Въпрос към мъжете!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете!!
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 7883 пъти
Здравейте!
Обръщам се към всички мъже-бихте ли били с жена,която не обича да прави секс(секс 1-2 пъти в месеца)но ви обича,държи на вас,грижи се за вас.
Ако обичате такава жена ,бихте ли се разделили с нея заради липсата на секс?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 2 години, 1 месец
hash: 7dc75b3b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Има мъже дето не са толкова сексуални , например моят . Може и с месеци да не се сети .

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 883c8cc0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

2.   Жена,която не се ебе редовно и не дава и в 3те дупки не става за нищо !!!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6ceca053ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Бях в подобна връзка преди години. Не беше чак толкова зле, но просто се разделихме, защото ѝ казах, че 1-2 пъти в месеца не е нещо, което желая. Бяхме на по 23 тогава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c84887f4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Да, аз бих, но ако позволява поне да я гушкам и целувам. :D

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 64d0b81274
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Баси казуса:-)
Не съм се замислял за такъв вариант.Ами ако е някакво чудо във всичко друго, пък двата пъти в месеца са разбиване на макс, що да не?!?
а ако не е и ревнива, ще стане работата:-)))

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3f987e1e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Аз не бих се разделил с обичаща и обгрижваща ме жена, ако иска да се любим само 1-2 дни в месеца, тъй като изцяло бих я разбрал в желанието ѝ в останалите 28-29 дни да ми прави по няколко свирки дневно и да не продължаваме с другото. Жената трябва да бъде уважавана за този ѝ избор.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e09915b9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Задължително любовница трябва да си хване такъв мъж. Хубаво е всеки мъж да има една кротка жена вкъщи, която да го обича, да се грижи за него и за детето му, да подрежда дома и да готви добре и, много важно, да го изслушва и разбира и една дива и страстна любовница, за която да не му пука много, но с която да излиза вечер, да се забавлява и да се скъсва от необуздан секс.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 48ca6b9d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз бих бил

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 38f7fc8447
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   много грешно ги гледаш нещата. Когато двама души се съберат те би трябвало да преценят дали са съвместими. Съвместими като характер, съвместими като желания, съвместими като желание за секс. Като с някои неща, които са по маловажни може да се направи компромис, а с други които са по важни би трябвало да им се обърне повече внимание. Желанието за секс е едно от сходствата, на което би трябвало да се обърне повече внимание, не е единственото, но е важно и е важно да имаме горе долу някакво сходство и съвместимост като желание за секс. Има много и различни мъже и жени. Има хора, които не искат да правят много секс, има хора които правят стандартно секс няколко пъти в седмицата и има хора които пък са много сексуални. Ти изглежда си от хората, които не обичат да правят секс и би трябвало да си потърсиш мъж, който също не прави много секс( има и много такива) за да имате едни добри взаимотношения.
Много хора обаче не го правят, ето ти си една от тези, и след това се стига до проблеми. Аз също съм бил на твое място, жена ми беше като теб, и аз си мислех че след като я обичам много няма да я оставям. Ами с времето разбрах, че съм грешал(както и ти ще го разбереш след време, защото няма да послушаш какво ти казват хората), липсата на достатъчно секс доведе до това да се озлобя към нея и да и изневерявам, за което и себе си намразих, че го правя и всичко това заради това, че жена ми не иска да прави секс 2 пъти в седмицата. Защото за мъжете това е физиологична нужда и като я няма, започват и проблемите. Както казах за различните мъже е различно желанието, за едни може да е достатъчно 2 пъти в месеца, за други 2 пъти в седмицата.
Има много мъже, потърси си някой сходен като теб - характер, темперамент, желание за секс.
Ако не ме полсушаш, ще си имаш проблеми. Казвам ти го от опит.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b8c958e4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако имаме дете, бих останал с нея. Но съм бил в такава ситуация и е много тегаво. Нормален и здрав човек иска поне през ден да прави с половинката си. Като няма шум в спалнята хората стават нервни. По-добре го прави насила и се преструвай, ако искаш да го задържиш!

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7c1f469eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Да със сигурност. Не искам порно актриса, даже ще предпочета бавничко да се възбуждаме през месеца, а сексът да е най-върхновната точка. Това, което описвате ме устройва и много лесно мога да обикна жена, която мисли и се грижи за мен. &

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 134c7a93e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Не съм мъж, но съм такава жена. Вече 30г. съм с мъжа си. Сплотяват ни много други неща и се обичаме.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9e23d4ed18
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Да бих се разделил. В моя случай, направих грешка и не се разделих, защото наистина я обичах, уважавах и тн. Отделно, вярвам че личното щастие не бива да е на всяка цена или за сметка на друг/други хора. Голямо НО, явно, че съм прекалено сексуален и чувствителен не знам, но цялата ситуация ме дръпна много назад в емоционален план. Отрази ми се негативно и в отношенията с хората, като пропуснах покрай себе си няколко изключително ценни личности. Акумулирах много агресия, която освен в работохолизъм изби и в някои не толкова градивни функции през годините. Като цяло липсата на секс с любимия човек ме дебалансира, отслабва вътрешната ми енергия и намалява скоростта ми драстично...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d783653d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз си мислех, че жена ми не е много сексуална и като ме отреже се примирявах. Имах период, в който бях много активен и като я пожелаех нямаше мърдане. В един момент сама взе да ми налита въпреки, че преди малко сме свършили и се оказа, че просто ме желае страстен и малко по-груб вместо мекушав. А на всичкото отгоре понякога ерекциите ми са толкова мощни, че чак ме боли и това се оказа, че я възбужда. Ех тези жени. Нямат разгадаване.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c958acd583
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Не бих бил. Колкото и да боли, другото е по-лошо. Не се хващайте за липсата на секс - говорим за себемачкане и себеотричане, заравяне на желания и нужди, които избиват другаде, гноят дълбоко в теб и те изкривяват. Не желая да използвам думата "Нормално" и съответно "Ненормално" тук, но това е нишово малцинство хора, които търсиш - може да се намери и ще сте си щастливи заедно, но трябва да си съвпадате, а са малко тези, които биха могли и са истински ок с това. Много по-малко от половината, които отговарят "да" тук. Хората отговарят на прима виста и не се замислят, защото са зажаднели за афекция и любов примерно. Тук говорим потенциално за цял живот така. След известно време разбираш, че не е толкова просто. Има някои неща на тоя свят и те доста добре съвпадат с много от темите в сайта, дето може да си говориш и говориш, ама докато не ги изживееш не знаеш за какво става дума. Едно от тях е по въпроса ти - колко от отговарящите всъщност са били във връзка поне година-две с човек много по-малко сексуален от тях и са се подтискали? Чак тогава осъзнаваш като поставиш тази ситуация в перспективата на дългите години, че едва ли можеш така докрая, и то с времето и с годините става все по-зле.
Друг Пример: Питай който искаш за изневярата. Огромното мнозинство се поставят против. (Отварям скоба, тук говорим за анонимна среда, в обществото каквато и да ти е позицията, просто няма как да кажеш, че си ЗА изневерите) Доста малко от съответните хора всъщност са били тествани на думите си - много малко са били в ситуация да разберат влечението към друг човек, не просто да са те ухажвали и да си казал/а "не", а да го искаш истински и да откажеш - тогава можеш да си "против" със тежест зад думата си. 90% говорят наизуст с едни такива позиции по фабрична настройка, без да са изживяли нищо по въпроса и съответно без да разбират истински за какво става дума. Като минеш през истинска ситуация, каквото и да избереш, разбираш, че не е толкова просто и черно и бяло. Който смята, че е, просто не е минал през това и всички, които пък са, го виждат веднага това, просто се усеща по отношението.
Сега... очевидно, ако мъжа е от хората, на които не им върви и нямат много такива възможности или вече залязват перспективите, да... тогава идва време за компромиси и тази опция е по-добре от самота на средна възраст, но както казаха по-горе - много, много вероятно избива в изневяра по някое време. Ако обаче си поне полу-вървежен ти е ясно, че не е 1 път в живота това, което предлагаш ( една жена да обича, да се грижи и да държи) Минава време, заобичваш се с друга жена, като не стане след някоя година пък друга - всичките обичат, всичките се грижат и държат на някакво ниво (ако си ги избираш добре и се държиш с тях добре де) Трябва да е някаква страшна грижа и обич и държане на мъжа от страна на жената, че да е толкова над другите, че нищо друго на няма значение. Секса си е цял дял от графата "пасваме ли си" Или трябва да нямам други перспективи или останалото трябва да е на ниво, което мноого, много силно се съмнявам, че предлага който и да е отделен човек, просто липсва нещо и то не е маловажно, колкото и да ти се иска. Много хора го омаловажават с думите си "просто секс" било, "ниски, първични нужди" били.. не знам си какво, ама дълбоко в себе си знаете, че не е така. И съществуването на тази тема го доказва. Ти в себе си знаеш, че това, което казвам държи някаква истина и затова не си тръгнала на кръстоносни походи да развяваш фемиинсткото знаме и да викаш "ако не ме харесва каквато съм, да си тръгва" и да се готвиш за живот с котки или с някой още по-хрисим и смачкан, примирен чехъл, а питаш. Защото хората така сме устроени, че когато се опасяваме, че нещо, което не искаме може да е вярно, го търсим и следите му. Съжалявам, наистина не те хейтвам - ти си каквато си и си прекрасна сама по себе си, но в една реална, конкурентна среда на любовната реалност си изтеглила късата клечка и щастието е малко по-тръдно постижимо без компромис. Не значи, че няма да си щастлива, но ще е малко по-трудно. А може би това не е лошо и ще значи повече, ако успееш, което ти пожелавам истински, но не контролирам нещата. Неприятна реалност, която не искам да има за никой е да останеш сам и подминат от магията на любовта, но се случва. Особено, когато забиеш пети и държиш на своето. Трудно е за различните - или играеш с по-нисък шанс за победа или правиш компромис и се приобщаваш. Пожелавам ти успех. Наистина.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bf33083785
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Секса е функция от много факти, обстоятелства и чувствителност. 1- 2 пъти в месеца може да получи развитие. По- страшното е без секс. Всичко се променя с времето- едни вълнения имаме на 20, други на 50 години. Женската душа е като Космоса- енигма, а мъжката- ракета. Обикаля, рее се, фучи, лавира из между небесните тела (и не само небесните) до като му свърши горивото. И на финала веднъж за статистиката.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b586b0b662
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   В този случай бих могъл да мина и без жена.
Не обича да прави секс 1, 2 пъти м. Да же и това ще е много изнасилено.
Жената трябва да слуша мъжа си ако уска да не бъде зарязана.
За съжаление в днешно време виждаме е големи диспропорции в това отношение.
Ще трябва да се пожертваш повече ако искаш мъж!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: ad5307d2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   М53г моита жена е точно такава. Даже има месеци по един път. Но си я обичам. Иначе няма и толкоз днешните жени искат повече пъри от колкото секс. Но ми се налага да онанирам почто през ден. За да си освободя сексуалното желание. И желая да си изкарам с нея.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: d03bc85961
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Н 19, невероятно точен коментар, не би могло да се каже по-добре!
Жена съм и от години се опитвам да се примиря без секс, а съм омъжена. Абсолютно невъзможно ми е да тръгна да изневерявам, пуста принципност, но ще се побъркам. Душата си иска своето, тялото си иска своето. Кошмар някакъв.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 12aaf026b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 16, а защо говориш в минало време за нея? Все още ли сте заедно или се разделихте вече?

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 76c92e4b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Много точен коментар номер19

 
  ... горе^
преди: 2 години, 19 дни
hash: 553509e2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Жена, която не изпразва редовно мъжа си, е съквартирантка. Жената е дадена на мъжа за да я обладава. Аз като мъж не мога да си представя такъв живот. Сексуалната несъвместимост е причина за близо половината разводи. Има го и обратното, много жени с високо либидо и мъже с ниско. Не става. Заради това разминаване стават други трагедии - изневери, зачеване от любовник, забременяване на любовница и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 3d5d7aff6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   А тази жена задава ли си въпросът, защо не иска да прави секс, докато другите искат? Не нали? Умишлено не си го задава, защото знае, че нещо не е наред в нея. Причините са много, но на нея това въобще не й дреме. Важно е на нея да й е добре. Знае ли тя, че лишава мъжа си от нещото, за което си струва да си женен, от удоволствието, от здравето на простатата, от липсата на нервност, от жизнерадостта му. Това за теб не е от никакво значение. Важното е само да те остави намира нали? Казвам го от позицията на мъжът до тебе. Имаш ли представа какво изпитва той, да чувства топлината на тялото ти, аромата ти, мекотата ти и да не може да ти се наслади? Да те вижда разголена, да те желае, но докосне ли те, го поливаш със студен душ. Искам да си отговориш, защо тогава се събра с този нещастник? За да имаш сигурност, жилище, семейство? Само затова ли? А не помисли ли поне веднъж за него? Какво е длъжен да търпи? Едва ли. Не искаш секс, но опита ли се по твоя инициатива да го задоволиш по някакъв друг начин? С ръка, орално? Да не се чува нали? И си мислиш, че имаш семейство? Това е пародия на семейство. И ако теб това те устройва, бъди сигурна, че него никак не го устройва. Колко пъти ти се е молил, докосвал, галил, опитвайки се да получи нещо от което всеки нормален мъж се нуждае? Въобще не е трябвало да се свързваш с него, а да си кукуваш сама, за да не те закача никой. Мислиш, че съм груб? Не, просто знам как се чувства мъжът до теб. Трябва да знаеш, че безброй пъти е обмислял напълно трезво, да те напусне. Не го е направил поради много причини, но го иска. Уважавай го заради това и направи така, че да не съжалява горчиво за това, че се е свързал точно с теб! Можеш спокойно да му предлагаш гърдите си да ги гали, целува, дори да прави секс между тях. Можеш да го задоволяваш. И не като някаква награда за нещо, а като любимият мъж. Повярвай ми, така ще спре да си мисли за друга жена и да съжалява вечно, че е с теб. Естествено този съвет ще ти се стори смешен и ще го игнорираш.

 
  ...
преди: 2 години, 16 дни
hash: a602a8029b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Нееее за нищо на света няма да седя с такава фригидна.Баси то тва живот ли е мъжа си сака всеки ден! Невесто твойта работа нема да я бъде да знаеш! На колко годин си та нещеш каква е причината?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 12 дни
hash: 553509e2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

29.   Не, не бихме! За какво ми е жена, ако не мога да я почувствам като жена? Мъжете имаме нужда от секс, както от храна и вода. Най-голямото наказание за един мъж е да бъде във връзка с асексуална жена, за която веднъж месечно е достатъчно. Бил съм в такава връзка. Въпреки опитите ми за разговори по темата, от нейна страна получавах само празен поглед или поредния малоумен въпрос: "само за това ли мислиш"? Въпросната госпожица беше много красива, но в леглото трагедия, никаква страст, никакъв стон, вопъл. Самият секс за нея беше досадно задължение, което с невероятни усилия избягваше най-редовно. Оправданията бяха: "много ми се спи, на теб не ти ли се спи"; ;"утре трябва да ставам много рано"; "ох, ще ми идва, боли ме корема"; "боли ме главата"; "уморена съм"; "в момента не ми е до това"; "много ми е напрегнато в университета"; "сега съм в сесия"; "имам някакво течение" и още и още.......... Правеше свирки от време на време с хиляда уговорки, сякаш исках от нея най-гнусното нещо. Никаква спонтанност, вечно студенина и сдържаност. И така близо година и половина. Срина ми се самочувствието на мъж, започнах да се съмнявам в своята привлекателност, сдухах се яко, мислех си, че в мен е причината, че не я привличам и т.н. Опитах какво ли не, отдръпвах се, държах се дистанцирано, започнах да излизам с приятели много повече, избягвах разговорите с нея, но единствената промяна беше, че тя вдигаше скандали и се държеше сякаш съм и длъжен. Промяна в интимната сфера обаче, така и не настъпваше. И тогава взех решението просто да приключа. Бяха минали около 7-8 месеца откакто се беше преместила при мен. В един хубав августовски ден просто и казах, че няма смисъл да се мъчим и я помолих да си събере багажа! Просто си отворих очите. Само след около 2 седмици срещнах страхотна жена, която буквално ме върна към живота. Бях забравил какво е истински секс - спонтанен, страстен, див, необуздан, редовен. Бях забравил сладостта на женската вагина (защото Силвия и това не даваше), бяха забравил какво е да правиш секс цяла нощ до пълно изтощение и на сутринта недоспал да отидеш на работа в отлично настроение.

Та няма как нормален мъж с нормално либидо и потентност да издържи цял живот с мумия.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 7baee6f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторката, защо трябва да измъчваш мъж по този начин?! След като наистина го обичаш, а неправенето на секс е по-силно от теб, би могла да му разрешиш да го прави с друга. Не би трябвало това да те бърка при положение, че не те интересува или по-вероятно те е страх, че ще предпочете само другата и хич няма да се върне повече при теб? Ако стане така - значи ти наистина не си му нужна. Това - хипотетично, основно за размисъл ... На практика е почти изключено, а би било добре да има възможност за подобна комбинация ...

 
  ...
преди: 2 години, 9 дни
hash: f0d7725845
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Аз бих се разделил с такава жена! По точно в никакъв случай не бих се събрал с такава. В момента съм на този хал НО имаме 24г. брак зад гърба си и две деца. Не искам един ден живот и здраве когато имаме внуци децата ни да трябва да ходят по отделно при нас на гости, както ние правим сега с родителите на моята жена!!!
Живот без секс и това да си в разцвета на силите си и да не правиш секс е направо гадно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 часа
hash: 1280c482be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Въпрос към авторка. Кое те накара да искаш да си с този мъж? Харесваш го като приятел, или е важно само да имаш някакво семейство? Изпитвала ли си някога истинско сексуално желание, независимо към кого? При нежно галене по гърдите, зърната на жената се втвърдяват и набъбват. Целувал и галил ли те е с език по онова най-чувствително за жената място? Усещала ли си навлажняване от силна възбуда? Същевременно с това, галил ли те е нежно по зърната? Издавала ли си някога неподправени сладострастни въздишки и стенания? Независимо след колко време, избухвала ли си от разтърсващ клиторен оргазъм? Имала ли си въобще клиторен оргазъм с мъж, независимо с кой? За вагинален оргазъм няма да питам, защото едва ли ти е познат. Просто искам да разбера, изпитвала ли си въобще оргазъм с мъж? Изпитвала ли си въобще някакво удоволствие с мъж поне веднъж? Не искаш секс, но мастурбираш нали? Кого си представяш по време на мастурбация? Ако темата не е провокация, надявам се авторката да отговори. Ако някоя четяща това жена е като нея, моля също да отговори на тези въпроси!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f99637c8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   А какъв е проблема да правиш секс и когато не искаш? Просто защото обичаш мъжа и искаш да му е добре?
Аз не бих се хванал с такава жена.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 929662889d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Н.19 и н.29 много добре и точно сте ги изяснили нещата. Ж. съм на 44г ,много сексуална съм ,особено в последните 10години. Но за съжаление съпругът изобщо не се сеща. Даже най нахално ме пита защо съм нервна. Каква нервност, аз направо съм в истерии и депресия заради липсата на секс. Ако го намеря извън дома ,всички ще ме нарекат парцал и к*рва. Чак се чудя дали да не потърся някакви медикаменти за понижаване на либидото като антидепресанти например. Само да кажа ,че изглеждам много добре, поддържам се, и никой не ми дава тези години. Грешката си е само моя. Трябваше да проверя по добре сексуалната ни съвместимост.Според Семейния кодекс съпругът трябва да бъде наказван заради това.

Пак поздравявам н.29 ,мъж мечта , ин.19

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97637d70ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Много ограничени коментари, в тази държава хората са глупави и повърхностни явно не са чували за асексуални хора. В чужбина има много такива двойки и хора.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 31f6105f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Абе защо като стане дума за каквото и да е винаги има някой да обясни за Чужбината!? В някои краища на света все още има канибали, и ние ли да станем такива ?! Чужбина критерий за какво е - нещо по-добро ли?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3d5d7aff6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   №36 наистина ли си мислиш, че повечето хора са глупави в тази държава? И да, чували сме за асексуални хора. Тук обаче става въпрос за мъж с нормално сексуално желание и жена, която няма такова. Разликата е огромна. Ако и двамата са асексуални, въобще нямаше да има зададен въпрос. А в чужбина, за която говориш, хората ходят при специалисти и ако има проблем, се опитват да го отстранят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97637d70ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   38, да определено така мисля и е доказано:
https://i.pinimg.com/originals/c1/2f/84/c12f840124e9f45737b4653bdcb04658.jpg

Е в Турция и Албания са с още по-нисък КИ от нас, но вижте къде са другите в Европа.

Ами авторката да си намери мъж като себе си, какъв е проблемът и не знам защо я нападате?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1280c482be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Аз съм №38. Добре №39, ние сме глупави, само ти си умна. Личи си, че си 25-годишна жена. Не, това не е обида, а просто констатация. Не предположи ли, че авторката не е толкова млада като теб? Не предположи ли, че най-вероятно има деца? Не предполагаш ли, че е възможно да имат жилище, в което и двамата са вложили много? Не предполагаш ли, че тя обича по свой начин мъжът си? Не предполагаш ли, че в очите на съседите, те са нормално семейство? Наистина ли си мислиш, че всеки трябва да си вземе шапката и да напусне домът си, само защото нещо вече се е променило във връзката? В такъв случай, нямаше да е останало дори едно семейство. Казваш какъв е проблемът, авторката да си намери мъж като нея? Ами огромен проблем е. Първо, че тя не иска да го напуска. Второ, че да намери асексуален мъж, е все едно да търсиш игла, в купа сено. Трето - да е долу-горе на нейната възраст. Четвърто - да го хареса. Пето - той да я хареса. Да не е женен и така нататък и така нататък. Това много ми хареса, че сме почти най-глупавите на планетата. Когато минат доста години, възгледите ти, ще са коренно различни. Ще разбереш, че не всичко е само черно и само бяло. Животът, е най-големият учител.

Мод: мъж е.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97637d70ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До 40 от 39 да мъж съм и напоследък постоянно мисля за секс. Но съм имал периоди, когато не съм бил така. Дали е хормонално или не няма кой да знае, на мен ми бяха в норма тогава уж хормоните. Има и съдба. Ако си е родена такава с никакво либидо какъв е проблемът? Доста жени има такива, то и затова има дума фригидна.

Да, може да намери такъв мъж - да търси някой с POIS на който му става лошо след секс няколко дни и такъв няма да иска да я докосва през повечето време, защото е наистина гадно, аз съм го изпитал и знам колко е отвратително за едното удоволствие после няколко дни да си като парцал, да не можеш да мислиш, да те боли всичко...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97637d70ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Авторке ти си идеалната жена. На мен след секс ми става зле, чувства се ужасно, имам автоимунно реакция и трябва на избягвам да го правя. Намери си мъж с POIS - синдром на пост оргазмената болест. Колко се молих да се излекувам от това, но... :(

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f8d9ff3a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Ха-ха-ха жените едва изтрайваме мъже, които правят секс 1-2 пъти в месеца, а ти питаш как се търпи подобна жена? Много просто, като мъжът си намери любовница

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 94e0c6c529
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Взимам я веднага! 1-2 пъти месечно ме устройва напълно - постижимо е без да се налага да жертваме други дейности, за да имаме време за секс. Все ми е тая защо не харесва секса - ако не иска да ми обяснява, няма да я питам, нито пък ще я карам да се променя! Всеки е такъв, какъвто е - можем да го харесваме или да му се махнем от главата, за да си бъде такъв, какъвто е!

А и е казано, че жената ме обича, държи на мен и се грижи за мен - когато остареем и няма секс поради естествени причини, тези три факта вероятно още ще са налице. Добра сделка отвсякъде!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f99637c8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Какво пречи все пак да правиш повече секс заради мъжа си? Посто да му е добре?
Толкова ли е трудно?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: ee72e95fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Категорично не! С времето и товето желание за секс ще падне на това ниво, и не те виждам ако си с някоя разгонена кобила, не може да и смогнеш. Има много по-важни неща в е дна връзка от секса, е ти си ги написал, те са много по-стойностни от ебането.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 21d99977dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Въпросът може да се опрости като "Искате ли само във вид на приятелка жена, която ви е съпруга? ". Сексът с жена, която те обича и показва, че те желае носи те само удовлетворение, но и самочувствие на мъжа и гордост, че е точно с тази жена. Ако това липсва - имаш друга визия и си го търсиш другаде. А дали искаш или не и дали ще го търсиш с раздяла или не е скритата част от въпроса. И понеже имам малко опит - да просиш секс за нормален мъж е унизителна работа. Ама трябвало настояване, пазарлък, както имаше по други постове - не и за мене. Ухажване, внимание любов - да. Това дава на секса вкус, не пазарлъка.

мъж над 65

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a4f8fb168e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   До 36.. "Скъпа"... В чужбина са МНОГО по-разкрепостени и отворени за секс ама много по-, поне на запад. Виж Холандия например и не само червените лампи. Ти сериозно ли? От кой свят идваш? Ограничени, да има ама за мен точно такива коментари като 36 са повърхностни.

А в България толкова са дръпнати и дори особено младите килфички, толкова се правят на недостъпни, че не се чудете защо България няма много раждаемост! За някой предложението за секс е СМЪРТНА обида пък дори и предпазен. Ей за такива КОНСЕРВИ дето или са религозни много не знам, смятат го тва за светотатство!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 30a810ff25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Мъж - със сигурност не бих бил с такава жена, колкото и да я обичам. Когато един мъж не прави секс става нервен, агресивен, не си върши работата както трябва. Колкото и да ми е приятно с дадена жена, не бих бил с нея, ако не го правим често и съм сигурен, че това се отнася за почти всеки мъж, останалите, които не обичат секса вероятно нямат уважение към себе си, тялото си, нямат самочувствие.

Ако изпадна в такова положение, в което не искам секс /такъв период/ - бих дал на жена си да ми изневери без да и се сърдя, защото това е човешко, всеки има нужда от секс и то особено, когато го желае много.

При положение, че ми е хубаво с една жена, готви ми, грижи се за децата, гледаме филми, смеем се, но не правим секс - бих говорил с нея какво ми липсва, ако се стигне до втори такъв разговор я предупреждавам за изневяра от моя страна, ако след това пак е апатична и се стигне евентуално до трети такъв разговор ще помисля за раздяла.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: eeece3c801
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Ще се включа малко извън темата, но понеже мъжлетата ме дразнят в коментарите, искам да им кажа, че и жените, когато ги лишавате от секс или не ги задоволявате, също стават изнервени. Нямам думи колко сте неграмотни и напълно си заслужавате асексуалните женички, щом имате това отношение, че сексът е само за мъже и че на жените не им е нужен.
Другото, което ме дразни в по- глупавичкият пол, а именно мъжкият, е че когато жените ви не ви дават секс, нещо си приказвате за някакви си проблемчета. Абе, вие да не би да сте кифли на мол, че да приказвате?! Какво има да му приказвате? Хващате се жените и ги почвате. На повечето ще им хареса, ама не, вие сте станали едни пасивни мъжленца и нищо чудно, че и двете страни съхнат без секс. Ама, не говоря да си го пъхнете за пет минутки и да си легнете. Това е другата причина, поради която повечето жени ви лишават от секс, а именно - просто не можете да ги задоволите и не ставате. Не може да не ставате, а да искате. Мъжете само искате, а не давате. Истината е, че жените искат лизане и оргазми също толкова, колкото и мъжете искат свирки и оргазми. Да, знам, че ще изпаднете в шок като го прочетете това, но е факт. Ама лизане и оргазми със старание, понеже и вие искате страстна свирка като от порно филм. Хайде да видим колко жени ще ви лишат от секс, ако направите горните неща и да знаете как да ги направите, и сте се интересували от това какво им харесва на партньорките до вас, и сте чели, а не само да искате и да клеците за две минутки и да оставите жените си едва усетили някакво удоволствие. Не са много жените, които наистина са фригидни, асексуални или слабосексуални, а просто като заговорим за нашите нужди, вие ни нападате и обвинявате за разгонени курви, мислещи само за секс или ни се присмивате (аз съм била само с приятеля си, така че ако някой ще ме обижда на "курва" да си помисли пак), а иначе искате сексуални жени. Еми, няма сексуални жени, драги мъже. Как една жена да бъде сексуална, като вие не се интересувате от нейната сексуалност и гледате с насмешка на намеците й. Искате сексуална жена, ама колкото на вас ви и удобно и да харесва да прави само това, което само на вас ви харесва.
Неграмотни дървета, а мрънкате за секс.

П.П. не казвам, че всички мъже са такива, но доволно голяма част са си егоистични дръвца.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b4f59bba85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Не бива. Не е удачно единия да се мъчи за сметка на другия.
След някоя и друга година децата ще отлетят от дома, след тях и аз. Достатъчно се лишавах до асексуалния си мъж.
Искам друг живот, друга връзка, близост, нежност и секс всеки божи ден. Даже мисля, че първите месеци направо ще съм вечно нанизана, ненаситна, да му е яка…гърбина:-)), толкова ми се иска, полудявам направо!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03027437de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Към автора на темата - описваш много точно моят казус. Мъж съм на 52 години и имам връзка от 4 години. В началото всичко беще добре, сексът беше на ниво и задоволяваще и двамата, но всичко приключи само за година време. Изведнъж стана вяла, без емоции и изобщо без желание за секс. Опитах се да говоря с нея, но тя избягваше темата с уверението че е уморена, че е временно и ще отмине. Проблема се задълбочи и се стигна до там да правим секс един път месечно и то след много уговорки и настоявания от моя страна. При секса не ми позволява да я галя никъде, да я целувам, да я стимулирам орално изобщо никакви ласки не са ми позволени, само леко клатене в странична поза. Но най лошото е, не иска да признае, че имаме проблем със секса, не иска да говори и всячески избягва тази тема. А е красива, умна, интелигентна, поддържана жена, обичам я и страшно много я желая... Но, студенината в интимните отношения е способна да убие всичко, мъжът също има нужда някой да го докосне, някой да го целуне, някой който просто да се сгуши в него, мъжа се чувства удоволетворен и задоволен когато успее да достави удоволствие на жената, когато я накара да се извиви под него разтърсвана от оргазми - това е най прекрасното нещо, да виждаш блясъка в очите на любимата жена. Но когато си лишен от възможността да направиш всичко това за другият, не ти остава нищо друго освен да се разделите. Та, отговора на въпроса ти е - не може да сте заедно без да правите секс или да го правите рядко. И не, с годините сексуалното желание не намалява, така че ако искаш да задържиш мъжа до себе си, направи всичко възможно, отидете при специалист, изпробвайте всякави неща, но за да имате здрава и трайна връзка си трябва истински, чувствен и редовен секс

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3aaf47aab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   54, описал си много точно това, което изпитват много мъже. Някои дами ни обвиняват, че сме с малки пишки, не галим, не целуваме, не правим френска любов и затова не искали секс. Ами когато сме с нормален размер и правим всичко нежно и се стараем на нея да ѝ е добре първо, а след това на нас и пак не иска, тогава разбира се, пак ние сме виновни. Ако попиташ такава жена защо не иска любене, тя не може да ти даде адекватен отговор. Просто не дава и това е. А ако имаш неблагоразумието да ѝ кажеш, че ако живее в Афганистан и някоя арабска страна, не може и дума да става да отказва секс, ще чуеш такива неща за правата на жените. Ами правата на мъжете? Тях кучета ги яли. Нали са силният пол, за тях никой не мисли. И после оревават света, че били верни, а този неблагодарник ѝ изневерил.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e4dff255bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   При положение че съм на 34 години и съм девствен не би било проблем и 1 път в месеца би било по - добре от сегашното положение Д: Стига да намеря такава жена каквато си описала да ме обича да държи на мен и да се грижи за мен това не би било проблем но намирането на такава жена за мен е по - скоро химера!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 936c1e8716
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Бих, ако е съгласна да имам любовница. Ако не е съгласна, става доста трудно... може би пак бих, ако е изключително стойностна в моите очи, с уникални качества откъм интелект, проницателност, морал, талант...

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker