Колко често мислите за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често мислите за секс?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 4448 пъти
Предимно към мъжете, колко често мислите за секс.
Има някаква представа за мъжа като мислещ постоянно за секс, поне някои мъже се изкарват такива.
Ако до вас има жена, която е хубава и ви харесва, представяте ли си я гола или, че правите секс с нея?
По какво се заглеждате у една жена и мислите ли, за жената като по-нисш пол?
Какво ви дразни у жените, какво ви харесва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 53420a89f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ако до мен има хубава жена първото което правя е, да я огледам хубаво и преценя дали всичко и е наред.. А именно красиво лице, достатъчно големи цици, че жена без цици не е приятно нещо, хубаво атлетично тяло, крака и т.н. И да сравня всяко едно нещо и дали жената отговаря на това, което аз имам, а именно атлетично тяло, хубаво лице, пишката ми също не е хич малка 18-19 сантиметра е (да толкова е, защото невъзбудена е 10-11, съответно жената трябва да има поне средно големи гърди), абе с две думи да отговаря на моя клас чисто визуално, за да я харесам, но рядко харесвам жени, защото все им липсва по нещо.. Случва се да мисля за секс с някоя, но най често ако е някоя колежка или съседка и т.н. такава, която виждам по често, но рядко се случва. Не съм от най сексуалните и честно казано ме дразнят дори мен как мъжете се заглеждат и завъртат след жените, като някакви разгонени животни, няма нищо възбуждащо за жените в такива просташки заглеждания.. Вместо това тези примати могат да имат повече себеуважение и да не се завъртат след жените най малкото. И да ги гледат вместо с зажаднял влажен за секс поглед с такъв доминантен и пренебрежителен поглед казващ "знам си цената, но ако попаднеш в леглото ми ще съжаляваш". Масово мъжете повечето се държат, като пещерни идиоти, не като казанови... Но това е нормално предполагам все пак повечето мъже хич не са в час, че при жените всичко е наопаки, но заедно с това има и игрички.. Но да заглеждането е дразнещо дори за мен, аз рядко се завъртам след жени, трябва да е била някоя много хубава мадама, такива рядко виждам..

Към жените специално не гледам, като на по нисши, гледам така по начало към доста хора независимо от пола, но най вече към грозните и дебелите, че ме отвращават...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2d9e3c9100
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   А жените не мислят ли за секс повече от мъжете,че като знам от опит,как им се ебе на поразия...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f57bb9c7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Винаги когато видя красиво и сексапилно момиче си представям, че правя секс с нея. Толкова много неща си представям, че ще правя с нея, че ако й кажа тя вече ще е подмокрена. Жените усещат по погледа на мъжа какво той мисли за тях. Казвали са ми го някои от тях.
Дразнят ме жени, които много говорят, а нищо съществено не казват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bdbc45ff5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Всеки ден мисля за секс. Когато видя хубав мъж, мога да кажа, че е хубав, разбира се. Виждам го. Мога да го оценя. Представяла съм си секс с конкретни мъже. Особено при самозадоволаване. От около година и половина съм с настоящия ми партньор. Откакто съм с него, правя секс само с него и се самозадоволявам, мислейки само за него. И двамата сме сексуални. Засега не живеем заедно, но когато сме заедно, почти винаги правим секс. Обикновено повече от веднъж. Сексът е една от основите на връзката ни и никой от двама ни не би се чувствал добре във връзка, в която сексът не върви. Разбира се, връзката ни има и други основи, но темата не е за тях, така че няма да навлизам в подробности, които не касаят разискваното. Идеята ми е, че сексът не е единственото важно условие, за да се получава между двама души, но е от основните условия. За да е връзката пълноценна, необходимо е двамата партньори да си пасват сексуално като честота и качество на искания секс.
Ж 33 г.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a315a5e578
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   У жените ме дразни само когато се заяждат без да има защо, но и мъжете са така. В една жена ми харесва да има дълга хубава коса, това от малък ме е впечатлявало, в лице да бъде симпатична и да не е висока (може да е до към 1.68). За мен, миньончетата са много сладки :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 90111d1cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   "Знам си цената , но ако попаднеш в леглото ми ще съжаляваш"

:-)))))))))))
Абе пич, ти си Джорджано на еротичната литература!
Фройд ще избяга с писъци:-)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 798568ed22
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Въпросът трябваше да е: "Колко често НЕ мислите за това?" :) Много жени се ползват с предимства в живота, именно защото много мъже мислят с долната си глава по 25 часа в денонощието. Затова е и хубаво един мъж да знае в кои моменти с коя главата да мисли, да се владее и да не се поддава на прибързани действия.

Важно е да се спомене и основният причинител на мъжката възбуда - жената. Една жена може да те кара да се възбуждаш по много пъти на ден, дори и само с един бърз загадъчен поглед, докато друга и с напъни от нейна страна пак да не успее.

Като стана дума за размера на гърдите, за мен по-важна е тяхната форма и съхраненост. По-добре някакви почти незабележими, но стегнати, отколкото обратната крайност.
Има го и този момент, че много мъже нямат твърдо установен идеал за женска красота и обикновено за тях идеалът е жената, с която са в момента. Просто с времето свикват с нея и малко по-малко започват все повече да я харесват и повечето други типове жени не им правят впечатление. Но все пак има и мъже, които тайно или доста явно зяпат по чуждото, макар да си харесват и своята жена.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 36384e36d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не съм секс маниак но когато видя хубава жена ми трепва сърцето и както повечето мъже искам да я притежавам.Гледам краката дупето гърдите прическата лицето. Това е визуалното но в една жена трябва да има и вътрешна красота.Ако второто го няма тя не е за мене..
Мразя неподдържани жени повлекани.Има пълнички но с чар има и слаби без капка сексапил.Жената каквато и да е трябва да омая един мъж. Тогава той ще е истински кавалер.
До 1 не се хвали с достойнството си като не ти става от хубав Баджак и рядко мислиш за секс.
Дръж си го в гащите за физиологичната нужда..Моя е 13см.и е като войник винаги готов да оправи една жена и то няколко пъти.Не да го
вдигнеш веднъж и да си легнеш да спиш.
Не мисля за жената като нещо по ниско ниво от мъжа даже има жени превъзхождащи мъжете достойни за уважение.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 81f6dc171e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 5

Абе то пък само секс да ти е в главата има и други неща в тоя живот, спорта, хобитата (освен ако не ти е хоби да правите секс маратони), пътувания по света ако може, бизнес и изкарване на пари и т.н. Връзки като твоята основани най вече на секс, не издържат дълго, а ако стигнете до сем. с деца лошо ще се разпадне и после децата ще страдат тъпо...



До 8
Не всеки има голямо дар слово та все едно, и аз като го писах това видях, че не звучи добре, ама беше късно и исках да си легна все едно. Дай ти някакви, ако си служиш по добре с думите..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ed749eb998
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм луд, диагностициран и ще изкажа мнение - вместо да обсъждаме кой пол е нисш и кой висш, може просто да затворим тези форуми, да спрем да мислим за глупости и да се радваме на живота. Какво ни спира да направим подарък на любимия човек? Какво ни спира да изразим чувствата си, та все се крием зад маски и оня казал, тоя казал? Има нещо, което ни е наложено дето никога няма да ни позволи да сме щастливи. Това е модерния свят. Работим, прибираме се, мислим за глупости и се убиваме по улиците - 21,век/

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fa8f3a8e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Мисля за секс всеки ден по цял ден.Трябва да съм изключително зле, за да не мисля за секс и за жени.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fcf09f486b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Към номер 1, умееш ли да накараш жената да стене?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 52436d371f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Постоянно. Бия си чекии 2 или 3 пъти на ден. Мъж на 31 съм. Необвързан. Ако имам приятелка направо ще я разкъртя.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 75b416c501
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Тези, дето най-много мислят и приказват за секс, най-малко го правят.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: eb50465658
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   ном 5 разясни повече за самата връзка. знам, че темата не е за това, но ми стана интересно какво мислиш. доста добре описваш нещата, но дали някой с днешно време вкарва толкова много чувства...
ж21

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 52e54722fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Винаги като видя красиво и симпатично момиче се сещам за секс, че сигурно от нейния град половината са я ебали.
Но това не ми е проблем, млада е била глупава, разбираемо .
Да обаче после излизаме да речем, ОК също не е проблем 1-2 кафета ресторант 1-2 скромни шеги от нейни познати или приятели, евентуално гаджета бивши все тая, не ми е проблем.
Отчитаме вечерта на бар ,чашлготека, дискотека, кръчмотека или каквото е там, не ми е проблем.
Да обаче тъпите копеленца, ударили по една ракийка идват да се правят на мъже, да и търсят сметка ръйш ли и утрепката се занимава с тях да им се обяснява.
Съответно ми разваля мойта вечер.
Шматката.
Мършата.
Боклука.
Дошла за малко и то за пара.
Аз какво да направя а?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f57bb9c7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Номер 5 много ми хареса това което споделяш. Точно такава жена и аз желая. Ух, как ми се иска да те сграбча и да не те пусна. Голяма сладурана си. Даже се възбудих като ти четох коментара. Защо всички жени не са като теб? Бъди жива и здрава и се радвай на хубавия секс със сегашния ти партньор.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0b6bc5a0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Мъжете мислим често за секс, но повечето НЕ ПРАВЯТ често секс.

Жените мислят често за секс и повечето ПРАВЯТ често секс !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cc5078bdee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Някъде бях чел, че както жените имат цикъл на възбудата - 28-дневен, с няколко дни от тях повишена възбуда, около овулацията, така и мъжете имаме цикъл на възбудата. Само че периодът не е 28 дни, а около час и половина. Та един мъж е физиологично предразположен да се замисли за секс около 11 пъти на ден.

Много разнородни въпроси си набутала заедно... Дали е по-нисш пол... Не. Има съществени разлики между половете, но за да стигне човек до извода, че някой от тях е по-нисш от другия, трябва някак да каже кои качества и кои черти на характера са
"най-важни". Универсално. Което няма как да не е тъпо. Различни сме, защото в цялата ни еволюционна история сме имали съвсем различни роли. Как може тогава да се говори за по-нисш.

А какво ме дразни... Дразни ме например факта, че, изглежда, огромна част от жените вярвате в неща като астрология. Т.е. че масово сте... как е на български gullible? Зальохани?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a182f45147
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Стига само мислите за секс. Правете го.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1e1f248fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До 24
Мисля непрекъснато за секс точно защото на мъжа ми хич не му е до това.
Жена на години

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1b026d5dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Жена на 21 години съм, девствена. Може би доста често през деня мисля за секс, а през нощта го сънувам, защото съм в такъв период, в който много ми се прави.
Не мога да кажа при всички жени как е, но мисля, че не мислят толкова за секс, колкото за романтика. С приятелките ми много рядко сме говорили по тази тема, като повечето се правят на отвратени.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 71fb1256e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Веднъж в годината.
Ж75

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 18080e1a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз съм мъж на 31 години. Когато си имам приятелка до мене, тогава не мисля постоянно, ами директно го правя, но пак, когато мине някоя красавица около мене, пак забелязвам стегнатите гърди, атлетичното тяло, стегнатите задни части( ако нежната половинка не е наоколо обаче, че ако ме забележи...).
Иначе, дакато съм на работа, по някое време мисля за секс, имам красиви колежки... Понякога пък се сещам за бившите и как с тях съм го правил, колко хубаво ми е било с тях и като се прибера, така ми се прави, че не е за разправяне, но пък от цялата тази работа, половинката ми е много доволна, нищо, че не знае подробности откъде е дошла тази жажда за секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: e03b163e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Жена съм на 36г, почти всеки ден, търся си любовник от Пловдив, мъжът ми не е толкова сексуален.

 
  ...

...
преди: 2 години, 22 дни
hash: d9e2e19298
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Почти всеко час. Семеен съм но женами е доста студена в сексуално отношение. И онанирам доста често почти всеки ден. На52г. Съм

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: d750364546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Почти непрекъснато,мъжът ми е несексуален , никога не е бил много сексуален и не е много добър любовник. Жалко ,ж.45г съм и много обичам секса,всеки ден бих го правила

 
  ... горе^
преди: 2 години, 16 дни
hash: c054007ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Постоянно!
Ж32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker