Защо 1/3 от жените са жертви на насилие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо 1/3 от жените са жертви на насилие?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 3430 пъти
Покрай едни мои съседи, където ситуацията е обратната: мъжът е редовна жертва на гневни изблици и изгонване от апартамента, се заинтересувах от това колко хора са жертвите на домашно насилие у нас.

Оказва се, че 1/3 от жените българки имат този проблем. Не успях да намеря процентът на мъжете; вероятно при тях е основно психически тормоз и не се докладва (имам един приятел, който също като съседа е "мъж под чехъл", живее в апартамента на партньорката си и понася нрава и, вероятно това е типичният профил на мъжа, който е жертва).

Но да поговорим малко за жените.
Как така тези жени се хващат с откачалки, които ги бият? Нали много избират и имат много кандидати (особено когато са хубави на младини)?

(Моята сестра също е била жертва на побои от първия си приятел, а един друг и счупил пръст, когато се напил. И в двата случая тя прикриваше тези истории, докато не се раздели с тях. Не можа да ми даде адекватно обяснение защо си е мълчала и е приемала подобни ситуации.)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 52

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4de25f0165
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

1.   Жените нали били много интуитивни. Само че тази интуиция работи наобратно при избор на мъж. Защото си искат мъжа да е мъж. Ама тази прекалено мъжка енергия е агресивна и често се обръща срещу тях. Ама няма значение - важното е мъжа да е мъж и да не е скучен и "прекалено добър". Пък голяма работа, че ги побийвал.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 163ed2946c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Защото секса е хубав. Страстта надделява.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 42829690d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Чудесна тема! Само да не беше написана толкова нападателно.

Хора, не забравяйте ПЪРВО, че сте човешки същества и ПРАВИТЕ ГРЕШКИ! Всеки един от вас, абсолютно всеки е правил лоши неща поне веднъж в живота си, които е можел да избегне.

Ако вие често НЕ УСПЯВАТЕ да избегнете проблемите си и да постъпите правилно, ЗАЩО СЪДИТЕ жертвите на насилие, че са хора също като вас и правят грешки?
Много от мъжете се правят на ангели в началото на връзката и някои жени толкова много копнеят за мъничко любов, че решават да му повярват.



/ Вие не се питайте защо жертвите не знаят какво правят, а ЗАЩО мъжете им не осъзнават колко са обичани и нараняват невинни хора! ТОВА трябва да ви е основния проблем! Всеки накрая ще си сърба супата!
Ако толкова много съдите жертвите на тормоз, съдете и себе си по този начин!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4af09ce88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   1/3... глупости. Поне 3/4 от хората сме били жертви на насилие. Ама нали троловете искате да прокарате джендъризма и затова гледате да разделяте - на мъже/жени, на умни/тъпи, на образовани/неуки, русофили/русофоби...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d354160805
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   По-сложно е, но това е поредната хейтърска тема срещу жените, пускана от един или малко повече души. Дори не вярвам, че сериозно го мислиш това, ами просто си пускаш с цел провокация (защо жените не страдали достатъчно, защо харесват мутри и все в тоя дух). Все пак на някого може да му е полезно.

Насилниците се хващат с жертви, които могат да манипулират и обработват. Важи и за двата пола. Я да пробва някой побойник да се хване с майката на мъжа ми - вторият ѝ съпруг ѝ вдигна ръка, тя му извади нож и го нападна. А си ѝ казал нещо, я ти е разбила главата. Да, ненормална е, но никой не смее да я заплашва, камо ли да ѝ посяга. Масовият насилник няма да се хване с такава откачалка, защото не може да я контролира. Отново пример - моята майка, която беше редовно приебивана от брат си, не от партньор. Беше го прибрала у дома, защото 40-годишното бебе не искаше да работи, да плаща сметки, а само да се налива с водка и ракия. Ако майка ми дръзнеше да му поиска пари за вода, храна или нещо друго - здрав бой. Иначе беше най-мазният мишок пред останалите хора. Тогава бях малка и нямаше какво много да направя, но сега си мисля, че просто щях да викна 2 здрави момчета, които да го смажат и ако посмее да припари до мен или детето ми след това, край. Но ето, тя все още не мисли така, защото той все пак ѝ бил брат. Аз живях в перманетен страх от побоища, дали няма да я убие и какво ще заваря вкъщи, собственото ѝ дете, но тя не намери сили и желание да се отърве от него. Сигурно още щеше да си го гледа, ако не беше умрял от пиене. Никога няма да разбера какво е било в главата ѝ, за да остави нещата така. Вменявано ѝ е, че трябва да се грижи за него, облъчвал я е, манипулирал, а тя е била достатъчно слаба и податлива, за да повярва и да не си гледа своя живот. Все още си е същата.

За да има насилници, трябва да има кой да им се връзва и място, на което да виреят. Започва се обработване, манипулации, тормоз. Малко жени ще се занимават да търсят биячи или начини да сплашат побойника си, най-много да подават сигналия в полицията, от което знаем какво следва. Има я и социално приемливата роля на жената, която, докато на запад се изврати в това да мачка мъжа, тук се приема, че мъжът, трябва да тормози жената и това е нещо нормално. Не е много хубаво, ама с възпитателен характер. Тук е разковничето и защо мъжете не подават сигнали, че са тероризирани от половинките си - ще ти се изсмят и ще те нарекат жалък пед@л, защото си оставил някаква фуста да ти се качи на главата вместо ти да ѝ набиеш канчето по стар обичай. Двете страни на една и съща монета.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 86d65b4065
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

6.   Ако още малко разследваш ще се убедиш, че всяко домашно насилие се дължи на нрава на жената в къщата! Всъщност в поне 50% от домакинствата има насилие. Ако мъжът е мек, търпи психическото насилие над себе си, ако е по твърд скача и посяга над същото насилие, но тогава бива обвинен във физическо насилие, а наложеното му психическо се прикрива за да не помисли някой лошо за "жертвата".
Повечето мъже са хора които не могат и дори не се опитват да отговарят на психическия тормоз със същото, те или мълчат свиват се и изпълняват или скачат на бой, когато им кипне.
В повечето случаи жените не знаят какво искат, хващат се с някой и след това започват да мъчат да го променят да го карат да се променя, първоначално със сръдни, в последствие със скандали, и това се търпи до едно положение.
Някой жени пък решават че нямат връзка на семейни начала, а живеели с гаджето си, затова нямали задължения да готват шетат и перат, но пък той е длъжен да плаща наема и тока на общата квартира, жените все едно са при тати да им осигурява покрив, ток и пълен хладилник, а те да лежат по цял ден. Заживяват с мъж а се държат като деца отглеждани от родителите си и чакат мъжа да ги гледа както ги е гледал баща им.
Особенно в днешни дни когато все по често се случва да се говори за 30 годишни хора като за деца.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 047d866b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   До 6

Не е толкова просто...
Нали знаеш, че според проучванията повечето жени си избират мъжа на подсъзнателно ниво да е като баща им. Ако бащата е доминиращ мъж, налагащ волята си в семейството над майка и, момичето след време също на подсъзнателно ниво ще си търси властен мъж, който да я мачка и да си играе с нея и чувствата и както си иска. Тоест още по време на израстването си, като дете, и се формира бъдещото търсене на мъж. Да, тя може да твърди, че иска "мил и добър", но винаги ще се подмокря пред батките и биячите, защото доминантния мъж е модела с който е израстнала.

От друга страна, ако е израстнала в среда в която баща им е позволявал много отстъпки на майка и, бил е добър, кротък, простодушен дори, позволяващ в името на общото, жена му да издевателства психически над него, то е много вероятно един ден дъщеря му да се превърне в мъжемелачка, която си избира кротки и послушни мъже които да и прислугват цял живот и да си прави с тях каквото си иска. Такива жени обикновено израстват доминиращи и обичат да контролират мъжете. От тях излизат и много добри кариеристки в живота.

Разбира се и от двата типа има изключения, не говоря, че 100% следване на типажите, но общо взето семейната среда предопределя бъдещите полови влечения на детето. Същото, донякъде, се отнася и за мъже, където пък се търси партньорка сходна на майката, но това е друга тема...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1af121aaca
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ето в това видео може да се види обичайният поведенческо-пораженчески начин на мислене на някои жени в България.

https://youtu.be/5Qt97lbLi4c

Жената си избрала някакъв пълен убитак и безотговорник, който наред с това е и избухлив, невъзпитан, мрънкащ, прехвърлящ отговорността на други, нечистоплътен (то и тя малко е занемарила зъбите си, за сметка на цигарите) и още един чувал с отрицателни качества, които ще отнемат много време да бъдат изредени. Е, вижда го какъв е, реве от срам заради него, крещи ѝ, натиря ѝ, но въпреки това продължава да му търпи магариите и да го кара да се чувства много важен и специален. Иди разбери за чий го дири при него... И като се има предвид, че този запис е от 2020 година и тази уж го заряза в края на епизода, но четох, че в момента все още си е с него и явно са си лика-прилика, иначе нямаше да виреят заедно толкова време.
Познавал съм няколко подобни двойки, в които мъжът е долнопробен келеш (даже не са били нищо особено на външен вид), а жената е природно хубава и се оставя да бъде потъпквана, нагрубявана пред околните и бита. И въпреки това, тези жени ги е страх да не останат сами (дали по парични причини или други - те си знаят) и гледат с влажни очи своите идиоти. Дори и след неколкократни раздели пак се връщат при побойниците. Кой каквото сам си причини, никой друг не може да му го причини! Тези жени НЕ искат нормален, уравновесен, грижовен и уважаващ ги мъж. Искат си драмите и да си стоят в ролята на вечните жертви. Искат някой да се държи лошо с тях, за да се опитват да го превъзпитават и да го усещат като надделяващ над тях, макар че по този начин сами си вредят и животът им протича в нещастие.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7d29850905
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Да, жените са доста озверели и агресивни и когато говорим за това или заговорим за свестен мъж, веднага ставаме смотаняци и слаби...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1c4b650ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги съм изпитвал съмнение към тези стъкмистики, израстнал съм в нормална среда, където нещата не са били идеални, имало е и скандали като във всяко бълтарско семейство. Мисля, че за да излизат такива цифри има значение и фактът, че много жени се възприемат като жертви - на света, на съпрузите си. Те не винаги са третирани лошо , но имат усещането, че са насилвани за това или онова, и го предават като усещане когато им искат такава информация. От друга страна, има истина и в това, че много пъти жената проворкира такова насилие като забравя, че за разлика от жените мъжете имат и следваща стъпка в агресията - след вербалната следва физическа, просто така са устроени. Тук не става дума за откровено злите хора - мъже или жени, които са си гадни по природа, и тормозят партньора си. Също - като става дума за домашно насилие, има стотици примери в живота за брутално отношение на майките съм децата им, но за това почти никой не говори. Удобно се споменават мъжете, но това колко майки убиха децата си през тези години се замита под килима, да не говорим за разликата в присъдите в зависимост от това дали е мъже или жена насилникът. Аз винаги съм бил срещу специалните защити за когото и да е, просто законите трябва да се спазват и да са равни за всички. И накрая нещо, на което съм бил личен свидетел и даже мисля, че го бях разказал тук преди. Срещу нас живее семейство, в което жената е някъде от провинцията. Мъжът и е много тих и спокоен човек, много работлив. Тя беше прекалила с четенето на бг мама и беше решила да го изгони от родната му къща. Започна през няколко дни да звъни на полицията за домашно насилие, идваха полицаи. Единия път така се беше оляла, че ги викна докато той бил някъде с приятели. Самите полицаи и казаха да спре да ги лъже. Но нали разбирате, че на този човек му се трупат сигнали и тя ще употреби тази информация срещу него. За фалшивите изнасилвания пък да не говорим. За мен реалната цифра на истинско домашно насилие е много по-ниска от това , което се говори в публичното пространство, и за нея са виновни не само мъжете.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32554ef45b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Всеки отказ е повод за насилие.
Ако се втилясваме и за всеки спор, упрекваме другата страна, че ни насилва, е добре да си теглим по един в кратуните. Моята жена все спори. Шибан характер, козирог, все тя е права, все друг и е крив. Идвало ми е да я хвана за гушата и да я удуша. Добре, че съм хубав, умен и добър... Ама веднъж ми писна и ѝ казах:
- Събирай си гащите, шапката, шалчето и кажи на майка си, съм те ебал, и изгонил. След три дни се появи и помоли:
- виж, вече няма, мама ми каза, че съм сгрешила и тате ме наруга.
Поогледах я и казах:
- Изчезвай! От теб нищо не става!
Прибрала се и разказала, какво е станало. Тогав майка ѝ и казала:
- Правилно е постъпил! Ти просто не си разбрала проблемът си. "мама ми каза"- доказва, че ти просто не си схванала вината си, че ти си причината.
Един ден синът дойде и ми казва:
- Баща ми, знам че си прав! Но дали тя мисли за нас, ние имаме нужда от нея.
- Може би, но няма да продължаваме да живеем в такава среда!
след 5 месеца я видях случайно на улицата. Приличаше на изоставена кирпичена къща. Почти рухнала. Нямаше я онази стойка на манекен, наперените гърди, дето все ме питаше синът ни:
- Татко, тя настръхнала ли е?
Приличаше на чочарка ( ако не знаете какво е, на италиански, прелъстена и изоставена). Дожаля ми. Но не и се обадих. Да но тя ме забеляза и дотича. Опита се нещо да ми каже, сълзите ѝ и попречиха да говори ясно. Бяхме точно пред едно кафе и я поканих вътре. Отблъскваше ме с видът си, имах усещането, че не се къпала цяла вечност. И бог знае защо и казах:
- Мини през къщи, да се окъпеш.
Оставих 10€, за сметката и си заминах. След два часа се появи с думите:
- Само да се окъпя и си отивам.
- Добре! Макар, че и у вас би могла да се къпеш.
Бях груб и неумолим. Оставих я да се изкъпе. Веднага смед това си тръгна, на вратата и казах:
- Върви си оправи състоянието и ела да видиш децата.
Появи се на другият ден в късният следобед. Беше се нагласила, беше онази красавица, която познавах, но се държеше като по друг начин. Оставих я на децата. Към 20 часа дойде синът ми и каза:
- Татко, със сестра ми искаме да те помолим, да остане мама тази вечер тук.
- Добре, нека...
На другият ден я привиках, преди да си тръгне и казах:
- Колкото са мои, толкова са и твои. Имат нужда от теб. Можеш да останеш, но ако само веднъж се повтори нещо от миналото, директно ще поискам развод!
Така реших въпросът с тъпата путка. Превърна се в нормална жена, любяща, грижеща се за семейството.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2431de3278
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   И повечете са селянки или циганки, което е почти едно и също. Защото манталитета им един същ както и потребностите. Тези са с по първично мислене и техните нужди са по-първични. Простират се до бирата, салама на масата и еването. Те имат сбъркана представа за мъжество, като са тях това е силата и мускулите на един мъж и като мачка останалите. Обаче тая сила и мускули и това мачкане в даден момент се обръща срещу тях, и понеже жените са си манипулатори по природа и хоп ,,Жертви на насилие,, Апропо изнасилването е единственото престъпление, при което жертвата е виновна.









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7e528b5dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Защото 1/3 от българките са с ОКР.
Бившата ми приятелка беше неконтролируема. Хиляди пъти ми е хвърляла багажа на улицата , тормозила ме е , изнудвала ме е , гонила ме е от къщи . Ако бях някой друг , особено като нея щях да я пребивам от бой всеки ден. Ама ние нали сме възпитани да гледаме жените като цветенца ...
Никой не се спря при нея за 20годинн вече полов живот с много хора. В момента има някакво дете , от някакъв незнаен , на който трудно даже му помни и името..

Наистина , питайте колко много мъже са жертва на същия тормоз, за да стане по ясна картината

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2b9530e5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Давам пример за нещастна връзка, в която не успях да се защитя упражнявайки психически или физически отговор.

Бившата ми приятелка ме смазваше психически. Не можех да спя нормално и да работя. Направиха опити да ме изгонят от работа. Постоянно ми звънеше за ненужни неща докато работя, четеше ми нон стоп лупости и ми пращаше селфита.



Аз явно не съм силен мъж, защото не успях да й отговоря нито физически и нито психически на този тормоз.


Разделихме се по мое желание и се радвам, че вече няма спомен от нея.

Според мен има насилие, защото хората не си подбират правилните партньори. Жените са прекалено първосигнални и емоционални, а мъжете се хващат с тази, която им пусне.



Когато отношенията не ви устройват си тръгнете!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: abedb45fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Много хубаво си описал всичко. Едната част скандалджии са любимата им половина от глупендери, които отговарят на някакъв стереотип ги избират, а другите са слабохарактерни мъже, на които не им издържат нервите от гаврата с тях. Жените нямат никакъв интуитивен ориентир за мъже. За истински свестни и добри мъже твърдят, че ще бъдат насилници и ще им посягат, понеже изглеждали сериозно и мъжествено. Нали има една пропаганда от десетина години насам, която яростно отправя критики и клеймо към мъжете с характерна за региона външност. Тука сериозните българи с изразителна сексуалност ще ги насилват уж. А пък тези организации за защита на жени от домашно насилие са абсолютни престъпни движения и трябва да се разследват. Защото идеята им не е тази дето обществото си мисли, че изповядва.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c12137080b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Личен избор на жените в повече случаи!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c960da84d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

17.   Феминизмът ще убие още много жени, за съжаление. Малко са мъжете, които са убили ей така. В повечето случаи, преди това въпросната съпруга или конкубина, преди фаталния край е направила живота им кошмар и ад! Мъжете обикновено извършват злодеянито, когато вече са напълно отчаяни, смачкани, съсипани и унизени.

Повечето убийства са заради женските свинщини. Жените днес изневеряват, отнемат деца от бащите им, отнемат имущество, правят аборти, криейки от бащата, развеждат се, разорявайки мъжа и т.н. Дори не споменах хулиганското и просташко поведение на жените, които вкарват брака в низ от скандали, тормоз над мъжа, унижения към личността му. Жените си мислят, че могат да наказват мъжете като например не им дават секс. Но мъжът без секс озверява. Не е нужно да споменавам какво се случва на жените, когато една войска влезе на чужда територия. Тепърва европейките ще бъдат бити, изнасилвани и убивани от мигрантите мюсюлмани, араби, негри. В този смисъл войните, които предстоят може би дори ще бъдат нещо хубаво! Иначе Европа и България са обречени.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 70d44436d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

18.   Не искам да пускам женомразки коментар, но ако жените бяха възпитавани овреме, както подобава, такива индивидки като номер 5 и свекърва ѝ нямаше да се правят на дръж ми шапката и да развалят семейната "идилия". Жената е половината от брака. Че има мъже гадняри и скандалджии, има, но да се стовари вината само върху мъжете за липсата на каквато и да е сплотеност между съпрузите (двойките) и постоянното нарушаване на семейната "тишина" е абсурдно! Бих казал, че е точно обратното - в огромната част от случаите ЖЕНИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО НАРУШАВАТ ТИШИНАТА И МИРА в дома и на улицата. Жените, техните нереалистични очаквания и капризи и тяхното истерично поведение са редовните поводи за повишаването на тон, караниците и побоищата.

Н.5 в никакъв случай не е обиктивна. Представя нещата в ситуация, в която вкъщи се е настанил мързелив пияница, който налитал на бой, и хайде всички мъже са много опасни и трябва да бъдат укротени с нож в ръка или да се плаща на биячи да ги бият! Ами за твое сведение н.5, поне половината от пияниците са неконтролируеми и с буен характер. Пияниците са зависими хора, голямата част от които отключват неврологични и/или психически разстройства. Такъв е бил и вуйчо ти. Този човек е бил ЗА ЛЕЧЕНИЕ, миличка. А ти си със самосъзнанието, че майка ти е трябвало да вика биячи, за да накаже собствения си БОЛЕН брат!!!!
Кой е с по-трезва преценка - майка ти или ти?
КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ПЛАЩА НА БИЯЧИ, ЗА ДА БИЯТ ОЧЕВИДНО БОЛЕН РОДНИНА, било то и агресор????

В такъв случай се вика полиция и се описва семейната обстановка. Ходи се на доктори - невролози, психиатри, психолози и въобще се търси помощ от специалисти и подкрепа от близки и познати, които познават въпросния човек и може да му повлияят приятелски в разговор или дори и по-директно.

Проблемът отново го виждам в жените.

Определено да подкупваш биячи (което е престъпление по НК на България), за да се саморазправяш със зависим и болен роднина (даже с които и да е такъв)... Ами извинявай н.5, но ти си зле, не майка ти!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac9c2922b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Кифлодевственик, ще престанеш ли най-после да лъжеш с пропаганда във всяка тема и да насртойваш мъжете срещу нежния пол!??? Писна ми да те гледам навсякъде, разкарай се ако обичаш!!!!1 Чингиса и той дествен философ като тебе и жена не видял, щял да си купува циганки че никяо не го искала. Тука сте се събрали лика при лика най-големите нещасници и редите лъжи за жените, защото в живота за нищо не ставате и най-изпадналата жена не иска да ви погледне. Направете си клуб на самотните дърти девственици и оставете нормалните хора да си живеят живота спокойно без вас. Сами сте си виновни, че сте си избирали кифли които са ви избирали обирали парите и са ви лъгали и са ви изневерявали, защото вие не искате скромните момичета а само мислите как да си заврете малките пишки в поредната силиконова кифла.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c960da84d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Радващо е, че все повече мъже се събуждат от съня. Обществата се успиват с глупотевини и опити на световните кукловоди да установят пълен контрол над всичко, в това число и семейството. Поради това, атакуват слабия пол, на който внушават роля на жертва. Стигматизирайки мъжете по света чрез театрални постановки от типа: "той ме еба преди 30 години, ама аз днес се сетих, че бях изнасилена тогава, нищо, че докато ме еба, пъшках от кеф и после получих множество дивиденти, пари, назначения".... Идиотската идеология на феминизма, освен, че убива мъжете, убива и жените. Последните обаче, не могат да се усетят и вярват на масмедийните манипулации и борбата с класовия (в случая с половия) враг, който е заклеймен, а всичко мъжко, нормално и естествено се мачка по всички фронтове.

Резултатите от изброените лудости са: все повече фрустрирани мъже, все повече хомосексуалисти, все повече разбити семейства, все повече разврат, венерически болести, изневери, аборти, детски сълзи и нещастно детство, все по-нещастни и объркани жени, които пишат по фейсбук как нямало истински мъже, все повече недоверие между жените и мъжете, все по-отрудени и съсипани от напрежение жени, въпреки всички технологични удобства, все по-малко раждаемост, все по-малко женственост у жените, все по-малко мъдрост и доброта между хората, тоест пълно оскотяване и онтологично безсмислие. След 20-30 години ви е бедна фантазията колко стари самотни хора ще има, които ще умират в тежка самота без да има кой да се погрижи за тях.

В подкрепа на по-горе писалите житейски истории и аз мога да добавя, че съм се нагледал на много, ама страшно много нещастни жени, които са нещастни, заради самите себе си. Всички те имат една обща характеристика - изживяват се като жертви на някой, нещо и т.н. Всъщност, днес на жените им е внушено, че те не бива и няма за какво да носят отговорност. Никоя жена не иска да каже: "насрах се", а винаги е: "някой ми сра в гащите". Това постоянно бягане от отговорност и превхърляне вината на някой друг при жените е патент. И тук идва вълшебната думичка "причини". За всички безобразия и свинщините жените винаги си намират оправдания, които наричат причини.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4275b235d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Много просто - повечето жени се залепят за мъжете си и стават зависими от тях. Станеш ли зависим е много лесно да се възползват от теб - просто си лесна мишена. Ако не си зависима и те ударят дори един път никой не ти пречи да се махнеш, нали така?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: c052e1fd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   не само 1/3, а 9/10 от жените заслужават и трябва да бъдат бити от мъжете, за да се научат на кой цар да служат, на мъжа или на феминизма. И, по-добре ще е жените да бъдат бити-пребити, от колкото директно убити, защото и това не е изключено, когато женската гавра-наглост към мъжете премине границата на търпение!

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 52833b60b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Защото 1/3 от мъжете са насилници.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: c55eaa1252
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Номер 22 е боклук, както и всички като него. За съжаление, има мъже, които компенсират липсата на мъжественост и интелект с бой, което ги прави пълни отрепки. Трудно някой може да се изгаври с теб, особено когато си по- силния пол, ама отде акъл да се разбере това.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: dfc696ae88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Защото сами си го просят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 0073559697
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Може би мъжете се прикриват в началото на връзката им и жените си мислят, че те са добри. Мъжете в началото искат да омаят жената, да я свалят.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 5fd60e4e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Обърнете внимание, че не се включват феминистките. Къде са? Нали са компетентни? Прочели са всички отговори и мнения, но се пазят. Защото тяхното е театър подкрепен от НПО та, които им промиват празните глави. Къде са и тези от НПО тата? Да оспорят мненията не, няма ги....
Прав е, че 9/10 си го търсят само и си го получават.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 21 дни
hash: efa221bc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   24, ти си по-голям боклук! Жената винаги може да се изгаври с многократно по-силен от нея мъж чрез законите. Няма нужда мъжът да прикрива мъжественоста си с насилие, след като жената сама го предизвиква, което означава, че сама си го е заслужила. Току що по новините на БТВ казаха за 11 жени до сега тази година "предали Богу дух", очистени от ядосани мъже. Пак не им стигали законите за "домашно насилие". Хайде да ги видим, какви закони още ще измислят, пак напират за истанбулската конвенция. Няма да я бъде тяхната, мъжете ще ги трепят винаги, каквито и закони да се измислят, когато е накърнена мъжката чест от жена, осмелила се да се гаври с мъжете. Ако се отнемат част от правата на жените, чрез които се гаврят с мъжкия облик няма да има толкова много женска смъртност, която расте постоянно, ама де толкоз акъл за да го проумееш?

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 18f665bc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Аз не съм феминистка.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 659368ee6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Надявай се да не попаднеш на някоя, която "си го търси", но притежава и лично оръжие.
Тогава ще те пишат по вестниците.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 18f665bc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Браво номер 37.

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: efa221bc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   37, ти виж какво пишат по вестниците и си направи изводи. На жена оръжие не се дава, освен ако не е жена на високопоставен мъж. Ако пък някоя успееда се снабди с такова и не улучи мъжа смъртоносно Господ да и е на помощ след това. Ще отиде набързо при него безцеремонно умирайки в ужасни мъки. А, ти се надявай да не попаднеш на такъв мъж като мен. Ако го дразнищ с феминистична простотия ще ти се стъжни животът, а може и да се простиш с него!

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: 406738ac73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Номер 22, за такова изказване може да бъдеш съден.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: a3728fefb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Номер 40, няма как да се случи, защото вдига рейтинга на сайта да вървят паричките от реклами и да тежат джобчетата на одобряващите коментари. Иначе се ронят крокодилски сълзи и лъжат как всичко било на доброволни начела.

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: 2ca202a035
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   "40. Номер 22, за такова изказване може да бъдеш съден. "

Номер 40, ето заради тасива женски изцепки мъжете бият и убиват жени. Можело да бъда съден? !? И защо? Коя си ти, че да ме заплашваш със съд, заради възгледите ми? Нямам ли право да казвам това, което виждам, или само жените имат такива права, че и заплашват да съдят мъжете. Моли се да не те застигне мъжко правосъдие, тогава друга песен ще запееш, ако изобщо имаш възможност да пееш!

 
  ...

...
преди: 1 година, 20 дни
hash: fc76055d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Можеш да бъдеш съден но едва ли някой ще те осъди. В България няма кой да те осъди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: 659368ee6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   39, не е толкова трудно в днешно време да вземе жена оръжие. Начини си има колкото искаш.
А иначе ако не улучела - не бъди глупав, стрелял ли си някога въобще? От близка дистанция е почти невъзможно да пропуснеш. Ще го опука многознайкото много преди да се е приближил на дистанция за ръкопашен бой.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 6fe4d99b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Понеже се засегнаха законите - да, има доста неща, с които жените (законово) могат да навредят на мъжете. Най - гнусният закон е, че попечителството винаги се дава на жената, независимо, че доста жени са неспособни да бъдат родители. Аз съм може би някакво невероятно изключение от правилото, успявайки да спечеля 50:50 попечителство над своето дете. Естествено, бяха хвърлени доволно много пари по авдокати и въпреки факта, че бившата ми жена е неспособна да бъде родител и детето ми е казвало, че майка му си вее байряка наляво - надясно и то често остава само (говорим за дете на 10), няма да ми дадат пълно попечителство, защото "тя му е майка".

Каквито и да са отношенията между мен и бившата ми жена, никога няма да ѝ посегна, най - малкото, защото я превъзхождам физически и то не с малко.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: d4ccf4b952
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   44, здам че днес не е трудно жена да вземе оръжие и да убие мъж, но почти никога след това не остава жива, дори и до затвор няма да стигне. Този мъж има приятели, други мъже, които винаги ще и отмъстят, а ако по някаква причина простреляният мъж остане жив, тогава той лично ще и отмъсти осакатявайки я постепенно, докато пукне в ужасни мъки.
43, в България и в останалия извратен "демократичен свят" жените съдят и осъждат много мъже, което в същност е гавра с мъжкия пол, поради гнусни закони. Но въпросът е после какво става с тези жени, осъдили мъже. Доста от тях не доживяват до старостта си. И при нас мъжете опукаха вече 11 жени, а в парламента още не встъпили в длъжност и веднага се захванаха със закона за домашното насилие! Ето защо не трябва да се допускат жени на високи постове, и не трябва да имат място в обществено политическия живот на страната.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 18 дни
hash: d1536372f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   За мен хората са равни без значение дали са жени или мъже. Жена съм но няма да подкрепя друга жена само защото е жена. За мен е важно каква е по характер.

 
  ...

...
преди: 1 година, 18 дни
hash: d4ccf4b952
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   47, като са равни защо има специални закони за защита на жените? Нали са равни, нека сами да се защитават! И още нещо 47, казваш хората! .... Да ама в повече от 3/4 от света не ги смятат за хора. Дали не са прави, а? И от кога жените станаха равни с мъжете? Идва краят на хегемонията на САЩ и жените ще отидат там, където им е мястото.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 203c68fcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Аз съм на страната на жертвите, но ми правят масово впечатление 2 фрази. Няма къде да отида/живеем в неговото жилище и той е добре финансово, бизнесмен, родата му много нохати ще дадат подкуп и ще ми вземат децата. Е изводите какви са?
Всеки иска сладък живот, ама тези са се надценили. Правили са си сметките да си вземат паралия и търпят къде ще идат.
Това не значи че трябва да ядат бой, но според мен сами са се нацедили.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: d1536372f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Да номер 47. И мен ме дразни това, че има специални закони за защита на децата. Малко ме дразнят тези организации.
Понякога преувеличават с приказките за домашно насилие.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: d1536372f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Да на страната на жертвите без значение дали са мъже или жени.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: ffbda8292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Феминизмът разби основите на обществото, обърна функциите нагоре с краката, затова ще изобилстват куфарите с останки и ще се въргалят такива по дерета и герани.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: d4ccf4b952
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Каквото и да говорите кучетата си лаят, керванът си върви. Жените ще продължават да квичат и да дразнят мъжете, а мъжете пак ще ги пребиват. Това не може да се промени, но по някога се стига до летален изход при жените, прекалили с женската вербална агресия. Не всеки мъж става мазохист да търпи жените изгъзици и смазва наглата жена от бой до смърт. Законите наистина трябва да се променят, но като се отнемат доста от правата на жените. Така на мъжете няма да им се налага да пребиват жени. Матриархат никога не трябва да се допуска, ако искаме човечеството да оцелее.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 6fe4d99b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   До номер 48 - и къде им е мястото на жените?

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 0130d7f931
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Аз съм кротка жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: d4ccf4b952
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   54, мястото на жената е у дома в кухнята зад печката. Там и е мястото, да ражда отглежда и възпитава децата на мъжа, а ако иска да е на друго място трябва да иска разрешение от мъжа си, а той да и разрешава само място, където няма да се бърка в мъжкиге дела. Днес има женски "инженери", женски лекари (пази Боже от женски лекар-хирург), женски министри, та чак и министър-председателки! Още малко и жена-президент ни остава да назначим. Умните хора отдавна са го казали. " За президент и за папа жени не се избират". Но не, феминистките напират, и без малко Цачева да стане президент, което щеше да е позор за България, както и останалите президентки са позор за страните си. Колкото Фондерлайнен е допринесла за ЕС, толкова ще допринесе и всяка друга на нейно място. На жените не трябва да им се предоставя място в политиката. Само така светът може да оцелее.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a7afa11474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

57.   Аз много слушам мъжа си.

 
  ...

1-50 от 52
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker