Как да се подготвя за първия път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се подготвя за първия път?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2021 пъти
Здравейте. Момиче съм и съм на 19 години. Все още не съм правила секс. Това е нещо, което за съжаление ме притеснява адски много, но въпреки това, вярвам, че скоро ще се случи. Запознах се с момче, 3 години по-голям от мен и от скоро излизаме заедно. Той ми намеква за секс, а аз не се дърпам. Според мен не подозира, че съм девствена, не съм му го казала още, но не смятам, че ще избяга като научи. След няколко дни ще дойде вкъщи и май тогава ще се случи.
Може да е смешно, но от сега пранирам този момент. Притеснявам се. Искам да е хубаво, защото ще помня този момент. Много го харесвам, не съм се чувствала така преди.Обаче не знам какво да правя и имам мнооого въпроси относно детайлите. Първо, трябва ли да се изкъпя непосредствено преди акта или взет душ 2-3 часа преди това са ок? Второ, ако съм с хубаво бельо, това би ли изглеждало, че все едно се престаравам? Кога да му кажа, че съм девствена? Преди началото на акта или направо сега? Колко време продължава любовната игра? Да съм нежна или по-страстна? Той ли решава каква ще е позата? След банята, той би ли поискал отново или не се случва така? Знам, че тези въпроси могат да ви се струват малоумни, но наистина харесвам човека и искам сексът с мен да е равностоен на контакт с опитно момиче. Искам той максимално да се наслади.
Ще чакам мнения, надявам се сериозни и честни :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39dc6b6d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Въпросите са нормални.Кажи му още сега, трябва да зане.Не се притеснявай когато му го казваш,ако е светсно момче ще разбере и няма да бърза.Поговорете за това, спокойно му кажи и от какво се притесняваш. Душ, трябва да се вземе или преди акта,но като за първи път обсъдете и това.Хубавото бельо е нужен и важен аксесоар,не е престараване.Не бъразй със страстта, първо си разреши да усетиш проникването и тялото ти да свикне с него.За страст има време, нежност ,спокойствие и разбиране,това трябва на първо време. Кажи му по-рано,за да има време и да знае как да подходи най-предразполазгащо към теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 657261ef56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти!
Аз наскоро бях в твоята ситуация. Момиче на 19 съм... хаха. Ще ти дам съвети, които са от моя опит, а след това си реши, кое би взела, като съвет.
1-Увери се, че не е с теб, заради това, за да не плачеш после. Не го казвам с лошо, а понеже има много такива случаи(не знам, колко си чувствителна). Бъди сигурна, че наистина го искаш!
2-Кажи му! Той трябва да знае, за да е внимателен към теб. Не се страхувай, че би те оставил, ако го направи, то той не заслужава да сподели този момент с теб.
3-Облечи си секси бельо, за да си направите готино на вас. Все пас това е удоволствие и за двамата.
4-Не бъди с голямо очакване. То всъщност, няма да е секс, а начин да се “сблъскаш” с тази новост.
5-Отпусни се и не се притеснявай, да кажеш, ако не ти е приятно или пък обратното. Добрата комуникация, ще доведе до кулминацията... хаха.
Нещата, не се случват, като по филмите, но все пак си е твоят момент-ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ! Хаха, не се тревожи всичко ще мине наред. А това, кога ще го направиш отново, също зависи от теб. Ако чувстваш, че искаш интимност-Отново го направи. Остави го да води, т. е. -Довери му се!
Пък и дори, да не е така, както ти се иска... Споко, ще имаш още много бурни нощи и дни... хаха.
Хайде, забавлявай се и пиши, как е минало и дали са ти се покрили очакванята!

Бини

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 29291a1725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нормално е да се притесняваш. Според мен той трябва да знае, за да е внимателен. Но и да не му кажеш- ще разбере впоследствие.
Зависи от човека, ако е свестен даже ще се радва, и ще иска да останете заедно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 29291a1725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също бях на 19 и казах на приятеля ми, за да знае.
Даже не го направихме веднага. Помня, че ме беше страх.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3fc6ca0ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи му още сега.
Най-добре преди секс да си се изкъпала, но и 2-3 часа става. Епилирай се. Сложи парфюм. Облечи хубаво бельо. Любовната игра продължава докато се възбудите и двамата. Няма определено време и дори с един и същ човек в различни ситуации е различно.
Остави го той да води и да избира позите. Най-вероятно като за първи път ще го правите в мисионерската, за да може да проникне.
Нежна или страстна - ще дойде с времето. Не хапи и не драскай. Съсреоточи се върху това да стане проникването.
След банята може да иска отново, но не знам ти дали ще искаш веднага. Първият път си боли доста и усещането е много странно. Аз лично си казах “Е от това ли пъшкат жените? !? ”, но истината е, че удоволствието идва след 2-3 път. Кръв не ми тече по време на акта, а след това.
Използвайте презерватив задължително или пий противозачатъчни, но никога не разчитай на прекъсване. Аз лично без презерватив не бих правила заради болести.
Пиши, ако имаш други въпроси. Не са глупави.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 81700a74d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вместо да се чудиш за тези глупости, гледай да не хванеш някоя болест, това трябва да ти е приоритет да пазиш себе си, защото някои хора имат късмета от първия път да хващат нещата за цял живот защото мъжът преди това е чукал 30 лесни жени. Сериозен ми е съвета.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b38e1c9fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бих казал, че краткият отговор на всичките ти въпроси е - ЗАВИСИ. Индивидуално е.

Мисля, че можеш да му кажеш докато сте заедно у вас, но не чакай до непосредствено преди това, ами примерно докато си говорите по от рано.

За душът - зависи колко се потиш и миришеш. Ако приемем, че си нормално момиче, да, няколко часа по-рано душче и си перфе.

За бельото - най-вероятно ще му е все тая. Жените много се суетите за тези неща, ние не ги ебаваме много, много. Така че предполагам, най-добрата опция е ти да се чувстваш секси в кожата си, така че това трябва да ти е приоритетът.

Любовната игра продължава колкото решите и искате вие.

По-нежна/по-страстна - не се престаравай. Прави каквото ти идва.

Ами да, в този случай, той би трябвало да решава за позите, ти като нямаш опит от къде ще знаеш как искаш? То и по принцип повечето жени чакат на мъжа да решава тези неща, така че все тая.

Дали ще иска после пак - може и да иска, може и да не иска, относително е, дали може по принцип, дали е изморен, колко силно е свършил.... абе до човека и ситуацията е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6730b85f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо във вас ще го правите.
Ппц трябва да е в дома на момчето или си вземете стая в хотел, кажи му че си девственна за да не се оплаши като текне кръв!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 475472e38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей!!! Какво искаш да ти кажем, това което искаш да чуеш или реалността? Всичко е индивидуално, но все пак.
На първия въпрос! Душът е ЯСЕН. Кога да го до вземеш, нормално 2-3 часа преди това, ако си сигурна, че ще има интимност. Все пак ще ти е за първи път, а не за десетки такъв. Не се познавате достатъчно добре, че да отидете под душа непосредствено преди него. Бельото е задължително, добре да хубаво, такова което му харесва. На мен например ми харесва семпло да е, розово, бежово или бяло. Може и да има цветенца или просто изчистено. Кога да му кажеш, че си девствена, ами не можем да ти кажем, кажи му когато считаш за добре, по-рано е по-добре. Предполагам, че преди това ще сте понатискали още в предишните срещи. Колко време продължава любовната игра ли? Ами индидуално е, но понеже ще правиш за рърви път секс, по-добре. е да е по-дълго, хубаво е да си максимално възбудена. Дай му възможност да те докосва, навсякъде, по-късно под бельото, отпусни се. Колко да си нежна, ами нормално. Целувайте се, покажи му, че го харесваш. Когато си максимално възбудена, тогава можете да сте по-интимни. Позата можете да е обсъдете взаимно, но като за първи път не е нужно чак толкова много да се експериментира, важно е да ти е преди всичко удобно. Ако се притесняваш, че ти е за първи път, не е нужно да се стига непременно до полов акт. Може просто да сте интимни, повече ласки, ако искаш, можеш да му намекнеш да ти направи кунилингус. Така дори може да стигнеш и до оргазъм. Можете да смените позата по време на самата интимност и след това да повторите. Накраят е чудесно да се гушкане, прегърни го. Желая ти много приятни моменти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker