Още една история на кросдресър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Още една история на кросдресър
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1223 пъти
Да започнем с това, че съм мъж на 27 години и съм израснал без баща, така че никога не съм имал мъжки пример за подражание и подкрепа, и това със сигурност е повлияло на развитието ми като личност. Още от съвсем малък започнах да проявавам инетерес първо към обувките на майка ми, впоследствие и към бельото, дрехите и гримовете и. В тийнеджърските години всичко нейно ми пасваше перфектно и почти винаги, когато я нямаше използвах случая да се "наконтя" хубаво. Дори първия си оргазъм получих обут в едни много секси чорапи и 12см токове. После наедрях и нейните размери спряха да ми стават, с което приключих с кросдресинга за дълго време, но пък се пристрастих към порното с травестити и кросдресъри, и тази мисъл че преследваше постоянно, и така всъщност до ден днешен.
В същото време винаги съм си падал по момичета, но в отношението с противоположния пол съм кръгла нула. Уж това би трябвало да е просто нормална част от човешкия живот и няма как да сбъркаш, но за мен се оказа някакво много сложна наука, която не мога да усвоя и просто там не се получава. Непрекъснато ровя в приложенията за запознанства, имам регистрации почти навсякъде, но не успявам дори някакъв чат да започна. Прибегнах и до съвети и тактики в ютюб и разни сайтове, за които разни топ играчи гарантират успех при всички случаи, и познайте - пълен провал. Всъщност един единствен път стигнах до среща очи в очи с едно момиче, излизахме няколко пъти, но отново нищо. Спряхме да се виждаме, после мина повече от една година, направих втори опит, видяхме се един път, но тя не пожела да има втори. Случвало ми се към мен да проявават интерес само някакви грозотии, на които никой няма да си хвърли и сопола. Тук вече бях сигурен, че явно не предлагам това, което търсят жените, и ми личи отдалече. Започнах да ходя от време на време на проститутки, просто за да топкам чушката в нещо, но не ми харесва, честно казано го правя с отвращение. Искам една жена да е с мен заради мен, а не защото просто чака да си тръгна и да си получи 100-те лева. Чуках и няколко травестити, защото това пък е другото ми увлечение, породено от порното. И така, уморен от стотиците неуспешни опити с жените реших да дам свобода на страстта си по женското и един вид аз да стана жената, която ми липсва. Наех една евтина квартира, която се превърна в моят оазис на свободата, похарчих над 1000 лева, за да си накупя перуки, дрехи, гримове и всичко необходимо, включително и секс играчки, и продължавам да си купувам, въпреки че нормалният ми мъжки гардероб се състои буквално от десетина тениски, два суичъра и два чифта дънки. Когато съм почивка се затварям по 2-3 дни, за да се отдам напълно - лакирам си ноктите, слагам си обеци и други аксесоари, изкуствени мигли, мастурбирам естествено, после свалям всичко, изчиствам се и си продължавам като нормален мъж. По принцип не съм нито женствен, нито с атлетично и добре изглеждащо тяло, и никой (освен майка ми де, защото със сигурност забелязваше, че дрехите и са носени) дори не подозира малката ми голяма тайна, макар че се обезкосмявам. С течение на времето се научих и да се гримирам така, че да не изглеждам като карикатура и тогава започнах да си правя снимки и реших за ташака да се пусна по сайтовете, направих си даже нов инстаграм, за да видя какво ще стане и веднага ме затрупаха с предложения и лайкове и така разбрах защо лайковете и последователите вдигат така самочувствието на мацките.

Кросдресинга за мен се превърна в един начин на избягам от проблемите, да забравя кой съм, да се харесвам в огледалото и да си доставя сам това, което търся у жените. Харесва ми да прескачам между двете личности, едната на смотянака чекиджия, който не може да си намери гадже, другата на "мацката", която получаваше на ден по 50 съобщения от същите тия чекиджии (ама по едно време ми стана малко неловко и си изтрих профилите). Нямам интерес да се срещам с мъже, нито се определям като гей. Да си гей значи да се привързваш емоционално, да се влюбваш и да обичаш човек от същия пол, другото са просто фетиши и сексуални фантазии. Както казах правил съм го с травестит, имам интерес да го направя с друг кросдресър, но не става въпрос за нищо повече от едно чукане, без влагане на емоции. Знам, че ще кажете, че не е така, че съм все още неосъзнат педераст, че рано или късно ще си отворя гъза за the real thing, но все пак никога няма да се определя като педераст. Милиони мъже са кросдресъри, без да са гейове, сигурно даже и комшията ви, въпреки че и голяма част са си гей де, факт.
Пиша всичко това, защото въпреки него, продължавам да търся връзка с жена, продължавам да харесвам жени, продължавам с опитите и ровенето в Badoo и Tinder, и къде ли още не, по принцип в моята среда има почти 0 женско присъствие, не съм много по излизанията, не обичам шумни събирания и места, не ходя по заведения и дискотеки, но и да ходех, знам че там няма да открия нищо. Не съм се почуствал нито за миг гей, не харесвам мъже, възбуждам се от травестити и други кросдресъри, но тях не ги възприемам като мъже, нито пък имам желанието да си сменям пола например. Поведението ми е типично мъжко, интересите, работата ми, маниерите ми са типично мъжки. Може би съм станал бисексуален, но предполагам, че един ден ако все пак имам жена до себе си, ще престана да искам да бъда "нея" и ще зарежа всичко това. В една сериозна връзка се виждам като глава, пример за подражание и доминиращата половина, а не като мъжка курва. Но пък в същото време се чудя дали отдавам това на някакъв временен период, на фетишизми, на липсата на жена и неизживяни сексуални фантазии, или се е превърнало в част от мен, с която няма да мога да се разделя никога...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker