Той вече не ме иска... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той вече не ме иска...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 14790 пъти
Ще опитам по – накратко, но много ви моля за помощ, наистина не знам какво да си мисля. С човека до мен се обичаме адски много, просто много жестове и много внимание, но секса липсва. Заедно сме от 1 година.

Напоследък когато му пиша sms, колко го искам не ми отговаря, но ако му напиша, че го обичам веднага получавам такъв със същият текст. Когато му пратя закачлив смс, той не отвръща със закачка, както преди, а ми казва нещо от сорта, че ме обича и ще ми звънне по – късно и че съм била разгонена щото ще ми идва…

Преди правихме секс по няколко пъти на ден, а сега веднъж в седмицата, веднъж на всеки 10-12 дни… Оправдава се, че му се спи и е изморен и че трябвало да става за работа. Вече не се чувствам секси, сякаш не ме забелязва… Имам чувството, че не ме приема като жена вече…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 141533b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво им става на всички мъже?? !! Все повече такива истории чета тук.
Аз съм млада жена и съм в абсолютно същата ситуация. Заедно сме от година, обичаме се. Атрактивна съм. Грижа се за себе си. Никога не съм си позволявала да се появя пред него в неподдържан вид. По принцип правим много хубав секс, но толкова рядко. Вече аз не искам да поемам инициатива, защото ми става обидно. Но ме обижда и това само той, когато поиска, а това е точно както при вас авторке, веднъж на седмица-две. Много ми удря по самочувствието цялата тази ситуация. За капак на всичко онази вечер, след цял ден сексуални закачки, вечерта се прибираме, сядаме в хола да гледаме един филм, който си бяхме изтеглили. Аз започнах да се заигравам с него, да го целувам, а той с дистанционото в ръка и пуска филма... Супер обидно ми стана.
Ще се радвам да чуя и мъжкото мнение тук.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f0e4c23a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Странно, това е само една година!
Съжалявам, но според мен той си има друга, с която си получава секса. Явно от самото начало не сте си паснали в леглото, но е имало желание от негова страна, защото си бил ново нещо. Сега си му омръзнала сексуално, което го намирам за много жалко и то за толкова кратко време.
Това ме навежда до мисълта, че има друга в живота му. Той още не е наясно с чувствата си към нея и затова не те е оставил в нейна полза. Чувства се виновен, но не може друго яче, затова ти повтаря, че те обича. Никой мъж не се плюнчи с романтични излияния ей така, без да има секс. Просто съвестта му го гризе и иска да ти даде, това, което мисли, че ти искаш - романтика, обич. Сексът и може би истинската страст и любов са за другата. Зарежи го. Ти си за него едно сигурно пристанище, а тя ще бъде винаги бурното море. Заслужаваш повече! (а, как си иначе в секса? експериментираш ли, имаш ли някакви задръжки и притеснения?)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 107c12ed47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Директно го питай има ли друга дано само не се окажа прав. Хектор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a008b448f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е задължително да има друга, приел те е като завоевание, а и живеете заедно - т. е. в кърпа си му вързана. Преди се е доказвал, а сега смята, че няма защо да се напъва. Има и такива и като чета историите - хич не са малко. Може и да е с ниско либидо, което сега лъсва. Изобщо причини бол, но явно нямате сексуално съвместителство и ти си потърпевшата. Интересно, но в компаниите ми никога не е ставало обсъждане на подобен проблем, а и аз, слава Богу, съм 20 години с една жена, ежедневен секс, не мисля за друга и май съм късметлия, поне в това отношение.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 141533b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм номер 1, тъй като имам абсолютно същия проблем като авторката си позволявам в нейната тема да задам въпрос- моя случай не мисля, че е сексуална несъвместимост, защото винаги правим страхотен секс. И това е така и за двамата. Започвам наистина да си мисля дали му е чак толкова хубаво. Разнообразяваме се със сценки и един куп други интересни неща, които предлага понякога той, понякога аз. Винаги ми е казвал и показвал колко ме харесва и обича. Не мога да разбера защо става така. Възможно ли е защото се караме повече напоследък и минаваме през малко по-критичен период? Иначе за друга съм почти 100% убедена, че няма.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f0e4c23a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, не знам какво става, но пробвай с повече френска. Ако и това не иска - нещо не е наред.
Определено караниците ще имат нещо общо с това, седнете и поговорете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 48d6711e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момичетаа, защо позволявате да ви тъпчат самочувствието? Млади сте, красиви, секси.. имате нужда от мъжко внимание и интерес. Ами излезте навън! Забавлявайте се, запознавайте се с нови хора, флиртувайте... Сами решавате до къде ще стигнете, дали ще се задоволите само с няколко флирта, колкото да ви се оправи самочувствието, или направо ще си легнете с някой друг, защото имате нужда!!!
Авторке, да ти кажа честно и мен ме съмнява мисълта, че твоят си е намерил друга. По-добре проучи въпроса, но през това време не се оставяй да те мачка и да тъпче самочувствието ти. Помисли само колко други момчета биха мечтали да са на мястото на приятеля ти.
Успех! ;))

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 141533b3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Най-простото е да излезеш и да се изчукаш с някой друг. Да, но аз желая моя си партньор, хубаво ми е с него. Правим сериозни съвместни планове... Не всичко е секс, но си липсва като го няма или е рядкост. Още повече от човека, с който се обичате. Защото най-прекрасното нещо за мен е да правя любов с моя си мъж, секса с него е нещо като физическия израз на чувствата ми към него.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8bbe733cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Уважаеми госпожици - всеки прави секс колкото иска. Има хора, които обичат да правят много секс, има такива, които обичат да правят малко секс. Има такива мъже, има такива жени. Това е.

bile

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8ac6fcb4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Според мен или връзката ви се е изчерпала и той е свикнал с теб и не изпитва желание за секс или си има друга.

Аз съм била в подобна ситуация и то точно няколко месеца преди да се разделя с приятеля ми, не изпитвах желание за секс с него ама никакво, а секс правихме веднъж месечно, дори накрая изобщо, просто не изпитвах чувства към него, просто не съм го осъзнавала може би.... дано и при вас да не е така, но определено има за какво да си поговорите, това не е нормално, да има хора =, които се нуждаят от по - малко секс, но хайде сега, така е щяло да бъде и от самото начало, а не от скоро

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 84b39058c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Откажи се да знаеш от мен пича си има друга ама не очаквай да ти каже за нея. Явно нещо не му допада секса с теб и си го търси другаде /секса/, а с теб просто му е добре да си прекарва времето.
С моята приятелка сме заедно от 3 години и да ти кажа секса си е както в началото, но просто е тигрица в леглото.
Откажи се или се научи да "събуждаш" въображението на мъжете.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7e0b1c27f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   За пореден път ще напиша подобен коментар, макар и в друга тема. Страстната любов е до време, защото хормоните отговорни за "тръпката" и желанието намаляват драстично. Нищо не можете да направите, така сме устроени от природата. Нивата на хормоните отговорни за страстната любов отново скачат, когато сме с нов партньор. Този процес е измислен от природата именно за да сменяме партньора след време. Така се осигурява генетично разнообразие в природата. Все пак сме полигамни бозайници. Разбира се можете да пробвате да разнообразите секса с нови пози, нови места, нови начини или дори размяна на партньори. Успеха е различен при различните двойки.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9530bf55e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И при мен го има това а съм с приятелката ми едва от 3месеца

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6c7ed81492
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, ти не искаш приятелката си или тя теб? И как така за 3 месеца се наситихте един на друг?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 67f65cb670
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До 13, добре че е за последен път, че... Който има проблеми с хормоните и всичко си обяснява с тях, да отиде на лекар да му даде рецепта за женски хормони, да видим дали изведнъж ще се изпари страстта от хормоните? Но да осъзнаеш, че имаш психика и чувства е трудно, по-лесно е да обвиним хормоните?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 65449f8f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   В един момент страстният секс утихва и следва рутина-за това си хващаме любовници-за тръпката. Липсва тръпка, интерес, или мъжа просто е егоист-не му се прави нищо и не желае да прави, когато не е на кеф. И не му пука ни за връзка, ни за теб. Понякога сме сложни, нелогични, просто хора!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9530bf55e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   15. не че не я искам, просто вече някак си не ме възбужда като в началото.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6c7ed81492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ей, жалко, номер 18. Според мен, 3 месеца са малко, за да са се наситили двама в леглото. Съветвам те да почнеш да експериментираш повечко, но не знам какъв съвет мога да ти дам.
Аз като жена правя доста неща, за да разнообразя партньора си (току що и телефонен секс), но какво да посъветвам един мъж, който не изпитва страст към приятелката си. Просто май няма да се получи нищо от тази връзка, съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9530bf55e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   №19 всичко е заради еднообразието. винаги аз започвам пръв любовната игра, винаги аз водя нещата, а аз понякога искам тя да поеме инициативата и да започне тя. възбуждам се също и когато момичето се държи по-мръснишки (с действия думи и тн), но тя просто не е такъв тип момиче. някак си е по-здържана и затовa се получава така. еднообразието убива всякаква тръпка.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 34f5ac909b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   от 19 до 22....
Да не си с някаква моралистка?
Сестра ми е такава и никакъв секс няма. Или просто крие фригидността си зад морала, но като ? казах, че обичам да правя свирки на мъжа ми и да гълтам при това, едва не получи сърдечен удър! Устата била направена за ядене и за молитва (ха, точно тя, която не стъпва в църквата! ).
Аз ходя често на църква и с чиста съвест си правя и свирки и всякакви други нещица с мъжа ми. Нека бъда грешница, но обожавам да поемам инициативата за секс. Той работи много и ако го чаках.... Оставям го да си полегне малко след работа, винаги ще съм му приготвила чудесно ядене, после почвам с масажи и като е събрал сили, му идва музата. Купувам кондоми в промишлени количества. Той има по-силно желание сутрин, аз съм пък голяма сънливка... сега сме се разбрали да ме буди със... секс. Обожавам така!
Изобщо, обожавам да правим и да си говорим мръснишки неща.

Бях напълняла с 10+кг и мога да кажа на дамите, че това не оказа голяма роля - пак ме желаеше по същия начин. Ако си добра в леглото, килограмите нямат голямо значение. (огледайте се, вижте какви Цоцолани с какви готини мъже са, не е заради сините им очи!).

Вече съм във форма и той също (заедно се вталихме) и.... сега го правим още по-мръснишки, защото телата ни станаха по-гъвкави и свободни. Препоръчвам го на всички „мръсници“.

Съгласна съм, номер 22, че еднообразието обива всяка тръпка. Затова гледам да няма еднообразие. Инициативата е у мен, но той винаги се навива на лудориите ми и по негови думи - няма изобщо нужда от друга. Не, че съм му забранила - но не искал. Това е положението, според мен, номер 22 - трябва да си потърсиш жена, която да отговаря на твоите нужди в леглото, както и ти на нейните. Това е 50% от връзката, ако сексът не върви, всичко върви малко по малко по дяволите!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 99c4c732f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Изчетох бая коментари и ето, чуйте и моето мнение. Проблема е точно в това, дали тази жена те привлича или не. Красотата понякога наистина няма особено значение. Когато се оженихме преди 30г имаше само секс... Сега е около 2-3 пъти месечно. Просто не ти става бе, спи ти се, мислиш за друго и т. н., това е. Ето запознах се с мацка по-голяма от мен с 4 г. (вече е над 52)Кефеше ме 2г и стана същото. Имам едно предишно гадже (вече 13г) по-малко от мен с 20г и то ми е омръзнало. Имам две с по 25г по малки вече 2г и страшно ме кефят. Едничка, не особено красва на 28... също. Мога да ги чукам по 2-3 часа... не цяла нощ и в 5 пак и в 9 още. Въобще правя следното обобщение. Дано е от полза за науката и да е показател за синовете ни и другите мъже. Ако след като свършиш оная ти работа си стои изправена - мацката те кефи. Обратното означава, че си там по план и задължение. Тъжно, но факт. Може и да е от годините но се съмнявам да е само от тях. Вероятно има чисто биологично обяснение - една връзка е предопределена за до 3-5г, след това Природата очаква партньорите да се разменят с оглед генетично разнообразие. И тук кафета, свинско, бира и алкохол нямат общо, освен килограмите и външния вид(които нямат особено значение междувпрочем и за двата пола) Щях да забравя парите са някакъв афродизиак, но за известно време - месец примерно след финансовия удар. После не. Моля да коментирате това нещо...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 783abfac14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Майната му, намери си някой, който няма да ти позволи да излезеш от спалнята!!! Има ги! Повярвай ми! Тоя нека си ходи на работа и нека си спи :)



0ne in a milli0n, 19

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dbf782ab80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Към авторката и към номер 1!!!
Намерете си любовници!!! Има много мъже, като мен, които се възбуждат от мисълта за чужди жени.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d56ccfc2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз пък много рядко се натискам за секс и да ви кажа.. колкото повече се дърпате, толкова повече ви искат.
Мъжете искат да преследват дивече да им е интересно. Тактиките трябва да е сменят. Има разбира се и периоди в които не може да се прави секс твърде много, но аз мисля, че падне ли по-малко от 1-2-3 пъти седмично, особено когато имате възможност за всеки ден е притеснително.

Та сменяте тактиките. Това с хубавото ново бельо действа, но само ако се усъмни, че не е облечено за него. Иначе не толкова добре хаха :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 701701610d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Това е истина! То е като спортна игра! Предпочиташ равностоен противник за да има за какво да се бориш ;-)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8530502582
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Според мен вече те приема за даденост. Знае, че винаги ще си там и ще може да правите секс, когато той иска, а не когато ти искаш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 870856689a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Сега е момента да завидим на дамата на Мечо Пух:)
Прави сте всички, доста изчетох по- темата. Историите са подобни, толкова си приличаме всички хора и имаме общи проблеми.
Пропускаме обаче факта, че и при жените, и при мъжете има два типа :
1. Това са хора, които не могат да обичат никого повече от себе си. Те извличат краткотрайни плътски усещания и не могат да дадат нищо повече от това. Не могат да се влюбят, не могат да дарят партньора си с нищо повече, като усещане и емоция, защото просто не им пука за него.
2. Това са емоционални и чисти хора, които поставят емоциите на партньора си, над своите. Те се интересуват от сексуалните усещания на партньора си, искат да му доставят максимално удоволствие. Правят романтично изненади, внимателни са. Аз съм от този тип жени, ще направя всичко само да му доставя максимално удоволствие. Няма да влизам в подробности:))).
Бащата на детето ми е от първия тип. Той не можел да задържи интереса си към една жена след няколко сексуални акта. А аз забременях много бързо и така се мъчим вече 2 години.
Сега разбирам, че всичко което съм правила е било без значение:(((
Как да изляза от тази ситуация още се чудя? !
P. s. Мечо Пух мисля че те познавам :)))чистосърдечно ви завиждам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b65b0ec6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Истината е, че в една връзка винаги акцента пада на това, което не достига. Ако не ти подаряваше цветя и не беше мил с теб, не ти правеше изненади, нямаше да пишеш за секса, а за това, че не те обича.
Така, че вместо да ни питаш нас, вземи си поговори с момчето. Забелязал съм, че хората (предимно жените) не говорят на определени теми (от срам или от нещо други не знам) и мислят, че всичко в тоя живот става "автоматично", "от само себе си" или "се подразбира". ДА ама НЕ!
Помисли и дали няма друга причина да отбягва ласките.
Може да е натоварен в работа, изморен от спорт (или пие някакви анаболи) или наистина да има друга връзка или просто лек флирт.
Може пък да обича той да поема инициативата и ти като си искаш това да го отблъсква малко.
Но ние тук няма как да ти ги кажем тия неща...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a059dd1777
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Не мога да разбера никого. Абе вие задължения, нещо нямате ли си че правите денонощно секс? То това е изтощение по няколко пъти на ден авторке.. ами да, изморен е от работа и му се спи. Какво се оплакваш. Има хора дето бая време не са правили а ти тука за че 1 път в седмицата само правили.. Аман от егоисти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker