Приятелката ми не спи с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не спи с мен
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 3028 пъти
Здравейте,

Мъж съм на 29г, а с приятелката ми (също на 29) сме заедно от 6 години. Още отначалото имахме сравнително нередовен полов живот, но с времето става все по-зле.
Важно е да се отбележи, че имаме много общо, постоянно си говорим за всичко, само че тя има желание да го прави с мен веднъж на няколко месеца, а аз откачам, защото имам желание почти всеки ден. Мислех да ѝ предложа брак още преди 3 години, но не си представям доживот да се откажа от секса, колкото и с нея да се обичаме.
За добавка, тя има много благ характер, постоянно се гушка и т.н., което прави липсата на физическа интимност още по-странна. Постоянно ми казва, че много ме обича и постоянно се умилява от някакви мои реакции.

Чудя се какъв е проблемът и защо така. Неведнъж съм говорел с нея, тя все казва, че просто е потисната и че всъщност много го иска, просто не точно в този момент. Сигурен съм и че не ми изневерява, тъй като е с християнско възпитание, пък и прекарва повечето си време с мене. Сякаш просто има твърде слаб нагон или знам ли какво…

Ако някой от вас е имал същия проблем и знае решение, отворен съм към всякакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3d3b53783f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Попитай я дали няма някаква сексуална травма от миналото-напълно сериозно е това, което казвам. Възможно е да има нещо в миналото й, което да й причинява вътрешен стрес и това да се отразява в поведението й. Често жени, които са преживели някаква сексуална травма, после колкото и да обичат някого-да, проявяват обич по много други начини, но чисто сексуално-имат бариери, които са трудни за преодоляване. Най-малкото поговорете за това, тя няма сама да тръгне да ти се изповядва, ти трябва да я попиташ и щом си имате доверие-да направиш така, че тя спокойно да ти сподели, без да чувства страх от осъждане. Просто я помоли да поговорине и й кажи, че без значение какво ще разкаже-няма да й се присмиваш и т. н. Сигурна съм, че такъв разговор ще помогне за изясняване на нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bc10c55164
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Проблемът е че като повечето мъже генетичният ранг ти е по-нисък. При поява на високорангов мъж (и особено при проява на агресия към и доминиране на друг мъжки) жената полудява на мига и се разтапя като сладолед, искайки победителя да й го вкара възможно най-дълбоко. Защо мислиш, че жените обожават филми с боксьори? ! Проявата на жестокост и доминатност към дуги мъже ги възбужда най-много от всичко друго (да се замислят мъжете редовно подаряващи цветя, шоколади и други идиотии, които са всъщност израз на подчинение пред путката и тя пресъхва автоматично).
Алфите-ебачите са за разплод. С тях жената ОБИЧА да прави секс и сама си го търси от тях. Природата е създала нещата така, за да подобрява гените с всяко изминало поколение и да ставаме по-силни и по-красиви. По-нискоранговите мъже като теб е нужно да "си плащат" за удоволствието(и за шанса да оставят поколение) - връзка, отношение, кариера поддържане на поне минимум сносно тяло за да може жената поне да може да симулира сексуален живот ( а не да изпитва погнуса - ето защо жените започват да ненавиждат надебелелите си съпрузи - защото тези съпрузи поначало са били компромисен вариант непривличащи ги чак толкова (да не се бърка с грозен - грозните са за приятели и прислуга) генетично в лице/тяло/костна структура.

Защо мислиш че жените търсят главно парата при мъжа? Защото ако не търсят парата, на генетичните изисквания реално отговарят 10-20% от мъжете, а именно досущ Крали Марковци - 1. 90, супер лице, брутално тяло.

Нещо друго много важно е че жените ПОДСЪЗНАТЕЛНО правят секс с "постоянния партньор" не за удоволствие или за зачеване (пак повтарям подсъзнателно), а за да 1) прикриват факта, че ги опложда тайно Алфа(ето защо жените във връзка правят секс рядко, но редовно 2) осигурят лоялността и ресурсите му при отлеждането на малкото дете - чедо на алфата. Сексът със сериозния (демек генетично достатъчен, но не оптимален) мъж не е инструмент за зачеване, а КАМУФЛАЖЕН способ.

Ето отговора. Ти не си оплодителя, а плащача. Това обаче не трябва да те плаши. Такава е съдбата на повечето мъже. Цар Лъв е само един.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 479f50b089
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да се оправи. Пък ти си решавай..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2f22d95279
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ами, тя ти е казала, че потисната и за това е така.
Второ, тя очаква най-накрая на й предложиш брак.
Ти, пък, поне 3 години стоиш в тази напълно неудовлетворителна връзка.
Т. е двамата се измъчвате взаимно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6ce736fe10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Поискай си, едва ли ще ти откаже.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f7b710d2ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Но за тези години не ти отказва почивки и подаръци, нали? Готов ли си да си лишен от нещо важно цял живот? При мъже това е необходимо ако щеш и от здравословно гледна точка, иначе на стари години се фваща рак на простата и какво ли не още. А бъди сигурен, че в момента, който подпишете ще започне и да те дебне дали не спиш с други жени, защото е наясно че не става, а се нуждае от някой с който да се самозалъгва че е пълноценна жена.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1d7748caa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Съветите ги искайте от сексолог, не от анонимни сайтове.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 72bb5679dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Не обвинявайте задължително момичето. Всичко е до предразполагане. Много са факторите. Може да не си добър любовник, но пък да се обичате. Ако и кажеш, че искаш да се ожените, но заради липсата на секс си раздвоен това може да повлиае на интимния ви живот.

Ние с жена ми като се оженихме бяхме на по 27 г. и си мислехме, че секса ни е ок. Сега 12 години по-късно секса е Уау в пъти по-хубав и по-редовен. За да сме атрактивни един за друг се поддържаме във добра физическа форма и зачитаме желанията си в живота. Не се караме или обиждаме и така няма неприязъм между нас, който е основната причина за срив в сексуалните отношения.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b888b21069
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Изневерява ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 908de1272e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Посъветвай я да си провери хормоналния баланс при ендокринолог.
Жена ми също в един период не изпитваше никакво желание за секс, дори и при стимулация от моя страна не можеше да се овлажни добре. А преди това правехме редовен секс без проблеми.
След като си направи изследвания се установи, че има хормонален дисбаланс и Хашимото. Определени хормони, които й бяха доста занижени са отговаряли и за желанието за секс. При постоянен прием на съответните лекарства, хормоните започват да се уравновесяват, но трябва да се правят редовни прегледи.
Поне в случая на жена ми се оказа на хормонална основа всичко. Без да сме имали някакви пререкания, изчерпване на връзката и прочие неща.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 41eb627915
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Християнското възпитание изобщо не е гаранция. Снощи попаднах на профила на една "християнка"... цялата в татуировки, снимала се по цици и по п***а, иначе до в профила и редом с тези фотоси разни иконки. Християнските "к*рви" са ми най- любими.
Но твоята не звучи като такава и явно е несексуална или пък не й харесва секса с теб и го избягва.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9c0b44f0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Проблема е егоизъм и липса на уважение.
Аз мойта я заплаших с развод и започна отново да дава секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8184617acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ние с жена ми сме така от 15години. Аз си кръшкам а тя не защото не и е до секс. Важното е че си помагаме и живота ни върви спокойно. Понякога когато сме на море и няма с коя да кръшна ми дава да се почеша в нея и ми го изпразва с ръка. Но ти си знаеш ако за теб секса е водещ си търси жена за секс. За мен е добре че е домакиня и си гледа деца.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a42cb1d0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Щом момичето е християнка, значи е по-консервативна в това отношение. Възможно е да се притеснява, че няма да ѝ предложиш брак и затова да се въздържа. Може би това я тревожи.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b561c8ace1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Здравей. Аз имам същия проблем, но нямам решение.

Правилно си стигнал до извода, че тя има по-слаб нагон. Хората сме различни и не всеки обича да прави секс.

Мога да ти дам някои съвети, които при мен работят до някаква степен.
Най-важното е тя да не се чувства притисната да прави секс. Да не си мисли, че от това зависи връзката ви.
По време на секс й казвай, че е красива.
След секс й казвай, че ти е било много хубаво и се чувстваш облекчен. Казвай й, че много ти е харесало еди кое си движение, което е направила. Но не й задавай един куп въпроси от типа на "а на теб хареса ли ти" (има голяма вероятност да чуеш сопнато "не").
Отвреме на време я гледай влюбено и й казвай, че ти се иска веднага да я награбиш (но не го прави).
Питай я дали не предпочита бърз секс. Повечето жени искат мъжете да свършват бавно, но аз губя интерес след 5-10мин.

За мен беше доста важно да разбера, че мога свободно да говоря за секс с приятеля ми, но това се случи доста бавно и с усилия и от двете страни.

Пожелавам ви успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: db775911b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Опитай се да я предразположиш, докосва я много леко зад ушите, ръката, така че все едно мощинава ток по нея. Научи я да си иска.
Най-вероятно я е срам да си поиска

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8c7c939eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Няма такова нещо като слаб нагон на възраст под 50 - или има проблем с хормоните, за което си има изследвания, или нещо не я кефиш в леглото или извън него. След като казваш, че много си говорите - сядаш и най-кротко й казваш как се чувстваш. Тя да каже, защо не иска да прави секс с теб. Просто няма начин жена, която е емоционално обвързана с теб, физически здрав да ти отказва секс толкова продължително време, ей така.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a12a788e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ти не си добре. Това ли ти е проблема, как може да се притесняваш за това? Знаеш, че с мен го прави всеки ден. Няма защо да я мислиш. Всичко е ОК. Успокой топката и споко. Хвани нещо и го наеби. Тя скоро няма да ти пусне. Такова ми е усещането. Казвам ти го като на приятел.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1f4acc1ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Защо когато си легнете не и пуснеш естандартно порно, например тройка и да и видиш реакцията. Прави неща, които жените харесват. Пусни и мухата за тройка и гледай реакция, ако и хареса първоначално ще е много възбудена, че мислиш такива неща, ако пак не реагира, значи просто не и се прави секс и гледа как по мил начин да ти го каже. Говори и за суинг /размяна на партньори/, тройка с мъж и такива/

Говорете, всичко се базира на комуникация и действия. Кажи и какво искаш, намерете време, ако не я изненадай под душа грубо, бъди мъжкар, жените това харесват - силни и доминантни мъже.

Ако и след тези изброени неща отново не стане - намекни леко за изневяра и ѝ виж реакцията.

В никакъв случай не предлагай брак, ако не ви се оправи секса, така само ще изгубите време. И след всичко изброено, ако отново не прояви интерес - имаш два варианта:
1) да си имаш жена, която обичаш, седиш с нея вкъщи и те прави щастлив, но да и изневеряваш с някоя млада и хубава, защото ти липсва секс.
2) да се разделиш с нея и да си хванеш сексуално активно момиче, което ще ти сбъдне фантазиите.

Изневярата не е хубаво нещо само по себе си, но когато партньорът е перфектен отвсякъде, но му липсва само сексуалност със сигурност вариант 1 е по-подходящ. Гледай обаче да са различни момичетата, с които го правиш, за да не изпиташ чувства и.... винаги с презервативи.

На нея все някога сексуалното желание ще и дойде и ще те посика - тогава ще спреш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6fddb6c8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ако сега на 29, когато трябва да го правите по няколко пъти на седмица, ако няма пречки ти отказва, то замисли се с деца като има, където още повече няма да виждаш секс по 2-3 години дали ще ти е хубаво и сам си отговори струва ли си.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 03c0aad2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Съжалявам, но най-вероятната причина е, че не я привличаш сексуално и не свършва по време на секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8c5ac37b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От автора: Благодаря ви за коментарите.

До номер 1: Възможно е да има някаква травма, за която да не ми казва. Аз съм се опитвал да говоря с нея за това, но отказва да ми каже. Ако е това, ще опитвам, докато не си каже.

До номер 2: Първо - начукай си го!
Второ - нищо не знаеш за мен особено, че да ми даваш обясняваш някакви измислени факти относно кой съм. Може пък да съм имал силен сексуален живот с други преди нея, но да съм решил, че тя е по-хубав човек от тях.
Трето - това за Цар Лъв са глупости. Искаш да ми кажеш, че само най-великите алфа-мъжкари имат добър полов живот? Това е строго индивидуално и милиони обикновени мъже също имат. Женските психо-профили са различни и различните типове жени се разгонват от различни типове мъже.

До номер 5: Прав си, отчасти. Затова работя по въпроса и търся решение.

До номер 9: Така е. Тя е страшно ревнива и мрази да съм с други. Затова още не съм ѝ предложил и няма да се случи, ако не решим проблема със секса.

До номер 11: Май това е най-добрата идея до момента.

До номер 12: Не е проблемът в самите сексуални техники, защото повечето пъти свършва, когато се стигне до леглото. По-скоро е нещо друго.

До номер 15: Мислех си го от гледна точка на депресията, но не се бях замислял за хормонални проблеми. Идеята не е лоша. Благодаря ти!

До номер 18: Аз съм имал бивши, с които сме го правели като луди. И да, след като вече съм го изпитал, не мога да остана на сухо повече. Само че не съм фен на изневерите, тъй че по-скоро ще скъсам с нея, ако се стигне до там.

До номер 20: Разбирам те. Аз вече опитах хиляди неща. Някои от тях ги опитвам ежедневно.

До номер 25: Ако е така, направо да я зарязвам и да ходя отново да си правя кефа.

До номер 26: Така си е. В крайна сметка това може да значи, че колкото и да ни е хубаво извън леглото, все пак може би не сме един за друг. Определено при това положение трябва да си намеря друга, която ще си пасва с моята сексуалност.

До номер 28: Не е точно така, защото тя с друг не е била. Аз ѝ бях първият, и повярвай ми, не ме лъже за това. Но дали тя просто има много слаба сексуалност или не иска мене конкретно - все тая. Еднакво не ме устройва.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3d3b53783f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Към автора-аз съм тази, която написа коментар номер 1 и точно щях да напиша, че по-голяма простотия от изказването на оня с коментар 2, не съм чувала, но виждам, че ти сам си му го казал много добре, ха ха. Браво на теб и на всички, които не се впечатляват и не вземат на сериозно изказванията на някои, които се мислят за големи разбирачи, а всъщност-единствените им
контакти са с професионалистки срещу заплащане.
Астролог съм и знам, че в Рождената карта на човек се отразяват много неща, включително и това-за сексуална травма. Сайтът е анонимен и няма как да напиша ел. поща за връзка(ако разбира се-имаш желание да й погледна картата, естествено ще е безплатно, за мен не е никакъв проблем да й видя картата и да си кажа мнението), но мисля, че ако автор на пост си даде имел -адрес-не е проблем. От 20-годишна правя хороскопи на напълно непознати хора, дори и на някои скептици съм правила и повечето ме мислят за някаква ясновидка, ха ха, не съм... -просто умея да разчитам астрологични карти. Дори да не съм аз, някой добър Астролог-може да й погледне картата, трябва обаче да се знае часа на раждане на приятелката ти. Само ще кажа, че преди време правих хороскоп на една жена и после тя ме попита дали няма направена магия, беше убедена в това, заради сериозните гинекологични проблеми, които преживявала години наред. Успокоих я и й казах да не мисли за подобни глупости за разни магии-просто всичко това си беше в Рождената й астрологична карта-имаше ги съответните аспекти при определени планети и т. н. Правила съм и хороскоп на едно момиче, което приятелят й я мислеше за асексуална, но и там беше друг случаят-това със сексуалната травма-въобще не е лека тема за разговор.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f14aba92b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   И аз бях първия на моята и мога да кажа, че винаги е била супер сексуална. Какво ли не сме правили, къде ли не сме го правили и не се спираме, даже става все по-хубаво с годините. Иначе отначало я беше срам за някой неща, но аз бях търпелив и същевременно настоятелен. Тоест мога да я настройвам няколко месеца, но не се отказвам. Така се отпусна за много неща които я притесняваха и след време сама осъзна, че бариерите в главата и единствено я държат на далеч от щастието. Много хора гледат на сексуалния си и личния си живот по начина "какво ще кажат хората" истината е че това си е само между вас и хорското мнение няма никакво значение. Вие не губите стойността си, ако излезете по тениска вместо риза или ако обичате анален и свирки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b960fb5aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ами, явно наистина ти е приятелка! Сплитате ли си косите, докато си говорите за момчета? Показвате ли си журналите и колажите за бъдещите ви сватби? Берете ли заедно цветя?

Казано по-мило: защо се мъчиш, братле? Очевидно не сте един за друг, защото теб те дразни честотата на секса, а тя явно е доволна от същата. За да угоди на теб, трябва тя да е нещастна. Иначе ще си ти. Накратко - прецакана връзка!

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 72bf6f6d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Една жена спира да желае мъж ако не свършва с него.
Няма сила, която да я накара да поиска да се върне там, където не й е било хубаво.
Ако е дървар в отношението си към нея, ако свършва бързо, ако е скучен в леглото и неопитен, край не само със секса, но и изцяло като връзка.
Една жена обаче може да откаже секс и ако е асексуална, но не ще да остане без мъж. Тогава наистина вече е безнадежден случай!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e85ede0f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Браво, 32.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e72d902115
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Номер 1 му каза право куме в очи и авторчето се нацупи кято момиченце.
Затова и няма да ти пусне, щото явно наистина си далеч от мъжествен.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e85ede0f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Бягай далече от тази. Не пилей нито ден с нея повече. С времето съвсем ще ти спре секса. Аз не бих търпяла подобна връзка, ако няма м брак и дете.
Не си пропилявай живота с тази студена змия!
Липсата на секс води до липса на самочувствие!
Хората цели бракове загърбват заради липсата на секс, а ти една несполучлива връзка се чудиш дали да прекратиш.
Много важно, че имало за какво да си говорите, потрай ое малко и ще видиш, че по време на тези разговори в ушите ти ще кънти само - "искам секс". Ще започнеш да се дразниш, да се караш с нея, да се заяждаш, дори може и да я обиждаш.
Когато единият партньор е силно сексуален, лишаването му от секс ще го накара да се чувства нещастен и отритнат.
Не си го причинявай! Бягай!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1e960ac232
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Сигурно има какво да направиш за да я възбуждащ повече - всички имаме - но проблемът не е в това, така че зарежи тази посока. Ако беше нещо, което не правиш, щом сте на тази възраст и след толкова години заедно, досега трябваше и ТЯ да е инициирала разговор как да се подобрят нещата в сексуалния ви живот.

Ако тя осъзнава, че е сравнително асексуална, но не предприема нищо и ти казва да я приемеш каквато е, дори след като ѝ обясниш, че искаш нещо да се промени - няма какво да направиш. Имате фундаментален проблем в сексуалната ви (не)съвместимост и вероятно трябва да го осъзнаеш ясно.

Вариантите след това са:

1. Или да загърбиш секса (подварианти - наистина да започне да не те влече, или по-вероятно - да го потискаш)
2. Да ѝ изневеряваш като си имаш приятелка само за секс - надали съвестта ти ще издържи, нито е устойчиво във времето.
3. Все пак да настояваш нещо да се промени и да обясниш, че макар това да не е основата на връзката ви, това не може да продължава повече за теб и вероятно нещата ще приключат.
4. Да се разделите временно, най-малко за да пробваш все пак как се чувстваш сексуално с друго момиче. Това е като изневярата, само че в този вариант си мъж - изказал си нуждите си, уважил си връзката ви и ангажимента за моногамност, както и нейните чувства.
5. Последният вариант е ясен, но той би дошъл естествено след вариант 4 ако намериш момиче, с което си пасвате, а и в момента вероятно ти изглежда недопустим да се случи - така че няма нужда да го осбъждаме сега.

Иначе консултация с психолог/психотерапевт/сексолог за това как се чувстваш е доста добра първа стъпка - по-добре е да питаш нас, анонимниците без квалификация, които се водим от собствения си ограничен опит.

И споко, и аз се намирам/намирал съм се в сходна ситуация, всичко ти е наред, брат - много хора сме в тази ситуация и трябва да изберем вариант. :)

Успех,
М33

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: bbbeb849e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Имам подобен проблем като на автора. Само дето аз и приятелката ми сме в почти две годишна връзка, т.е. доста по-малък период. Преди време описах проблема ми в история със заглавието "Неудовлетворение", но не получих особено много коментари/съвети.

А за тези месеци нищо не се промени в моята връзка. Съответно си стоя със същите дилеми, както и тогава - да не би аз да съм животно и искам твърде много; кое е нормалното количество секс за моята възраст; нормално ли е само аз да искам да го правим и пр...

Даже вече е почти месец, откакто не сме го правили. Говорили сме многократно по тази тема. При разговор всичко уж се изглажда, видели сме къде се разминаваме и т.н. Обаче месеците минават, не виждам никакви крачки от нейна страна към това да се усетя пожелан и не като сексуален натрапник, който едва ли не трябва да се помоли, за да прави секс. Иначе няма. Тя не подема инициатива. И някак вече ми става апатично, което ще е пагубно за връзката ни. А се обичаме, и то много. Но на мен една такава по-платонична любов далеч не ми е достатъчна.
И хем не искам да правя глупости, не искам да губя и приятелката си. Хем се чувствам страшно потиснат, защото сексуалният ни живот е незадоволителен.

Ще бъда благодарен, ако някой отдели времето да отвори и моята история и да ми каже нещо по темата.

Не помогнах на автора с коментара си. Но и не мога, предвид че имам същия проблем и не знам какво да правя. Написах коментара си, защото усетих авторовата история като близка. Особено познати са ми пасажите: "За добавка, тя има много благ характер, постоянно се гушка и т.н., което прави липсата на физическа интимност още по-странна. Постоянно ми казва, че много ме обича и постоянно се умилява от някакви мои реакции."

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker