Нормално ли е да съм още девствен на 21? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нормално ли е да съм още девствен на 21?
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 1423 пъти
Здравейте!
Аз съм мъж на 21 и още не съм имал полов контакт. Това ме притеснява и ме кара да се чувствам непълноценен, понеже всичките момчета на моята възраст, които познавам, вече са имали куп еротични случки.
Не разбирам защо не ми се получава и не мога да си хвана мацка. Не съм задръстен. Не съм някой лентяй, който по цял ден се излежава, работлив съм. Свестен мъж съм, уважавам хората в обкръжението си, в автобуса винаги отстъпвам мястото си на възрастни хора. Винаги, когато съм заговарял дама, съм се отнасял с уважение към нея, т. е. като кавалер, а не като някой перверзен грубиян. Смея да твърдя, че имам богат езиков речник, мога да се изразявам добре и да поддържам разговор на различни теми.
Относно външния ми вид - не се имам за грозен. Висок съм 1, 80м и тежа 79кг. Вярно, че не съм много атлетичен и "нацепен", имам шкембе, но е малко и не ми личи изобщо. Обаче пък съм стегнат в краката и ръцете и мога да върша тежка работа, когато се налага. За разлика от някои други "мъже" на моята възраст аз не се обезкосмявам - имам си нормално окосмяване по краката, ръцете, слабините, корема и гърдите и се ГОРДЕЯ с това, защото съм МЪЖ!
И въпреки това трудно привличам момичешко внимание, а ако успея, то е за кратко и не стигаме до целувка, камо ли до нещо повече. В повечето случаи, когато ги заговарям, най-напред се държа джентълменски, с цел да я опозная, да видя какво й харесва, от какво се интересува. По този начин й показвам, че се интересувам от нея и й обръщам внимание, защото знам, че момичетата се радват на внимание. Когато започна да й давам индикации, че искам нещо повече от приятелство, напр. започвам вече да й правя комплименти, тя рязко си променя отношението и ми казва, че иска да сме само приятели.
Досега съм се целувал (натискал) с момиче само един път и не стигнахме до секс. Случи се наскоро (през януари) с една съученичка, с която заедно завършихме гимназията. Тя е много хубаво момиче, но проблемът й беше, че е много наивна. Аз си я харесвах отпреди и си поддържахме приятелски отношения. Та през януари реше, че ще прави малък купон у тях и ме покани. Помислих си, че може това да ми е шансът с нея и отидох с идеята, ако ми се отдаде възможност, да действам. Всичко беше наред, чилвахме си,
и доста се понапихме. Изведнъж, както си говорехме, тя стана и седна в скута ми. Почнахме да се натискаме и да се целуваме. Това ми беше първото целуване, но даже не знам как съм се справил, защото бях доста подпийнал. Толкова, че даже не можах да получа ерекция като хората и останахме само с натискането. На следващия ден се видяхме. Аз очаквах да си говорим за това, което стана миналата нощ, а тя ми вика, че е била пияна и просто е искала да я "стопля" за малко. След няколко дни ми пише да ми каже, че се запознала с някакъв 25-годишен, който бил много готин и т. н. Даже ми изпрати снимка с него, че са ходили на джакузи. Не разбирам какво беше видяла в него - типичният батка - висок, мускулест с плочки и обръснато тяло. След 2 месеца ми звъни и реве, че го хванала да й изневерява. Аз си я харесвах и ми беше мъчно, че е предадена, но вече не исках да съм с нея, защото все пак имам уважение и към себе си, а никой уважаващ себе си мъж не би искал да е с жена, която първо го е отритнала, а после се оплаква, че тя е предадена.
Та оставам с впечатлението, че за да те хареса момиче, трябва да си обръснат от главата до петите, да имаш 100кг мускули и да имаш повече плочки на корема отколкото гънки в мозъка - жалко.
Не знак как да подходя, за да задържа момиче. Има всякакви тъпаци, които са с гаджета и вместо да са благодарни за това и да се отнасят с дамите си с необходимото уважение, те ги тъпчат и тормозят. Ако аз имах приятелка, щях да я пазя като очите си, да се грижа за нея, да й казвам всеки ден колко е красива, да я държа за ръка, когато се разхождаме. Когато й е студено, бих се съблякъл гол до кръста, ако трябва, за да я наметна с моите дрехи и да й е добре.
Наскоро се запознах с едно много хубаво и мило девойче (с 1 година е по-малка от мен), още не съм предприел нищо. Дайте ми съвет как да постъпя, за да спечеля сърцето й.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 8fae51da4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Авторе, не е в теб проблема, а в жените. Ако не си 2 метра, ако не си епилиран, ако не си нацепен, ако не си татуиран никоя няма да те забележи.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 9e5347083d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не е нормално за си мислиш, че си девствен

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: c4293d60be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако самия ти си нормален човек е нормално. Жените се интересуват от отрепки(пияници, комарджии, тревомани и т. н. ) и безперспективни батки, които не могат да станат нещо повече от охрана или супер посредствен фитнес инструктор.
Брадясай, направи си няколко татуировки, които да са видими, гледай лошо, прави се на голяма работа, заяждай се с по-слаби от теб и ще се уредиш с не една кюския.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 6e65122a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   "Свестен мъж съм, уважавам хората в обкръжението си, в автобуса винаги отстъпвам мястото си на възрастни хора. Винаги, когато съм заговарял дама, съм се отнасял с уважение към нея, т. е. като кавалер, а не като някой перверзен грубиян. Смея да твърдя, че имам богат езиков речник, мога да се изразявам добре и да поддържам разговор на различни теми. "

Точно в това ти е грешката, заради това си все още девствен. Стани противоположното на всичко това, и тогава "мацките" ще заприпадат по теб, не се шегувам.

Дон Жуан

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 5016a18de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До преди 7 години и аз бях девствен на 22 от тогава видя активен полов живот и съм правил много повече отколкото онези гъзари които почнаха на 16 и се ожениха и разведоха до сега. Така че не се притеснявай. Отделно с годините разбрах, че доста от тях са лъгали и са били девствени до към 25.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: e65391e54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 ако това, което пишеш, че той трябва да е напълно противоположното на това, което е заради жена, мисля че е доста повърхностно. Една свестна жена знае какво да поиска от един мъж и как да го впечатли. Същото и при нас мъжете. Не е въпроса да си като мнозинството, което е само за едното нещо, а да си човек. Това ни отделя от животните, че поне ние хората имам разум да разбираме какво трябва и какво не. Защо повечето мъже не могат да си намерят жена до себе си и стоят девствени? Защото жените не предлагат нищо друго освен секс. А защо жените предлагат само секс, защото са забравили каква е ролята на жената. От къде идва проблема? ! От нас и нашето изкривено мислене.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: 6934345032
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Брат, не си ненормален, споко. Аз до 25 бях така :) Все си харесвах някакви уж много готини и разтропани мадами, всичките все се дърпаха, целувки, милувки, дървиш се като животно, и накрая ама аз не мога, дай да сме приятели и т. н. А па ако разберат, че си девствен, играта свърши. В крайна сметка оправих една състудентка, бяхме заедно точно две седмици. После имаше и други, накрая се ожених за жена, която ценеше точно описаните от теб качества. Имай предвид, че повечето търчат подир лошите момчета, после ще ти реват на рамото, в съжалението си може да оправиш някоя, и после да вървиш да лекуваш болести от предния галфон. Та така, не е лесно, но ще стане. Само в добавка, високите знатни особи, дето години ми разказаха играта сега са самотни стари лелки, или хванаха последния влак на магия. Тъй че дръж си принципите, да не ти пука от оФци, и гледай да подлъжеш някоя да я оправиш - дава необходимата доза самочувствие. Тия някак усещат дали си ебал. Аз да бе си мислих за някоя проститутка по едно време, ама риска от сериозни болести ме спря. Нещата ще се наредят в крайна сметка :) Прекалената сексуализация на обществото ни съсипва много хора.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: aa69e178ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   В света в който живеем е нормално. Аз съм на 35 и съм девствен. А много ми се прави и изгарям да изпитам това чувство да бъда с жена но жените не ме имат за нищо. Просто света в който живеем става все по - труден за определен тип мъже да имат какъвто и да е интимен контакт с жена. Тук има много теми за девствени мъже на 25-30 и дори вече както мен преминали вече 30 години така че в твоето положение няма нищо необичайно предвид времето в което живеем за съжаление.

 
  ...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: c7f75305ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Личи си, че си интелигентно и добро момче. Аз за първи път спах с жена на 20г. Сега съм на 31г женен.
Там е работата, че може би се държиш неуверено и като резерва, на която момичето ще поплаче малко от поредното лошо момче.
Жените не обичат подобен тип мъже и винаги ще ги имат за "просто приятели".
Не си мисли, че височината и мускулите са най-важното. Аз съм към 190см. По онова време редовно ходих на фитнес, изглеждах здрав, но просто бях от срамежливите и момичетата не ме вземаха насериозно.
Другото нещо е, че може би трябва да свалиш малко летвата.
Първото момиче с което имах сексуална връзка не беше най-привлекателното. Смятам, че и тя не ме харесваше особено и бързо се разделихме, но и двамата търсихме секс.
След като загубих девствеността си се поотпуснах малко и започнах да търся други връзки.
Разшири малко кръгозора и ще видиш, че ще намериш момиче.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 8030f42d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   То като гледам май половината мъже правят секс след 25. Някои от тях само с проститутки. Нормално е и не е срамно в днешно време. Занимавай се с твоите си неща.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 3f31fa2180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много свестни мъже са девствени до 25. Много мъже имат под 5 партньора за цял живот.

Обаче жените продължават да си въртят полигамия с едно малцинство от мъжете и да вярват, че мъжете били бройкаждии и искали само секс...

Проблема е в мъжете. Жените контролират достъпа до секс и те да пазителите на морала в обществото. Мъжете строят обществото и контролират достъпа до дългосрочно връзки.

Мъже - вдигнете си стандартите и спрете да спасявате курви. Те сами ще се осъзнаят, както и става напоследък, чудят се защо са красиви пък никой не ги иска за връзка... Нещата ще се наредят сами.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 4f54f9ca8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нормално е

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker