Мастурбирам по 1-2 пъти в седмицата, вредя ли си с нещо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мастурбирам по 1-2 пъти в седмицата, вредя ли си с нещо?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 3836 пъти
Та знам че това е поредната тема за това, но се питам до колко е вредно мастурбирането от доста време се опитвам да го спра, но все се случва на всеки 7 дни да ми се прииска адски много и тогава се напрягам и нищо не помага и просто искам да свърша, на 24 години съм. чувал съм че ако си мъж не е особено хубаво да го правиш често а аз не знам дали моето е често, в най добрият случай успявам по 1 път на седмица в другите два, иначе минали периоди е било и повече

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 70808f3e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Нямаш никакъв проблем! Даже обратното е вредно. Единствено се разрежда спермата и това може да затрудни забременяване, когато дойде времето да работите за бебе. Не се притеснявай, лъскай и се забавлявай!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1c15532bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Зависи дали мастурбираш на порно или без. Един път на седмица БЕЗ порно е приемливо. Вече ако го правиш на ден по 2 път с порно и то 3,4 пъти в седмица е вредно.

Просто порното залъгва мозъкът ти, че правиш истински секс, но само дето реалният секс няма нищо с тези по филмите. За това и допамината ни скача много високо като при прием на кокаин.

Което води до изключване на някои допаминови рецептори, т.к. мозъкът си вика: " Ей к'во правиш, ти ме правиш много по-щастлив от нормалното" и за да балансира изключва някои рецептори за щастие. За това и хората, които мастурбират на порно имат проблем с мотивацията и не изпитват удовлетворение от Нормалните неща в живота.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4caea80e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, как ще е често? Ами ако жената иска всеки ден по 2-3 пъти и ти кво ще й кажеш - жена не може, вредно е.

Като те прочетох си помислих вече, че съм луда...няма ден, в който да не искам.пфууу явно ме е напекло слънцето, все за секс мисля :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5e5aa72b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Да едно време са ги учели, че се затъпявало от чекии. Сега пак модерни теории. Истината са я казали умните хора - чекията развива въображението, изгражда характера и носи независимост. Естествено, по-добре намери нещо за таковане. Между другото двете не си пречат. Даже обратното.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3701543021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не, добре си е. Даже е малко на фона на армията от чикиджии, които блъскат нон-стоп и се гордеят от този факт.
Евентуални проблеми, които може да имаш, е ако душиш смока твърде силно и постепенно привикне към захвата на ръката ти, който е по-плътен от женската вагина. Също е добре и да не вярваш сляпо на порното, не очаквай същите акробатики, перфектни тела и стенания в реалния живот. Но с толкова малко лъскане седмично не мисля, че нещо от това ще ти се случи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0769e3d06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не, не си вредиш. Ако нямаш приятелка много дълго време, не може да спреш мастурбирането. Ако над месец не изпразниш дисагите, спермата се вкиселява и разваля...получават се повече ракови клетки, и риска от рак на простата се увеличава значително, така съм чел, затова ако не лъснеш, организъма си знае как да действа и за да се очисти от развалената вкиселена сперма и ракови клетки получаваш полюция. Нощно семеизпразване. Така организъма се очиства, ако ти не удариш ръчна. и нямаш жена. Но при полюцията изчистването не е така пълно и после те болят топките. Затова ако получиш такова нещо, веднага после ръчна. При някои хора спермата се влошава по бързо от при други, различна потентност и т.н. затова някои хора имат нуждата от по често освобождаване. Така съм го чел. Така че не е вредно по 1 път седмично горе долу, така организъма се очиства от развалена сперма и се предпазваш и от рак на простата. Единствено грешно е според Библията. Но там не е споменато какво да правиш ако нямаш жена примерно с години. А когато нямаш приятелка/жена, тогава както казах е неизбежна ръчната...а дори и да се стискаш около месец, ще получиш полюция...просто организъма не разрешава да имаш напрежение в даден орган....трябва да има равновесие.
пп. спермата не се разрежда, както е писал 4.
м37

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7d7e486d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   После ще пишеш теми, защо бързо свършвам. Едно, че хабиш енертия, така организма ти привиква и утре като си с момиче ще се празниш за същото време, както си ръкоделствал. На 24 години и да караш на чекии, да не си джендър, намери си момиче!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 573acdfd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   1-2 пъти в седмицата, дали е мастурбиране или опъване на жена, му се вика "нормален полов живот".
Единственото лошо на чекиите е, че свикваш така и после ти е трудно да превключиш на жена...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 57dd89b375
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей авторе на твойте години съм и преди време имах проблем с онанирането и порното почти като зависимост, но с воля се оправих, принципно не е проблем да онанираш 2 пъти на седмица даже е нормално, но моя съвет е най-добре почни да излизаш с момичета и по възможност си хвана приятелка, защото нищо не може да замени живия контакт с нежния пол, а ко ли пък не гледай постоянно да си зает с нещо и няма да имаш време да мислиш за порно както каза човекът над мен спри с онанизма щото после превключването с жив човек е тегаво, жив и здрав и бъди разумен

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e65d6ea021
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   На 32 съм и си бия по една чикия всеки ден, някой път по 2. Рядко пропускам. Имам симпатично лице и атлетично тяло, но така ми е по готино. Обичам да съм сам. Не ми трябва жена. Така съм свободен. Нищо не ми е станало. Спермата си ми е гъста, не ми е разредена както казва един:)Имам си енергия, спортувам ходя на работа. Бачкам минимум 8 часа 5 дена в седмицата. Веднъж викам ще залитна по онова Дао, дето твърди, че ако се празнищ харчиш най-мощната енергия, която ако я пренасочиш в нещо креативно, ще си едва ли не Никола Тесла.
Ами пробвах на третата седмица, се влюбих в една полякиня, не можех да спра да я мисля с това напращяло тяло. Работихме заедно. Викам Не-Дао не позволява. Спрях да спя. По 2 часа и след това не можех да заспивам. От тогава си викам всеки ден по една...
И така до днес. Не се умира...

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 856c623014
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Брей, не си си бил вредял. Та това е най-жизнената твоя част, която е началото, дава новият живот! Който е запознат с китайската медицина, знае че чрез изхвърлянето на си изхабяваш “дзин” - жизнената сила. Никак не е приятно да го кажа, но на света няма безплатен обяд. Не случайно на френски оргазмът е lа petite mort - малката смърт. Впрочем, учените до ден днешен не могат да обяснят защо хората оплешивяват, какво го причинява, не как. Намерили са само връзката с наличието на едно съединение в кръвта, производно на тестостерона. И който го има в по-голяма концентрация, е по-склонен да оплешивява. Докато китайците са казали, че си пилееш от енергията ако си разхвърляш семето прекомерно - и, като един от страничните ефекти от това е, да, че може да оплешивееш, или черния ти дроб да се изхаби, или зрението да намалее - зависи откъде черпиш силата.

Сега, братята китайци са разработили цяла система по която да не изхвърляш семето си. Проблемът е, че в този случай се трупа много енергия, която остава неизползвана, и ако не я канализираш някак, може да те разболее. Друг вариант е да твориш, да работиш, каквото Фройд нарича - сублимация на сексуалната енергия. Ако искаш да бъдеш човек, който да работи нещо на по-високо ниво, спираш онанирането. И поемаш по трънливия път тази жизнена сила да не бъде за твое удоволствие, а за обща полза. Но, ако нямаш такива амбиции, и ако нямаш проблем, че така си съкращаваш живота (защо мъжете живеят средно с 7 години по-малко от жените? ) - давай смело, “забавлявай се”...

Шаолин не онанират. Мохамед Али е казал, че ако има важен мач преди това - без секс. Азбучна истина си е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5e5aa72b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Малее, големи спрелтаци сте, аз си бия чекията примерно сутринта и след това отивам и чукам без проблем, 2-3 тека, на 28 съм. Като седиш на компа по цял ден, не се движиш, 150 кила си станал, и се филмираш как да ти стане. Всичко е в главата ви. Енергия менергия бол, на 28 съм както на 18. Като спре да става въжето и моста, таковаш не такова времето на *я минава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 54f9b3c082
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   https://dariknews.bg/novini/liubopitno/myzhe-samozadovoliavaneto-e-polezno-2192792

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5286e86fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Споко, като по остарееш вече няма да ти се иска толкова често. Ще почне по няколко пъти в годината.
Лъскай и не се притеснявай. После така или иначе няма да можеш, щото няма да ти се иска.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 74e2d49edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ж50 моя мъж го прави пред мен почти всеки ден. Аз не мога да му устискам толкова често. Той е на 55 не му вреди. Така поне мисля.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 74e2d49edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Мъжете онанирам. Жените масторбира. Аз съм семеен мъж. И онанирам почти всеки ден. На жената като и искам се муси и на ми дава. М52г

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 441d365011
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 15 Ви го е казал. Един нормално мислещ и знаещ човек. А другите к'во да ги правиш промити от индустрията. Успех на всички :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker