Харесвам аналния - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесвам аналния
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 4445 пъти
В началото бях против - но се оказа, че аналният секс ми допада. Бях много изненадана, защото това винаги е било против моите принципи и убеждения. И ето, изведнъж се оказва, че това нещо ми харесва. Нормално ли е? Защото го считам за унизително за жените като цяло, и в частност, мен, а стана случайно и бях просто шокирана, че позволих на сегашния си партньор ( с лубрикант и на пияна глава) . Той се засмя доволно , и само ми каза нещо от сорта на :" Видя ли, аз какво ти казах". Е, да, болеше ме след това, като парене, обаче това, което почувствах, беше невероятно... На колко от вас ви се е случвало първият ви път да е хубав? Ще ме вземе ли за курва? Дали да продължа да го практикувам, въпреки, че съм твърдо против? И не означава ли това, че съм останала на анален стадий , както казва Фройд? Малко се отплеснах, ама винаги съм била традиционалистка. За справка, жена на 25 съм. Всмисъл, усещането ( като изключим паренето), беше много приятно, и незнам защо, клиторът ми също се стимулираше. Може да звуча като пубертет, но явно клиторът и ануса по някакъв начин имат взаимна стимулация, поправете ме ако греша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 802278c1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Е,такава хубавица,с напращяла цица,топла путка и с мерак отзад обичам!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7c4325ee73
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Попаднала си на човек който знае как да те задоволи анално и при жена ми беше така и сега редовно си търси анален. Всичко ти е на ред с времето ще се усъвършенстваш и ще изпитваш много оргазми.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 984decda8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако приятелят ти ясно ти е ПОказал (не само казал), че те уважава, няма дори да ти хрумне, че е „унизително“. Сексът е поле за РАЗИГРАВАНЕ на разнообразни неща. Например, ако знаеш, че те уважава и приема като равен на себе си пълноценен човек, можеш да си колкото си искаш субмисивна в секса, без да се тревожиш дали всъщност не те върприема наистина като подчинена на него придобивка.

Валери

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: daa7698a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не си сама, и аз преди време пробвах аналното и такива оргазми невероятни имах че, се чудих защо съм пропуснала толкова годинитова удоволствие.
Сега карам мъжа ми всеки път да го правим анално иначе секс няма види дълго време :) просто така треперя от възбуда само като ми го вкарва в дупето докато го получа направо викам и охкам както никога, незнам дали винаги ще е така или временно но съм нова с този секс, най важното че двамата сме много доволни и пробваме всички пози за максимален кеф.
Тези които не го правят или не знае как да го правят или на половинките им много дебел и им требва лубрикант и търпение, под душа е супер, в колата на задната седлака, даже в морето го правих :) но винаги само и само с презарватив.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c6763315a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   При мен беше борба на душвни терзания. Не се възприемах като жена, която харесва и практикува анален секс. Първият път започна с болка, и продължи с възбуда, което ме изненада. Една седмица бях объркана, какво ми става. Направих го втори път, за да се убедя, че не ми харесва, и да приключа с опитите. Имаше обратен ефект. Последва и трети път, ... От тогава минаха 16 години, и отдавна съм в мир със себе си. Омъжена съм с две деца. Мъжът ми няма против слабостта ми в леглото. Щастливи сме! Това е важно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 40c2aad7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Сегашният ти партньор ВЕЧЕ те мисли за курва, защото съм сигурен, че няма много да се задържи с теб.
Съпругът ти, ако имаш такъв в бъдеще ще разбере много бързо, че са те чукали отзад и СЪЩО ще те мисли за курва!
Но не, ти не си такава :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ee258aab54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   С жена ми бяхме девствени като се запознахме... Някъде на третия или четвъртия път като правихме секс и дойде цикъла по време на загрявката така да го кажем. Съответно тя доста се смути и притесни, а аз на шега и казах че и в дупето става. Тя подтикната от възбуда веднага се съгласи. Аз леко се спекох колко бързо ми е излезнал късмета, съответно казах и на нея че това е нещо за по-напреднали и не искам да и причиня болка или да я откажа завинаги от този тип удоволствия. Тя каза, че въпреки всичко иска да пробваме и няма да е голям проблем, ако не се получи. Доста я болеше макар, че се опитах да бъда много нежен, после тъкмо се отпусна и искаше още и още и аз свърших... Та така първият ни път може да не е бил това което сме очаквали, но с времето се научихме как да го правим за да е чисто удоволствие. Един нормален мъж никога няма да си помисли лошо за жената до него само защото е сексуално разкрепостена. В интимния живот между двама влюбени не трябва да има страхове и предразсъдъци. Никой не трябва да се чувства насилван или укоряван защото харесва или не харесва нещо. В една здрава връзка партньорите трябва да си споделят и ако решат да пробват и да не се страхуват да признаят какво им допада и какво не. Само така след време ще имате наистина страхотни сексуално изживявания точно по вашия вкус без да търсите любовници, платени услуги и прочие.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6274453e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги била традиционалистка. Спокойно, кажи си, че си искаш там стига се правихте на Девата от Гуадалупе
Традиционалистка била...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ac29512e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Време е да му го върнеш, защото и на мъжете им харесва аналния но се искат да пробват. Напийго и ти и с коланче пробвайте, после и той ще благодари.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2acef2a645
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах една приятелка, която всеки път ми казваше:
-Хареса ми, трябва да го правим по-често.
Не виждам какъв е проблема щом ти е приятно.
Аз се радвах, че имам такава приятелка.Не съм я мислел за курва и тем подобни глупости.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c6763315a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Дали те мисли за курва зависи от отновенията ви, не от секса, който практикувате. Това са вашите взаимоотношения, разбираш ли? Иначе и аз съм от твоята партия. Дори съм по-крайна. Изпитвам повече удоволствие от анален секс, отколкото от вагинален. На 41 г. съм, омъжена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker