захвърли, както прави с останалите си курви. Не оставяй да я похаби.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6e4d80c88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ОК, Ромео! Какво би направил Майкъл Корлеоне ако беше в твоите обувки? Нищо, щеше да си избира битките!
Зависи колко обичаш момичето. Ако си струва, заминете заедно в чужбина, без да разгласявате наляво-надясно. Особено Фейсбук или Инстаграм- да не споменавам какво си причинявате с тези глупави социални мрежи. Суетата е моя любим грях- цитат от вече споменатия актьор във филма “Адвокат на Дявола”.
Където има желание, има и начин. Зависи от цената, която си готов да платиш и не говоря за пари, в случая. Но не бих следвал съвета на номер 1 за насилие- само ще си съсипеш живота.
Заминете в чужбина, това бих направил аз. Цената...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3ad328ecee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей

Директно ти поставям диагноза - имаш PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) / Пост Травматично Стресово Растростройство.

Това нещо каза че се е случило преди три години. За тези 3 години ти вече не поддържаш връзка със това момиче. Всъщност, ако си се отдал на тази ситуация и не си изпитвал разнообразие през последните 3 години, определено тази лента ти се върти в главата отново и отново като продължаваш за изживяваш ситуацията на заплахите. Минали са 3 години от тогава а ти все още живееш във времето на заплахите. Това определено е PTSD.

За съжаление държава няма и всичко е тип мафия, а опита ти го показва. Минали са 3 години. Този човек дори е забравил за ситуацията сигурно. Ако нещо стане и бъде извикан сега 3 години по-косно, отново ще изживееш този шок. Всъщност дори този човек за когото говориш би изживял шок или изненада. Това нещо ако се намесш полиция 3 години по-късно само би те вкарало във проблеми които са били минало. Тоест, типично за PTSD, въз остова на това че ти още не си излязал от този стрес и живееш в него, за теб този епизод 'продължава'. Това ще рече че действието не е приключило и със евентуална намеса на полицията 'следва продължение'. Това за този индивид тогава би било шок или изненада, защото той път вече е забравил за случилото се тъй като е било на момента за да получи каквото иска.

Реално смятам че би ти олекнало или ако идеш на психолог, или ако се изместиш от града където би се чувствал че си 'на чисто'.

Всъщност аз това направих преди време

Съжалявам за това което изживяваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 07825932d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти сценарий за филм ли се опитваш да пишеш, или си чешеш езика? Случва се преди три години, той сега се оплаква, а момичето даже не знае, защо не й се обажда!? Дали още е влюбена в такъв страхливец, или вече мачка чаршафите на батката? Той отдавна си я е изчукал, щом е сервитьорка, значи е от бранша, а зайчето още трепери от страх!? Споко, щом по телефон те плаши, или е много глупав, или и той е пъзльо като тебе. Ако беше батка, щеше на живо да ти каже какво иска. Хвани си най грозната у ваше село и ще си спокоен!?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 86a16d0c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А ти защо си решил да действаш чак след 3 години ?!

Много добре разбирам манталитета, за който говориш. По малките населени места разните богаташи са се помислили за бейове и не зачитат нищо и никой. Не се плаши толкова. Между заплахи и действия има една планина разлика. Може да се оплачеш в полицията. Само разпитай преди това дали не са му авери полицаите. Ако полицията е независима - супер! Пускаш едно оплакване, ще го викнат и ще се поуплаши малко. Поне ще знае, че не си жертва и пасивен! Недей да бъдеш жертва, това е най-важното - ако види, че си слаб ще се агресира още повече!!!

Пусни оплакване, отделно записвай разговорите или смс-те когато те заплашва. После ако те пребие както се перчи, че ще направи го съдиш и както е богатичък може да го изръсиш и 20 - 30 бона, с които да започнеш някъде на чисто! Не се страхувай толкова, аз лично съм бокьсор и ти гарантирам, че от бой трудно се умира :) Най-много да те поболи няколко дни - после минава. Повече щети ти нанасят психическите травми от заплахите, отколкото биха ти нанесли самия бой!

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 86a16d0c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   В такива ситуации оставяш момичето да го отреже - тя ако не го иска, той и да ти злобее рано или късно ще се откаже като види, че няма шанс. Той се озлобява, защото си мисли, че си пречка той да бъде с нея. Ако тя му покаже, че не го иска ще се реши проблема.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5df8e61259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 1

Да, после ще гледаш как на роднините ти им се случват инциденти един по един, защото мафията такива само разправи не трае....

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2c7adfb7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Куче, което лае, не хапе. Не се страхувай, бъди мъж и си ходи с момичето.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d0050413c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До 1

Да, и после ще те обесят някъде, а може и приятели и роднини и те да го отнесът .... Да не мислиш, че ако беше толкова лесно, щяхме да се оставим мутрите да заграбят всички?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 54bb4243ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Моят съвет е да му пуснеш жалба за заплаха, но в районната прокуратура. Оттам нататък нещата стават различни - първо, прокуратурата ще го изпрати на местните, което е различно от това да дойде от местната полиция, второ, ако стане нещо с теб ще се насочат към него, което си е глаоболие и пари , за не говорим, че ще се разшуми. Реагирай срещу заплахите му, не се сгъвай , тоя страх съсипва хората. Особено ако ти налетят да те бият, пак веднага жалба и дело. Трудно е да накараш закона да работи, но не е невъзможно, особено както сега всички гербаджийски феодали взеха да се притесняват от бъдещето. Най-накрая - вие нямате ли рода там бе ?! Съберете се и му праете хабер, че нещо стане ли с теб , ще има последствия за него на роднинска основа...Аз имам братовчед с аналогични проблеми, като отидохме 6 човека, да видиш как се промени тона. Нали затова сме кръв, да са си пазим гърба.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 73c37608e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Рано се сещаш. Каката отдавна те е забравила, както и тоя. Никой богаташ няма да се саморазправя с тебе заради сервитьорче, на което е ясно откъде са и бакшишите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker