Липсва ми какъвто и да било контакт с жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липсва ми какъвто и да било контакт с жени
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2079 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 25г, живея в София.

Проблемът е следния - нямам никакви контакти с жени.
В миналото съм имал някакви краткотрайни връзки, ходили сме известно време, но не се е стигало доникъде (няй-много целувки и натискане).

Това е било преди 2г. След това ми се натрупаха доста проблеми, някак се затворих, все по-рядко се виждах с приятелите си (те бяха по-скоро познати за по чашка), като в един момент преди около година напълно спрях всякакви социални контакти. Осъзнах, че нямам проблеми с това да не общувам, не съм толкова общителен.

До тогава бях девствен, което ме тормозеше. Не исках да си плащам за секс и все още не искам, защото за мен това продължава да бъде жалко. Но въпреки това се самонавих и отидох на проститутка. Преживяването беше ОК, момичето беше разбрано и направи нещата да са колкото се може по-малко неловки, даже накрая ме посъветва да си намеря някоя сериозна и да не поемам по този път, което беше мило. И общо взето бях решил повече да не ходя на проститутки. След това започна пандемията и дните започнаха да се нижат един по един.

В момента съм в същото положение, без никакви социални контакти.
Не е като да си нямам някакви други цели в живота, даже напротив - захванал съм 1000 глупости, които са ми супер интересни и едва намирам свободно време, но като ми остане малко и усещам колко самотен и отшелнически живот водя всъщност. Събуждам се, чета, работя, тренирам, храня се, работя върху моите си глупости, пия, спя и повтарям. И това всеки ден. Сякаш правейки си ежедневието колкото може по-заето - бягам от проблемите си с жените.

Къде да ги намеря тези жени? Сега точно в тази епидемична обстановка не ми се ходи по никакви барове и социални събития. А и сам на бар е неловко. В работата има жени, мога да пробвам там. Какви други варианти ми остават? Вие как се запознахте с вашите половинки?

Обмислях и да ходя на проститутка отново, но по-скоро това не е вариант, особено сега. Не се смятам за грозен, мога да общувам, но съм по-затворен човек и като цяло се уморявам, като общувам прекалено много, почва да ме боли главата.

Споделих това, защото ме мъчи понякога, благодаря за отделеното време. Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: f394809a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Опитай в сайтове / приложения за запознанства. Аз срещнах мъжа си в такъв сайт, а всичките ми гаджета (освен едно), съм ги намирала в такива сайтове. И аз съм по-необщотелна, интровертна и притеснителна, така че интернет е най-добрият вариант за такива като нас.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: df2875b017
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Една част от българките отидоха в чужбина на "берекет", ако се сещаш какво искам да ти кажа? Друга част са тука на вътрешния пазар на хранилка, трети работят, а четвърти още учат и по-нахаканите от тях се учат в свободното време на "трудолюбие" - сещаш ли се?
Такова е положението, тежко. Те самите се разменят срещу твърда валута, а ти искаш някоя да клекне пред блока - нема как да стане... Времето на 70-те и 80-те отмина. Сега е пазарна икономика. Сексът е услуга и се заплаща. Поне така разсъждават жените, де!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ea1edd71bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти па кво толко си се отчаял. Ще се захеанеш с някоя ще почне да ти трови нервите и ще ти се иска да имаш време за всичко, което си правил.
Какво толкова ги слагате на пиедестал тея жени. Една жена няма да ти оправи живота, ако преди това не щастлив сам. Жените създават драми, проблеми и това по никакъв начин няма да ти зареди живота.
Ще имаш стрес в изобилие.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 655d2849ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом си от София, бих те посъветвал да използваш всяка удобна ситуация, например ако видиш момиче на улицата или в супермаркета, което ти харесва, просто отиди при нея и я заговори. Отначало много ще те режат, особено ако нямаш предишен опит с жените както в твоя случай, но ти гарантирам, че с упорство нещата ще се получат. Поне при мен така станаха нещата, че започнах да излизам с доста момичета по този начин. Сайтове за запознанства не ползвам, защото там шансът да ти обърнат внимание е много малък. Ако искаш да промениш живота ти по някакъв начин ще го направиш, независимо какво ти коства, всичко останало е оправдания.
Проучи си нещата, има толкова много информация в интернет за това как да станеш по-добър с жените, но е главно на английски. Препоръчвам Coach Kyle в ютуб.
И един съвет - не слушай негативни типове като номер 2 и 3. За такива хора всички жени са кур*и, които само гледат колко пари имаш. Не казвам, че има известна доза истина в казаното, но дори един малък процент от жените да са такива, ти не би искал приятелка, която е с теб заради това каква кола караш или колко пари имаш, нали?
Истината е, че човек вижда това, в което вярва. Ако вярваш, че можеш да се запознаваш с готини момичета ежедневно, които са с теб заради теб самия, ще го направиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 18f83d7678
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Правиш си готини снимки и се пускаш в Тиндър.. общо-взето така направих аз. Мъж на 30 без контакт с жени. От Тиндър излязох с няколко момичета, с едната мацка имахме кратък "романс". Не се получиха дълготрайни неща. Продължавам да си чатя с момичета от там и ако има интерес да излизаме.

Иначе идеята на номер 4 е нелоша, но аз поне нямам чак толкова топки. Излизал съм да заговарям преди време като бях чел за т.нар. пикъп, и макар и да съм вземал телефонни номера и фейсбуци, ако съм сам изпадам в някакви потиснати състояния след няколко опита. Заговарял съм по барове, но не ми се е получавал хубав разговор с готини момичета, само с някакви по-възрастни от мен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 919a15f6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Запиши се на курсове , където има жени. Танци, например. Стани доброволец в нещо, в раотата също може да пробваш. И не изглеждай отчаян, не се залепвай за жените.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8c64430d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се отчайвай, аз от година и нещо карам на чикии. За сметка на това имам по-малко ангажименти и главоболия.
Искам си, ама ме мотат и режат и не ми пускат. Затова минах на чикии.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7ee88b6cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автора:
Благодаря ви за отговорите!

1 - Опитах тиндър и баду. Около месец-два се занимавах и нищо не излезе, може би трябва по-често да се влиза. Може и снимките да не са ми хубави. Но цялото упражнение е все едно се излагам на някаква витрина като момичетата от Амстердам. Все пак ще им дам още един шанс.

2 - Това е доста циничен поглед над нещата. Мислил съм над това и определено в някои случаи е така, но ми се иска да вярвам, че не всички са такива.

3 - Със сигурност не искам да ме вкарват в някакви драми и филми. Не ги слагам на пиедестал. Просто искам да си намеря някоя свестна жена, с която да споделяме живота си без да си го тровим взаимно. Нямам проблем с това да съм сам, но в дългосрочен план сам човек не стига далеч, целите му са егоистични и хедонистични.

4 - Благодаря, това ще го пробвам! Бях се захванал и с това преди доста време, взех няколко телефона даже, но се иска време и определена нагласа. Обаче колкото по-възрастен ставам, толкова по-неловко ми е да го правя. Явно и това е до време и не е за всеки. Защото в един момент започваш да приличаш на чичко и да изглеждаш заплашително.

5 - Благодаря за предложението! Идеята тиндър и подобните платформи да се превърнат в монопол над запознанствата ми изглежда ужасна. Защо някакъв си алгоритъм да решава с кого аз бих могъл да имам контакт? В това ли се превърнахме хората? Някакви животни, които ги сватосва някакъв алгоритъм и той решава кой с кого си подхожда. И за да те харесат там, трябва да се напънеш да се правиш на някакъв друг, да се впишеш в социалната матрица, да демонстрираш статус, в противен случай системата ти пише слаб 2 и не те показва на никого.
Но все пак ще пробвам, какво друго ми остава.

6 - Това е добра идея. Бих пробвал нещо такова след работа, само да се оправят малко нещата.

7 - На мен лично ми писнаха. В един момент стигаш последната страница на phub и осъзнаваш, че си изгледал всичко и ръката ти е като на попай моряка. Това в кръга на шегата хахах.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: eae0451d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще ти кажа най-стария трик, вземи си куче. Аз бях сдухан и отвратен от жените след една раздяла и дълго време я преживявах, беше ми самотно и ми трябваше компания, за това си купих шоколадов лабрадор. Просто е страхотен, изпълни дните ми с радост и смисъл. А това, че жените като ме видят, особено когато беше малък, ме спираха сами да го галят и приказката сама тръгва.
Винаги мислех, че жените гледат колата, купих си хубава ама рядко ги вълнува, няма да те спрат да те питат нещо, обаче за кучето почти всеки път като го извеждах имаше някоя мацка, която да му се радва, сега малко утихна, понеже порасна и стана дебел хаха но доста мацки ще заговориш. Освен всичко едно куче ще ти даде много любов, смях и радост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b8e53feed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти имаш проблем с общуването въобще, не само с жени. Както пишеш не се събираш и с приятели. Потърси психолог.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 18f83d7678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   до автора/8/ от 5:

И мен не ме кефи Тиндър и подобните да са основно средство за запознанства между половете, но такова е положението в 2020г. Имам познати дето си направиха сериозни връзки от Тиндър - едните с дете вече. То вече човек и приятели си хваща онлайн, и гаджета, и всичко. Welcome to the future...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d9bbde8f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никоя проститутка няма да ти каже да си намериш сериозна приятелка. Тя ще ти каже, че е най-добрата, която си имал и ще имаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b97315a464
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Почни да сваляш жени на различни места в София.
Градът е голям.
Трябва да заговаряш жени дори и на улицата стига да ти харесват. Като си сам е малко трудно, понеже си е друго някой да те надъха, но имаш късмет, че си от голям град.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7ee88b6cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автора:

9 - Не се бях замислял, това е доста добра идея, хем ще имам причина да се разхождам. Минусът е, че в повечето квартири в София не позволяват да се гледат домашни любимци.

10 - Може и така да е. Обмислял съм го. Конкретни препоръки имаш ли? Защото последното нещо, което ми трябва, е да попадна на някой шарлатанин, който да ме мотае, за да изкара повече пари.

12 - Казвам ти какво ми се случи. Звучи невероятно, наистина, но и те все пак преди всичко са хора и са различни.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f2b40903c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Свестно момче си,като те чета, добра душа Не се отказвай ще сеслучи,опитвай сайтове за запознанства,хоби.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ce16b6af19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Конкретни примери- Джордън Питърсън! Изслушай лекциите му.
Ж,31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker