Задължително ли си взимате душ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Задължително ли си взимате душ?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2535 пъти
на 25години съм водя постоянен полов акт, но ми е интересно останалите момичета с какви момичета дали имат някакви изисквания към момчето до вас. Аз примерно съм 95кг несе смятам за дебел просто нямам плочки а леко коремче но несъм и отпуснат защото съм бивш културист, навремето съм тренирал много здраво и малко или много си ми е останало нещо в гърди, гръб, ръце, крака, тялото винаги съм го подържал и нямам бенки или пъпки някакви или белези като цяло, леко мургаво защото го подържам от време на време със солариум, подстригвам всички косми по тялото с машинка но не да изглеждам гол като кукошка а просто по-къси, около интимните части ги минавам 0номер като ги бръсна и се измивам винаги пред секс или орална любов много хубаво с интримен гел и специялен сапун и така премахвам всички видове миризми от члена си на орина или запаряване, също така несмятам че имам малък член но съм го мерил разбирасе от горната част и е около 14, 15см. Интересно ми е вашите мнения дали прекалявам с хигиената защото от скоро правя секс с едно момиче и тя ми сподели че много често и се налагало да правила орална любов на бившия а той примерно никога него инт дали е ходил по малка или голяма нужда и много често и се повдигало защото миреш на запаряване и на това че е ходил цял ден по малка или голяма нужда а вечерта я взимал с колата и я молил да му прави орална любов а дори се бръснел отдоло веднъж на две три седмици а не като мен през ден. Стана ми честно каза отвратително какво е правила и се замислих много един човек ако нему е приятно да прави нещо как е възможно да го прави? понеже тя е също подържано момиче цялата е много нежна макар и леко да има паласки вече защото е качила някой кг и е близо 64кг но въприки това е нежна и с мека кожа като мен и излгежда много секси. А аз ако съм също необичам да правя орална любов и съм отказвал дори докат не си вземем душ на други момичета. Несъм гнуслив но просто това не го приемам да ми мирише на орина и запарено и аз да трябва да я лижа с устата която все пак се храня и всекя сутрин и вечер си мия тази уста задължително а той дори не обичал и очите сутрин да си измие направо става и излизал камоли да си взима душ преди секс или орална любов? Такаче ще се радвам да чуя вашите мнения дали аз съм прекалено суетен както тя ми казва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: c2aa0f0d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ебаси Аполонът дет' си... правиш постоянен полов акт. От колко години викаш го правиш?


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 551b466928
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ей, това се казва ерекция. Обаче явно, от тоя постоянен полов акт не ти е остнала кръв за горната глава и поради това леко си изостанал с грамотността.

P.S. Вече е крайно време да се показва и хеша не само на коментарите, но и на самата тема. Така, евентуално, ще можем първо да сравняваме дали различни теми са от един и същ автор и второ, би могло да виждаме, ако автора си отговаря сам в някоя тема. Само днес, това е втората тема с подобен правопис, което значи че някой пубер си прави гаргара със сайта и читателите и го смята за много смешно. Модератори и собственици на сайта, по този начи гоните тези които могат да дадат съвети, на хората с реални проблеми.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d08adc2138
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Орина. Ориниране.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 63766ae8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Кукошка?!? :D

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 37a7eef48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   А кога си почиваш от постоянния полов акт?Направо ти завиждам на перманентната неолитна ерекция.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da56c6db21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Купи си букварче първо, остави го половия акт за малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39c28be147
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Туй нящо дет’ си го написал мноо не го мисли. Повече Гледай твойта нежната да не я чаластри и някой друг я бръснат я небръснат. Пък може и само свирки да му лющи! Я мит я немит. Той кефа насита няма.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e9fb924a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хигиената ти е на ниво.Душ и всичко нужно педи и след това

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b4cc118e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Е, стига деее! Спрете да се подигравате на момчето, че да не ви пусна една диктовка и да ви нащракам двойките! Така може, така пише, човекът, а тук търси съвет.
Момко, абсолютно всеки ден, преди съпругът ми да се прибере от работа, си вземам душ, без значение, че съм си взела сутринта преди да изляза. На него банята също му е първата работа. Сваля сакото, минава през душа и чак тогава си облича някакви удобни домашни дрехи. Ако се разгорещим на дивана, преди някои пикантни удоволствия, отново се измиваме. У нас пералня се пуска всеки ден. Лятото, когато човек се поти повече, и двамата не обличаме една и съща дреха два пъти. Щом се приберем, всичко отива за пране или се приготвя за химическото. Никога не ми е лъхнал на мръсно, или запарено, както казваш, винаги ухае приятно. Ползваме качествени душгелове и козметика. Повечето хора слагат парфюм само, когато излизат някъде, но ние винаги сме с парфюм у дома, имаме си аромати за по-представителен повод, имаме си и такива за домашно ползване, не по-лоши, а само по-успокояващи. След секс задължително отново се измиваме. Т.е. по всяко време на денонощието сме готови да се насладим на любовта си по всякакъв начин, без ограниченията на физическата нечистоплътност, която отблъсква партньора.
Предполагам, че тук ще ти кажат, че прекаляваш с хигиената. Но хигиената е едно от малкото неща, с които не може да се прекали.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8530c74062
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!"
А защо се пускат неграмотно написани теми?
Неприятно е да се чете нещо, написано на изкълчен български език, с лош правопис и пунктуация, неправилно построени изречения и незнание на значението на думите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9c26681618
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   автора съм, хора признавам мойте правописни грешки, наистина немога да пиша правилно и вината си е моя, аз съм живял в италия от бебе но си идвах винаги нагости при баба и дядо тук в България замалко и само на това те единствено са ме научили за което аз също съм им благодарен и ако ме чуете как говоря още по зле от писането. Сега живея отново тук но не смеятам да е задълго и често следя вашите теми и исках просто да споделя за момичето с което излизам тук с нея това е. Извинявам се за което

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 13fdbfdeed
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   N.11 - ох пак тая с идеалния мъж и идеалния брак. Спри се, жено. Гледай си котките и стига с твойте фантасмагории. Вили, гости, класическа музика и по три манджи на ядене...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 37f32a4c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   95 кг и 64 кг, но на каква височина? Защото е от съществено значение!
С нечитплътен не бих била.
Да, ако съм вкъщи, задължително си вземам душ. Дори без душ не позволявам да ми правят орална. Държа мъжът също да се поддържа, но е имало ситуации, в които съм правила орална след като е ходил 1-2 пъти по малка нужда или след вагинален секс. Ако той се поддържа в=редовно, това не оказва така негативно влияние.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b9fdd7fe23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   14 Ми някой хора може да са щастливи, ние не сме чак толкова де.
Не съм 11.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 73e6d1b421
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аве стига с тоя правопис.Еб@ти старите вкиснати моми, хванали паяжини, правописа им виновен, че няма кой да ги чеши.Та по въпроса.Авторе споменаваш интимен гел.До колкото ми е известно интимния гел е за женските вагини за по-добро проникване, а не за хигиена на полови органи.Виж продават гел душ и сапуни с 0% парфюм, който е перфектен и достатъчен за полова хигиена при мъжете.Понеже тия с парфюм може да придизвикат алергия или изсъхване на кожата на пенчовия.Преди и след секс душа е задължителен.Важи и за жените понеже много от тях станаха доста мизерни, понеже са и мързеливи.Миризлива п&тка не може да се еб€ ка моли да се лиже.От самата миризма ми пада пенчовия, после ревът, че са нена€бани и кряскат като истерични по форумите за правописа на хората.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9df8d3a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако наистина си намираш жени да правиш "постоянен полов акт" с тоя акъл и образование. Тежко им на истинските свестни мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c1a889dfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не зная защо, номер 14, си решила, че този сайт е резерват за нещастници! Тук се появяват и напълно нормални хора, без генерални дефицити и с добре уреден личен живот. Не всички са пребивани от мъжете си, имат любовници, безроботни са или са тормозени от свекървата. Позволявам си да дам съвет на някой само по проблем, който лично аз вече съм решила. Не може да си полезен никому с негативния си опит. Авторът пита как стоят нещата с хигиената при другите двойки и аз му давам конкретен отговор. Кое те дразни не разбирам, че ме преследваш из всички теми и разводняваш зададените от хората дискусии? С какво ти бърка в здравето вилата ми, която вероятно съм споменала покрай въпроса на някой струва ли си да се преместят със семейството на село? Какъв е проблемът в един брак да има любов и разбирателство и хората да имат много приятели? И да, имаме котарак. Казва се Чочо. Но това е друга тема. За да се успокоиш, защото явно само това ще те успокои, миналата година ми откриха цироза на черния дроб и сега живея с половин орган. Така че не всичко е цветя и рози, но просто съм позитивен човек и се опитвам да съм полезна.
Номер 11

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker