Не всичко ,което лети се яде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не всичко ,което лети се яде
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2399 пъти
Здравейте на всички почитатели на сайта!

Аз съм момче, 29 годишен с приятелка от около 3 години.
Наясно съм с факта, че с течение на времето и годините секусалната тръпка намалява или поне не е на нивото, както първите месеци, години. Правим много хубав секс, но напоследно забелязвам, че хвърлям погледи на другите жени около мен, различни са ми и дори да изглеждат като моята приятелка ми привличат очите. Исках да попитам дали и на вас ви се случва честичко, като искам да уточня, че нито пиша, нито се занимавам с тях по каккъвто и да е начин.
Плакня око периодично и в инстаграма на такива мадами.
Често ли ви се случва и как процедирате в такива моменти да не ви се запаметяват подобни формени спомени на жени в главата и да не ви се размайва РЕАЛНОТО съзанение?
Със здраве!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 87e6c1a59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Няма ли да станеш мъж вече? Момче на 29 !?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2a8d404a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   МОМЧЕ НА 29 ГОДИНИ? Момче си до 12-15 на горе си МЪЖ!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 007d91a97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Правите много хубав секс, ама се заглеждаш.... Ако обичаш приятелката си и виждаш в нея жената която искаш да отгледа децата ти я уважавай и спри да мисиш за други. С която и да се хванеш в началото ще ти е тръпка, секса ще е перфектен и всичко ще е цветя и рози. Но всяка една връзка като се задълбочи идват моментите в които мъжете трябва да спрете да сте толкова повърхностни и първични. Все обяснявате как не можете да разберете жените, ако един мъж се държи както трябва жената ще цъфти и повярвайте няма да мрънка. Аз съм на 25 години, нямам опит с мъжете, но от малкото което съм позволила да ми се случи съм потресена. Искам мъж който да застане пред мен и да ме кара да се напрягам под погледа му, да се побърквам от него, а не някой лигоч които да ми обяснява, как ще ме пръсне от секс и след 3 мин да е свършил, без да си направи труда да се научи да задоволява....темата е много обширна не заемам страната на жените, знам че както единят,така и другият пол правят грешки, но моля ви се.... ако не сте готови за връзка не се задържайте и престанете да създавате семейства да не се жените и после най-спокойно да тръгвате по някоя нова фуста и да си зарязвате семействата и децата без да ви мигне окото...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b7025205f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   1, в днешно време се възмъжава най-рано на 50. То и затова е пълно момчета на по 30-40, които имат проблемите на автора вместо вече да отглеждат деца и да нямат време за глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 21e94ffd1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бас ловя, че приятелката ти има същият проблем :)
Тези неща се усещат и като няма комуникация, рано или късно нещата се разпадат. Може и тя да има нужда от внимание и да се заглежда. Ти правиш ли необходимото, за да се чувства тя обичана и т.н? Ако я караш да се чувства добре ще иска сама да ги угажда и да ти прави кефа. Колкото до секса, каквото и да правите и каквото и пробвате, няма да стане по-различен или по интересен с която и да е, всичко е до тръпката и емоцията, въздържайте се и не наранявайте хората, доверието е нещо което може да скапе психиката…

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f35f957700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И не всичко, което блести, е злато.
Гледай да не изгубиш жената до теб заради глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 640f9621b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   МОМЧЕ на 30 години хахахахаха даже няма да се хабя да те соля, ти сам си си пресолил целия живот, тъпо за мацето до теб само, сигурно си мисли, че има някакво бъдеще с мОмЧеТо до нея

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 264821511f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   до автора- не я обичаш истински, не я усещаш, не я желаеш вече. Бях в твоето положение, уффф много искам да напиша, че съм момиче на 36 години :) ама уви имам и дете и вече сякаш "жена" повече ми отива, но как да е. Та в предходната връзка се заглеждах и аз... не постоянно и не гледах във фейсбук/инстаграм и прочие, а просто минувачите... но осъзнах че не го искам човека и за това така, та се разделихме /е причините бяха други, но и това също/.
С човека, с който съм сега... виждам само него! Колкото и много хора да има около нас, очите ми са само и единствено за него.
В него виждам приятел, на който мога да споделя, който може да ми даде добър съвет, виждам любимия човек, виждам някой от който мога да се уча дори, въпреки годините си знае много повече от мен и сякаш е... по вещ в някои неща... мъдър. И е на 29 г.
А ти авторе пишеш със супер неуважение за жената до теб, а бе имаш приятелка от 3 години, ама плакнеш око по други мадами. Кво е тва нещо, а да сигурно защото си 29 годишно момче, то и изказа ти е такъв, да те успокоя има много лапетии на годините ти още цъкат на компа и живеят при мама и тати, но това е друга тема.
Темата сега е, ако не искаш да си с това момиче, пусни я да си намери щастието с друг, не й губи времето!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c1ca8dcda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Истинате е също ,че трябва да се примиря ,че винаги ще има нещо по.
Трябва да оценявам това,което имам и приема вътрешном,че тази така наречена тръпка колкот и да не ни се иска е временна,та ако ще с най - най мадама да съм.
от Автора

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05c6fab68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е имаш очи - гледаш - какво да мижиш ли? Нормално е силните страсти не траят дълго, въпросът е какво общо имате освен тях.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b26b35cb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, не виждам да се застоиш с една мадама и да си щастлив и верен! Очичките ти шарят, няма да се спрат...
Остави момичето да е щастливо с мъж, който ще има очи само за нея! А ти бъди ерген во веки веков и се наслаждавай!
Познавам такъв мъж. Невероятен любовник, начетен, забавен, надарен, раздаващ се всячески в леглото, но напълно наясно със себе си, че е ебач и нищо повече! Никоя не е забаламосал, играе открито, противно на очакванията, не е с различна всеки ден, но поне е честен с момичетата отначало. Беше великолепен секс, просто ме разби.
Когато хората са свободни, няма проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 780400397d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Напълно нормално и естествено е това "заглеждане", по природа човек не е моногамен. В началото на връзката химията е най-силна, сексът е страхотен, не можете един без друг. Ама с времето няма как да не ти дотегне и човека, и секса с него. Едно, че е едно и също, второ че виждаш истинското му лице и характер, а не фалшивия образ, с който те е омайвал в началото. Ако виждаш бъдеще с партньора си, бъди верен, но ако си с него само по задължение, по-добре всеки да поеме по пътя си. Ако не те възбужда вече, няма как да се насилиш. Раздялата боли, но придържането към мъртва връзка е в пъти по-тежко и се изражда в изневери, насилие, тежки скандали, депресии. От написаното смятам, че още си далеч от този етап, просто имай едно наум, че ако се опитваш да подтиснеш тези импулси, които имаш към други жени, само ще се засилят. Приемаш, че това е животното в теб, което се обажда. Ако изневярата е против разбиранията ти, имаш достатъчно самоконтрол и няма да изневериш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c1ca8dcda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не искам да и изневеря определено,нито тя на мен!
Привличане има още определно,просто това да си пусна клипчета или просто да си представя нещо с някоя друга ми изниква от време на време и интересното е ,че не е с една и съща - може би реализирам някакви свои вътрешни фантазии!
Определено виждам бъдеще във връзката си и желая да се преборя с това чувсто,което да подчертая не се явява честно,но все пак го има- подозирам,че е също и от факта ,че с приятелката ми се заедно почти 24/7.

От Автора

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05c6fab68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аве големи моралисти сте. Нищо му няма на момчето, "шарели" му очите дрън дрън. А какво приятелката му като види хубав мъж дали мижи? Просто това дето нямаш очи за друга трае известно време, после най-важното и това, което остава евентуално до живот е уважението. Винаги може да се разнообразите в леглото - потърси идеи в нета.

Бил на 30 и се наричал момче, и това видиш ли било лошо. Ами момче е разбира се. Да не е 50 годишен папардак. Това са най-смешните критикарски коментарчета, или от 13 годишни тийнове, или от 60 годишни лелки. Същите никога не вникват в споделената история, а на първата грешна запетайка почват да критикуват... Нарекъл се момче, пък бил на 30, значи бил незрял дрън-дрън... Големи фройдовци сте...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ae88c3db62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Привет на автора, аз съм мъж на 45г и искам да ти дам съвет, и да се кротнеш по тази тема. Това което ти се случва означава, че не си задръстен и си ценител на женската красота, което е много хубаво всъщност за теб самия предимно. Спри да мислиш дали е редно или не това което правиш, а започни да мислиш за това как го правиш! Много е важно да го правиш интелигентно и дискретно, така че това да не се види от човека до теб. Ще дойде и момента в който ще й изневериш, неизбежно е, но не се притеснявай, всичко ще е наред ако го направиш както трябва и след това ще си по-наясно със себе си, има дори голяма вероятност да заобичаш още повече жената до теб и да ти стане още по-хубаво с нея в леглото. Така че прави каквото ти се прави, но мисли как го правиш......

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05c6fab68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Също според мен намерете няколко дни да отидете някъде само двамата. Не опира до много пари, по-скоро до време. Дали ще е в планината, на морето или просто разходка до съседен град. Ще видиш колко много ще се зарадва момичето ти, и на теб ще ти е хубаво!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker