Без секс,самозадоволяване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс,самозадоволяване?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2026 пъти
Млада жена съм на 21 години,имам приятел,5 години по-голям от мен.Разбирам се с него,имаме общи интереси,той е най-добрият ми приятел,помага ми,съветва ме,мил е с мен,прекрасен човек и паркньор и приятел.Обичам го и го уважавам,НО (винаги има едно голямо но) ние не правим секс.От самото начало на връзката,правихме често.В последно време (3,4 месеца) той ми отказва.Обръща се на другата страна и заспива.Няколко пъти говорихме на тази тема.Казва,че или е уморен или не му се правило.Задавах му конкретни въпроси “Не те ли привличам вече” “Има ли друга жена” (отговорите му бяха категорични,че няма друга и,че изглеждам добре)Знам,че не ме лъже,поставих си за цел да го наблюдавам няколко дни и наистина привидно не се държи странно и няма повод за съмнение за изневяра.В последствие няколко пъти,споменава,че е станал асексуален.Никога преди не е бил,не се е случвало.Съответно попитах дали аз съм виновна,грешно нещо ли правя.Отново отговора беше НЕ.Липсата на секс ме провокира да се самозадоволявам,да и жените го правят.До там стигнах..Не искам да го оставям,чуствам се ок с него(с изключение на това).Как да постъпя?Някакви съвети как да провокирам желанието му?(Забравих да спомена,няма заболявания,не работи прекалено много,имаме свободно време)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1061a22602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Остави го. Не е асексуален. Вероятно изневерява.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 56e28c3daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Рецептата е една;Ебач и то як,без ангажименти и само за едното ебане !!!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6d3f47b5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като мъж в твоята ситуация ще ти го кажа, или има някакъв физически проблем (хормонален), или нещо не правиш както трябва и сега ще прозвучи грубо, но не си достатъчно отворена и сексуална. Спомни си, имало ли е пъти, в които си лежала като талпа, отказвала си пози, неща, мрънкала си, казвала си, че не ти харесва, наранявала ли си го по някакъв начин (егото), като си му казвала примерно, че свършва бързо, че не го прави както трябва и прочие ?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 53a6e3cb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Здр.ще ти кажа мъжкото си мнение,постарай се да разбереш какво харесва в секса,може би има някой по конкретни желания или фетиши,при мен поне е така с доста усилия споделих на жена ми какво искам и какво в секса ме възбужда и когато ми го осигури може да правим секс всеки ден даже....успех и да разкажеш има ли развитие в сексуалния ти живот

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2f23540d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Заедно ли живеете? Може на мързел или може да получава паник атаки след секс . Според мен по-добре се разделете или да си признае какъв е проблемът . С времето това положение и неведение ще те срине като самочувствие и увереност и психика . Колкото и да не е най-важен сексът в една връзка , толкова е важен и оказва влияние .Притисни го да каже какъв е проблемът

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0e0880b63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   С жена ми винаги сме имали перфектни сексуални отношение около 20 дни в месеца... Така се случи, че имахме период с много пътувания и седмицата в която бяхме свободни тя беше в цикъл. Съответно близо месец в който сме се любили 3 пъти. Следващия месец аз имах много работа, но това не е повлиявало желанието ми, но тя заспиваше, че била изморена. После когато всичко се нормализира и започнахме. На мен ми падаше ерекцията. Пълен провал. Е след няколко жалки опита в период от няколко дни нещата се нормализираха и отново си се любим както преди.
Мисълта ми е че либидото спада при липса на полови контакти и това още повече затруднява цялата работа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 6d2253d6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А порно гледа ли редовно? (ако да, трябва да спре напълно). Много ли време прекарва зад компютъра или телефона (особено в социалните мрежи)? Алкохол в големи количества, включително и бира консумира ли? Пуши ли много? (изброените убиват потентността и първите признаци за това са точно след 25 - 30 години). Други вероятни причини: депресия (чест постковид ефект), импотентност, дължаща се на нервно или хормонално нарушение (сега някои ще наскачат, но дано да не е ваксиниран). Казваш, че е здрав, но ако няма намесен секс извън дома, значи е добре да си пусне едни пълни изследвания, за да се потърси евентуалната причина, освен ако не е някоя дейност от гореизброените.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 67f6dcf570
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Това без секс - не си е работа. То хубаво да не е всеки ден, ама поне 1-2 пъти в седмицата... Още сте млади и малко ми е странно...

М.35 години.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4e486b9b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най - вероятно е изморен, депресиран, няма желание. На теб не ти ли се е случвало? Може да е наистина това. Много ме съмнява да ти изневерява или да те лъже. Не е асексуален, има някакъв проблем, който временно ще отшуми. Притисни го, седнете и поговорете. Но спокойно, бавно, без да го юркаш, да се цупиш, да се сърдиш. Ще изплюе камъчето. И ще видиш, след време нещата ще тръгнат по старому.
La Diabla

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker