Какво не ви харесва в мъжкото коремче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво не ви харесва в мъжкото коремче?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 3621 пъти
При положение, че по-голямата част от мъжете имат кореми и през живота си почти всички са имали или ще имат какво не ви харесва и защо не го намирате за сексапилно? Това си е норма и винаги в историята е било така! И не е характерно само тука у нас, ами за много народи. Особено когато мъжете навършиме 45-50 години, пускаме коремчета.

Наложи се някакъв модел, че трябва да си напомпан, но без да става ясно защо са ти тези бройлерски мускули? Нивата ли ще ореш, за войник ли се готвиш, боксьор ли ще ставаш или ще те назначават за склададжия? Никой не казва, че да имаш стегнато тяло, е лошо, но ни набиват в очите някакви, които от фитнеса не излизат и те представлявали идеала за мъжка фигура и красота, удобно избягвайки от темата за химията, която приемат същите тези мъже и количеството време, което трябва да прекараш, тренирайки, хранителните режими, изразходваните пари..., за да постигнеш техните резултати.

Всеки иска да е красив и привлекателен за другия пол, но животът на огромната част от хората е насочен към работата и изкарването на пари, а не как да стана по-красив/а? Затова е разбираемо и че жените прибягват до бързи методи за „разкрасяване“, а не да инвестират време, пари и усилия в спорт!

Бил съм и пълен, и слаб, сега с коремче и много си го харесвам! До година вече може да съм със стегнато тяло и ми е жал, като си погледна коремчето, как скоро време може да се е стопило.
Имам си и паласки, но те сякаш остават на втори план и не си личат.

Защо го намирате за непривлекателно това?

Бившето ми гадже, когато вече качих някакви килограми, отронваше плахо някакви думи от сорта на – знаеш ли как ми действа т‘ва? Е, никога не посмя да се изкаже напълно, защото знаеше какво я очаква, но все пак ѝ се чудех тогава на акъла – кое по-точно не ти харесва, защото аз се намирам за много привлекателен? И коремчето добре подчертава тази привлекателност!

И нека се разбереме! Не става въпрос за някакво наддаване на килограми, където човек се е разплул! Имам предвид просто малко повечко в коремчето, което зависи и от ръста... Въобще не говоря за някакви дебели по 120-140 кг.

Забелязвам, че биричката много допринася за по-добре заформеното коремче :)

Въпросът ми е към жените:

Какво не ви харесва в коремчетата ни и защо толкова роптаете, че видиш ли някой бил с корем, като това го е имало винаги сред мъжете и навсякъде по света?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5792786940
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Не ни харесва. Както на вас не ви харесват дебелани. Точка. Искаме стегнати тела, татуси и лайфстайл. Какво като си на 50. Щом Джанлука Ваки може значи и вие можете. А да, изисква усилия. Е жалко, тогава ще сте си самотни.
Ж, 34

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f5e2193c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена на 24 и съм алвинофилка, т. е. имам фетиш към пъпа и коремчето е най-важната част от мъжкото тяло за мен и на него обръщам най-голямо внимание. Никога не съм харесвала плочки и силно изразени мускули на корема, напротив, противни са ми, както и наложения идеал за нацепени и напомпани батки. Харесва ми добре оформено плоско коремче, което да има и малко подкожни мазнинки. В никакъв случай харесвам издути и дебели "шкембета" обаче.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef7f161ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Вземи си жена с коремче :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 928455668a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си в ред. Мазнините никога не са били норма и красота, няма и да бъдат. ГРОЗНО Е! И аз имам леко коремче, но заради здравословни проблеми и го презирам.

Щом пускаш тема за тумбака си, явно и ти сам подсъзнателно знаеш, че не си прав, търсиш одобрение, но или няма да го получиш, или ще е от други с проблем като твоя.

Ти си явен женомразец и комплексар. С този омразен, комплексарски, байганьовски манталитет ще гледаш жените само отдалече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 177791f212
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Мъж съм, но се изкуших да ти отговоря.
Ти май имаш някакви вътрешни драми с "коремчето", щом търсиш външна валидация от жените. Ако няколко жени ти кажат, че харесват коремчета, явно ще ти поолекне малко и ще се самоубедиш, че така си си супер и не е нужно повече да правиш нищо.
Спорем мен, ти дори и да беше 140 кила, щеше да напиеш тема тук как тези кила са си почти само мускули и ти си един доста здрав "истинси, натурален едър мъжкар".
Жените не харесват шкембета по същата причина, поради която и ти не би харесал да си с тлъста жена с висящи сланини. Просто не е естетично. Обикновенно показва запуснатост, лоши хранителни, питейни и спортни навици. Това, че "всички така правят", не го прави по-привлекателно за окото на когото и да било, нито трябва да е повод за успокоение. По-скоро тази тенденция в България е доста притеснителна за мен.
Тялото си е твое, щом така се харесваш, вероятно ще намериш и жена, която да те хареса, но за мен лично не е ОК. Никой уважаващ себе си, здрав мъж, не бива да допуска да има шкембе.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 47d62b1701
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Това си е норма и..." "...винаги в историята е било така!"

Ако нещо е норма, не го прави правилно или нормално.
Сега е норма да (или се опитват) да налагат педерастия, инцест, феминизъм и т.н. Това нормално ли е?

500 години е било норма да се плаща кръвен данък - това нормално ли е?

"...винаги в историята е било така!"
Това кой ти го каза или се самозалъгваш?
По-скоро последните 50 години стана така - мързел, слаба спортна култура, много лоша храна, чревоугодие, пиянство и прочее телесни и душевни нечестотии.

"Наложи се някакъв модел, че трябва да си напомпан, но без да става ясно защо са ти тези бройлерски мускули?"
Защо да са "бройлерски"?!
Отново - кой ти каза, че трябва да си напомпан?
Защо да не е нормално да съм твърд? Мъж съм. Където и да ме бутнеш съм камък, яд ли те е?

"Нивата ли ще ореш, за войник ли се готвиш, боксьор ли ще ставаш или ще те назначават за склададжия?"
Срамно ли е да работя по двора на село?!
Добре ми е да се усещам силен, отново - мъж съм. Ако стане нещо, недай си Боже, бих искал да мога да помагам на по-слабите.
Срамно ли е да работя като складаждия? Всички ли трябва да сме IT, счетоводители и т.н.

Огромен проблем в българското общество е тази прсототия, физическият труд да се приема за нещо "срамно". Имам IQ над средностатистическото, обичам физическия труд. От опит хората там са истински, тия по офисите, търговци и т.н. масово лъжат, използват другите и се имат за нещо повече... Според мен това са срамните професии. Здрав мъж ще ми седи по цял ден седнал...

Ако няма жилави мъже, които всяка сутрин, преди изгрев, да извозват боклука какво ще тане? Ще плъзнат чуми и зарази из градовете - това ще стане.
Защо да е срамно? Това е благо за цялото общество.

Ако няма кой да рине с лопатата? Ако няма кой да реди тухлите? Примери безброй за такава работа и професии, които ако се храниш нормално ще си "напомпан" и няма да имаш шкембе.

"това го е имало винаги сред мъжете и навсякъде по света?"
Имало го е - сред мързеливите, чревоугодниците и когато почне да ти пада тестостерона.

Завиждаш.
Аз ще отивам в парка да тренирам 30 минути на лостовете, щото много ясно, че е по-готено да имам плочки като Спартанец, а не шкембе!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 51ca2700fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   А вие харесвате ли женските коремчета и паласки?
В случай че не, сам можеш да си отговориш на въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aadf368622
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Ти защо предпочиташ умна, добра и секси мацка със стегнато коремче и добре оформени бедра, пред умна и добра, ама с доста целулит и 15 кг. отгоре? :)

Мхм, именно!

П.С.: Звучиш доста комплексиран и озлобен. Вместо да търсиш сметка на жените за вкусовете им и еволюционния смисъл в естетиката по отношение на естествения подбор (всяка женска избира по-силния и здрав самец, за да си обезпечи здраво поколение), намали бирите и мезетата, и вземи се поразходи малко в парка. Добре е за самочувствието, добре е и за сърцето.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 883737276d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Под мъжкото коремче трудно се открива/напипва/малкото пишленце !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7059d52fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Като мъж, който е бил дълго време с наднормено тегло, ще ти кажа, че да имаш коремче хич не е хубаво и красиво.
Като мъж, който е художник по професия, ще ти кажа, че не е и естетично.
Чисто еволюционно, тялото складира мазнини, за да може да оцелее. Нашите прародители са се хранили ловейки диви животни, или са орали нивата. Тоест препитанието им не е било сигурно и по график, от там и са складирали мазнини- за да оцеляват, нещо като защитен механизъм, ако останеш седмица без храна.
Но другата крайност, да складираш прекалено много мазнини, без да са ти нужни, и без да изразходваш енергия е глупаво и ненужно.
И аз не харесвам тази съвременна фитнес демагогия (нищо че и аз ходя на фитнес) в която всеки трябва да е напомпан и нацепен на 5% подкожни мазнини.
Истината е, че и ако си прекалено "релефен" пак не е добре и е ненужно. Могат да се появят и хормонални проблеми и прочие неща.
Истината е някъде по средата, трябва да се спортува и трябва да избягваш напълняване, но трябв да го правиш за здраве и в нормата (освен ако не си профи спортист).
Казваш, че било скъпо да поддържаш тяло с "химии" еми никой не те кара на сила.
Виж древногръцките и римските статуи, телата им са били натурални, защото тогава не е имало анаболни стероиди.
Да се върна пак на "скъпото поддържане" на тялото.
Имам братовчеди по 120кг. които не си дават парите за тренировки, нито за хранителни добавки или полезни храни.
Но дават пари за лекарства за кръвно, както и за алкохол и вредна храна. Всеки от тях се тъпче като за двама, това не е ли разход.
В крайна сметка все даваш пари за нещо. От теб зависи дали ще харчиш за полесни неща или за вредни пороци.
Не приемай спорта само от визуалната гледна точка. Спорта те поддържа в едни здравословни граници, чрез които можеш да удължиш и да подобриш своят живот.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9dd6504b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   1, ти па едни изисквания, все едно си Памела Андерсън на младини. Че и татуси да имал, ти да не си на 15? Жена с тяло на 34 и акъл на 15, ама се хвърля на Ваки. То и аз искам Алисия Шмид, ама ще стане в някой друг живот.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 703f170488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Вземи си жена с коремче, и ще сте добре заедно. Всъщност наистина ли става дума за коремче, или за тумбак?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9dd6504b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Добре де, ако за теб няма проблем в коремчето, вземи си жена с коремче и няма да има кой да ти натяква за твоето.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 367dbe8faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До всички дебели - отслабвайте, щото живеем в България и тук ако си дебел за другите си един гнусен, мазен изрод. Така че не е трудно за 2-3 месеца да се лишите от вредната храна.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 367dbe8faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И защо трябва да си или дебел или мускулест? Не може ли да си просто слаб или с някво леко стегнато тяло

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c8dd566723
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Ясно е че завиждаш на яките, оформени, стегнати, силни, готини и секси пичаги от фитнеса и си комплексиран от тях и от твойто голямо огромно, увиснало до земята, космато, потно, миризливо шкембе, и се опитваш да си избиеш комплексите като се опитваш да си изкараш твойто дебело, тлъсто, мазно, отвратително шкембе "нормално" а батките от фитнеса "ненормални", ама и на тебе и на нас ни е ясно, че няма да успееш да се самозаблудиш по този начин. Батките са повече мъже от тебе, и ти сам много добре си го знаеш. Опитваш се да си изсмукваш от пръстите какви ли не безумни "доводи" в подкрепа на твойте си глупости, само и само да се успокоиш, но вътрешно се пукаш от завист и злоба към техните съвършени, божествени, релефни тела, иначе ако не те бъркаше дебелия ти миризлив тумбак никога нямаше да пускаш цяла тема за него и да се опитваш да убеждаваш хората, че било "нормално". Еми не е, никога не е било, и никога няма да бъде, и ти сам много добре си го знаеш. Жените не искаме ниски, дебели, грозни, тъпи, комплкексирани и вътрешно несигурни типове, а истински мъже, каквито са батките от фитнеса, точно които оплюваш ти. При положение че ти самият си бай Ганьо, нямаш право на претенции за Анджелина Джоли, защото не я заслужаваш с твойте си селски просташки бай Ганьовски маниери. Хвани си една дебела Ганьовка като тебе да те отрака да ти се кротнат хормоните малко, оправи си маниерите и спри да обиждаш хората на които завиждаш, че са по-добри от тебе.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b2da336779
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   "яките, оформени, стегнати, силни, готини и секси пичаги от фитнеса"

Това ще го ползвам, за реклама на гей бар! Добри пари има в тея барова. Благодаря за идеята! Ще ти пратя покана, като го отваряме!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 04bc417280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Бе бегай с тия простотии бре, било шкембето и кздутия корем красиво, тия на някой друг... И да поддържането на добро тяло не е особено приятно, и отнема време, хранителния режим не е задължителен, стига да не се яде мазнотии, и ниско маслени млека, сирена и прочие, не се пие алкохол, сладкото се намаля максимално, и се ядът високо протеинови храни и така... А до тренировките трябва по 200 коремни преси да се правят всеки ден или на седмица да има 1 почивен ден, няй много два, вакуумки се правят за прибиране на корема.. Аз правя и лицеви по 200 накуп разделени на по 5 повторения, вдигам една тежест дето е 20 кила с една ръка 15 повторения на всяка ръка, докато станат 100, друг път по 60 на ръка, или 150 зависи от това колко сила имам...

Та тия простотии дето ги пишеш, са пълна глупост.. Иначе дебели жени може и да те харесат. Но ако ТИ се заглеждаш по стройни, поддържани и красиви жени, и мислиш така, както си писал е мега нагло... Щото в крайна сметка всички се заглеждаме по красиви и стройни жени, и дебелите и неугледните и красивите ....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bee28424ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Вижда съм жени, на който мъжете им са грозни. Не е само до корема а цялостно нямат хубаво излъчване.
Така, че корема можеш да го компенсиараш с други неща.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2abf4d46f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Явно автора е мързелив тулуп и тук се жалва че не го харесват.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 850cb8d978
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Мързи ме да броя, колко пъти в текста присъства думата "коремче"... Но ще те поправя - коремчета имат жените, мъжете имат шкембета. То, както си го подкарал, сигурно пишкаш и пръцкаш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9b24be01d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Защото издава много за човека . Аз като човек, който обича спорта , няма да ми хареса мързелив и обездвижен мъж. Не съм казала , че не харесвам мъже с кореми, просто не е нещо привлекателно, нито съм казала , че харесвам напомпани мъже. Например аз така си вадя изводи - има ли корем един мъж , значи той предпочита да лежи на леглото в хубавото време, отколкото да излезе на разходка или на едно бягане ? но, не , той няма тази воля да си мръдне гъза. Предпочита да му е лесно, отколкото трудно, нали ? Да се поизпоти малко. Иначе харесвате наконтени и слаби фиданки. Обаче като разберете че иска яка работа и не правите нищо или се отказвате. Това е най-лесното. Второ - чревоугодник. Мразя такива хора, дето мислят само как да им е вкусно и да се натъпчат като свине , без извинение. Като излизам навън, без да обидя някого, всеки втори е дебел .. как става това нещо ? Реторичен въпрос. Не искам с тези редове да се правя на голямата работа. Аз също не съм топ модел, но нека бъдем по-дисциплинирани и поне да ни пука за нашето ди тяло и да се чувстваме добре в него.
Преди месеци една братовчедка ми се подиграваше че съм яла здравословно, бягала съм и т.н , в което не виждам нищо смешно, но както и да е . .. Самата тя наивно ме питаше "как я поддържаш тази фигура" . Малко ми завидя явно , в същото време все казваше как била дебела, но в същото това време одумка втора порция на ресторанта ?! Е , няма какво да кажа .

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f70563348e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

29.   Само да ви кажа на всички женички дето пишете тук, че тези стегнати мъже от фитнеса, повечето от тях, обикновено по света работят за такива като мен и автора, мъже с коремчета. И ако не сме ние, тези ваши мъжленца ще отидат на улицата. :) И един съвет да ви дам - истинските мъже не се познават по това как изглеждат, а по това какъв им е характера, как се държат с околните (близки, семейство, приятели, непознати) и колко им е голям портфейла (за да могат да изхранват семейството си и да му осигуряват всичко от което се нуждае).

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2136068713
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Номер 7 го е казал точно, брааво. И това за професиите е точно

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 312523ea66
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   За днешните момичета е по-важно портфейла на мъжа да е много дебел, а за корема претенции нямат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a50185bc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Аз често виждам красиви жени с някви свине и си мисля, че само си говорите мъжа трябвало да е с плочки пък незнам си къв и после си хващате прасето.
Също ми прави впечатление, че дебелаците все са с някоя жена а нацепените са си сами.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d7cacb23db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Бях на 37 г. 182 см. 78 кг, 120 кг. вдигах от лежанка 3 пъти, с 2 деца на 2 и 3 г. Изваян, никакви проблеми в къщи , пари, разбирателство, доверие, домакинство или със секса. Съпругата ми започна да изневерява със селтак, прост, необразован бракониер, бензинджия, 120 кг., дебел и отпуснат. Можеш ли да разбереш жените?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6dd7497827
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Загледайте се в българското порно. 90% от мъжете са с коремче :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 26b8c0a429
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   10 - това от опит ли го говориш? Какво за тебе е малко "пишленце", че взех да се притеснявам? Някакви ориентировъчни сантиметри да ми кажеш....

29 - благодаря ти, че се включи! И аз съм на мнение, че голямата част от напомпаните работят нискоквалифицирана работа като охрана да речем...
Другото, което прави впечатление, е, че т.нар "батки"далеч не блестят с ум и образование! Пък нека има такива, които да им се прехласват...

31 - съгласен съм с теб. Само с тази разлика, че КОГАТО видят портфейла на мъжа, останалите им претенции за физика и прочее, изведнъж стихват! Двуличие му се казва на това!

Голямата част от мъжете са с кореми и това ме провокира да попитам за настроенията. Иначе очевадно е за всички ни, че манекенки и изтокани най-лонки се подвизават с мъже, които не притежават каремчета, както каза един по-горе, а тумбаци, далеч надвишаващи размерите за "нещо нормално" в тази област.

Просто е жалко, когато едни и същи хора лицемерничат и не мога да си признаят, че и да имат претенции към коремите на мъжете, джоба определя, колко е харесван!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a80c98145a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Мъж над 40 години, ако няма поне малко коремче е или болен или беден.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d923bbd5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Най-важното за един мъж на възраст, като тук не говоря за тийнове и младежи които не знаят къде се намират, е:
- да има самочувствие. Мисля, че жените много бързо го усещат, и освен ако не са отчаяни за връзка просто не се привличат към мъже без самочувствие.
- да е здраво стъпил на земята. Говоря за принципи, интегритет и практично мислене.
- да знае какво иска и от живота, и от една жена като цяло. Но, честно казано, никой не обича несериозните и неамбициозни хора.
- да не се е оставил по течението. Защото рутината може да задуши и най-огнената връзка.

Всичко останало е тинтири-минтири, повърхностно мислене и избиване на комплекси. Мъжете били пускали кореми на 45-50... Еми то и жените пускат бедра и целулит на толкова, вечна младост няма. И Ален Делон някога е бил много красив, ама днес е съсухрен дядка с петна по кожата. И кво от това.

Един мъж може да бъде привлекателен дори с корем, същото се отнася и за жените. Всичко опира до чар и до какво имаш между ушите. Иначе хич не ми се струва нормално да пиеш бира САМО заради "коремчето", а не примерно щото ти е кеф да сръбваш бира или нещо такова.

Свят голям, хора всякакви, за всеки влак си има пътници и тем подобни клишета.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 238c7e6427
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Не ми пука за корема. Ако няма 5 стотинки и е прост селяк без образование и амбиции никое тяло не би компенсирало. От една възраст нагоре жените търсят мъж за семейство и това е причината да гледате красиви жени с “грозни и дебели”. Подбира се мъж не по тялото, а по това дали може да издържа семейство и да възпита дете. А вие блъскате денонощно и си стойте сами.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 796193f954
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Да, жените на мъжете за семейство са в леглото на денонощно блъскащите, нека са сами. Не ме питай, знам го. Вдичко е пълен фарс в една връзка, ако няма привличането. Ясно е за стабилните финансово. Тенденцията сочи, пе точно тяхното мъжество се поставя под въпрос. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f27ede8faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Мъдрецът е казал, "под голям камък - голяма риба" или "паметник на загинал герой"!! Ха-ха-ха!
Много глупави млади мъже смятат че ще впечатлят жените с мускули и плочки и ходят де се бъхтят из фитнес-залите. Разбира се има и такива патки, но повечето жени гледат други качества, а не мускулите. Важното е мозъка а не мускулите. Отделно един мускулест тъпанар е склонен и на агресия, така че не е за предпочитане да ти е съпруг. Другото което е анаболите с които се тъпчат младите мускулести простаци, водят до увреждане на сърцето ... и на пишлето! Много мускул но малка пишка, си е закономерност.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f27ede8faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Авторът на това мнение е напълно прав, но за съжалеине съвр. по-мледи поколения са напълно с промити мозъци и като ви чета коментарите ме хваща смях, но и съжаление на това накъде вървят българите - към всеобщо затъпяване и профанизация. Особено ме разсмя оная 30-годишна патка дето иска мускули и татуси. Проста колкото си щеш обръсната и ощавена путка, ей това са болшинството от съвр. българки!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b9d44be5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Ако един мъж над 40 има коремче, със сигурност е или болен , или беден , или няма амбицията да се поддържа. Именно кореме означава че здравословно нещо в него не е наред - има затлъстяване. То от своя страна се дължи на лоша храна , нездравословен живот и липса на желание човек да направи усилия за да се поддържа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a28775c442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Не ми харесват коремите при млади мъже, но над 40 мога да направя компромис, стига да не е като на Шрек.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f402f450ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   34 И за това киснат тук да плюят по жените, отхвърлени и озлобени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker