Той ме съсипа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме съсипа
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3105 пъти
Как да го забравя? Та той беше моята първа лщбов, моето първо гадже, всичко първо беше с него, беше първият мъж в живота ми, късахме и се разделяхме няколко пъти, защото той така пожела, последният път той ме помоли да се съберем, каза ми, че вече бил улегнал, искал истинска връзка, даде ми обещания, които не изпълни, показваше любовта си материално, но не и емоционално, аз никога не съм се радвала на подаръците, оценявах ги, радвах се като малко дете, защото бяха от него, но аз просто исках една истинска любов. Делят ни класи, аз съм от средно финансово осигурени семейство (ако въобще в днешно време има такова положение ), той е от богато семейство, баща му има голям бизнес, майка му работи на хубаво място взима добри, пари, той нищо, че е на 22 години също има свой бизнес, но явно не съм за него, а може би родителите му не ме харесват, нищо, че той ме излъга, че ще ме запознае с тях, но така и не го направи,

Предстоеше му заминаване завинаги в чужбина, аз му казах, че ако ме обича, ще остане тук, той остана, но не заради мен, а заради бизнеса и учението си, молех се на Господ да не заминава дори и един ден да се разделим то поне да си е в България, и ето раздялата вече е факт, преди два дни поиска да се разделим, после ми каза, че не можел без мен и искал да опитаме (от различни градове сме, учим и в различни градове, това е причината да не се виждаме толкова често)

Той веднъж не е дошъл до моят град да ме види, постоянно аз се съобразявах с влакове и разписания, за да ходя да го виждам. Опитахме за тези два дни, но той отново ми каза, че иска да си останем само приятели, нали уж ме обичаше, бях всичко за него, питам се как може да загърби това и да ме остави. А може би причината е трети човек или неговото семейство, посъветвайте ме какво да правя, да продължавам ли да тая надежди, че един ден ще бъдем отново двойка или не, забравих да кажа, че и преди ми беше казвал, че няма шанс да бъдем заедно, но бяхме

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: d64550f141
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Две грешки:

1 - Не си била всичко за него. Избий си го от главата. Такива хора, родени в семейства с много пари обикновено са лайна. Има изключения, но повечето са такива. Така е устроен света.
Тоя човек те е разглеждал като трофей или бизнес успех, отнасял се е с теб все едно си му подчинена и ти е плащал заплата.

2 - Не си влюбена в него. Влюбена си в парите и положението му. Влюбена си в идеята да влезеш в средите на тези хора. Повярвай ми на 22 години мъжете са все още деца. Няма как 22 годишно леке да ти е любовта на живота. Любовта на живота ти трябва да е мъж.

На мен от малък ми се наложи да порасна и да стана мъж. Така го направи животът просто. На 24 съм сега и ти казвам, че всеки ден се уча и всеки ден си мисля колко по зрял съм от вчера, а за преди 2 години да не говорим.

Избий си главата тия сапунени сериали. Намери мъж, който да те обича и цени каквато си. Друго не си заслужава усилията.

И повярвай ми, ако имам гадже в друг град, което обичам, имам финансови възможности и поне малко съм кавалер... НЕ БИХ Я ОСТАВИЛ ДА ПЪТУВА В СМЪРДЯЩИЯ ВЛАК ПЪЛЕН С КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ХОРА.

Разбери ме правилно - продължи напред, не ти трябва това момче!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 65534d0525
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта е нещо много сложно. Понякога може и да е егоизъм. Любовта се превръща в егоизъм, тогава, когато не мислиш толкова за щастието на другия, колкото за своето и искаш на всяка цена да си с човека, когото обичаш. Според мен, дори той да не те обича, ти трябва да се бориш за него. Просто бъди егоист. На теб той ти е нужен, за да си щастлива. Бори се за него и се откажи, тогава, когато постигнеш целта си. Иначе ако любовта в теб не е егоизъм ти ще го обичаш и ще искаш той да е щастлив, независимо дали е с теб или с някоя друга. Човек трябва да се бори за това, което иска на момента, защото, когато осъзнае какво е изгубил ще е твърде късно - може да няма възможност да си го върне обратно.
*Д*

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b175e96387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не виждаш ли, че този човек само те използва? Имам 1 такъв приятел, който се държи по същия начин с 1 момиче. Търси я, само когато не може да си уреди друга. Извинявай, но ти да не си "момиче на повикване"- да си идваш и отиваш, когато той пожелае. Ами твоите желания- тях кой ще ги изпълнява?? Не се подценявай, заслужаваш мн повече от човек, който не знае какво иска!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a472089803
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря Ви за отзивчивостта и съветите, не мога да кажа, че са ми помогнали кой знае колко много, но все пак помощта си е помощ и тя не се измерва в количества, за това Ви благодаря. Всичките съвети се припокриваха с моите виждания и това как да продължа. Отдавна този човек е затворена страница в моя живот, продължих напред, започнах да постигам целите си, които си бях поставила и се чувствам по-жива и щастлива, отколкото когато бях с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker