Свършвам бързо на задна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършвам бързо на задна
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 4718 пъти
Здравейте, на 20 години съм, от година водя полов живот със сегашното ми гадже и проблема, е че свършвам прекалено бързо, особено на задна, има-няма 1-2 минути. С друг вид занимания мога далеч повече, но при секса не знам какво ми става.. Опитвал съм със затворени очи, да си мисля разни работи и не става и не става. Някой ще кажат "повтаряш", е да де, ама това не е вариант в случая, тъй като докато се оправя, да се забърша и да сменя презервативите и господина е спаднал, трябват ми малко време дето се вика, ама моята губи и желание и всичко и така и до сега не се е стигало до втори път.. Много се пазим, та гледам да свършвам дори извън нея (нищо, че ползваме предпазни средва), но веднъж за експеримента реших да продължа малко след като свърших и усещането беше много хубаво, отделно мисля, че можех и часове след това, ама уви, няма как. Моля и за коментарите "има и други начини за задоволяване", аз с другите начини си я задоволявам, ама както на мен, така и на нея й се иска по-продължително да действаме. Моля за съвет, то година мина и все същото, мислех, че с времето ще се оправи, ама уви.. То дори вече понякога нямам желание, като знам, че ще е за 1-2 мин., иска ми се да мога хубаво поне 10-15-20 минути да си я поклатя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 98ad2aeab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ъъм...толкова много неща искам да кажа в отговор на този пост. Първо - всеки си има поза, дето най-го кефи и силно съкращава процеса, за мен също е на задна и аз и партньорката си знаем, че така застанем ли, значи ще се свършва. И това е ок, защото аз първо се погрижвам тя да свърши, ако мога и два пъти и после я обръщам или по-точно тя се обръща, защото иска да ми достави удоволствие и знае, че ми харесва. Понякога директно се надупва и го правим бързо и много страстно, което тя също харесва понякога. В тези случаи се намесва повтарянето.
И тук идва нещото, което най-много исках да ти отговоря - повечето хора като кажат "повтаряне" се включва спадането в определението и няколко минути да презаредиш и тогава пак, а не като свършиш и веднага пак. Повечето и не оперираме така - в огромен процент след свършване става много чувствително и не може да се продължи. Дори да я няма чувствителността при теб по пениса (до ниво на неудобство, ако продължи акта) спадането си е напълно нормално. Трябва малко търпение и от теб и от нея и след няколко минути пак - това е повтаряне. Трето - за продължаване след свършването - внимавай, че така много лесно се къса или изхлузва презератива както е в нея и...гаф. Определено мисля, че като промените подхода към повтарянето и всъщност започнете да повтаряте, вече втория и третив път няма да е така бързо и нещата се балансират - както ти казах и при нас понякога първия път е за мен, после аз пък се старая и връщам жеста и сме имали няколко много дълги и прекрасни нощи. Не се вглъбявай толкова в акта, като усетиш, че се приближаваш сменяй пози, темпо, концентрирай се на нейното удоволствие, вместо на твоето, а при мен дори дишането по определен начин помага и съм се забелязал как се държи тялото ми и как дишам при свършване и съответно как мога да забавя процеса. Това последното е много дълбоко вече и си иска практика, не се тревожи за него, но другите са добър съвет. А понякога просто трябва да се стои далеч от сладкарницата на диета - по-нарядко на задна и трябва да помогне малко.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2244ec7d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пробвайте други пози. То сексът не е само "на задна". Всъщност почти всички мъже си имат по една такава поза, в която свършват много бързо. И аз имам. Доста жени също имат. Нормално е.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6fcbb47a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Нека ти врътне една свирка преди това, почини 5 мин и пак я почвай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2fa1a358fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   По-често баце и ще държиш малко повече. И аз съм така на задна. Другото-има едни апове, жълтички, циалис се казват(от виагра бягай) ставаш Железен след 1 час. Боеца скача само след симулиране, разбирай ако не правите нищо, ще спи, хаха баси обясненията

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d10c187ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пробвай преди акта сам, без да и казваш. Иначе има презервативи, също и спрейове за задържане. Успех!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7e4ff79cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ползвайте повече лубрикант и без презерватив кефа е в пъти по-голям. След това естествено хубаво е да се изкъпете, както и преди това. Като цяло този вид забавления отнемат доста време докато се отработят за да носят качествено удоволствие.
Това важи само за постоянни партньори не го правете при еднодневки риска е сериозен!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6a3a09ee8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   И аз съм така. Някакси е по тясна когато сме на задна. Тази поза не ми е от любимите, защото предпочитам да и гледам окосмената пут...та когато я чукам. Ако тя е отгоре, имам чувството че мога да изкарам и цял час. Това ми е любимата, защото я виждам отдоло.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 07dbba1603
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мастурбирай 1-2 часа преди секс. Това е научно доказаният метод. Ако е много скоро и после не може да ти стане, удължи интервала, при вдеки е различен. Ако ще правиш секс вечерта, може при теб най-подходящото време да удариш една чекия да е по обяд. Може и да е 20 минути преди секс. Пробвай този метод.

И като мастурбираш, учи се на edging. Това е когато аха да свършиш, спираш, отпускаш се и след малко като мине напрежението пак почваш - и така колкото можеш. Освен че учиш да отлагаш оргазма, може да бъде и много приятно. В противен случай, ако когато си биеш чекии, гледаш да свършиш бързо, буквално си приучаваш мозъка да свършва бързо и при секс.

Също потърси как се правят упражнения на Kegel и как се ползват при твоята ситуация. Те не са само за жени. Също, ако правиш това стягане на мускулите на чатала докато правиш edging, ще можеш и да си докарваш по няколко "сухи" оргазма преди да решиш да не спираш, а да се изпразниш окончателно.

Имал съм същия проблем и трите упражнения ми помогнаха много, изследвани са научно че работят, а и ми доставяха удоволствие после и при секса. Също, ползвам презерватив за предпазване от бременност, което допълнително намалява чувствителността и позволява да издържиш по-дълго.

М33

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6af8ca0540
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте, автора е - благодаря за съветите. Без презерватив не правя секс, както казах - много се пазим. За свирката - не става, моята я е гнус и не прави, не я и натягам. Ако имате още съвети давайте. Аз най-много се притеснявам да нямам някакъв медицински проблем, тъй като и в други пози бързичко си свършвам, макар, че пък с ръка или пък прав доста по-бавно, та да.. Мислил съм си за някакви тренировки, но не знам. Както казах за повтаряне, проблема, е че на нея й пада възбудата и заминава коня в реката, аз винаги съм предлагал да опитаме след малко отново, ама както казах, не иска. Впрочем, сега като се замисля, всички казвате, че жените ви обичат по 2-3 пъти, а моята повече от 1 не иска.. Свърши ли и всичко приклюва, хайде на задна да ме приключи и до там. Не веднъж съм предлагал да я свърша 2-3 пъти или поне да опитаме, но казва, че няма желание и това й е достатъчно. Впрочем, хубаво казвате други пози, ама това е леко невъзможно, защото в други пози тя не ме усеща (все се майтапим, че ми е малък или е като хралупа), ама да.. Освен на задна, в другите пози не ме усеща, а пък някой път като я жегна повече я заболява, нещо се обърках и аз. Другото, което е в страни от тази тема, но сега се замислих, е че тя изобщо, ама изобщо не обича да й пипам клитора (не го правя), всеки път я свършвам с пръсти за тип "Squirt", ако се досещате. А лизането също отпадна, от мен желание голямо, нея я е гнус и не иска.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f87b1da2b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако не върви секса бягай докато е време. Млад си търси партньорка която в на твойта вълна и си пасвате. Утре ще съжаляваш!

 
  ...

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 315ea3d7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Лепи една ножка 20 мин преди това и после ще я изкъртиш, това всеки го знае и прави, по-сериозно.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 6af8ca0540
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №10 То нещата, че не вървят в секса, не вървят, но пък другите неща си ни вървят и да.. предпочитам да търся решение на проблема, а не да сменям човека

 
  ... горе^
преди: 2 години, 22 дни
hash: a77fad305b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според последния ти коментар, авторе, аз по-скоро си правя извода, че не това, че свършваш бързо на задна е проблемът, а ограниченията, които тя ти поставя.

Мисля, че трябва да се замислиш защо ги поставя.
От моя опит мога да кажа, че това не е поведение на момиче/жена, която те желае и желае истински секс с теб. Жените, които те/го искат, нямат проблем да лапат, да ги лижат, да повтарят и т. н. А твоята ти удря спирачки на всичко, вкарва те в някакъв ъгъл, и ти седиш и се чудиш какъв ти е проблемът. Проблемът ти е в партньорката, не в теб.

Мен ако ще ме ограничават така, направо бих бил пас.

Естествено, това да седнете и да поговорите открито по темата също е вариант (стига тя да не блокира разговора де), че да разбереш поне защо са тези спирачки.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: b4d9966bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Поговорете за това последното,което казваш,че не харесва определени неща.Едва ли не те харесва,млада е и сексуалността и още не е изразена в пълна степен.Ето това,че казва,че я е гнус не е малко като отговор.Говорете си повече за това.Питай я защо не обича да и докосваш клитора?

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 3327f44af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе и моя приятел го има този проблем. Когато му е много гот свършва за 1-2 Мин. Аз малко повечко мрънках за тая работа и сега се свършва сам преди да почнем. Така определено е по-добре и кара по 10-15 Мин без проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker