Нали се говори за раси и предпочитания.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нали се говори за раси и предпочитания....
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3129 пъти
Темата ми е към вас, мили български мъже. Защо предпочитате азиатки и постоянно ги хвалите, че са по-добри от българките? Защо предавате българските жени по този начин? Вас азиатка ли ви е носила 9 месеца и ви е родила или българска бяла майка? Азиатките са от друга раса, която няма нищо общо с нашата и всеки човек с минимални познания го знае. Вие не предавате ли българските жени, говорейки как те били к...и, а азиатките едва ли не богини? А това кой ген бил по-доминантен и не знам си какво още, не забравяйте, че ако имате деца от азиатки или негърки, децата ви ще имат техните черти, независимо, че сте бели и мъже. И какви деца може да имате? Дете с негроидни/ монголоидни черти, червена, светлокестенява, руса коса, кафяви (светъл тон), сини , зелени очи и светла кожа. И ще ви бъде ли приятно виждайки, че децата ви е отхвърлени от всяка една раса, независимо, че вие сте великите мъже с доминантните гени?
Доминантни, ама друг път. Без значение какво казвате, децата ви няма да са чисти бели (европейски) деца, а мелези без расова принадлежност.

Ние сме бели хора и трябва да се запазим, а начинът не е да спите с хора от други раси и да им правите деца и в същото време да ревете на българските жени, че били с негри и араби. Вие правите същото. Преди да сочите се уверете, че ръцете ви са чисти. И жените, които спят с мъже от други раси са зле и вие, мъже, които спите с жени от други раси също не сте по-горе от тях. Вие всички, които спите с хора от други раси, сте еднакво продажни и малоумни. Няма значение, че той е бил мъж, а тя е била жена - всички сте един дол дренки и каквото и да говорите си е така. Това, че сте мъже не ви оправдава за нищо. Продажни сте и се въргаляте с азиатки, негърки и не знам си какви " екзотични " мацки още. Нито вие сте извинени, нито жените. А това, че превръщате човешки същества от други раси във фетиш също показва колко сте извратени. Използвате ги, за да направите нещо, което сте видели в любимото ви порно. Говоря и за мъжете, и за жените. Спете си с който искате, избивайте се помежду си, но си оставате лицемерни и гнусни. Добре, че този сайт е анонимен и няма как да разберем кой какви ги върши всъщност, защото вечният тренд в България е да квичиш и да гледаш в чуждата паничка въпреки, че в твоята има същата помия.


Нека квиченето в коментарите започне сега!

Модератори, публикувайте темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ebcf5b298
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ох, поредният програмиран мозък с нисък капацитет...и вече даващ фал в системата!
Абе, какво те интересува тебе кой с кого си го слага? За любов чувала ли си?! Изкукали хора... Имам чувството че, са затворили всички психиатрии в България и са ви пуснали на самотек!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Е за какво ми е нашенска к/рва? Да ме умори преди да навърша 50г. ли? Да ходят да ги лашкат негри, араби и, който намерят. Бях на филипините преди 2г. Ех жени мечти. Па красиви па младолики, па културни и интелигентни, па домакини. Па еродирани. Държат на мъжа и той там се ползва с респект. За секса нямам думи. Доста са подчинени в леглото, и нищо не отказват. Самите хора там са добросърдечни и чисти по душа. Страната е прекрасна, интересна и доста екзотична. Не видях никъде злоба, завист или комплекси. Не само, че смятам да се оженя за филипинка, ами смятам и да заживея там. Ще понаправя някой лев още в западна европа, и сбогом. Вие тука се оправяйте с нашенските к7рви, феминизъм, педерастия и тем подобни.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc9160a354
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Да бе. Тя ще се е лашкала с 50 нереза, половина чернилки и мангали, па аз да я взема да ми е образцова съпруга и да съм ортак с половин Столипиново, че расата ни да не се смесвала и да не се обиди анонимна от сподели.нет. Мерси, ама не съм изпростял чак толкоз все още.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba126914df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Е, що, бе, номер 2? Я я докарай тук или особено някъде на Запад да видиш как "добричката" филипинка ще те остави, заради някой по- богат бял мъж. Колко такива случаи знам на "добричка" азиатка прецакала бял мъж, хахаха. Авторке, оставяй ги да си ходят при азиатските боклуци. Опъвали грозни жълтури и какви ли не, пък с претенции за жена като монахиня. Аз българин през живота си повече няма да погледна и от известно време не се занимавам с БГ утайки, само дето не съм толкова тъпа да се занимавам и с хора от други раси. В чужбина има прекрасни мъже, които ни уважават и се отнасят с нас като с богини! За какво ти е БГ с*иня, която само ще квичи, че не си му пуснала пералнята, понеже той сам не може, а чужденецът ми благодари и се отнася с мен като с принцеса!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fb9bcd4890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Жените не ми пускат пи*ка, карам на злобарки, но поне нямам баджанаци и не издържам чужди копилета. Парите ми стигат, даже ми остават и да спестявам и за развлечения и хобита.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: edb08e4895
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Претенциите на родните кифли край нямат и преди подписа, а и след това
Че родните бръмчалки дупе дават на араби, негри и прочее тарамбуки не се говори и коментира, но сега, видите ли, мъжете им били виновни на тях!
Не стига, че путките са им по-износени от гума, втора упогреба, ами и ние трябва да се съобразяваме с тяхните безкрайни мераци и щения без край!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ad0840ed75
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   7, на такива попадаш, защото толкова струваш. Кой те знае в какви циганки и азиатки си си бухал гнусния и изхабен туморен израстък между краката, пък искаш някоя от манастир. В сайта има много повече теми срещу бели жени с мъже от други раси, отколкото срещу бели мъже с жени от други раси. Май претенциите на БГ с*инете са големи. Мисли си, че като е балкански шебек с бръсната тиква и "беНве" или "гоУф", гледа лошо и смърди на пот и цигари, е много готин. Хаха, да ама не. Па света има много по- качествени мъже от българския маймуняк.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 81a2287f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Вероятността българин да спи с азиатка е много по-малка отколкото българка с чернилка. Обикновено родните жени са тия дето спят с цигани, негри и други примитивни хора. Ако не друго, азиатките са много по-чистоплътни от негрите. В Сеул живеят едни от най-красивите и поддържани жени в целия свят. Да не завиждат родните кифли, ами да се стегнат и да спрат да си дават задниците на чернилки. Тогава може и ние да им обръщаме повече внимание. Точка.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 695b99c333
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Аз пък съм относително съгласен с авторката. Азиатките са харесвани, защото там още няма масово навлязъл феминизъм. Жените са женствени и подчинени, а това се харесва на мъжете (както жените харесват доминантни и мъжествени мъже). Феминизмът е основният проблем, който прави жените на мъже, мъжете на жени, и унищожава сексуалното привличане. Жените в Западния свят (към който културно се числим и ние) искат да са като мъжете - да имат много бройки, да се чукат с който падне без последствия и тн. Ами не може. Тоест, може, но това е резултатът - унищожаване на двойката мъж/жена (затова и пробутват сега двойките мъж/мъж и жена/жена, както и polyamorous нещата, има подходящ вакуум за целта), унищожаване на семейството, намаляване на раждаемостта. Това може да го прочетете още във Фройд - той е смятал, че сексуалността на хората трябва да се "освободи" и те щели да станат щастливи и да не мразят никого. Тоест някакви повърхностни хора без собствено мислене, които приемат всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d4393de707
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Харесвам само корейките и японките от азиатските жени, другите не са ми много интересни. Коя си ти авторке, че да нареждаш на хората за кого да се женят? Всеки е свободен да си избере партньор и няма значение от коя раса или националност е той.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 393ca5a38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, така ги описваш нещата, все едно в България е пълно с чернокожи и азиатци, тоест едвали не за всеки втори българин има по-една азиатка или друга. Истината е съвсем друга.
Например в родният ми град, за първи път видях цветнокож, когато бях на 15г. Виждал съм тук таме някои виетнамци и това е. Тъй нареченото етническо разнообразие видях в чужбина.
Та, по тази логика, сигурно от 1000 българина, най-много двама да са били с жена от друга раса.
Честно казано не виждам какъв ти е проблема. Ти ли ще ми кажеш с коя да спя и с коя не.
Момиче, Национал-социализма отдавна загина и аз като свободен мъж, ако искам и с индианка мога да спя.
Избивай си комплексите другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Номер 2 към номер 4.Мила живея в Белгия от 18г. Обиколил съм цяла западна еропа.Това е някаква смяшна басня, че западния бял мъж уважавал жените.Уважа си западнячките, българки, румънки, унгарки вие сте за тях безплатни ефтини проститутки.Те не са глупаци и ви знаят що за стока те.Познавам една нашенка женена за чист белгиец има дете от него и щанд на пазара за риба.Хванал я нашата за роб, осмърдяна на риба 24/7 , а той е всеки ден по витрините(проститутки) и пръска парите от семейния бизнес по други нашенки отишли да се е&ват там за пари.И тя не смее да го остави, защото в бегето и колиба няма, в Белгия ако остане както няма професия, ще трябва да е цял живот чистачка за 1200 евро ма месец, с които едвам ще свързва двата края или на социялни помощи от 1000 евро, с които хептем е за никъде.Случеи като нейния бол.Упех със западняците!


P.S. Ще ревете вие за български мъже, ама цената до тогава ще ви е паднала почти до нулата, и разни западни боклуци ще ви приватизирват като фалирало предприятие за един долар.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a9f155b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Предпочитат азиатки защото пишките са им за азиатки. На една българка и трябват поне трима предпочитащи азиатки за да й доставят кеф, пари за харч и за разходка с океанска лодка!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Някогашната българка беше жена шапка да и се свали. Сегашните обаче, особенно тия, които са родени след 1980г. повечето са мързеливи, нагли до безкрайност, некадърни, на вързано куче хляб не могат да дадат, и феминизма ги излъга, че мъжа е банкомат, спермодонор, слуга роб и обще взето момче за всичко. На всичкото от горе и масово са с навъртян километраж като двайсетипет годишен дизелов мерцедес. Да ги взимат западняците да им пускат пералните, и да и благодари, че натиснала старт бутона на пералнята. Само където и те няма да ги вземат само за това, ами ще трябва да работят и там рамо до рамо с мъжа си, като се прибере да почне да готви да чисти, да оправя децата за на другия ден на училище и като си легне къде 23:00ч. ще трябва задоволи и мъжа си. Ама те нашите много филми гледат и си мислят, че като отиде да налапа немската или шведската тояга и вече ще я возят в ескласа като принцеса и немецо ще я боготвори и носи на ръце. Азиатките са работливи, не случайно Китай е икономика номер едно. Виатнамките се уникално красиви с божествени тела. Имат едно такова топло и спокойно излъчване винаги са весели и засмяни, не като нашите енергийни вампири вечно мрънкащи и криви п&тки. Имат хубав младолик ген. Хранят се здравословно и могат да ти родят здрави и красиви дечица. А нашите още на 16г. се продрусали, пропили, пропушели, ядат предимно боклуци, вече като са по на 24г. утробите им вече изгнили. Най-много ти роди дете с недъзи и цял живот да си заробен с болно дете. И за деца да раждат не стават. Чукай ги са като стари жигули и нищо повече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dbb53267b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   13, ако в чужбина майка ти я приемат като евтина проститутка, то мен не ме приемат. Ако тя или някоя от бившите ти не са стока, понеже и ти не си, то аз съм, никога не съм си лягала с който ми падне и винаги съм била сериозна, всеотдайна и подкрепяща във връзките си. Само, че това на българския бурсук на му е интересно. Само в разни мастии се завирате, а после ревете тук. Щастлива съм с човекът до себе си, който ме уважава и цени всичко, което правя, а не неблагодарния БГ нерез, който смята, че му се полага най- доброто, докато той самия не може и половината си изисквания да покрие.
Абсурд да рева за БГ б*клука, хахаха, я се осъзнай. Такова и с пръчка няма да пипна. За какво ми е такъв като имам прекрасен мъж до себе си. Никоя няма и да се сети за вас.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dbb53267b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   15, това са твоите бивши, щото и и ти толкова струваш. Аз като стоях девствена до 20, понеже чаках любов и изобщо не съм искала богат или висок мъж, вие бяхте прекалено заети да се занимавате точно с утайката българки, за които говориш. Там ви беше интересно. Искахте дашни боклуци и си ги получихте, а това че не ви харесаха, след като си ги получихте, си е ваш проблем. На масовият БГ мъж жена с дънки и блузка не му е интересна. Ако не е тип чалга певачка, няма и да я погледне, защото за него изобщо не е човешко същество. Всеки мъж заслужава жената до себе си, така че си сърбайте попарата и ходете при азиатските боклуци и си мълчете, ако и тамошните "свестни" жени ви използват за пари и престиж. Нормалните българки или си хванаха свестни чужденци, или от малкото останали свестни български мъже и изобщо няма да погледнат средностатистическия смешен българин, който е минал през половината к*рви от Студентски град и су чуди що нема свестни.
Аз си работя и се грижа за мъжа до себе си, но той ми благодари и ми помага, както и аз на него. А не като БГ нереза да недоволства за всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0b4db4c397
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   9, в Сеул са едни от най-красивите и поддържани жени, защото са продукт на пластични операции. Намери ми красива азиатка без грам корекции по себе си и ще те призная.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ccdf51477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторката:

Ето сега се убедих, че ако мъж напише такава тема вие плюете жените. И сега аз написах такава тема и пак плюете жените. Проблемът са все жените значи?

Номер 15, ти откъде си сигурен, че българките ходят с шведи и германци, заради парите им? Щом българите могат да ходят с азиатки, защо и българките да не могат да ходят с мъже от Западна и Северна Европа? Те са бели мъже от нашата раса. А ако една жена е златотърсачка и българин, и англичанин да търси пак ще търси sugar daddy-то с голямата кола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ccdf51477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   От авторката до 15:

А нима жената не е готвачка, чистачка, лекарка, детегледачка и секс кукла за мъжа?

Интересно е как в тема за простотията на БГ мъжете, пак се изтъкват жените. в България виждам, че жените са голям проблем. Идете някъде на самотен остров без жени и се взимайте.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1515428ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Номер 15, на такова използвачество се надяват само част от българските мъже. Западняците може да са всякакви и да си имат много недостатъци, но поне могат да си перат гащите сами и не ползват жената за лична прислужница и банкомат, който да им плаща сметките, понеже и тя ходи на работа и видиш ли е длъжна да плаща и тяхната част. Това го правят само повечето български мъже, а после реват, че са зарязани и се изкарват жертви. Но късно е либе за китка. И това време вече е на привършване. Не познават жени, които използват мъжете си за пари, но мъже, които карат на заплатата на жена си или взимат част от нея - масово. Обратното е изключение или поне аз не познават. За това пък повечето от тези "мъже", ходят после и лъжат, че са издържали жените си от срам, че няма да ги приемат за мъже. А е точно обратното. Но и българката се усеща вече, че е по-добре дори сама, отколкото с такъв воденичен камък. Така че тия ги разправяй на чужденците. В Бг жените сме наясно кой какво представлява и кой на кого плаща сметките, че иска и да му се прислугва, докато нищо не прави. А ти с тия прикакзки от хиляди и една нощ се надлъгвай с дружките, които са същите като теб. Аз такава жена в България не съм видяла, но такива мъже познавам много. Ганьо е възприел феминизма грешно. Никой не е длъжен да го издържа и да му прислугва. Отвратена съм просто от такива.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 81a2287f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Не знам защо у тукашните жени витае някакво предположение, че западноевропейския бял мъж е стока. 50% от тях са хомосексуалисти или поне би. От другите 50%, поне 30% от тях са тотални психопати. Знаете ли, в една Швеция например, чиито мъже много ги хвалите, че огромен процент от мъжете там са педофили и спят с дъщерите си или дори синовете си. Или правят други извратени неща с тях. В това отношение Швеция е най-извратената страна в света. Даже в млмента там текат програми според които не можеш да казваш на детето си - "ти си момче" или "ти си момиче". Трябва да се обръщаш към него с местоимението "то" и после само щяло да си избира какво да бъде. Има много предавания за съвременни шведски семейства, където именно бащата швед облича синът си с женски дрехи и му дава кукли за играчка. Така че си вземете швед за мъж, не просто за секс, а за семейство и отидете в самата Швеция. Вероятността да е нормален е под 10%. И като видите за какви психопати става въпрос, ще ревете за нас българските мъже. Само че ние тогава няма да ви искаме. Ще сме си взели мацки от Корея, които са примерни, научени са на семейни ценности и знаят как да дават всичко за човека до тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf85c30d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не разбирам какъв е този расизъм. Бялата раса не е на изчезване че да се пазим.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Българка може, но искам да е някоя чиста и неопетнена.Ако има все още малки села, където родителите са а успяли да я опазят от помията наречена феминизъм, бих я взел за жена.Искам да ме посрещне облечена в народна носия със сол и хляб.И да може да пее хубави народни песни.Да се ценим и уважаме.Обичам българското, но в България отдавна то се е изпарило, особенно сред жените.Българския мъж като цяло е смачканяк, за което е виновна българката.Тя е тази, която да влива самочсутвие и сила на мъжа до нея, тя е тази, която да го изстрелва в космоса.Какво самочуствие да имаш като мъж, като жената до теб е лапала х&ищата на половината мутри от града( тоест утрепки) ? Какво самочуствие да имаш, като при отказ да изпълниш някоя безумна прищявка, започва да ти изива ръцете с реплики ,, Спирам ти секса,, Какво самочуствие да имаш, като днешните българки са тотално ,,скарани,, с кухнята. Какво самочуствие да имаш, когато те лъже с колко мъже е била до преди теб, и в последствие разбираш, че е с навъртян километраж като на четиресед годишен Камаз.Какво самочуствие да имаш, като се тупат в гърдите как гнусни примати като негрите, били по-качествени от нас.Какво самочуствие да имаш?Серияли като Секса и Градът им промо мозъците , как да обезличат мъжа, да го смачкат тотално и ги накара да вярват, че тогава щели да живеят като царици и императрици.Само, че нашите тъпи патки не можахме да разберат, че пропагандирането на феминизма, е част от пакета с мерки за намаляване населението на земята, както и коронавируса.Само, където азиатците са умни хора, и там номера с феминизма удари на камък.Там се запазиха семейните ценности, жената си знае мястото в йерархията, мъжа и той.Азиятците растат като население, ние се топим.Българката преди да реве за българин, трябва да си върне мисленето от преди 70-80 години.Ама по-лесно е да върти бройки, да не готви, напомпените джуки, шматкане по моловете, да харчат парите на глупака излъга ли го с една слива и едно дете, и единственото нещо , което днес ще направи за съпруга си, който и е осигурил всичко е вечерта да си вдигне краката, от където често мирише и на риба от там.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc9160a354
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   19, мъжете ни плюят жените, жените - мъжете. Извод: като като не ставаме.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f1b90d03d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   13 Има много свободни български мъже, няма кой да реве за тях. Те жените гледат да има поне пари иначе жената трябва да чисти и готви. Повечето мъже нищо не могат вкъщи да направят, дори и секс ги мързи да правят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 37c81f197f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   15, нека те плюят плюнкачки и свиркаджийки.
Много си прав, няма кой да им се навива вече на лъжите, мърли. Хормоните им ще ги опекат докато станат неадекватни и луди миризливи стари моми.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Номер 15 съм.Живял съм доста години на запад, Холандия, Швеция, Германия.Нека да развенчая един мит относно западняците , които живеят на семейни начела или в брак с Българки.Не те не са джентълмени и галантни и истински мъже както тука някои нашенки се опитват да излъжат аудиторията.Много от тях не са глупави, и тя ходи бачка, чисти пере готви ражда, и въобще прави всички неща, които би изисквал и всеки нормален български мъж или някакъв друг.Обаче някои западняци от са кански шматьовци, които никоя местна не иска да ги вземе, и те ходят по местни бардаци и точно от там хващат нашенката.Чиляка с хубава работа жилище, кола , галантен галантен, чак захлупен и наивен та дрънка.Еми нашата вместо да я лушконтрят по десет катила на ден и сводника да и взима парите, отива и заживява с един такъв охльов.Като той по цял ден опъва каиша, за да може нашата Пена по цял ден да се мажи със скъпи мазила от ИСИ Париж(световна верига за маркова козметика) да обикаля кръчмите денонощно с другия български к&рволяк и да се шиба с който и падне за кеф.Реален случей: Работех в Гръцки ресторант в Германия , в края на смяната тамън си тръгвам и минавам през касата да си взема пари и единия шеф гръка ми вика, едно момиче иска да се запознае с теб.Въпросното момиче се оказва българка Галя от Пловдив, с още шест нейни приятелки българки излезли чисто по женски, в стил ,,Секса и града,, на гръцки ресторант.Всичките до една имаха мъже немци, които чинно дондуркаха в 23:30ч. бебета, нищо че са скапани от работа, до като нашите секишлани бият балтоните по ресторантите.Ресторанта вече беше заключен за клиенти и беше на разположение само на нашенките, които правеха страшен оборот.Две от тях бяха седнали в краката на двамата шефове гърци, които бяха ергени, а Галчето в мойте.Тя дори настоя и да се снимаме, жалко че сайта е анонимен иначе бих качил снимката да се видят нашите ,,хубавици,, къде толко ни хвалят западняците и плюят българите, що за стока сте милите.Цяла нощ българска бясна чалга, алкохолен дилириум, стриптизи, сутиени хвърчаха във въздуха.Кълчотене по масите, добре, че бяха от масивно дърво, че една нашенска цуцулана както се беше разбесняла отгоре:)))) Аз бяха доста изморен и тръгнах преди да преключи партито.С Галчето разменихме телефони, тя ме покани на кафе в града и кино идните дни.Казах и тя да избере филма.Дойде деня, чаках я в съседната улица до у тях, тя ме целуна по устата като любяща и образцова съпруга, хвана ме под ръчка и тръгнахме към града, до като мъжа и немеца, опъваше каиша на работа.Иначе готино телце имаше.Стройна като сърна, едни цицки като нарове, дупе като детско барабанче от 2,50лв, но в лицето беше доста изхабена за нейните 28г. явно от нездравословния начин на живот цигарите и нощния живот.Сподели ми, че се чуствала адски самотна, мъжа и въобще не я докосвал в леглото от една година.Страдал от ,,Burn out,, психическо заболяване, когато работата ти идва много. Човека вадел страшни пари като жилищен посредник, но нейния масрав бил голям, той бил останал с два чивта дънки , за да може тя да обикалят българското черноморие по два месеца лятото със сестра си и да насмогва с ипотечната вноска.Каза ми, че много се радвала , че ме срещнала понеже немците били адски скучни, а българина цитирам нейни думи ,,Знае къде да пипне и как да направи густото,, В смях и закачки стигнахме до киното.Беше избрала страшно тъп филм вероятно умишлено.Аз придвидливо бях взел едно шише водка в якето.В залата имаше само няколко човека , които бяха се забили на първите редове.Аз предвидливо избрах да седнем доста на зад по средата.Пиехме водка и гледахме.По едно време тя вплете пръстите на ръцете си в моите, на мен веднага взе да ми става.След няколко минути ми се нахвърли брутално като хиена на кравясала мръвка.Вплете език в моя.Признавам такава извратена целувка, и от азиатка не бях получавал.Езика и така се оплиташе с моя ,като пипало на октопод.Аз започнах с ръка да и гала сливенцето през дънките.Вече х&я ми щеше да скъса гащите.Не издържах, извадих го, и натиснах главата и към х&я ми.Тя се дърпаше, аз обаче бая по-силно я натиснах и вече палавият и език се вплиташе с топлата ми натопорчена глава на фалоса ми.Обаче не го лапаше целият, аз я натиснаха още по-силно с двете ръце, тя рязко го налапа целият, явно и дойде в повече, че се задави и тръгнаха сълзи от очите и.Аз в същия момент експоадирах и започнах мощно да се празна в устата и.По гримасата и забелязах, че много не и се гълташе, но и се наложи, за да не ми изцапа дънките.Изгледахме филма мълчаливо.Излязохме от киното и тръгнах да я изпращам.Каза ми, че лятото по морето се разцепвала от секс два месеца.Показа ми снимки със сестра и с някакви,анаболени мургави бургазлии до тях, които ги бяха прегърнали през кръста с едната ръка, с другата сочеха рапърския знак на Тупак.Послед ме запозна и с по-малката и сестра, която беше в пъти по-красива, но това е друга история... Та плюят нашите ,,Ганьо това, Ганьо онова, миризлив брусук:)))) и пак до к&ра на Ганьо стигнаха:))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ece8e9d408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Докато пишете разни възвишени теории, света върви и никой не му пука колко комплексирани са българите. Живея в чужбина и всичко е тотално претопено от всякакви нации и раси и това вече е поколения.
24 живее в някаква секта в главата си и коментара му е отражение, че никоя жена явно не ме обръща внимание и всъщност това, което плюе подсъзнателно го иска, но не му обръщат внимание хубавите жени.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Гледам една нашенка в съседна тема как се хвали, че на 24г. са я онодили 50 нереза, и си позволява да нарича българския мъж к? рва. Има късмета, че не е родена в едно друго време преди 1989г. и, че ако тогава беше казала подобно нещо публично, щеше да бъде и публично насметена на шамари и поставена на място. И тогава е имало такива, но те бяха отлъчени от обществото. Тогава жената си знаеше мястото и мъжа се ползваше с уважение от нея както в обществото, така и в къщи. До печката, до манджата, в градината, занимаваше с възпитанието на децата. Лошо ли им беше? Зимата изплете я търлъчки за децата я пуловер за мъжа. Децата се възпитаваха да уважават възрастните, ходеха прилично облечени с униформи на училище и ставаха хора с, които да се гордеем. Имало е чисто морални норми, с които жените са били длъжни да се съобразяват. Какво лошо има в това, да бъдеш отхвърлена от обществото, понеже имаш извънбрачно дете? По-добре ли е да копеле и доведения му баща да го еве, ако е женско? Колко, често това се случва в днешни времена? Времената се въртят. Ще дойдат пак времена, когато в България ще бъде железен патриархат. Жената ще се върне до печката, ще има право на мнение, но не и на решение. Така е и в природата мили дами. Мъжкаря води, женската го следва. Природата вакум не търпи. Дет са вика, ако трябва азиатки ще си докараме в България, и те ще бъдат новите българки и пак ще върнем патриархата. Нашите ги товариме по самолетите и безплатно ще ги закараме на западняците, като толкова ги искат.


Алфа

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5c8cea6bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   До 31. И да е мъжко,пак не е гаранция че няма да го ебе!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: edb08e4895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Евала на №29-много точно описание с примери на родните боклуци,пласирали се зад граница,със самочувствие,все едно са хванали Дядо Господ за шлифера,а всъщност долни к?рви и разпоретини,като тая Галка от Филибето,дето най-големите шафрантии на България са оттам !!!
Повръщаше ми се само като го чета,а в живота ги надушвам тези нерециклирани отпадъци отдалеч и ги избягвам поради вродена отврат !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2c2d5fa0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Номер 9 и подобни на него, кой ви излъга, че българските жени искаме внимание от такива като вас? Доколкото стана ясно от коментарите, вие искате и си търсите безхарактерни куклички, тотално подчинени на мъжете си, а междувременно трябва да изкарват толкова пари, колкото вие самите (може и повече), 'щото иначе ще ги изкарате горките жени мързеливи и че не стават за нищо, нали така? Признайте си, дори няма нужда да е азиатка, стига да е толкова наивна, за да отговаря на горните условия. Ами не, честно казано и ние, българките, които толкова хулите, не горим от желание да имаме нещо общо с Ганьовци като вас, за които жената е просто една добра комбинация от красива вещ и слугиня. Горко им на тези нещастници, били те и азиатки, които ще се хванат с вас...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c1c8394e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Националната принадлежност не е въпрос на раса и гени, а на самосъзнание. В създаването на българската нация са взели участие над 50 народа - българи, траки, няколко славянски племена, авари, хазари, гърци, латини и още много други. Но всеки, който се чувства българин и е готов да приеме нашия начин на живот, е българин.
Аз съм български патриот и за мен родината е над всичко. И ако някога имам дете от азиатка или негърка, ще го възпитам в любов към българия, независимо от цвета на кожата му. За мен негър, който е приел нашия начин на живот, езика и културата ни, е българин.

Относно мъжете и жените, има известна разлика. В мъжката енергия и роля влиза опазването на племето, клана, родината. Когато мъжът вземе жена от друго племе, нормално е да я доведе в своето и децата им да принадлежат към същия клан.
При жените в повечето случаи няма засилен патриотизъм. Женската роля е да опази семейството и децата си. Затова и жените са привлечени към силен мъж, независимо от националната му принадлежност. Даже беше правено проучване и по цял свят жените предпочитат чужденци - по-интересни са им, по-ззагадъчни, а и има разнообразие в гена.

Господа, нека не съдим дамите, че някои от тях предпочитат чужденци - бели или негри. Нека работим над себе си, за да бъдем истински и силни мъже. Тогава жените ще бъдат привлечени от нас - и българки, и чужденки. И да възпитаваме поколението си в любов към България.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2bdd3d717f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Като ви чета коментарите - тотално изпростял народ сме, даже не сме и народ а стада от индивиди, които трудно се понасят. Затова и ще изчезнем от картата на Европа.
По въпроса за азиатките, т.е. монголоидните нали за тях иде реч. Мерси женче 150 см и с две пъпки на ребро, склекана и мършава кощрамба не ми трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b414958536
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Нашенките отдавна станаха студенокръвни влечуги.... Нищо женствено, никаква топлина и нежност.... Бракът се изгуби като ценност, масово искат да живеят на семейни начела защо? Защото е по-удобно.Да няма после адвокати съдилища и клеймото ,,разведена,, Едни сметкаджийки. Гледаха малко ,,Секса и града,, и дай да копираме американските говеда.Нашенските принцеси - парцалеси тъй и не разбраха, че българския мъж не иска много, а те просто не знаят какво иска и как да му го дадат.Мозъка им закърнял от болен феминизъм...

 
  ...

...
преди: 2 години, 27 дни
hash: bcfae4a32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Здравейте номер 15, Въпросните жени, за които говорите (Тези, които феминизмът ги е заблудил) очевидно не са жени на място. Но това не се отнася за всички. Това, което жените искат е да не бъдат виждани само като тяло или готвачка, перачка чистачка и т.н. Разбирам гледната Ви точка, същите са плеймейтките, които гледаме по телевизията. Прости и тъпи и с нищо друго не могат да се похвалят освен със 60 и повече операции. Те не стават за жени. В една връзка мъжът и жената трябва да са в един отбор. Особено, ако са семейство. Ако очаквате една жена да бъде с вас само, за да ви слугува, много съжалявам за възпитанието, което имате.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 27 дни
hash: bcfae4a32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравейте на всички, които четат тази статия и коментарите в нея. Искам първо, че всичко в статията е изключително расистко и не хуманно, защото Вие не изразявате мнение, а налагате Вашия балкански манталитет над всичко. Всеки може да обича и да прави секс, с когото си поиска. Расата няма значение. А до коментарите на "мъже" (най-вече), които ми обясняват за азиатските жени Вие очевидно страдате от огромни комплекси щом избирате жена си по народност и раса. Човекът, който ще бъде Вашата сродна душа едва ли ще се интересува от Вашата етнос, раса или народност. Това, че секса с жени от други народности Ви харесва не означава, че трябва да сравнявате всички. Вашата липса на възпитание и ниска интелигентност Ви прави смешни. Жената не е секс играчка, нито покорена домакиня, ако търсите това има жени, които го правят за заплащане. Жената в човешко същество и независимо от расата тя има права. А Вие "белите мъже", които претендирате с доминантни качества сте същински байганьовци. Това се отнася и за жените, в тази статия и коментари.
В заключение искам да кажа, че любовта е сила, която няма граници и Вие точно не може да ги поставяте. Расата или полът, националността и религията нямат значение. Надявам се някой да вникне я това, което написах и да го разбере, защото това истината и не се заблуждавайте, че с тези просто написани коментари трогвате някое сърце. Хубав ден!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker