Какво усещат жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво усещат жените
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 3366 пъти
Какво усещат жените по време на секс ? От А до Я, от предлюбовната игра .... през самия секс ...до финала, евентуално оргазъм и гушкането след това, ако има такова. Физиологични чувства и реакции на организма както и за какво мислите през различните етапи на секса.
С всеки партньор изживяванията за жената са подобни или различни ?
Някоя жена би ли се наела да го опише кратко или не толкова кратко.


Любопитко

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: da5d6d94ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Усещаш нещо да те изпълва отвътре, останалото е все едно се чешеш като те сърби.

Кака Радка

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1d806b0c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Възбудата е нещо като леко напрежение ниско долу в корема, просто знаеш, какво ти се иска. Да, усещаш, че се навлажняваш. Понякога го усещаш с леко пулсиране на въпросните части от тялото. Любовната игра си е игра на нервички, напрежението и нуждата от секс се увеличава. Получаваш недостатъчно задоволяване, което те кара да искаш още. Разпалва те, така да го кажем. При мен води до силно желание нещо да се случи, да има движение, като буря в чаша вода.
Усещането от сексът при жена, не може да бъде обяснено на мъж. Изпълване и удоволствие, това е. Никоя девствена жена не може да си го представи, какво пък остава за мъж. Да, има разлика между партньорите, както във физическото усещане, така и в преживяването, и емоционалната страна. Колкото по-спокойно се чувстваш с дрехи пред един мъж, толкова по-лесно се отпускаш по време на секс със същия и преживяването е много по-силно. Силно е и ако той те привлича, както привлича сладкарницата пред фитнеса.
Оргазмът е кулминация, нито можеш да го спреш, нито нищо. Все едно се спускаш по някаква спирала, усещаш интензивно свиване и отпускане. Едно такова странно, много жени стягат и свиват краката или цялото си тяло, то усещането те кара да направиш нещо, ама няма какво. В общи линии рязко ставаме щастливи, докато на вас ви се доспива. Хормони, какво да се прави?
Гушкането след това не е за всеки, на мен лично ми идва твърде много енергия и обикновено предпочитам да си стоим в леглото, да се шегуваме и да си направим някакъв план за останалата част от деня/вечерта. Аз съм си ненормална де, какво правя след секс- обикновено десерти. Защо решавам да готвя в този прелестен момент? Не знам, просто трябва да правя нещо, не ми се стои на едно място, ама никак. Иначе пък от гушкането ти става топло и уютно на душата, приятно е.
Какво мисля през различните етапи от секса... или въобще не мисля, или мисля за момента и интензивността на усещанията при мен и партньора. Нямам богат сексуален опит, но предпочитам сериозни връзки и може би затова често ми се появява нужда да задоволя другия човек, което присъства в мислите ми по време на акта. Приятелки са ми споделяли, че мислят как изглеждат, дали се справят добре, всичко наред ли е.

 
  ...
преди: 3 години, 29 дни
hash: 2f172a769a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   №5, виждам, че си откровена и пряма жена, искам да използвам случаят и да те попитам, има ли разлика, когато се самозадоволяваш и когато това го прави мъж с надянат презерватив? Това, че мъжът не изпитва кеф с нахлузен противогаз е ясно, но какво усеща жената, има ли разлика ако се изпълни с мъжки пенис в презерватив, македонска наденица или дилдо? Ако има каква е тя, все ненатурални кожи ще усеща в нея? Ако мъж си сложи пенис-колан с нахлузен презерватив и започне да чука жена, тя се усети ли разликата и каква ще е тя? Натурален пенис с презерватив не е ли същото усещане, има обем, но няма жив контакт!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker