Яки мадами на плажа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Яки мадами на плажа
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 3436 пъти
От 5-6 години мисля че имам някаква лека форма на депресия, която е на вълни,понякога почти не се усеща,понякога се засилва. С момичетата не ме бива,не знам как да ги заговарям или флиртувам въобще.Преди няколко дена бях на плаж и видях две млади двойки на около 24-25 които бяха отстрани. Момичетата бяха с хубаво тяло,готини задници,дълги прави коси.Погледнах и момчетата и не бяха някакви нацепени батки или модели,а нормални момчета. Към края видях че едното момиче като излиза от водата след това легна на гърба на приятеля си,другата видя от нея и направи същото.Нищо по пикантно не се случи след това, но като цяло плажа ме срина и почнах да си мисля как живота е гаден,нечестен и т.н. А това не е само с момичета на плажа ами и през летните сезони, когато носят по-малко дрехи и показват повече плът.

Дали не трябва да спра или намаля сериозно ходенето на плаж като ми влияе така? И към необвързаните - вие как реагирате като видите хубави млади момичета или млада двойка на плажа, обзема ли ви тъга/завист??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: edd5f47427
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Звучиш така, сякаш си се надявал приятелите им да са борци. А причината е следната: ако бяха от яките момчета щеше да утешиш себе си с това, че хубавите жени излизат само със здрави мъже и така да го играеш жертва. Но при така стеклите се обстоятелства, си останал недоволен. Защо нормални момчета ще имат приятелки?

И защо животът да е гаден и нечестен? Щом искаш нещо, бори се за него. Ако ти трябва работа, търсиш. Ако си търсиш приятелка, действаш. Със самосъжаление няма да стане. Спирайки да ходиш на плаж, ти бягаш от проблемите. Цял живот ли ще се криеш, когато видиш жени?

Съжалявам, ако съм бил рязък. Просто видях себе си в написаното и се замислих, колко време съм загубил, занимавайки се с глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d397e37433
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Напомняш ми на Елиът Роджър, който преди няколко години уби няколко човека и се самоуби, защото бил девствен и момичетата не го искали. В канала си в youtube качваше разни рантове и депресарски размишления, подобни на твоите, или как снима някаква двойка на плажа или седнала на някоя пейка, и ги коментира колко са щастливи и сигурно като се приберат ще правят секс и т.н. Мисълта ми е, че мисловният ти поток не е нормален и ако не потърсиш специализирана помощ навреме може да ескалира лошо. И това няма нищо общо с мадамите. Ти не търсиш любов, а просто си загорял. Има много необвързани момичета, които копнеят за любов, но не са "яки мадами" със супер хубави тела, а обикновени, нормални момичета външно. Целите се в някакви наточени жени (които обикновено се оказват и много тъпи, некачествени хора) и после се чудите защо сте нещастни. Когато пораснеш ще разбереш, че външния вид не е всичко.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a67e18a6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   И защо така?
Ти съученички, колежки, съседки нямаш ли? Някаква компания в махалата, на работа или в училище?
Там няма ли момичета?
Усмихваш се, правиш комплимент, намираш някаква интересна тема за разговор (филм, книга или нещо друго), каниш на среща (разходка, кино, плаж даже). Гледаш да зарадваш с нещо - подаръче, жест, цветя..

Колкото повече мислиш и зацикляш върху това, как нещо няма да стане, толкова повече не става то. Избий си го от главата!

Ако ти се занимава - започни от някое по-невзрачно момиче, на което никой не му обръща внимание и би му било приятно някой просто да го заговори. Пробвай се - събери самочувствие, смелост и т.н.

Ако си мислиш, че това да си "нацепена батка" ти гарантира успех сред жените... жестоко се лъжеш. Милиарди мъже по Земята се събират с милиарди жени и без да са нацепени батки, сурови балканци или нещо от сорта. Дъщеря ми има даже един много добър приятел, който си е направо приятелка, и тя много си го обича (не в смисъл на гаджета де :) )

Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d9f55c3e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Трябва сериозно да намалиш порното или да не ти става,след като видиш
КУРнелия,Мая,Татяна Дончева,Цветанка Ризова и подобни кикимори !!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5576ea5ad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, и аз не съм добре с с жените и съм имал такива периоди на завист и тъга, яд и депресия. Нормално за 21-ви век. Но не спрях да правя нещата, които си правя, заради това. Просто гледам да не се ядосвам. Сещам се, че не съм единствен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e91c7732ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Проблема ти е, че гледаш в чуждата паница, не се радваш на това, което имаш, а си се отчаял заради това, което нямаш. Смачкан си, и това отблъсква. Бъди по позитивен, дръж се естествено, помогни на някой мацка с чантите или и отвори вратата и ще изкочи и твоята Дулсинея точно когато най-малко очакваш.





Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e1787532a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Докато се сравняваш с другите, винаги ще бъдеш губещ и нещастен. Сравнявай се със себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5890c9951
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   М55 преди да ида на плажа карам жената да ме изразни. Инак главата му е постоянно отвънка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9c7c4b8f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как изобщо можете да гледате постоянно другите и все да сте недоволни? После все се чудите защо не съм щастлив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4ba68d4bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Мен пък точно тия от плажа не ми действат, защото не оставят нищо на въображението и ги виждаш в реалната им светлижа - жени като жени. Коя със стрии, коя с целулит, коя с белег, коя с недоофермоно дупе, коя с паласки. Разбираш, че никой не е съвършен и спираш да го идеализираш. Друго си е да видиш къса поличка и дълбоко деколте и да се зачудиш какво се крие отдолу. И естествено си представяш всичко перфектно.

Тези с гаджетата пък сигурно си мислят "ех, ако можеше да съм без жената да сваля някоя мацка". Или "ей, виж го оня е свободен, сигурно си прави секс, с която си иска". Или пък "никоя не му мрънка като се прибере и си играе на компа спокойно и си излиза с приятели, когато му е кеф".

Човека така е устроен, че винаги на съседа тревата е по-зелена. Разберете, че никой в живота не е 100% щатлив и не му завиждайте. Както и вашия никога няма да е 100% идеален, нито самите вие или някой друг е идеален.

Ако имаш приятелка, пък друго ще те дразни. Сега няма и фокуса ти е там, защото винаги се фиксираме там, където ни сърби. Но ако се почешеш, ще те засърби другаде.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6809c13098
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ще ти дам един кратък съвет- никога недей да се терзаеш душевно за неща, които са свързани с жените. Заради един прост нагон можеш да направиш безброй глупости и да пречиш сам на себе си. Като си в депресия, съзнанието ти е заето само с такива мисли, не можеш да се концентрираш върху по- важните неща в живота от едни жени. Тва че ти харесва на външен вид, не значи, че ако си с нея всичко ще е перфектно както ти изглеждат тия отстрани. Масово са разглезени и с гаден характер. Няма да ти давам съвети да си търсиш приятелка на всяка цена, рискуваш да те отрежат брутално, особено българки, тогава ще се комплексираш още повече. Остави се по течението и не си ангажирай съзнанието с мисли за жени, ако пък много те удари нагона отиди при проститутка( ся ще ме наплюят), но гледай да не го правиш редовно. Освен ако не си богат де, но тогава можеш да си хванеш някоя държанка. В този живот съм стигнал до извода, че единствено можеш да разчиташ на себе си. Ако повярваш в собствените сили можеш много да постигнеш, пък жената в повечето случаи ще те отклонява от този път.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3abbcdbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, трябва да спреш или поне да намалиш драстично ходенето на плаж, щом ти влияе така негативно на психиката и те депресира. Ти така или иначе на момичетата не можеш да им кажеш и да ги принудиш насила с кого да ходят и с кого да не ходят само, защото на теб ти е неприятно, че не са с теб, никой не те е карал насила да ходиш там, че и чак да се депресираш. Ти сам си решил да отидеш там, следователно сам си се депресирал и сам си си виновен. Защо сам си причиняваш това, а не се занимаваш с нещо друго, което да те разсейва от тези мисли и да те разведрява примерно, да не мислиш за това? Плажовете не са за хора със слаба психика, социални проблеми, проблеми с комуникирането и общуването и др. Ти си за психолог, а не за плаж. Първо отиди да си разясниш пред психолог собствените си проблеми и комплекси (защото е ясно, че имаш такива), почни да приемаш лекарства, да общуваш с повече хора и пак тогава ще си годен за плаж. Щото сега там се чувстваш като в "небрано лозе" - нито си в една галактика с тия хора, нито в една вселена.


Маринела

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e3d9ecf0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От Автора: Мерси на номер 1 и 3 за съветите. Тази натрупана тъга не е само заради липса на момичета но и например че си провалих висшето и имам нулев работен стаж и др. Хората на моята възраст вече имат по две висши,сумати стаж и дори семейства,но какво да се прави. От нова година ще се пробвам като за последно да си оправя бакиите, че дълго се самозалъгвах и се докарах на тоя хал,и сега от нулата трябва да почна, дано да събера смелост щото ме е страх от живота като цяло, но трябва да се напъна и да се пробвам поне.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e9da06d284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И защо от нова година, приятел, защо не сега? Има половин година до тогава, пий една студена вода и се осъзнай малко. Животът тече покрай теб, докато ти се самосъжаляваш и си търсиш оправдания за несполуките.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fcad036503
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Маринелче, с високия никък бивш:), защо даваш съвети на автора да ходи на психолог и да пие даже лекарства? Аз му го казах, да си избие всякакви мисли за жени от главата, това с " разясняването" при психолог би имало обратен ефект. Единственият начин психологът да му " помогне" е да е жена, която да му харесва и тя да реши да му пусне:) Шегата на страна, никакви хапчета засега не му трябват. Още по- зле ще стане. А пък като чета коментара на автора ( номер 13) ми става ясно, че има доста по- големи проблеми от това, че някакви жени не му обръщали внимание. Вниманието му трябва да е насочено към оправянето на " бакиите" с образованието и работния стаж, от една жена в България на неговата възраст може само да си докара още повече проблеми.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c0d51c9755
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе такава съдба сме си избрали какво да се прави....

Аз от 10 години съм се "изолирал" не излизам никъде, не работя, не виждам жени - съответно не си причинявам болка че не мога да бъда с тях. Убивам времето пред компютъра, като се натрупа напрежение - мастурбация и така....

Ходих на психолог, ами пари на вятъра, както спомена някой в коментара си освен ако психолога не е жена и не реши да прави секс с теб, с нищо друго не може да ти помогне.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 03646d1fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Пичаго, проблемът ти не са жените батко. Започвай да работиш да си оправяш нещата, заеби ги жените. Както казва Тони Монтана, първо парите, после жените. И как така от нова година? 6 месеца какво ще правиш? Започваш сега, до нова година вече да си ги оправил или да си на половината път.
Жените няма да спра да го повтарям, трябва да са ви комплимент в живота, а не основна цел. Те и самите жени от това сe привличат. Когато мъжът има цел, посока и се стреми към нещо. И пукнат лев да нямаш, ако жената види, че имаш амбиция и работиш по въпроса ще я привлечеш.
Някои жени пък точно затова зарязват мъжете си след време, защото старият боен дух е изчезнал, няма ги мечтите, няма ги целите. Жените искат да ги лъжеш сладко, да им обещаеш всичко, а пък ако и го постигнеш ще си БОГ.
Как може да нямате пари и да искате жени в същото време? Как може това да ви е фокусът, а не да си изкарате прехраната и да ви е комфортно на душата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker