Малък му е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малък му е
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 4819 пъти
Здравейте! Излизам с един мъж от два месеца и половина. Той е много красив, добър, с хубава професия. До сега съм излизала с високи мъже, той е по-нисък и по-слаб. Но ми е приятно с него. Онзи ден спахме за първи път. Първоначално не му стана, притесних се че, че аз не правя нещо правилно, но той ме успокои, че е от притеснение. Почти винаги му се случва щом за първи път спи с някое момиче. Накрая станаха нещата, но установих, че му е малък. Като го хвана с ръка и му остава главичката, а ако хвана с две ръце... направо ще го скрия. Както и да е, за първи път ми се случва да спя с такъв мъж, но се чудя дали това би бил голям проблем в нашата връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1e4e3deaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Щом пишеш тази тема тук и явно те е притеснил този факт,не си ли отговаряш сама на въпроса ? Естествено,че ще ти пречи. Щом не може да те задоволява,как ще го караш ? Само с пръсти не става. Друго си е да си с човек с нормален размер и да ти е готино.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d9da528db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Красив, добър, с хубава професия... ама пишката му била малка. Не си ли малко нахална, да искаш да е перфектен другия? Я се запитай дали ти си перфектна. Като толкова много искаш, намери си някой дебел простак и мързеливец, миришещ на лук и пръжки, но с ГОЛЯМ ЧЛЕН! Ай сиктир!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8656ec9119
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не е важен размерът, а уменията му. Не споменаваш за това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ee30cd1045
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като са "станали нещата", къде тогава е проблемът? Аз проблем не виждам. А и по твои думи ти е приятно с него. Кое е по-важно: Да ти е хубаво с него и да стават нещата, или да търсиш проблем там, където го няма и да се гонят размерите, които ги пише из женските списания?

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ce31c1b823
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ако не те задоволява, да. Колкото и хората да казват размера няма значение всички знаем, че това не е така. И измислици от сорта ''Не е важно колко е, а как го използваш'' са глупости. Какво има да знаеш как да използваш на пенис 12см на пример. Сексът е важен в една връзка и ако още от сега имаш някакви колебания и съмнения по-добре не задълбочавай нещата с него. Ако не ти е било проблем и ти е харесало, няма да има проблем и за в бъдеще. Ти си тази която решава.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bfcf4e00fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Според мен в началото няма да е проблем, но с времето да

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 30657f42ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако не ти харесва секса с него, прекрати срещите. По-добре, отколкото да се стига до изневери и пр. Няма добра връзка без хубав секс.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a3ce5c1485
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ако една женска длан е 6 см. и както казва авторката с две ръце му го скрива, пишокът е не повече от 10. От където и са го въртиш - малък е! Тука пак сепряга малоумната мантра, че по-добре добър човек с малък пенис, отколкото пустиняк с голям. Все едно, като си с голям и си кофти мъж. От личен опит, тия с малките са най-злобни, с големите сме ларж.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 60e3177797
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не виждам каква ти е дрмата "Моме". Като му е малък, намери си някой с голям. Е може да не е толкова перфектен, но пък ще те изпълва. А през останалото време ти ще се опитваш да го промениш към по-добро, което е малко вероятно да се получи. Но пък ще си изпълнена. Това ще трябва да те успокоява докато завиждаш на приятелките си за страхотните им партньори. един ден ще ти писне свинята с големия да ти мучи и по цял ден да мързелува и не го разкараш. Междувременно ще си му родила и едно дете и ще си ти. Но винаги ще си спомняш колко му е бил голям и как те е изпълвал. Особено пък когато приятелките ти започнат да си стягат багажа за почивка със семействата си, докато ти като самотна майка, се чудиш как точно да си платиш тока и кой да ти оправ пералнята за малко пари. Разбира се ако си много красива, умна, забавна и възпитана, може да попаднеш на страхотен мъж с много голям. Ти можеш и без тези качества да попаднеш на такъв, но страхотните мъже си търсят страхотни жни и ако не си на тяхното ниво бързо ще те отсвирят.
Укя ти Марин
ПП. И моята приятелка е малко широчка отдолу и като че ли са и малки гърдите, но е страхотна жена и не бих я заменил за някой по-тесен боклучец, но всичко е въпрос на личен избор.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 47f90dec7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Пусни му в дупиту. За там няма да в малък. Даже ще оцъклиш очетата от напън

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8a344b0530
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   На кратко, да ще ти е проблем. Очевидно има голямо значение за теб. Ако не за теб самата, то за да се похвалиш пред приятелки. Ако друго ти беше важно в човека, нямаше да питаш за това. Така че просто си търси голяма пишка и остави оснаналите подробности, щото явно не са ти важни.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fedd245ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Като цяло размера наистина има значение, но има толкова много техники и похвати, които правят един мъж добър любовник, че размера на пениса е най-малкия проблем. Повечко пред игра, малко помощ с език и ръце, плюс пози позволяващи по-дълбоко проникване и жената ще е на седмото небе. Като цяло възбудата и женския оргазъм идват най вече от съзнанието на жената.
Естествено ако човек е не само с усет и опит, но и надарен нещата ще са още по-хубави.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6c4c0691c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   8: "Какво има да знаеш как да използваш на пенис 12см на пример."

Мацкаааа! Отваряме реномираното "нАучно" издание Cosmopolitan, където пише:

"1. Вагината е дълбока 7-8 сантиметра.

Най-ранното и пълно проучване на вагината е направено от Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън (тяхната история беше разказана в сериала 'Masters of Sex') през 50-те години на миналия век. В тяхната книга, Human Sexual Response, пише, че дълбочината на вагиналния канал е 7-8 сантиметра.

2. Но става по-дълбока, когато е правилно стимулирана.

Проучванията на Мастърс и Джонсън са били фокусирани най-вече върху реакцията на хората по време на секс, простичко казано, разучаване на оргазма. Това, което са открили е, че вагината стига дълбочина 11-12 сантиметра, когато е възбудена.

3. По време на възбуда, вагината удвоява размера си."

на адрес: http://www.cosmopolitan.bg/seksualno-zdrave/kolko-e-dulboka-vaginata-ti.html

Т.е. когато си застанала легнала със свити и разкрачени крака, достатъчно е някой да раздалечи внимателно срамните ти устни и да направи лек отвор на повърхността на вагината ти, за да ти се види шийката на матката! А при по-широките дами, дори не е нужда да се пипат устните, за да блесне шийката с цялата си красота на въздух! Чисто и просто си се вижда.

Какво излиза? Че в такъв седеж, мъж с 8 см. пенис би стигнал дъното ѝ!

При възбуда е друго. Вагината може да побере доста повече.

Нека видим, какво пише тук: https://www.medicalnewstoday.com/articles/321220#size-and-appearance-of-the-vagina

Средната дълбочина на вагината е 9.6 см., а МОЖЕ да достигне до 17.7 см.

"Other sources suggest that the average range of size may be about 3 to 7 inches (approximately 7.6–17.7 cm)"

Т.е. представителките на женския пол, които имат дълбоки вагини, при възбуда може да достигнат 17.7 см.

Тук е моментът да споделя, че при секс по-голям пенис от вагината би натискал дъното на вагината в посока вътрешните органи, което е ДОКАЗАНО ВРЕДНО! Бях чел някъде, че това МОЖЕ да бъде причина за възникване на рак при жената!

Т.е. да правиш секс с мъж, чийто пенис те "ръга" в дълбочина и се изпитва дисконфорт, камо ли болка, е доста нездравословно, да не кажа опасно. Такива партньори очевидно не са подходящи.

"In fact, about 60 percent of women will deal with dyspareunia — the technical term for painful sex — at some point. When this happens, you’ll feel constant, recurring pain before, during, or after sex.

Cervical pressure isn’t the only cause of dyspareunia, so talk to your gynecologist if you’re experiencing symptoms. "
(https://www.healthline.com/health/womens-health/cervix-penetration#if-you-feel-pain)

"Доказан факт е, че еректирал пенис е средно с 33 % по-дълъг от дълбочината на средностатистическата вагина. При възбуда обаче кръвта нахлува в женските интимни части, което помага на мъжкия член да се вмести в тях." (https://fakti.bg/life/331121-za-dalbochinata-na-vaginata)

За разтягането в ширина: нормално е някъде под 3 см., а може да достигне 5 см. в диаметър.

Прочети внимателно какво пише тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_vaginal_size

И тук:
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size
„While results vary slightly across reputable studies, the consensus is that the mean human penis, when erect, is in the range 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length.“
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size#/media/File:Human_penis_sizes_girth_only.svg
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size#/media/File:Penile_length-Veale_David_2015_BJU.svg
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size#/media/File:Penile_girth-Veale_David_2015_BJU.svg

Огроманата част от пенисите са в интервала от 12 до 16 см.
Има толкова много материали по темата! Ако искате, ще напишем отново тема за размера...

КАКВО ИЗЛИЗА?

1) Женската вагина е създадена така, че да се адаптира към мъжкия член, А НЕ ОБРАТНОТО!
2) При възбуда женските вагини варират масово в инт. 7.6–17.7 cm!
3) Логично е, че ако дамата е дълбока, няма да ѝ е конфортно с член от 12 см. дължина.

Но това не означава, че приблизително 25% от дамите (а може и повече) да са им напълно достатъчни 12 см. пенис! Следователно (пак казвам приблизително) всяка 4-та жена би се чувствала добре и много добре с 12 см. пенис, а такъв от 15 см и повече би ѝ влизал остро в дълбочина!

Т.е. жените не могат да мислят и смятат! Факт!

Дори и не знаят колко точно е голям пенисът, който ме ч*ка ?

Едни си мислят, че гаджето им е с 18-20-сантиметров, а всъщност истината е, че просто така им се струва (15-17 см. по-вероятно)!

До авторката:

Ако го измерваш пениса, докато гаджето ти седи, е напълно нормално да е малък, просто защото седи вкаран вътре ! Но ако го мериш в поза “кучешката” или “мисионерска” и е толкова дълъг, това означава, че просто е от мъжете с по-малки 10-12 см. Зависи и колко е пълен!

Ако е шишкав, е нормално да му изпъква по-малко, отколкото ако е 70-75 кг. – и пак зависи от ръста на мъжа!

Вариант е ти да си по-дълбока – но тогава не вини приятеля си, защото това, че е с по-малък от „средното“, не означава, че не е нормален и има някакъв „дефект“!

Такива „тревоги“ вероятно имат много дами, но истината за мен е по-дълбока:

Както видяхме и може да се убедите сами, ако направите собствено проучване, болшинството мъже и болшинството жени имат „ЕДНАКВИ“ размери! Това не означава, че мъж с голям пенис и жена с плитка вагина и обратното, са добър тандем! Има и плитки вагини, но има и къси пениси и не виждам никакъв проблем, ако мъж и жена се намерят, да изпитат всичко от секса, което биха изпитали и надарените мъже!

Напротив, надарен мъж със салам от 18-20 см., който ръга приятелката си в дълбочина и който не успява при проникване да вкара целия си член в нея, е доста несполучлива комбинация!

Така че авторке, в заключение мога да кажа, че предвид горните факти и съвпадението ви с гаджето ви емоционално/мисловно и други..., вероятността да имаш проблем с големината е малка – чисто и просто защото вагината е „разтегливо“ понятие и, както казах, се нагажда добре към размера на члена, който прониква в нея.

Ако имаш любовно-романтична връзка с дадения мъж, размерът му не би бил проблем за тебе, освен ако не си доста широка и дълбока.

Проблем виждам по-скоро в това, че връзката ви я взимаш като „сексуална“, в която не влагаш по-дълбоки чувства. Тогава изникването на „размера му“ в съзнанието ти като проблем е логично!

Съветът ми е да се научиш да правиш преди всичко любов по време на секс, а не порно по време на секс!

Ако търсиш просто тръпка – намери я в друг, но не лъжи човека до теб!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker