Как да сваля обвързана жена на 40г. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да сваля обвързана жена на 40г.
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 6764 пъти
Приет! От няколко месеца, съм си харесал обвързана жена на възраст 40г и не спирам да мисля за нея, мисля че тя също има интерес към мен, но този интерес може и да го бъркам с чисто приятелски намерения. Няколко пъти съм говорил с нея в компанията на други и още в началото си говорих ме свободно без, никакво притеснение, забелязал съм я че ме гледа по други начин(провокиращ поглед, сякаш ме желае). Все едно й е наистина приятно да говори с мен, с нея мога да говоря на всяка една тема, дори като и честитих празника, тя беше учудена и трогната от това(става върпос за чат), прати ми няколко сърца както и реагира с такива. Въпроса ми е как да разбера дали тя ми е, , хвърлила око". И другият ми въпрос е, как мога да чрез чат да разбера дали, въпросната жена има интерес към или се държи с чисто приятелски намерения. Зная, че последно време сексуалния и живот не е много, , раздвижен", както и че тя много обича секса, приятели ми викат, че тя може наистина да има интерес към мен, макар че си мисля, че жената има приятелски намерия към мен. Искам да я питам по някакъв начин дали има нещо към мен без мъжът и да разбира за това.
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 89ef3e1039
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Не се заблуждавай. На 40 по принцип така си гледат. :)
Ако те харесваше, вече да те е награбила.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 61536389d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Хвани я за виметУ!

Ако ѝ хареса и пусне сок, значи е за теб!

Ако се скове и държи резервирано, значи ще трябва да ѝ бутнеш някакъв кеш за стимул и награда и тя ще се отвори с лекота!

Ако се разгневи и почне да сипе пепел и жупел по тебе, значи мандръсането няма да стане!

Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cb841fce13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Намери си повод, начин за я докосваш. Първо небрежно, "случайно"... няколко пъти. После с леко задържане на ръката... Ако няма "задни мисли" ще се отдръпне рязко и ще го усетиш. Ако не се дърпа, а усещаш, че "замръзва" непречейки ти... продължаваш с настъплението. Обхващаш я за кръста, когато сте много близо "случайно"... Задържаш, придърпваш, притискаш към себе си... като си в готовност за отблъскване...
Във всички случаи не ти препоръчвам да се захващаш с обвързана! Има толкова свободни. Изглежда ти, че ще ти върже по-лесно, без ангажименти? ! Да, ама едва ли ке ти се размине без отрицателни последствия.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 23f333c951
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Вероятно наистина те харесва като мъж, но зависи какви морални задръжки има. Може да не иска да изневерява или да си разваля семейството, но да няма нищо против да пофлиртува. Сигурно усеща, че я харесваш и й е приятно.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c8febde3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Понеже съм обвързана жена на тези години, ще ти отговоря. Ако жената иска да я "свалиш", ще я свалиш лесно. Ако не иска-каквото и да направиш, колкото и да се старае няма да успееш.
Не бъркайте чисто нормалните приятелски отношения със сексуален интерес. Около мен има доста мъже, с които ми е приятно да комуникираме, харесвам ги като визия и поведение, но не си и помисля да имам сексуални отношения с тях. Да, говорим си, честити си празници, пожелаваме си добро утро и хубав ден. И дотам. Иначе и аз обичам секса, а сексуални ми живот в последно време също не е за за виждане. Но не бих хукнала да си лягам с някого само защото той ме бил харесал.
Ама жени всякакви. Ти може и да успееш с тази, на която си хвърлил око.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0a6e1b8304
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какъв точно проблем трябва да има човек, че да влага усилия да ''сваля'' обвързана жена?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 43a491c239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бях на 34, когато се запознах с една омъжена 43 годишна. Излизахме веднъж, а после я поканих в офиса. Първо малко се дърпаше, но като я събляках и излизах, омекна и ми пусна да я чукам. Беше огън.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0c3647cf5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не казваш ти на колко си, но по въпроса мога да предположа, че си на около 20. Човече, не се занимавай с такива лелчета. Вярно, има елегантни семейни жени на тази възраст, обаче не ми се вярва да те харесат. Жените търсят в мъжа качества, които при големи разлики в полза на жената няма как да бъдат демонстрирани. Занимавай се с момичета и млади жени. После ще искаш, но няма да можеш.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7cc153006f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вероятно те харесва за секс, което не бива много да те ласкае и да ти замайва главата, защото просто й се еЕе. Може да флиртува така с още много други и да й е достатъчно, като вълнение и да не иска секс. Има й такива. Ако много дълго време я мислиш, а не дейтваш може да хлътнеш и да не направиш нищо. Продължете да си пишете някакви общи неща, сдържай се от много "остри намеци" и я закачай леко, направи и комплимент за някоя дреха, че й стой страхотно. Покани я да се видите, но с идеята да се разходите на някъде. Не ти препоръчвам да е кафе. По-добре просто разходка сред природата. Както те посъветваха - опитай се да имаш близък физически контакт с нея и ако не се дърпа - събери смелост и й кажи, че те възбужда, но се притесняваш защото има мъж и не искаш да й създаваш проблеми. Ако е съгласна да имате само сексуални отношения да продължите, ако ли не да си останете просто приятели. Това е важно, защото първо може да каже Не, но в последствие да помисли и да се съгласи. Та хем и го кажи, хем й дай пространство. След тоя разговор не й пиши и си се занимавай с някакви други неща за да ти е през уЯ какво ще направи. Бъди ясен и много честен защото иначе после ти ще си виновен. Не е много смислена тая работа по принцип, ама всеки си е имал вълнения по палави милфки. ;д

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c8a761bb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да беше казал на колко си. С такава наивност ще е около 20.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c37edb7198
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

16.   Странно, че на никого от коментиращите (1-5 номер) не му направи впечатление, че жената е обвързана, има си мъж, може би и деца. Вие как ще се почувствате, ако жена ви тръгне да лови "младото" след 15 години брак примерно? Очевидно е, че в България от доста време насам чувства като морал, съвест и достойнство нямат никакво значение пред това да се "мъндръсаш" с първия/първата, който ти върже. Жалка работа.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5a793047d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16.Аз съм номер 5 и съм споменала за семейството. Жени има всякакви.
Мисля, че упреците за морала трябва да ги отправиш към автора на темата. Щом налита на обвързани жени, определено не е стока. А и откъде си толкова сигурен, че той самият не е женен.
На много приятелки мъжете им кръшкат, а на други мъжете се заглеждат по чужди жени в компанията.
По-кръшкащите обвързани в БГ определено са мъжете. Спят с моми или с разведени, много рядко с разхайтени омъжени жени.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b071b0f9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 1 е прав, авторе. На 40 години жените не играем игрички. Ако те искаше, досега да си го разбрал по недвусмислен начин. Това, че ти е благодарила за пожеланията, е жест на любезност и нищо повече, както и интересът, който проявява към разговорите ви.
В днешно време да не смееш да се усмихнеш на някой... После не можеш да се отървеш от него.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 20c3450dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А ти самият на колко си? На половината от нейната възраст, съдейки по въпросите ти? Ти самият какво искаш от нея - да я свалиш за бройката, да пробваш как се чука по-възрастна, дали дава навсякъде като в порното? Очевидно не си влюбен в каката, нито я искаш за връзка и семейство.
Съвет, почерпен от практиката- не се завирай в чужда връзка, семейство и отношения. Подобна намеса не завършва добре. Не е твоя работа дали е "раздвижен" сексуалният ѝ живот. Раздвижвай си твоя с някоя свободна жена.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 81ac3f7ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не се занимавай с жената според мен. Възрастна е, има си семейство, мъж... Остави я по-добре и недей разваля семейството ѝ. Само проблеми ще си навлечеш.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ab57137685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Лесно.
Кажи и че много красива и привлекателна.
Кажи и че нощем не можеш да спиш, защото си фантазираш за нея и си перманентно надървен.
Кажи и след това, че определено ще я побъркаш от ебане.
Ако не се подмокри неконтролируемо и не започнете да преговаряте за секс просто не си струва усилията.
Жена във връзка трябва да знае, че ще я ебеш яко, но няма да се занимаваш с връзката и.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: deae8bf0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Щом е обвързана, заеби.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 59f43193ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Представи си някой да сваля жена ти, че и на всичкото отгоре тя да флиртува с по-млади. То на човек не му трябва кой знае какъв морал да се замисли и да не се занимава с обвързани, но да. Минах морала представи си, че цяло семейство се разбие заради секс. Хубаво морални ценности нямате, а малко съвест и съчувствие нямате ли?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c8b8af8cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Малко ли са необвързаните жени, че налиташ на обвързана? Жената ли те интересува или идеята да я отмъкнеш от някой друг? По-голям мъж ли ще се почувстваш, комплекси ли избиваш или пък си толкова закъсал, че при първия знак, че някоя жена те харесва, си готов да й налетиш, независимо от връзката, в която се намира?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5a3ca7b9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   После се чудиме защо има насилие над жените. Е заради такива путьовци. Не го не го и за момент притеснява факта, пе е обвързана. Да, омъжените жени най-лесно поддават, зашото са свикнали на монотонно и еднообразно ежедневие с мъжа.
Ама мъжа ако е на място ше ви разкаже фамилията и на двамата. Директно ше я изхвърли навънка и ще ти звънне да си я прибираш, а ти ше се напикаеш в гащичките, шото са те спипали.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a08ab14398
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Оха-а! Заформят ли се подобни отношения -веднага започвам да копам яко! Семейна-несемейна - всеки има нужда от малко разнообразие и глътка ("забранено") щастие! А ако е седял чинно в 10-15-20 години брак - най-вече!
Успех с дамата! Гледай да не я разочароваш! Преди всичко гледай нейното щастие и кеф - твоите ще дойдат като вторична награда!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 072443bc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Обвързана жена се сваля изключително лесно. Колкото по-дълго е обвързана - толкова по-лесно.

Обръщай и внимание, питай я постоянно как е, кани я на кафе, кажи и, че я харесваш, че си я сънувал, че си си мислел за нея... жените по принцип са тъпички в това отношение (без да ги обиждам) - и в един момент си започват да си мислят, че свалячите ги обичат повече от собствените им мъже, които ги хранят - и решават да "изживеят" тръпката...
Когато тя започне да те търси повече отколкото ти нея - смятай, че е готова и действай.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a142af482b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Въпрос, към номер 2 как да предложа финансовия "стимул" тактично.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8208ef9932
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Покани я на нещо неангажиращо, например кафе или обяд и сам ще разбереш накъде духа вятъра

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 46ccbd4f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   О, не, има интерес към теб, но чака да направиш правилните ходове.
Тя няма да ти се хвърли сама, това е рядкост.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 12fd8e5308
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Номер 21 го е казал много брутално и точно. Един младок търси точно яко ебане от зряла жена. Тя често се навива на абсолютно същото най-често защото в къщи отдавна я гледат като прашасала мебел. Лошото е обаче като те напъват (на приказки) да ти пръснат сливата и да се изпразнят в теб щото толкова им пука, да си дадеш сметка, че якото ебане май не е баш това, което тайно ти се иска.
Аз поне си дадох сметка, че бракът ми е приключил и искам ново начало, но с мой връстник, опитен, улегнал и уважителен, който да ме иска толкова колкото и аз него, без да гледа само къде да си го изтръска и чао.
И чудото е, че се появи и ми обърна живота с главата надолу, не само вътрешностите…Пожелавам го на всяка, защото сексът е още по-страхотен като хлътнеш и хлътнат по теб.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 12fd8e5308
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Един такъв младок много яко си повярва, че ми е последния влак и затова ще му позволя да ме разпарцалоса, понеже я друг се навие, я - не и с това си нарцистично и нагло поведение, подписа смъртната си присъда!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 43a491c239
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Внимавай! Жените на тази възраст са много хитри, а някои и психо. Възможно иска да си вдигне самочуствието с млад мъж, да си начеше сливата и после като и омръзне ще те зареже.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker