Той не може да свърши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не може да свърши
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1767 пъти
Здравейте! Момиче съм на 24 години, излизам с момче 1 година по- малко от мен. Правим страхотен секс, дори за него по- страхотен, отколкото за мен. Позволявам му всичко, да ме души, да ме удря силно, да ме плюе и т.н. Казва, че адски много го възбуждам, имам обеци на зърната и той полудява по тях. Той не обича да лиже и май не го е правил на никоя до сега, не го и карам, за сметка на това аз му правя френска преди секса, по време на самия секс също, общо взето задоволен е от всякъде. Но не може да свърши… от всички пъти в които сме го правили е свършвал само 2 пъти. Казва “не знам защо, просто не мога”. Чувствам се зле, все едно не ми стига нещо, не съм достатъчно добра, не съм го питала дали и с други жени е било така, но предполагам, че да.
Моля ви кажете дали сте имали такива проблеми, на какво може да се дължи, каква би могла да е причината?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 529c5291b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Имаш решение, упражненията на Кегел. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2d78a427a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, не си добра със сигурност.. в избор за мъже...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4dbe30558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Нали ти свършваш? И нали казва, че му е хубаво? ТОгава не се притеснявай за ниииищо!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: b9240f51d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Естествено, че не може. Свършва само от собствената си ръка. Зарязвай го този чекиджия.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f1356611d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не знам защо прекрасникът не може да свърши, ама като прочетох как даваш да те души, да те удря, да те плюе, се запитах ти психически добре ли си. Тъжно е , ако това не е измислица.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4ba8c1621c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами мога да ти помогна с личен опит. Преди години имах един, където не свършваше, по това време беше девствен, аз му бях първата, обаче сигурно година имахме връзка и не свършваше и не свършваше. По два часа ме млатеше и пак не свършваше и просто приключвахме, щото то синки ми излизаха вече. Кой каквото да ми говори секса си е секс до към 30тата минута, после си става досадно. Разделихме се с човекът по други причини странични, но така и не разбрахме защо стана така

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d0a0f76b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Сам за колко време свършва на екрана?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 75afb7a1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това с несвършванаето е много просто - биеш две чекии малко преди секса, чувствителността спада и третото(в случая вече е ) ебане винаги е най-дълго. Може да те клати , колкото иска. На мен ми се е случвало на третия път (две свършвания на ръчна преди секса-един път преди да се видя с мацката и втори път в банята преди да се награбим) и 40 минути да не мога да свърша, прекъснах сам, защото много пот започна да се стича от мен.
Може и да се пръска със спрейовете от секс шоповете.
Нищо му няма на пича.

Има втора възможност - ако от свирка не свършва до 5-10 Мин., значи допускаш сериозни и често срещани грешки от жените. Темата е друга няма да я отварям.
Сменете позите, няма начин някоя да не му действа много. Задната винаги е много възбуждаща за мъжете.
Хвани му цаката на твоя мъж и го изцеждай непрекъснато. Не позволявай сам. Мъжете сме лесни стане ли въпрос за празнене.
А правиш ли го редовно, любовта му няма как да стигне.
Успех.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 42e0dd8d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имал съм този проблем когато бях на 17години когато се друсах с наркотици от време на време и не казвах на никого. Осъзнах проблема когато ми върза едно наистина красиво момиче на външен вид, с две думи кукла но проблема беше също че и трудно го вдигнах или подържах в ерекция и се осъзнах едва тогава и спрях всички неща. На 20г започнах да спортувам на 22г започнах със стероиди и отново същия проблем и пак трябваше да си легна с красиво момиче зада осъзная проблема че е в мен, тъй като отвътре ми идваше да я скъсам от секс но реалноста беше друга че неможех да го вдигам или да свършвам като хората. От тогава нито се друсам, нито спортувам или да се тъпча с разни хранителни добавки или стероиди или някакъв вид наркотици и си оправих проблемите в секса. Сега съм на 34г имам страхотна жена до мен и две годинишно дете, проблеми в секса нямаме никакви а дори го правим всеки ден или през ден според зависи от ситуацията. Такаче това момче има проблем и единствено той си знае каква е причината. Порното също съм чувал че ебава работата, ако гледа прекалено много също може да му създава проблем. Аз лично рядко съм гледал и несъм имал проблем от него

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: d483a1442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От авторката: номер 17 може ли да кажеш какви са тези грешки?

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cdfae7358d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   По принцип-досега не съм коментирала подобни теми, защото за мен интимните отношения са си нещо много лично, но т.к. се зачетох в коментарите, а и след последния коментар от авторката-реших да споделя моето мнение. Въпреки, че не си падам по такива грубости...разбирам, че все пак хората са различни и никого не съдя за нищо,но от чисто психологична гледна точка - с партньора ти сте двойка, която отработва двете крайности-мазохизъм и садизъм-тоест щом той си пада по това да упражнява физическо насилие към теб и то в сексуалните отношения, а ти му позволяваш това-но ако ти си в ролята на мазохиста през цялото време, а той само се налага със сила-най-логичното нещо на света е-просто да си сменяте ролите от време на време. Казвам това, защото истината от чисто психологична гледна точка е следната-всеки садист е и мазохист в Душата си и всеки мазохист съдържа в себе си и садизма. За да има баланс и да се уравновесят нещата-нека и той преживее начинът , по който действа спрямо теб-пробвай -може проблемът му да се оправи. Напълно съм сериозна и ако нещата се получат-пиши все пак дали съм била права. Имам и друго предположение-ще го напиша накратко без да задълбавам много-предполагам, че избягвате нежностите , предвид прочетеното от поста...Моето мнение е-да опиташ и вариант, в който прилагаш-обратна стратегия-пробвайте нежно, романтично, без грубости, без бруталности. Не знам дали някой от двама ви е преживял сексуална травма в по-ранен етап от живота си, но често това има връзка и накрая се стига до позицията-садизъм-мазохизъм. Тези неща изчерпват ...За протокола-не съм Психолог-поне не съм учила това. Астролог съм и знам за какво говоря, т.к. Астрологията ми е голяма страст и доста задълбавам, когато проучвам нечия Рождена астрологична карта...-винаги има причина за всичко...сексуални травми, страх от някои неща и т.н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker