Сайтове за запознанства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сайтове за запознанства
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2353 пъти
Напоследък много навлизам в сайтовете за интимни запознанства. Странно ли е това?
Откривам го за интересно и вълнуващо донякъде - какъв ли човек ще срещна, какво ли ще се случи с него, какво ли ще си кажем?
Не намирам обаче такъв сайт, който да не изглежда фалшиво. Всеки или е натъпкан с вируси, или направо иска да ти смуче от картата...

Та има ли някой с опит?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 9f3583b2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Аз лично съм попадал само на некви откачалки,то било наркоманки,или криминално проявени.Общо взето нищо неси казвахме защото имаме различни виждания за живота.Веднъж попаднах на отчаяно младо момиче което се беше затворила в себеси,без приятели и познати,и само нея наебах,но пък беше млада и свежа на 17години а аз бях едва на 28г и беше яко,защото си задоволявах всяка една моя мечта.Такаче късмет

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: db32b61077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   OKcupid беше читав, ама го превърнаха в Тиндър – повърхностна тъпотия. :(

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3699b42605
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Сайтовете у нас са пълни с обяви на пенсионирани руски проститутки, които се представят за Българки и са около 30г., ако е вярно, но примера ни с проститутката Кобилкина е пред очите ни и едва ли на някой нормален мъж ще му трябва таралеж в гащите или руска курва на главата му-и на горната и на долната, така че, ВНИМАВАЙТЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 42a699fe4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не харесвам сайтовете за запознанства, защото огромна част от профилите там са или празни, или пълни с клишета. "Търся истинска любов, " "търся нещо мило и чаровно, " "обичам дълги разходки по плажа/гората/трамвайната линия. " Изрази едноредни, затова еднодневки - нищо ново под слънцето. Нищо което да ти подскаже, че пишеш на по-интересна личност. Не пишеш на човек, иначе казано, а пишеш на снимка.

Онлайн е най-лесно да се опишеш като най-милото момиче, най-големия мъжкар, най-ерудирания и ентелегентния (както аз се пъна тук - ама да не се напъвам прекалено, че... ), ама дали е така наистина, върви доказвай обратното или че нямаш сестра. И не казвам, че тези хора нарочно лъжат другите, не, по-скоро лъжат себе си.

Ако си жена, очаквай десетки/стотици съобщения на ден, огромната част от които са с едно и също послание. "ЗдрЪ ко прЪ, красавице, искаш ли да се опознаеме" - дори профилът ти да няма снимка. Ако си мъж, очаквай да пишеш и да не ти отговарят. Или да ти пишат... ама: "Здравей, аз казва се Наталия Bot-ева. Аз хареса твое профил, ти много хубав! Кликни тук за голи снимки. Kisses, Beatrice" :)

Мисля, че се получава порочен кръг с тия сайтове, и редовните им посетители се оказват с изкривени представи. Жените са засипвани със стотици съобщения и си мислят: баси колко са тъпи мъжете. Мъжете се пробват с нещо оригинално 5, 10, 20 пъти, след което им писва, почват с масовия копи-пейст на всеки розов профил и после: баси колко са тъпи жените.

И въпреки всичко, което написах горе, ВСЕ ПАК се намират и диаманти в калта. Последното го казвам от личен, макар и бегъл опит. Та, моят съвет за такива сайтове е... ако ти е толкова любопитно, влизай, но без очаквания за бързи резултати. Не виси там, отваряй го само от време на време.

Тук имам въпрос към жените, които са използвали такива сайтове: как не ви е страх? В крайна сметка сте общували, онлайн при това, с човек който е напълно непознат. Не е като да сте се запознали в компания, към която той се е присъединил като общ познат (та има кой да ви каже повече за него), или пък да сте се засичали в квартала, та знаете къде живее; или да се знаете от общи курсове/спортове/занятия и т. н. Някакъв дошъл от вакуума едва ли не, и дори да се е държал нормално/чаровно на първата среща (на публично място посред бял ден, очевидно)... откъде доверието?

А може би много филми съм гледал. :D

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 66ec7cc751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Представям си колко се е "подобрил" живота на 17-годишната след късмета ти!

Не ги ползвам - твърде много отчаяние и разочарование на едно място. Поради същата причина отрязах Фейсбук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker