"Горене" при секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

"Горене" при секс
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3920 пъти
Здравейте, аз съм на 15 години и водя постоянен полов живот. В последователност от една седмица имах бяло течение, което не ми се появява за пръв път, но този път изглежда е сериозно. Когато правя секс и ужасно много ми гори от вътрешната страна на вагината. Не знам по каква причина, но чувството е ужасно. А не мога да отида на лекар защото майка ми, не знае за половия ми живот. А без родител до, колкото знам не може да влезеш ма преглед, ако нямаш 18 години.

Не знам, какво да правя пробвах, няколко дена да не правя секс, но отново ме боли и ми гори ужасно също така и усещам леко опъване, около вагината докато гаджето ми, прониква в мен. Много ме е страх да нямам, някой сериозна болест, МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ КАК ДА СЕ ЛЕКУВАМ БЕЗ НИКОЙ ДА РАЗБЕРЕ ИЛИ ДА ЧАКАМ ДА МИНЕ САМО?

И още една подробност преди този случай, когато ми се появяваше бяло течение, като ми дойде цикъла и ми минаваше, а този път не ми мина. А другото, което забравих да ви кажа е, че понякога го правим без презерватив, но и двамата се поддържаме, та мисълта ми беше възможно ли е и това да е проблем? Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 504ae400b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иди на гинеколког, разбира се, че ще те пригледа. Вероятно имаш гъбички щом имаш парене, нужно е да се консултираш с лекар, не се притеснявай ще се оправиш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2a307c3331
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Парене, казва се парене, като кажеш горене и ние си представяме само-мазо изпълнения с горелка!
Мисли преди да действаш, късно е ясно, няма да ти опявам, но все пак, да, така се получава когато оставяш вагината ти да заема мястото на мозъка. Малко е късно да мислиш за мнението на родителите си. Имаш проблем, на всичкото отгоре и презерватив не сте използвали (и момчето вероятно има проблем), колкото повече се бавиш, толкова по-зле ще става. Кажи на майка си, че искаш да те прегледат само и доктора ще ти каже от половия ти живот ли е или случайна инфекция. Всъщност, каквото и да правиш, както и да го мислиш, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отивай на гинеколог, тук говорим за здравето ти, майната му на срама и на конското.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 94e6de8069
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   "Здравейте, аз съм на 15 години и водя постоянен полов живот. "
И какво? Вземи прочети някоя книги, а не да си отваряш краката.
Какви майки, родители ще става от вас не знам. А, за морал и
духовност и т. н. да не говорим. Трагични сте!
Мирослав

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4a1967f190
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   абе ти си на 15 и правиш секс :X немога да повярвам на 15 годишни лапета им се прави секс немога да ти помогна момиче съжалявам много отиди на лекар

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: da2e5f3ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И какво като е на 15, и прави секс 15-16-17 години е нормално вече да го прави вие да не сте почнали от по възрастни? И вие сте били същите, но сте пораснали с 2-3 години осъзнали сте грешката си и сега съдите другите.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 95d5011ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Направо проучи какво се изписва при най-честите инфекций предавани по полов път и ходи в аптеката да си го купиш, лекаря може да се пропусне... естествено че е по-добре с лекар, но или казвай на майка ти или ходи в аптеката и не омувай повече, с тия неща шега не бива, може и бездетна да останеш заради някоя подобна инфекция...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f7625f5182
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ... Абсолютно съм против съветите на № 6...
НЕ БИВА ДА ПРОПУСКАШ ЛЕКАРЯ И ДА СЕ САМОЛЕКУВАШ!!!
Болката (горенето) може и да отшуми, но ти да не си излекувана и да се получи по-голям проблем...
момиче си, нали след време ще искаш да имаш деца -
внимавай много какво и как правиш!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2338ce4ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Като водиш полов живот на 15 години, значи си достатъчно умна да се справиш сама. Майка ти не знае, но как ще знае.. Ако знаеше сега и темата щеше да я няма, но вие децата бързате. Първо някой трябва да разберат, че половият живот на тези години е сериозна отговорност. Толкова ли не можете да почакате 3 години до 18. Утре деца ще раждате, ама още себе си не може да гледате. Стегнете се малко.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b0d01508ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   здравей, ако имаш пари - сигурно около 20-тина лв. ще ти трябва за преглед при частен гинеколог. Няма да те върне въпреки, че си непълнолетна! дори лина карта мисля, че няма да ти искат! намери телефон в нета и се обади за да си запишеш час. най-вероятно са гъбички - не е много сериозно но ако започнеш веднага лечение и скоро ще си готова

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 90107bda4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи на майка си истината и отидете на гинеколог. Може паренето по време на секс да е от самото бяло течение, затова трябва да го излекуваш. Не е изключено да имаш и вагинални гъбички, те са съпроводени с бяло течение, а понякога няма сърбеж. Може и да е обикновена инфекция или възпаление на кожата на влагалището, но както виждаш пред всяко мое предположение стои думата "може". Не мога да ти поставя точна диагноза, едва ли някой тук може. Относно това, че го правите без презерватив трябва да знаеш, че си е доста рисковано. Имайки предвид това може и той да ти е предал някаква инфекция, ако е имал полови контакти с жена преди теб, а и да не е имал варианта пак не е изключен, ако не спазва добра хигиена. Също както той на теб, така може и ти на него да му навредиш, ако проблема ти е някаква по-сериозна инфекция. Това бяха просто предположения, не само за да ти отговоря на основния въпрос, а и за да ти дам мъничко информация за някои дреболии. И само не ми казвай, че тези неща си ги знаеш, защото ако ги знаеше нямаше да питаш дали е проблем да правиш секс с приятеля си без презерватив, особено когато усещаш, че нещо с теб не е наред. Отиди на лекар!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 48c953e032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   задължително иди на лекар! не се лекувай сама, защото може да стане много по-лошо! и да, коментиращите са прави - да правиш секс не е само кеф, води и до проблеми, както вече си забелязала.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ae5d6b2173
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само лекар, никакви съвети по интернет и самолечения. И ако се сърдиш, че ти четат конско в коментарите, само да кажа - затова ти четат конско, че не трябва да се прави секс на тая възраст. Понеже не сте готови да си понесете последствията. Не е проблемът в самата възраст, а във факта, че не сте узрели мозъчно, за да поемете отговорностите и последствията, които следват от правенето на секс. Можеш да си на 15 и да си узряла за нещата, и да ходиш на лекар, и да си осведомила родителското тяло. Ти обаче се чудиш как да си спестиш конското и си готова да рискуваш здравето си, за да не ти се карат. Абсолютно детско мислене. Ако трябва, отиди и сподели с личния лекар и той ще ти каже как да действаш оттук насетне. Но нека да ти е за урок и се замисли доколко наистина си готова за такава голяма отговорност, каквато е половият живот. Вие хлапетата си мислите, че всички е само кеф и удоволствие, но както сама си се убедила, не е така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e54dec3785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Подкрепям номер 5. Разберете най-сетне, че всеки сам си решава и престанете да пробутвате псевдо-морално-духовните си глупости.
Мило момиче, отивай на лекар. Не е нужно майка ти да идва с теб. Иди при личната и поискай направление за гинеколог, посъветвай се с нея и при кого да отидеш. Прегледът не е страшен, но ако се притесняваш, вземи някоя приятелка с теб, за кураж. Лекарят ще ти зададе няколко въпроса - водиш ли полов живот, кога е била последната ти менструация, какви оплаквания имаш; след което ще те прегледа и ще ти изпише подходящи лекарства. Ако не можеш да си ги купиш, помоли вече майка си. Тя може да се поразсърди защото не си й казала и не си ходила с нея, но можеш да и кажеш, че те е било срам примерно. Едва ли ще ти откаже да ти купи лекарствата, защото това е здравето ти, все пак. Кажи и на приятеля си да се лекува, защото може да се е заразил от теб или ти от него. И моля те, ползвайте презервативи!!! Успех
xperia

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 20297ed570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Отиди при личната лекарка и я помоли за талон за гинеколог, защото имаш проблем. Ще те прегледат без родител, спокойно, знам от личен опит. Не се лекувай сама, опасно е. При първа възможност направи това, което ти казвам.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 848a298d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Заедно с гаджето намерете 20-30лв и отиди на частно на гинеколог. Може да е гъбички, но може и да е нещо много по страшно.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 23ce234ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Трихмониаза най-вероятно. Лекуват се и двамата партньора. Лечението е 3 месеца. И оттук нататък, само с презерватив!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 08dda4f981
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Здравей, (момиче съм)не се притеснявай почти всички полово предавани инфекции се лекуват.. освен сифилис в последния стадий, но не е това, спокойно. Щом си решила, че не искаш родителите ти да знаят, не им казвай, това е твой избор.. Просто отиди на гинеколог, нека те прегледа, той си знае работата! Просто не изпадай в паника, казвай си всичко ще е наред... И внимавай!! Предпазните мерки са доста важни...
А относно коментарите по горе: защо критикувате, на момичето му е достатъчно тежко, за да слуша в допълнение вашите морално-ценностни системи.. Всеки има право на избор, нарича се СВОБОДА... Тя има право да избира.. И до колкото виждам сама си носи последствията, нея я боли, тя има проблеми.. Проповядвайте половите си, и морални ценности на своите деца и пишете ако можете да и помогнете, а не да я натоварвате допълнително...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker