Защо съм такъв комплексар? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо съм такъв комплексар?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2022 пъти
Здравейте, на 23 години съм и си имам приятелка от 5 години, така, ще карам по същество, много яко се комплексирам от размера си (13,7 14 см ), до сега не се е оплаквала от него, но имам чувството, че не я задоволявам напълно с размера си, питал съм я много пъти(завъртяно) дали ми е малък, но тя все ми казва, че си мисля само глупости..( но да не забравяме, че може и да ме лъже), чел съм доста относно размера тук в този сайт, както и в други и пише, че това е среден размер (13,14,15) и, че няма нужда от притеснение, но от време на време доста се комплексирам, а това ми играе лоша шега в секса, знам че доста мъже в бг са с с такъв размер, но и доста пичове са с размер над средния, четох коментари, в който жените изразяват мнение, и оставам с впечатлението, че те са доволни от размер над средния (15) см нагоре..писна ми от този комплекс и от мислене дали задоволям половинката си, знам, че сега много от вас,ще кажете , че трябва да бъде работлив, но от това, което съм прочел, жените желаят да бъдат изпълвани, а с тоя размер може би остават доволни, но не и задовол ни..малко си излях душата, ще съм благодарен на модераторите ако удобрят написаното :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: f5a88d18ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Епа тука всички юъже сме с палки по 25 см, а жените са бивши ангели на виктория сикрет. Нормално е да се комплексираш

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1e549b1115
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Ех, този въпрос винаги ще си остане актуален. Моите сантиметри стигат ли, малко ли са, много ли са, да не стана за подигравка?
Ще ти го кажа в прав текст - от теб няма да стане най-великият порно актьор на света, защото нямаш рекордно дълъг пенис и не можеш с него да си правиш реклама. Нямаш намерение да ставаш порно актьор? Ами тогава честито, всичко ти е наред!
Човече, имаш приятелка от пет години. Вероятно вече сте преминали първоначалния период, в който ежедневно сте консумирали сексуално връзката си. И все още тя е с теб. Това означава, че момичето може би не си мечтае за 26 см тояга, която да и разбърка вътрешните органи. Очевидно е намерила в теб добри качества, успяваш да я радваш, да си до нея в трудни моменти, цени амбициозността ти и др.
Всички мъже сме жестоко увредени от порното, от телевизията и внушенията от интернет. Всеки е гледал порно, в което главни действащи лица са били руса силиконка и нацепен мъжествен мачо с дебела и дълга патка с вени. И се почва едно лашкане, крещене, скимтене.... И какво си мислим ние - ами с моята не се получава така, не вие като на умряло, не сме такива надарени. Порното поражда много сериозни комплекси и най-жалкото е, че сами си го причиняваме това. Че даже се и утешаваме с порно, когато ни е кофти, а друг път се награждаваме с порно, за да намалим напрежението.
Социалните мрежи също съсипаха представите за мъжественост - там на почит са фитнес батки с оформени плочки, които се разхождат по изрязани бански и слипове, за да им изпъкне оформеният пакет. И знаеш ли, много от тях само това могат да дадат на жените - един гол х*й. Пък други от техните среди и това не могат, защото са се увредили от хапчета и анаболи.

Тъй че горе главата! Имаш 5-годишна връзка, момиче до теб, което очевидно те цени и харесва. Вероятно тя не е така дълболо обременена с комплексите за съвършено тяло и през ума и не минават такива мисли. Не си съспвай връзката и психиката и не се сравнявай с хора, които печелят пари от големите си атрибути и как си ги показват във видеа, по камери или онли фенс. Ти се движи в своя си коловоз, прави си твоите неща. В твоята кариера важно и нужно ли е да си много надарен отдолу? Едва ли.
И при мен нещата на сантиметри са като при теб и също ми трябваше време за да се поуспокоя дали е достатъчно. Но в този сайт доста често е повдигана тази тема и от коментарите разбрах колко често страдат от това, че всеки се страхува да не бъде отхвърлен заради размера си, че се притеснява да не задоволи приятелката си. За радост, в преживяванията ми до момента ми се доказа, че всичко е наред, че всички притеснения са били от изкривените представи, които имаме за телата и секса.
Имам приятел, който все се хвали колко е надарен, не пропуска да наблегне и акцентира чрез дрехите си върху това. Не му върви с жените, колкото и да те изненадва това, все говори за секс, което издава и комплексите, които има. Връзка няма, защото връзката не е само секс, а него в другите неща го няма много.
За теб и за всички мъже в подобна ситуция - мъжествеността, мъжеството е в главата. То е мисленето, отношението, държанието. Пенисът е орган, който си има своите важни функции. Насадиха ни с годините, че той е най-важният орган и показва ставаш ли за нещо или не. Всички комплекси по отношение на пениса ни правят неадекватни, неосъзнати и глупави в постъпките си. Замислете се сериозно - какво би предпочела една жена? 25 см дебел пенис, закрепен на неверен, арогантен, глупав и мързелив мъж или 14 см нормален пенис, закрепен към грижовен, мотивиран, стабилен мъж? И да знаеш, че комплексът за размера поражда най-лошия трети тип - комплексиран мъж с малък размер, гневен и сърдит на живота, завиждащ на останалите, опитващ се да потисне жената до него, за да си избие комплелсите.
И така, ти и всички други - не изпадайте в крайности и не ставайте третият тип. Живейте си живота и се радвайте на това, което имате! Ако мнението ми не ви помага, тогава отидете до някой секс шоп, там има удължители, удебелители и какво ли още не. Така ще си подарите моментно щастие, но няма да решите генерално проблема в главата си. И да, от комплекса за размера на пениса, някои компанио направиха милиарди. :(

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 202b672b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Bruh за 2 сантиметра се комплексираш буквално. Аз съм с 13-14 санта пък си ме търсят, нали не се хваля, но то си е и до умения и усещане. Момичета са ми се оплаквали че са били примерно с пич с голямо парче (16-20 сантиметра) и той не ги е задоволявал, в смисъл че почнат целувки и галене и той бърза да го вкара, блъска 3 минути и това е, тя остане незадоволена докато той блажено си "почива". И това са ми го казвали не само момичета с които съм бил по интимен, но и такива с които не съм бил въобще интимен. Та, зависи приятел, не трябва да се комплексираш за това, все пак не зависи от теб, пробвай да поразнообразиш, научи нов набор от техники, включвай игра с ерогенните ѝ зони. ( аз например много обичам докато го правим с леко темпо да смуча зърната ѝ, или да си играя с тях с пръстите си, а също и галя клитора на мацката и те също обичат когато правя така) опитвайте, експериментирайте заедно, така ще опознаете по-добре вкусовете си, и ще ви е по приятно, няма лошо да опитате.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ef2db6e627
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ще ти го кажа много просто:
Ако видиш една краставица 40см ще се учудиш и ще си кажеш "брееей каква голяма краставица"
Обаче много добре знаеш, че на вкус е същата като нормалната краставица. Ако не и по зле, защото има повече вода в нея.

Просто секса няма нищо общо с размера, особено ако успееш да задоволиш една жена. Другото е лакомия за големи краставици.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3d766433db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Комплексите от малката пишка са по-гадни от самата малка пишка.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5fe35046b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер две е казал в общи линии всичко, което има да се казва по въпроса. Аз ще добавя като жена, че по-големият размер не гарантира в никакъв случай по-добър секс, моят скромен опит сочи даже обратното - пичът беше опиянен от себе си и ръгаше с все сила, а мен ме болеше. Не повторих.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 04f3135687
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм с подобен пенис... И никога не съм имал притеснения, защото жените искат качество. При тях психиката играе огромна роля в секса и си трябва подход. Трябва да усещаш жената до теб, кои докосвания и харесват, какви мръсни думички я подмокрят. Вагината и никога няма да те излъже дали е възбудена и получава ли истински оргазъм или не. Ние с жена ми живеем от 4 години заедно и винаги е различно. Някак успяваме непрекъснато да вдигаме нивото. Естествено качествения секс изисква време, опознаване, отдаване и най-вече доверие между двамата. Експериментирайте, споделяйте фантазиите си и не се срамувайте един от друг! Това според мен е правилната формула на успеха. Всякакъв род комплекси, ревност и подобни не само не правят връзката по-силна, но я тровят и убиват.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e55031ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не знам.
Аз съм от тези, които полудяват от голям х*й, намерих го и не искам друг!
Той си знае работата и нито някога ме е претупал, нито ме е боляло. Екстаз от началото до края.
Не е лакомия. Просто всяка жена си намира точния размер за максимално удоволствие. Ако не й е хубаво с даден мъж, не би стояла, помисли над това. Защото няма нищо по-убийствено от постоянната, сексуална незадоволеност. И всички търсим начини да избягаме от нея.
А ти не се измъчвай с въпроси за размера.
Истинският оргазъм не се симулира. Ако ти пулсира от удоволствие в ръцете, няма от какво да се притесняваш - никога не би тръгнала да търси чужди тупалки!
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 56e7e7fcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вярно авторе, защо си такъв комплексар. Аз работя с около 250 мъже и се къпемв обща баня. Налага го спецификата на работата. Е няма как да не се заглеждаме кой какво има. Има няколко безумно надарени от колегите ми. Сигурно са над 20 сантиметра и са им много дебели. В нашата фирма има и много жени. Някои от тях са млади, свободни и са много красиви. До сега не съм видял някоя от тези жени да ходи и да се сваля на тези надаарените. А на надарените им се носи славата из цялата фирма, че са такива. Вчера аз флиртувах с най-красивата ни колежка и тя истински ми се кефеше и ме покани на кафе, докато единият от хуестите ми колеги се опитваше да заговори една дебела повлекана и дори и тя не му връзваше. Та авторе, защо си такъв комплексар? Само един размер не прави един мъж привлекателен. Както и само едни големи гърди не правят една жена желана. Е ако тези големи гърди са съчетани със слабо тяло, хубави крака и лице и възпитание е супер. Иначе е нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker