Важността на интимния живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Важността на интимния живот
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3070 пъти
Здравейте,

Мъж на 31 години съм и с приятелката ми сме заедно от малко над година. Тя е секси и има либидо. Проблемът е, че сексът с нея не ми е толкова вълнуващ и дори на моменти - изнервящо монотонен. Тя почти никога не взема инициативата, а често не ме оставя и аз да се развихря. Проблемът не може да се разреши с разговори, пробвал съм. Замислям се за потенциалния бъдещ семеен живот и дали ще бъда щастлив до старини така. Има интерес към мен и определено се изкушавам от други девойки и се чудя дали да не си търся щастието още малко. От друга страна, вече съм на по - сериозна възраст и не искам да се бавя още дълго с етапа на женитбата и децата. Чувал съм, че няма пълно щастие, виждам и че хората се примиряват със значително по -сериозни неща във връзките си. Но все пак, дали просто не са се борили достатъчно?

Бих искал да чуя съветите на опитните семейни хора. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 598ba3795b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко, и тигрица да е, като ѝ писнеш след 2-10 години или колкото там минат, въобще ще те отебава и секс няма да видиш. Така е масово, така е при мен, така е при други и не си измислям. Така че, създай си семейство, ако го искаш, дечица, ако ги искаш и тя ги иска и натам квот стане

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 479bd968fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че всяка ще е монотонно, ако обичаш човека и еднакво да е ти е хубаво.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 14fe8e4675
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом се замисляш за това, значи проблемът е сериозен и ще ескалира с времето, ако не получи съответното адекватно разрешение; това от своя страна ще резултира в лавинообразна топка конфликти, скандали и взаимно нараняване.

Щом не става с говорене между вас, опитайте семейна терапия с доказан сексолог (не от рода на Кобилкина). Ако и тогава нещата останат на това положение или сходно (незадоволително за теб), добре е да помислиш за преход към нов живот с нова партньорка.

И го казвам като жена с 10-годишен семеен стаж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a3d663f6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоето малко ми напомня темата на онази жена дето се оплаква от размера на пенисите. Значи вместо да гледаш добре ли ти е с този човек като цяло, се фокусираш само върху сексуалната част. И тя не е чак толкова зле. С малки изключения повечето жени са като нея като мине първоначалния етап на усещането за нещо ново.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f643445e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Порно звезда да е като е твоя след време ще ти мине мерака.
И моя беше такъв, за съжаление някои от Вас мъжете просто ще си прекарате живота в търсене на нещо по добро за ебане, извинявай за израза :)
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5c0894e404
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Виж сега, или си пасваш с дадена жена в леглото, или нещо не ти достига. Няма среден вариант, нито пък златна среда. При теб проблемът не е, че тя няма високо либидо и не ти пуска, а че самият секс не ти харесва. При дългите връзки страстта намалява и сексът става монотонен, което е поправимо в случай, че все пак си допадате в леглото и можете да си прекарате много добре, ако не ви мързи. Вие и като млади, като диви, сами и щастливи пак не си пасвате. Няма да стане по-добре с годините. Най-много да се ожените и тя по някое време да пусне тема, че мъжът ѝ не иска да спи с нея.
Ти си преценяваш. Помисли дали искаш такъв сексуален живот, или предпочиташ още няколко години да си ерген, докато намериш някоя, с която ще ти се подкосяват краката. Химията в една връзка не може да я създадеш изкуствено. Все пак поговори отново с приятелката ти, кажи ѝ директно какво искаш, какво мислиш и пред каква дилема си изправен. Не, че ще е много приятен разговор, но два мозъка мислят по-добре от един.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed1746fb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приеми приятелката си такава каквато е!Не всичко е само секс!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9233cda911
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мисля, че хората са различни и изразяват сексуалността си по различен начин. Аз съм била с партньори, с които са ми липсвали някои неща, например разнообразие на мястото, различни пози, докосване по различен начин и т.н. Тези мои връзки не просъществуваха повече от 4-5год.
Мнението ми е, че няма идеална връзка и човек избира с какво може да се примири и с какво не. На въпроса дали аз бих била до живот с половинка, с която всичко е монотонно съм стигнала до признанието пред себе си - не.
Колкото и еднакви да са позите, това, че винаги има докосване аз съм на мение, че човек трябва в това отношение да бъде с този, който му дава това, което иска.
В момента с половинката ми сме от 4 год. заедно, вече се познаваме, но все още пробваме различни неща :)
Успех, най-важно е да прецениш за себе си с какво бис е примирил и с какво не във връзката си. Но бъди честен пред себе си.
Жена32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7a94cd6a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш все още време да промениш живота си. Така че не губи време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e134e4570c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пробвай bondage или в гъза. Или я изнасили.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 196b511a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не си престарял ,тя да му мисли ,ако е над 30 ,мъжете на 30 им свършва побертета:)
Определено не се живее добре в такава връзка ,мъка ,бавна и болезнена и накрая не свършва добре ,млад си ,действай докато е време ,особено щом има интерес от другаде

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 743c07e20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Докато гледате порно непрекъснато, все така ще е. Рецепторите в мозъка прегарят и все по-малко неща са ти интересни. За напред все по-зле ще е и сам си го правиш. И Памела Андерсън на млади години ще ти доскучее. Много хора, които съвсем прекаляват стигат и до хомосексуализъм, защото накрая и женското тяло вече не им е интересно. А едно време, преди телевизията, мъжете са се вълнували и от гол глезен да видят, да не говорим вече за самия секс. И това е природно нормално - да ти харесва много дори и най-обикновенният секс. Мъжът не е създаден да вижда толкова много голи жени и секс с различни партньори, а вие гледате с хиляди. Природата не го е измислила така. За това прегарят рецепторите в мозъка малко, по малко. И си личи в леглото между другото, че не ставате. За жената не е приятно. Тя твоята може и за това да ти е скучна, защото вероятно и ти вече не си й тръпка. Все по-малко неща ще са ти интересни и все по-машинални ще ти стават движенията, като от порното, нали. Вие от там се учите. За това и жените не искат да спят вече с вас, а после ревете че ви изневеряват или че сте зарязани или че не искат да спят с вас - ами логично е. Сега ще кажеш как не е вярно, но ти гарантирам, че ако гледаш порно поне веднъж в седмицата, е точно така. Неприятно е, съжалявам да ти го кажа, но питаш и ти се отговаря. Проблемът е в теб в този случай. Дори и да намериш някоя, склонна да ти изпълни всични желания, ти пак няма да си доволен, не след дълго. После ще почнеш с желанията за тройки, оргии и твърде вероятно и секс с мъже след години пържене на мозъка. Той вече не е способен да отделя същото количество хормони и му трябват все повече дразнители под формата на извращения, за да може изобщо да се възбуди. Естествено ти ще подминеш този коментар, защото като повечето мъже, ще сметнеш че проблемът е в жените и после ще стигнеш до там, до където ти казах. Запиши си го някъде и го погледни пак след 10-15 години.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a15dbfacc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз живея година и половина с приятелят ми,той е на 28 ,аз съм на 22 , много рядко правим секс,защото все е уморен ,никога също така не поема инициативата ,но искам да ти кажа че съм щастлива ,обичам го.Да Липсва ми секса ,говоря за това с него,но хората не се променят ,а и сексът не е най-важното в една връзка!Обичам го и го желая ,просто не притеснява това че той не ме желае често.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc0c3e00b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12, философке на сексуалните норми и извращения, не мислиш ли, че гаджето му чисто и просто е една средностатистическа българска повлекана, която той не може да я изкара от налегналата я тежка депресия и житейски унес?

Порното, та порното! Проститутките, та проститутките. Гейовете, та гейовете. С такива жени като вас какво да очакваш от нас?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 01bd102fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Дай й да пие 2 чаши вино за замайване, след това я пипай 10 минути без вкарване да се възбуди бясно - и след това няма да ти спира подивяването. Ако пак не стане, оглеждай се за друга дискретно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c896cfd0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Имам новина за теб: на твоята възраст имаш още около 20-на години гарантиран секс, после вече няма да ти е монотонен, а отсъстващ.

Сега сериозно: ако ти е чак такава драма, говориш сериозно с нея и при липса на съгласие се разделяте. Какво да не правиш:
- да ѝ изневеряваш, защото любовницата била по-добра в леглото според теб;
- да стоиш при нея с години, стаавйки все по-кисел и по-кисел, но без да кажеш на жената защо, съсипвайки психиката ѝ заради твои си проблеми.

Тя не е виновна, че на ТЕБ не ти харесва секса. Забелязваш ли - на ТЕБ, т. е. става дума за твоите предпочитания, а не за някакъв вселенски закон! Нещо, което масово забравяме - когато нас не ни кефи нещо, това не значи, че другият не струва и съответно трябва да му разгоним фамилията от яд, че не ни удовлетворява, нито се опитва да се промени в наша полза. Така че щом толкова държиш на твоето, братко, уреди проблема като мъж, а не като пъзльо, който ще се крие, чакайки друг да го спаси или при първа възможност ще избяга при някоя фуста! От другите две групи си имаме достатъчно и именно заради такива ни излиза лошо име сред жените. Поне ти бъди истински мъж! Ще можеш ли?

М33

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 222c09e242
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   По принцип съм абсолютно съгласна с номер 12. Просто описа цялостната картинка с мъжете в днешно време.
В случая на автора обаче, не мисля, че проблемът се корени там. Според мен той няма химия с тази жена независимо дали гледа порно или не. Няма ставаш и неставащ в леглото. Има съвместимост. Явно ти не си пасваш с партньорката ти. За да разрешил казуса се замисли точно от къде идва той. Ти си в тази връзка и ти знаеш. Казваш, че сте година аедно. Имали сте време да се отпуснете изцяло в леглото. Още от началото ли беше така? Обичаш ли тази жена? Според мен каквото и да направите, липсва ли я "химията" няма да го бъде. Помисли добре и каквото и да решиш ти желая успех.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a82752d639
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Коментар номер 12 много добре и последователно казано! И аз мисля така. Браво!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d0d816a86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Тури и го в задния двор докато се усети, от там и го подай фостата да се научи.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c23e1a2681
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Отговарям като семеен човек с 9 годишен брак и две деца. Имал съм доста връзки преди да се оженя. Една от която доста дълга, завършила с изневяра от страна на жената. Никога не съм изневерявал, а е имало моменти, в които съм имал възможност! Определям се като сексуална личност и едно от основните неща за мен в една връзка е секса! Бих казал, че в началото на връзката с жена ми секс правехме почти всеки ден! Постепено обаче взе да намалява, като след раждането на първото дете изчезна напълно за няколко месеца. Повярвайте ми хора не бях изпадал в такова положение, да ходя по улицата и да виждам всяка жена гола!!! Очите ми се пълниха със семена течност! По това време на работното място започна работа нова колежка, пряко подчинена на мен! Изпъната отвсякъде! Всеки път като излезеше от офиса ми си захапвах бюрото за да не се пръсна. Според мен, когато на мъжа му липсва секс чак на лицето му се изписва, че е незадоволен. Тя също усети какво ми е положението и започна да показва, че няма нищо против да ми оправи проблема! В семйството ми обаче имаше проблем поради ниското либидо на жена ми и килограмите които качи. Отказваше всякаква интимност! От перфектно тяло, към 80 килограмова жена нацепена от стрий! Някак си по тънък лед показах на колежката, че няма да я огрее, колко и да ми се искаше да я пръсна!
През следващите няколко месеца нещата се пооправиха, но не беше достатъчно. Детето си растеше а жена ми се занимаваше повечето време с него. Пускаше ми отвреме навреме, но си личеше, че го прави само заради мен. Решихме се на второ дете! Роди се дъщеря ми и секса отново спря! Проблемите започнаха, поради факта, че тя отново напълня ужасно много!
Искам да кажа на автора, че не си заслужава да се губи даден човек само заради липсата на секс! Бившата ми беше адски сексуална, красива, с готино тяло но кръгла нула във всяко едно отношение - говоря за искреност, себеотдаване на човека до нея, приоритети в живота, уважение в семейна среда! Какво като ме правеше да си приказвам сам в леглото и изчеждаше до капка!
Сега до мен е жена, която ходи редовно на фитнес 56 кг, 173 см. Няма и следа от родилката със стрийте! Секса се върна с пълна сила, мисля, че защото тя сама започна да се харесва.
Благодарян съм на бог, че ме предпази и не се подлъгах.
Сега се радвам на тези две лица, който ме чакат всяка вечер на прозореца да се върна от работа!
Единственото нещо, което все още ме тормози, е че всяка вечер ги чакам да заспят за да се наместя между краката на жена ми!!!
Обичайте си жените!!!

Коен

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 64d4b3de62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не прави грешката да се жениш и да създаваш деца, само защото си "стар". Поживей си още 3г. и тогава се жени и прави деца, но не и след тази възраст. Щом имаш мераци за други , значи не е тази твоята любов. Какъв е смисъла да създавате деца, които ще обречете на нещастен семеен живот. Ако те обича това момиче, тя ще ти прости всичко и пак ще сте заедно след като се наживееш, ако изведнъж осъзнаеш, че нея обичаш и искаш за майка на децата ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad8ef1953a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Автора:

Благодаря на коментиралите.

Съгласен съм с някои от вас, че сексът не трябва да е единственото нещо във връзката, но е важен. Знам, че в даден момент ще настъпи монотонността в сексуалните отношения, но е малко рано за това. Имам и отделно притеснение, че е предразположена към наедряване (съдя по фигура, фамилност) и след евентуално раждане ще загрубеят нещата.
Това са основните неща, които ме замислят. Но, от друга страна, кога и как бих срещнал по-подходяща за мен дама, дали изобщо ще стане? Пак може да се стигне до нещо, което няма да ми допада, като във всяка връзка. Както казах, не се притеснявам да остана сам, жените ме харесват, но в моята среда и обкръжение едва ли има по-подходяща. Тепърва да търся по някакви други канали или да чакам съдбата да ме срещне с някоя ми се струва несериозно на моята възраст. Дали просто трябва да загърбя този мой "перфекционизъм" или да продължа да упорствам с неясен резултат?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 479bd968fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ами до след децата става по-трудно, даже секса е рядкост. Аз не вярвам в това, че има хора един за друг, но ако не си пасвате, няма смисъл да сте заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0b15b254a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Зависи до колко е важен секса за теб и дали имал някакви по-конкретни предпочитания.Аз на твое място не бих започнала връзка с такъв човек, камо ли брак. Но това е защото аз съм много страстна, сексът е много важна част от една връзка (според мен) и знам че ако сексуално не си пасваме, ням да се развият добре нещата, рано или късно ще изневеря. Други хора обаче имат различна нагласа и са доволни и с по-монотонен и рядък секс. Защо не поговориш с нея? Кажи и че би искал тя да бъде по-активна. Няма смисъл да предприемш драстични решения като раздяла преди да си и споделил как се чувстваш. Дай и шанс да промени малко тази своя нагласа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: aad567859b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 12 е изключително прав, но истината е някъде по средата, аз не гледам порно, обожавам секса, извратен съм и смятам, че секса е най-хубавото нещо, което може да се случи между хора, които се привличат. На останалите с безумните твърдения, че секса не е най-важното ще има кажа, напротив в една връзка секса е най-важното нещо, без него няма връзка!!!!!!!!!!!! С хубав и ежедбевен секс, другите спънки във вртзката се преодоляват много по-лесно! Ако смятате, че секса не е най-важен, ами не се обвързвайте и си останете до родитеките цял живот. Докато българския мъж отмаря вечер с ракия и вино и мъжете си говорят помежду си, кой колко вино и ракия е направил ще има мноооого недоволни жени! А да няма, как всички да обичат сейса, това е нормално, лошото е да не са повече от тея, които ги обожават, че тогава ше стане страшно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker