Колега - воайор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колега - воайор
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2870 пъти
Здравейте
Тази година започнах нова работа, колектива ни е малък предимно сме жени но имаме и един колега мъж той е на 34год и изглежда сравнително добре, добре сложен и с обноски, може би 1-2седмица когато започнах работа не бях обърнала внимание но в последствие ми се струваше че постоянно ме следи когато отида до WC-то, винаги когато отивах до WC-то и той излизаше, няколко пъти съм чувала някакви шумове но не бях сигурна.
Миналия месец трябваше да отида на работа в почивните дни защото я бяхме закъсали и реших да проверя възможно ли е от някъде да ме наблюдава, точно зад тоалетната има един склад, почти никой не ходи там но реших да вляза, имаше какви ли не боклуци вътре най от горе имаше и малък боядисан прозорец който беше от към тоалетната, надигнах се и видях малка изтъркана дупчица в боята която сочеше точно срещу тоалетната, поогледах се още малко и видях много разпилени кърпички, на момента нещо ме обзе хем яд хем похот, представях си как винаги когато съм ходила да пишкам той ме е гледал и се възбуди, знае какво бельо нося.
Седмицата след това се постарах да го наблюдавам дали прави това докато някоя от другите колежки ходи до WC-то но той никога не излизаше когато и те, това някак още повече ме караше да се чувствам възбудена и започнах да се заигравам с него, няколко пъти ходих без бельо и се стараех да го разбере. Веднъж реших да остана малко след работа и го помолих да остане и той да ми помогне, като свършихме му казах че съм му длъжница и ако няма против да почерпя нещо, седнахме в едно близко кафене и от дума на дума разбрах че няма гадже, тогава някакси ми излезна от устата... затова ли ме наблюдаваш докато пишкам, сигурно 30сек. не каза нищо но се изчерви, след това каза че съжалява и няма да се повтори. Вече бях достатъчно възбудена и го попитах дали му харесва докато ме е наблюдавал, той кимна и каза че първо ме харесва като жена и второ че му харесва да ме гледа как пишкам, вече бях толкова възбудена и мокра че едва прикривах желанието си, тогава той ме попита дали ще кажа на някой, аз веднага му казах че ще си замълча но да ми каже защо го прави и само с мен ли го е правил, каза че няколко пъти е наблюдавал и други но в последно време само мен, това му било нещо като фетиш и не е могъл да се въздържи но обеща да не го прави занапред, така си тръгнахме. На другия ден когато отидох на работа беше все едно нищо не е станало, по едно време отидох да пишкам и когато се върнах видях че той не беше ставал, вечерта когато наближи да си ходим отново го помолих ако не е проблем да остане за малко да ми помогне за едни поръчки, след като останахме само двамата му казах че няма нужда да се притеснява че не е станало кой знае какво и че ще ми е приятно ако си останем приятели, незнам как но го усещах че и той е възбуден, без много да мисля го целунах, той разбира се отвърна на целувките, видях как пакета му веднага порасна и го хванах, беше голям и твърд а аз много много мокра а и бях решила да го изненадам, казах му че отивам да пишкам и го хванах за ръката, влезнахме двамата заедно в тоалетната и му казах да ме съблече, той събу дънките ми после и гащичките ми, бях гола надолу тогава се разкрачих леко приклекнах и се испишках докато ме гледаше, още преди да свърша той се изпразни, видях колко много беше възбуден от което ми стана още по възбудено.... след това се сещате какво последва...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: bb075884db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Супер история.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 19dca4a1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Как все попадате на големи и твърди не знам хахах

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cdf8ef1b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не е истинска.
Измислена е. Еротична проза.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6ef7f9cce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И какво се случи, след като се е изпразнил? Това ще да е някакъв нов модел мъж, който веднага след като е свършил, е готов веднага за нови подвизи. Научи поне мъжката физиология, преди да пишеш невъзможни неща!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9a1e0cead5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Сещаме се, разбира се. Звъннал е будилникът.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c10135a425
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да бяха възможни и в реалния живот такива истории. Еххх... Забравяш, че българката е тотална скумрия, така че темичката си остава само виртуална.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 39cb43249d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Май авторът на темата е мъжът воайор.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: eab388f02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Фейк.... това като на филмите. Обадете се когато някоя жена не се побърка и не каже на всичките си мениджъри та да се издигне в очите на всичките като доносница и съответно ПРАВЕДНАТА следваща всячески правилата и УСТАВА на фирмата. Обикновено за жените е важно да станат кралици, дреме им за някакъв ако това може да ги издигне. Дадох ли ви идея сега?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6c7b69186d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   11. Ох колко си прав! Историята иначе е супер!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e85ed3fc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хмм това малко звучи като моята работа. Не много голям колектив, само от жени и един единствен мъж на 34 години (другите напуснаха хаха). С тази разлика, че зад тоалетните ни нямаме склад и аз като лъскам не издавам шум на работата, а и почти никога не го правя там, само ако ходя по нужда и без причина го надървя, но не може да ми спадне лъскам, че да не се изложа пред колежките. Дали пък не го е писала някоя моя колежка, която тайно си мечтае това да стане? Ех да беше така! Мечта ми е да чукам някоя от по-младите колежки в тоалетната или поне да ми духат, но за съжаление в живота не винаги става като в мечтите.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f0b49c620c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Темата може да е фейк, ама аз с колежка на работата съм правил много работи. И да после се скарахме, но никой не разбра, така че се случват постоянно.
Да не казвам по офисите колко и как се ебат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker