Защо жените считат за съвсем нормално да получават материални облаги в замяна на секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо жените считат за съвсем нормално да получават материални облаги в замяна на секс?
преди: 3 години, 1 ден, прочетена 3158 пъти
Въобще има ли някоя жена, която в даден момент от живота си не се е облагодетелствала по някакъв начин заради това, че е жена и има дупка между краката?

В замяна на получаване на роклички, обувки, чантичка, ново телефонче, екскурзийка, а тя пърха с мигли и се прави на много обичаща и емоционално „хлътнала“ = заинтересована....

И това говоря от най-малки – от момента, в който започнат да се осъзнават като жени! И хайде, Иванчо, ако искаш п(У)ти, ще трябва да слушкаш, изпълняваш и купуваш. Манимулациите започват една след друга, навързани на синджир, докато не те изцедят до дупка. А наградата? Една употребена п*тка! Все едно ти продава девствената си ципа и ще бъде вечно с теб и само единствено твоя... Глупости! Интригантки и манипулаторки от най-долно ниво, които даже нямат правилна преценка за собствената си „стойност“.

Въртят те на шиш, докато не те преценят от всички страни, „КОЛКО СТРУВАШ“ – демек, дебелината на портфейла ти. И това интЕлЕгЕнтните, умните, ВИСШИСТКИТЕ... Демек – продават се! Но не само. Продават междукрачието си за по-висок стандарт. И ТОВА Е МАСОВО!

Нали сме РАВНИ, ВЕ! Къде е равенството, когато вие имате това, което имате благодарение на благоволението на мъжете в живота си? АМИ РАБОТЕТЕ ве, мързелани! РАЗВИВАЙТЕ СЕ! РАЗВИВАЙТЕ СЕ! РАЗВИВАЙТЕ СЕ! – Нали все това ни повтаряте на нас!?????

Стига цедихте мъжете! Плащайте си сметките, поддържайте си собствени коли, изплащайте по равно апартаментите, разходите за образование, ексурзии, лечение също. Нали много струвате? Кое по-точно струва много във вас? П*тката? Ами тогава си го кажете! П*тката ми струва много, Иванчо, ще ти я продам.

Ние мъжете не правим така. Не манипулираме и не изнудваме никоя със секса! Не ви ли е срам, че правите грях?
БОГ НИ Е ДАЛ ТЕЛАТА, НЕ ЗА ДА ГИ ПРОДАВАМЕ, А ДА РАБОТИМ С ТЯХ!
Но явно женската част от населението подразбира работата така - в поза легнала по гръб, с крака сочещи в облаците. Точно на равнището на някоя отрепка и проститутка - 2 в 1!

Хайде отговорете: колко процента от жените не са се облажили поне веднъж (а това веднъж може да е много солидно облажване) в живота, благодарение на П*тка, Ц8ици и Г&з, съкратено ПЦГ???


Нека и тези, надарените с ПЦГ си кажат как и колко животът им се подобри БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЪЖЕТЕ? Ама честно, еййй!


И после защо Наполеон е казал, че и майка му е к*рва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 ден
hash: b9e2650fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Защото тва е България- хората са на изключително ниско ниво, по мои наблюдения при жените процентът е забележимо по- висок. Мозъкът на българския женски индивид " разсъждава" по следния начин, когато става въпрос за отношенията с мъжете - трябва да е с гадно поведение и богат, само дето малко успяват да се хванат с богат( колкото и да се навъдиха напоследък разни псевдомутри не стигат за всички Ганьовки). Другите се задоволяват с бедни идиоти, които са мнозинството. И тях ги изнудват за материални придобивки, но разбираемо в далеч по- скромни размери.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: f3c0b83f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   А вие като срещнете такава жена защо сте с нея? Защо не я оставите и да си търсите икономична? Ами ви задържат сексът, късите дрешки, изкуствените мигли, фасоните, престижът да сте с ефектна жена?
Точно жените, които описваш са най-ценени от мъжете. Жените на живота им. Колкото е по-лигава, по-разкрепостена в кревата, по-пърхаща с мигли и хленчеща, толкова той я обича повече и прави всичко за нея. Другите жени са им скучни. Нормалните жени ги правите на нищо, но кифлите боготворите. Ами сами си го правите.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 6d2fe23b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ако правиш преброяване, аз НИКОГА не съм се "облажвала". Винаги всичко съм плащала на половина с мъжете, с които съм била с изключение на някое кафе (по настояване на насрещния човек).
Познавам много други жени, които са на същия принцип като мен. Тъй че не знам какви жени познаваш, но явно трябва рязко да смениш средата. А, и да се успокоиш малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: ae57310d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Имах приятел, по голям, с възможности. Не съм си позволила нито да приемам подаръци, нито съм искала да ми подарява. Винаги съм участвала в плащането на сметката, според възможностите ми. Когато разликата във възможностите е голяма, връзка не би трябвало да се допуска. Освен това общуваме с живи хора, не с вещи. Говориш така, защото си попадал на такива жени. Въпросът е защо, дали сам не предлагаш да поемаш разходи? Не си длъжен, а за тях говори за липса на възпитание и отношение.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: cf51dcb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Защото мъжът взима енергия от жената чрез секса. И защото жената може да забременее с всички произтичащи от това последици за цял живот. А мъжът го направи за удоволствие и после си заминава.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 ден
hash: cf51dcb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Абе, готин, никой не те кара насила да правиш секс. Недей да го правиш. И няма равенство между половете. Нали сте силния пол.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: f11301b686
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Докато има балами, ще има и тарикат(к)и. Жените могат да искат много неща, но не могат да ти бръкнат насила в джоба или да те накарат с бой да им ги купиш.
Колкото да Наполеон, той самият се влюбва в Жозефин дьо Боарне, " не е ясно дали изобщо е имало любов от страна на Жозефин или е била водена от чисто прагматични намерения – да подсигури своето и на децата си материално благополучие. " Благодарение на него тя става императрица на Франция. Така, че едно са приказките, друго са делата.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 3f6a109a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не знам къде ги намираш такива жени, наистина. Има такива, няма спор, но ти "свестния" къде се бъркаш измежду тях?
БОГ НИ Е ДАЛ ТЕЛАТА, НЕ ЗА ДА ГИ ПРОДАВАМЕ, А ДА РАБОТИМ С ТЯХ! --- ами, значи и ти като се чукаш с тях си продаваш тялото... ти искаш секс, те искат пари, нормално. Всеки иска в замяна нещо. Подбирай си дамите, като си толкова разочарован. Аз като ми загние някой мъж не се занимавам с него, а си ги подбирам. Ти явно която ти падне и айде муш-муш и после ревете като ви искат пари. Кой знае в коя дискотека си ги намирате.

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: f7a6b75e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човек, мъж съм, но ми изглеждаш изключително комплексиран и злобен. Какво те интересува кой, какво прави с живота си? Има такива жени, но тяхното съществуване се обяснява със съществуването на мъже, които са готови да участват в подобна "размяна на услуги".

Би било по-полезно, ако ни разкажеш за случката, която те е накарала да се фокусираш върху това как някоя жена използва тялото си. Така ще можем да ти дадем наистина полезен съвет.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 9e289f6f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Първо: Напълно съм съгласна с номер 3. Това е абсолютната истина!
Второ: Поработи яърху преценлата си за жени

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 ден
hash: 637f490f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   12, голям залък глътни, голяма дума не казвай. И на твойта глава ще почука знанието. Ама дано да ти е на дърти години, че тогаз само езика си със зъби да можеш да скъсаш от яд!

 
  ...
преди: 3 години, 1 ден
hash: fb8c1bb7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Я, сподели цялата история? Коя те извъртя или пък не ти върза, та се гневиш сега тук на цялото женско съсловие?
Да, има такива жени. И са много. Защо считат, че могат да получат нещо в замяна на секс ли? Защото е лесно. И защото очевидно има много мъже, които нямат нищо против този своеобразен бартер. Хайде, откровено да си помислим, ако нямаше кой да откликне, дали щеше положението да е такова?
Бях още ученичка, когато мъже с 20 години по-големи от мен се опитаха да ме омаят с приказки от рода колко съм сладка и как мога да имам последен модел телефон, модерни дрехи и постоянно да си имам пари, в замяна на познайте какво. В един сайт за обяви да отвориш (извън тези за компаньонки) е пълно с обяви за безплатни квартири за студентки, е срещу малко секс с хазяина, де. В баровете, ако мъж черпи някоя засукана мацка, сигурно го прави, защото се надява да си тръгне сам, нали. И още милион примера мога да дам.
Въпросът е, че тези жени не събуждат сутрин и си казват "днес дали ще мога да изкарам нещо с оная си работа". Те знаят, че навън е пълно с мъже, които дават мило и драго една такава да се върти край тях, а те от своя страна се чувстват супер мъжкари като и се отплащат с материални придобивки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 21 часа
hash: f7ba08da8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Не бих казала, че получавам нещо от мъжа ми за секс, то ако секс получа пак е добре. Не че не съм хубава, просто жените дето искат от мъжете знаят как и мъжете дават, а и ги ценят. Аз сама си купувам и не е нужно да искам мъжа да ми купува. Не е особено богат, а е леко и стиснат, ама любов...

 
  ...
преди: 3 години, 18 часа
hash: 2210bdda7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Голяма злоба, голямо нещо почвам да си мисля,че тези злобни теми ги пишат едни и същи хора.

Защо жените считат за съвсем нормално да получават материални облаги в замяна на секс?
..........................
Както мъжете ИСКАТ и изискват от нас, да сме хубави , слабички и поддържани и в същото време, да сме и домакини, така и жените имаме изисквания към вас. Кратко казано. Аз не понасям чужд човек, да ми плаща сметките но идват и такива моменти. Вие, като ни помагате в нещо защо ВИНАГИ в замяна искате секс? Винаги искате едно и също. Един иска секс, само защото е прибрал жена за няколко часа, която е била в безизходица, и 100 коментара казаха че ще я изхвърлят на вън ако тя не прави секс с тях. Така че..както единия пол изисква , така и другия. Мъж който, няма кола нито апартамент, не може да се грижи нито за жена, нито за дете. А като си толкова стиснат стой си САМ!

24, Ж

 
  ...
преди: 3 години, 17 часа
hash: 0c144e2f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До 12 ( не съм автора)

Виж са, може да е комплексиран, но тея комплекси са породени от тъпото отношение на жените. И да може не всички жени да са такива, но много, много голяма част са точно в тая категория.
До автора: Пич не си хаби нервите за курви само това ще ти кажа. Не си хаби нервите, защото колкото по реагираш и се дразниш на манипулацията на една жена, толкова си по податлив и падаш още по ниско в нейните очи. За тях най-важното е да има драма. Драмата им дава свободата да те контролират. Еби им майката и не се занимавай с жени, които не са ти по вкуса.
Такива жени е пълно навсякъде. И аз имам колежка. Разправя и направи еди какво си за утре, защото това и влиза в работата и да работим по-добре, като си помагаме, а тя ми вика: А аз какво ще получа в замяна? Викам за да получиш в замяна нещо,поне свирка треа да ми направиш, а тя пак е тогава аз какво ще получа?
Какво да ти кажа...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 16 часа
hash: eb057808c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Ето ме мен от плът и кръв. Знам, че няма да ми повярваш, а дори да го направиш пак няма да има смисъл. Знаеш ли защо? Да речем, че ще мина край теб на някоя улица, то дори няма да ме забележиш. Защото аз ще бързам за работа, спортно облечена, с раница на гърба, бързаща и уморена. Без грим, с вързана коса и уморен поглед. Уморена от работа, за да мога да си платя наема и разходите, евентуално да си купя някоя и друга дреха.Такива жени, които работят и се изхранват сами, които готвят вкъщи и се грижат за вас вие мъжете не умеете да ги обичате. Въздишате по тези, които не ви дават нищо освен една п. Ка и след това ви цоцкат, докато не се появи друг. Сами сте си виновни, има и свестни хора, стига да знаеш накъде да гледаш. Докато се водите само от красота и тяло, това ви очаква, недей да хленчиш!

 
  ...
преди: 3 години, 15 часа
hash: 421a37fe21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Щото капитализмът превръща жените в проститутки, било то битови или обществени, а мъжете в куколди

 
  ...
преди: 3 години, 13 часа
hash: 0e27a97970
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Абе да ти кажа преди 10 години си легнах с едно момиче и оттам започна 5 годишна връзка, много красива жена и ме обичаше истински, не заради пари или нещо такова (та кой има пари на 18-19). В крайна сметка се разпърдя работата (отново, бяхме прекалено млади), но оттогава такова нещо не съм имал. И в околните двойки не го виждам - няма любов или има нещо едностранно - то си личи.

Меркантилните жени се разпознават много лесно, но по-големият проблем е, че жените масово не могат да обичат.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 часа
hash: 26ff7b04ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Такива като теб ме правят лесбийка <3<3<3

 
  ...
преди: 3 години, 10 часа
hash: f069a89bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Защото в проценти -мъжете са много по-загорели от жените и им трябва секс, възбуждат се само от вида на ЦГП или както го нарече там и са готови на всичко, а на жените им трябват допълнителни стимули за да се възбудят. Тези допълнителни стимули са : подаръци от всякакъв тип, вечери, ухажване и пр. и пр. Жените няма да ти видят голото тяло и да се навлажнят, трябва сериозна предигра, вкл. и материална. И не сравнявай жените, които получават подаръци с проститутките. Проститутката прави секс с 10 на ден, най-малко и взима тарифа, докато гаджето ти ще прави секс с теб, а ти ще я ухажваш и възбуждаш, правейки й подаръци и плащайки сметки. Ако не ти изнася, значи не си за твоя свят, по-добре си намери мъж да си се обичате директно :D

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 часа
hash: a0596163d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   26 не знам дали се възбуждат толкова лесно, на мъжа ми сякаш не е точно толкова лесно да се възбуди. И с бельо, без бельо да съм като не иска ме реже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 часа
hash: f7ba08da8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   21 е абсолютно права.

 
  ...
преди: 3 години, 7 часа
hash: a3c61915af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Тук някой го написа вече - жените не умеят да обичат!
Всъщност не умеят много неща. Чувство за хумор, интуиция, усет към сексуален партньор и много други работи. Ти ако отговаряш на всичко дето тя твърди, че иска;) ще те зареже и ще тръгне с някой тотално противоположен на нея тип. На теб ще ти каже, че не я разбираш, не я заслужаваш, не е за теб. Всички сме им се нагледали на фалшивете, а това, че тук разни пишат с хихикащи чувство, че имало злоба и си бил зарязан, могат само да си стискат ушите и да си дърпат косите. Истината е съвсем друга, пък и е неоспорима. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 5 часа
hash: ba6ff32f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Защото при секс има вероятност да забременеят, бременната жена и майката са в уязвимо положение, те трябва да разчитат на партньора си да им осигурява прехрана и да ги закриля. Просто един инстинкт, който диктува и социалното поведение. И не е вярно, че жената предлага само междукрачие. Без жена няма да можеш да се възпроизведеш. Разбира се, последното не е задължително. Може да избереш и да си сам, щом толкова не ти изнася.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 часа
hash: a1be18eb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 21, точно пък тия спортно облечените са най- големите надувки.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 часа
hash: 74a825218e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   26, то това си е проститутка също, просто прикрита. Ако ти се налага да я възбуждаш с подаръци и други неща, значи е зле положението.

 
  ...
преди: 3 години, 1 мин
hash: f11301b686
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, ти старата приказка за лудия и зелника не я ли знаеш? Тя дава най-точният отговор на въпроса ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: cf1924e6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Авторе, защо смяташ, че жените в днешно време не работят и не си плащат сметките сами? Хайде да оставим женомразките клишета и да гледаме реално на ситуацията в България, може ли?

Кои точно, колко точно и къде точно у нас жените не работят масово и мъжете им плащат нещо? Накъдето и да се обърна - жени работят на всякакви позиции. Ако не работят, е временно и по уважителни причини - гледат малко дете, болен човек, който често е родител на мъжа им, или за момента не могат да си намерят работа.

Не те ли е срам малко? Това ли те интересува в една жена - да не ти иска нищо? На теб като на мъж и уж силния пол не ти ли е приятно нещо да направиш за една жена, ей така, да я зарадваш? И всичко ли се върти около секса и ти чакаш задължително такова заплащане? Значи, жените били използвачки, а за мъже като вас какво да кажем?

Та прочети в този сайт колко истории има за мъже използвачи, а такива като теб едно си знаят - сметките, та сметките... Напрягаш още като те чета. Как се живее с такъв като теб не искам и да си помислям. Стиснатият човек винаги има и други неприятни черти от характера. Осъзнай се малко, защото сам ще си стоиш накрая. Като не ви е по силите да сте мъже, да излъчвате стабилност и увереност, че можете да се справите и сами, без да ви подпира задължително финансово жената, има варианти. Все пак има и роли в този живот, омръзнало ми е от мъже, които са такива само по лична карта. Как да го уважаваш такъв?

Все жените са ви виновни... Какво още искате от жените, не знам.. Да започнем ние да ви издържаме ли, освен?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84cc924d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Ами ето, аз не съм се облажвала абсолютно никога, понеже не съм правила секс през живота си и не възнамерявам да правя. Алчна съм, но повече съм себична и не мога да понеса мисълта да съм причината за нечие чуждо удоволствие. Гордея се с безмерния си егоизъм и с това, че не чувствам нищо. Представлявам празна обвивка и това ми харесва. Освен, че не съм правила секс под никаква форма, не съм се и целувала.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 448937a239
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Авторе коя е най-древната професия? От там нататък няма какво да коментираме. Женската любов винаги е била разменна момета срещу нещо от време оно. Ако не е срещу кеш пари и подаръци то ще е срещу както те самите обичат да се изразяват, , стабилност, , За мен проблема далеч не е в това, а в друго. Те не могат да проумеят, че пълно щастия няма, и човек все с някакви липси трябва да се премири. Ако е мъжа е стабилен, може да скучен любовник, ако е добър любовник, няма да е стабилен, ако е и двете, може да не особенно добър събеседник. Така плюнчат молива и гледат да не се прекарат днешните жени, че накрая са сами с дете на ръце, минати са вече от няколко полка, става емоционално изхабена и освен загорели чекиджии други мераклии няма да има за нея.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0596163d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   36 е много права, мъжете все ги е страх да дават.
Моят все се стиска, половината за сметките ми иска, половина от това, от друго. В момента изкарвам малко повече от него, но ако той взима повече ще е същото. Да не се мине с нещо, аз съм ползвала тока, редно да съм си го платя Ла. Ама вкъщи и готвя и пера и почти всичко мен чака. Истината е, че масово българските мъже са такива, страх ги е да не се минат.
Моят мъж като се женихме дори ми предложи да си разделим разходите за документите дето да платим, бяха 20лв хаха смятай за какво става въпрос... То дори тва не трябва и да се казва. Бъдете малко мъже...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0575f34753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Защото само това им остана! Едни госпожици заявиха, че не било ОК да карат както преди и да получават облаги заради готвене, чистене, пране, гледане на деца или дори раждане на такива, та какво остана? Даже и да ползваш външния си вид за облаги не се приема като нещо ОК. Ами добре, че си имат секса, братлета! Само той още не е обявен за подтискащ гордите жени, защото ако и той стане такъв, самите жени ще се вдигнат на бунт и ще разгонят фамилията на една конкретна групичка - няма как да им вземеш всичко.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 84cc924d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   40, защо се омъжи за него? С какво те грабна? Вижда се, че меко казано не е от щедрите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 448937a239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   40 Не, доста от нас не ние страх да не се прекараме, но вие масово за единия х/й и емоциите сами се прекарвате, като си взимате такива като твоят хубосник.Ето виж се ти, взела си някъв смешник, който се стискал за 20лв като сте се оженили.И сега най-нагло го плюеш. Просто вие срам да си признаете, че масово сте кухи лейки и залагате на куц кон……..




Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 74941101e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Ами аз лично не смятам ,но явно твоят манталитет е такъв и ти го приемаш така.
Ако правя секс с приятелят ми и той ми подари нещо на следващия ден, не значи че съм го правила заради подаръка нали ? Ако аз му подаря нещо просто така защото знам че го иска и същата нощ правим секс, пак не значи че го прави за изгода ,или дажe в знак на благодарност .Научи се да разграничаваш женитe които са в сериозна връзка и оценяват подаръците (няма нужда да са от хиляди левове )и държанките и жиголотата които са с партньорите си само за пари.
Само като ти гледам начина на писане и изразяване ми става ясно, че точно такива жени на такова ниво привличаш. Поработи върху себе си вместо да плюеш всички жени, само защото си като магнит за такива които уж ненавиждаш

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0596163d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Много мъже се държат не на място или не знаят как да са мъже, но ние все пак си ги обичаме въпреки кусури те, ама мъжете масово гледат да не се минат и само се оплакват от нещо, жената все искала, ама като няма какво да предложат. Масово жените не с мъжете заради пари, защото нямат, а работят, не чакат на мъжа. Масово около мен все чакат на половина да се раздели всичко...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0596163d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   42 преди да го взема не съм го мислел за стиснат, не очаквам и сега нищо от него, но все пак друго е понякога да се покаже като мъж. Лампите не са ми светнали тогава. Виждам кусури те, всеки си ги има все пак, щом сме заедно явно се обичаме, въпреки другото.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a0596163d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Авторе, нали мъжете искат секс, пък после жените им виновни, нали това харесват на жената, междукрачието. Ама много мъже имат и чувства към жените, за това са с тях.
Ако ти държиш да купуваш нещо, го правиш защото ти искаш. Аз жена дето иска все от мъжа не познавам... Повечето влагат и пари и работа за връзката и вкъщи също.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker