Трябва ли да ме е срам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трябва ли да ме е срам?
преди: 2 години, 26 дни, прочетена 4078 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 23 години и съм правила секс от по-малка, само с един човек и рядко, да не кажа че никога не съм си позволявала да се отпусна и да стигна до истински оргазъм. Попринцип не съм лека, даже въобще, отскоро наистина разбрах, че никога един човек като мен не бива да прави секс на първата вечер, колкото и да е "забавно". Защото преди са ми се въртяли такива мисли в главата, но вече ги изчистих. Само че, няколко пъти са ми казвали мъже, че изглеждам девствена и разни такива. От което съм се чувствала доста неудобно, защото сякаш се опитват да ми свалят самочувствието, заради това, че изглеждам по-невинна като цяло и по-нежна, неопетнена сякаш. И се зачудих, защото попринцип за мен това е в плюс, защото аз имам увереността, че със (може би следващ) партньор, който аз си избера и харесам, когато съм готова и той положи съотвените основи за това, мога да му се "'пусна" така да се каже и да го направя добре, но само за него, защото съм му гласувала доверие и съм го избрала, че е специален за мен. Как мислите по този въпрос, това нормално ли е?
Светът доста се измени и се размиха истините от лъжите и като цяло... много момичета са доста "мръсни" и "сексуални", "лъвици" и го показват навред, като по този начин си привличат всякакви партньори и понякога си мисля, че нещо имам проблем, макар че знам, че не е така и даже не би ми отивало такова поведение на личността. Една моя приятелка се беше изчукала с няколко дето знаят как да дадат и да го получат от жената и така си "повиши" самочувствието като жена. Как според вас е добре да приема това нещо, за да може когато съм някъде или качвам контент с лицето си в социалните мрежи да не ме питат девствена ли си или .. какво да направя, различно от секс с друг човек, за да не изглеждам така? Възможно ли е да получа оргазъм сама и да се усещам по-готина и да се чувствам по-добре в живота си? :)) Ако някоя от вас го е правила, моля да ми сподели няколко съвета, бих правила и медитации относно това. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 25 дни
hash: 11ed9a3114
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Такива сбъркани кифли,дето не знаят какво искат има доста много тук !!!

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: f171f6520a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Повечето жени приравняват забавлението и свободното държание със задължителен секс или минимум свирки.
И смятат, че това не не ги прави леки.

До авторката - секса с човек, който не обичаш за мен не е нирмален.Не говорим за "влюбване от пръв поглед", което обикновено се случва след като си наквасена в кръчмата.

За това, че мъжете мислят, че си девствена - или попадаш на някакви недорасляци или на кварталните ебачи.
Когато попаднеш на нормален мъж ще го разбереш сама.
А това, че в момента се пердашиш с някакъв женен или такъв, който не държи на теб пак не е добре.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 22d069930f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Здравей! Моето мнение е, че ти си с изключително правилно разсъждаване и трябва да имаш самовучствие именно заради това! Аз като мъж бих те предпочел, като гадже, защото не си тъпа и самочувствието ти не се базира на това колко **** са ти влезли до сега. Съвета ми е да се опиташ да смениш средата, че да не общиуващ с олигофрени, които да се опитват да ти смазват самочувствието за да те вкарат в леглото и да си избиват компелксите, че са те чукали.
Помисли какво ИСТИНСКИ ти е интересно да правиш и търси среда с твоите разбирания за живота и отношенията между мъж и жена. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: b22ed28d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не разбрах рам как по външния вид определят девствеността ти и на теб защо ти пука и е обидно за теб . Секс се прави с любим човек , а не с всичко наред .

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 4b6b274f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много се нервя на този факт и това предимно се среща в България и какво като си го правила да не говорим че е било само с 1 човек тогава си го усетила и си мислила че това е правилния човек отпусне се въпреки че аз съм девствена но мисля че е по добре по рано с правилен човек отколкото по късно например на 19 и с много различни хора с оправданието че вече са големи и им е времето

 
  ...


...
преди: 2 години, 25 дни
hash: a8ccad0d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Няма от какво да се срамуваш. Всъщност хората които трябва да ги е срам не се срамуват.

Жените които описваш по-трудно ще намерят стабилен приятел, защото са притъпили способността си да филтрират сериозните мъже, за сметка на сексуалните партньори.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 25 дни
hash: c4bb58e84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ацеъкакво значение има какво казал някой си че ки девствена.
Това показва едно:
1. Ти го допускаш? Защо позволяваш такива разговори? Това са лични неща и въобще за секс, аз не говоря с приятелките ми, мъже и т.н. Просто ти се осъзнай. И самочувствие не се повдига, като се чукаш с мъже. То идва от вътре от теб, не от вън.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 5798be28c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви много за обратната връзка и за подкрепата! Вярвам, че постъпвам правилно :)
-авторката

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 238c117206
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това е много индивидуално. Моята жена, преди да се оженим, ми каза, че още повече щом ще живеем заедно е добре да пробваме всичко в секса. Отначало не я разбрах. Тогава ми обясни, че иска да пробваме анален секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: 760aaff5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Слушай сега, колкото по-малко бройки имаш, толкова си по-ценна за един стабилен и сериозен мъж, това ти го казвам от мъжка гледна точка, ти си прави изводите. Ако разбираш от футбол, ти си като играч, който е играл дълги години в един отбор и е добър, все повече отбори ще го искат за все повече пари, накрая ще отиде при най-добрия и ще печели титли и отличия :), курвите еднодневки са забавни само за 1-2-3 часа. Отделно, когато намериш своя човек, ако е читав, ще те научи да правиш неща, които на него му харесват, така няма и да ти изневерява и ще сте задоволени и щастливи. Аз поне така ги виждам нещата. Поздрави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker