не мога да спра - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

не мога да спра
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2129 пъти
М27. От 2 години работя на едно и също място. Нямам приятелка От самото начало една от доста възрастните ми колежки, на 58г. започна да се закача, шегува, помагаше да навляза в работата. Това лято , след празнуване и подпийнал, останахме сами в стаята и. Изпразни ме с уста, само. После цяла седмица нищо не си говорихме, а аз през цялото време усещах устните и върху пениса ми, и бях възбуден. После изведнъж ми се обади да и помогна за разместване у дома и. Отидох и цяла веечер секс. Хареса ми И сега, когато остане сама, мъжа и често пътува, ми се обажда и не мога да и откажа. Първо защото нямам сили да и кажа не, и защото знам,че ме очаква хубав секс. Започнах да се отказвам от срещи с мои връстнички. Пристрастявам се. Как да изляза от тази ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 81e707cbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не виждам защо страдаш. Никой не ти пречи да си се виждаш с нея и да си имаш личен живот.
Аз бях на 22, точно се ожених. Учех в университет, задочен профил и работех. На едно от присъствените ни преподаваше една дама на на 55. Имаше клас, привлекателна, секси стойка непринудена. Първия ден след заниманията си тръгнахме, забелязах, че се мъчи сама да премести едни материали, не за женска сили. Върнах се и ѝ помогнах. На тръгване ме покани да ме почерпи бира в местната кантина. Предпочетох да отидем в близък бар-кафе извън университета. Тя прие и отидохме в бара. Водихме общ разговор, разузнавателен. Поопознахме се. Беше омъжена за друг професор от факултет ядрена енергетика. От дума на дума стигнахме до моите познания по психология. Беше ѝ интересно да научи как се прилага хипнозата. На шега ѝ казах, че някой път ще и приложа. Тя на шега ми отвърна:
- Да не се възползваш и да ме...
Докато да реагирам, тя продължи:
- ... предпочитам да съм в пълно съзнание, така мога да се насладя напълно на удоволствието.
- О, госпожо, не бих могъл да постъпя така с жена, която ме омайва. Няма да е честно пред мен самия. Тогава не би ми станал. Аз обичам да се наслаждавам на реакциите на партньорката си.
Тогава последва доста искрена реакция от нейна страна:
- Ще се радвам, да е така. Явно трябва да проверя.
Така непринудено се оказах омаян от нея. Тръгнахме си, но се оказа, че колата ѝ я няма. Тя се обади на съпругът си. Оказа се, че той е взел колата ѝ и е заминал с нея, а ѝ оставил тя да прибере неговата от сервиз. Да, но вече беше 20 часа, така че аз ѝ предложих и закарах в тях. По пътя жена ми се обади с инструкции какво да вечерям и къде е. Тя беше заминала да откара майка си и щеше да се прибере до два дни. Бях забравил. Получи се нещо като подредена програма, професорката стана свидетел на разговорът ми, разбра, че ще съм сам и ми предложи да вечеряме заедно. Така бързата вечеря в тях се превърна в сексуална нощ. Падна яко ебане. На мен ми допадна много. Няколко дни не я видях, но почувствах, че мисля за нея и най- гадното, когато чуках жена ми, мислех за нея. След няколко дни имахме лекции с нея. След лекциите ме покани да я придружа. Отидохме в една вила на 30 км, която по- късно разбрах, че е нейна. Почнахме редовно да се срещаме, по две, три пъти/ седмица. Тази връзка продължи доста активно повече от 20 години. Беше преминала 75 години, когато заминаха със съпругът си за Катания, Сицилия. Липсата ѝ и днес ми се отразява зле. Тази жена се оказа идеалният секс партньор, освен това с нея можех да разговарям на всякакви теми. Независимо от това винаги съм бил точен със семейството ми и други партньорки. Със съпругата ми не съм имал никога проблеми. Но всичко си зависи от теб. Ако съумееш да се организираш, да дадеш предимство на важността на задълженията си и най- вече да не провокираш екстремни изпълнения. Можеш да си я ебеш и да си се радвате.
Мич

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ed0595ba05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Жената и на 100г.да е,винаги ебането я вълнува и си търси як ебач !!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 34326b2835
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До но.1 ами всъщност пречат му. Мъжа й

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ed0595ba05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Мич е ПИЧ,евала !!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c3857d67ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мич е точният пример за днешните мъже - боклуци! Жените ви по цял ден чистят, готвят, раждат и гледат децата ви, а вие неблагодарници си развявате х*я на ляво и дясно... Добре, че съм необвързана !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker