Той НЕ може да свърши! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той НЕ може да свърши!
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2209 пъти
Здравейте, жена на 22 години, от близо половин година имам връзка с мъж на 24. В началото изобщо не искаше да прави секс с мен, което ми се струваше много странно защото на практика той започна контакта с мен и той първи имаше интерес към мен. Първите няколко пъти изобщо даже и не успях да му го вдигна, или след 1 мин му спадаше, казваше ми че просто не може да се отпусне. Сега вече успява да го вдигне, всеки път след доста усилия от моя страна, но ерекцията най-често издържа около 20-30 мин, понякога и по-малко. Никога, ама никога не е свършвал в мое присъствие, щом го попитам за това казва, че е нормално за него и биха му били нужни около 4 часа за да успее да свърши. Секс правим само в една поза- той легнал, аз отгоре, защото от други пози много се изморявал и нямал желание. Съответно- аз също е нормално да се изморя и да нямам възможност да подскачам нужните 4 часа за него. Орална любов не ми прави, само аз на него, но така ми заяви че и 8 часа няма как да свърши. Каза ми, че сексът в една връзка не е важен и спокойно може да имаме връзка и взаимоотношения без секс. Като цяло всичко това ми е много странно, защото не ми се е случвало никога досега, имала съм връзки с други мъже и отношението към тези неща е било съвсем различно. Свикнала съм да бъда желана, а сега не усещам същото. Моля ви, помогнете ми, реших да пиша тук, понеже сайтът е анонимен, каква според вас е причината? Заведох го да изследва тестостерон, понеже това е най-честата причина за намалено либидо и всичко е точно, даже стойностите са доста добри. Много го обичам, отношението му към мен е прекрасно, много е мил, грижовен, винаги мисли за мен и кое ще бъде най-доброто за мен, виждам че и той ме обича, но това, че няма желание за секс ми е просто много голям проблем и не знам просто какво да правя. Опитвам да му помогна, разпитвам го за фетиши, какво харесва, как иска да се държа, да опитаме нещо нестандартно, отговорът му е че няма нещо различно, което да иска от това което правим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6771536958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Приятелят ти просто не е фен на секса. Може пък и да не го привличаш достатъчно, също е вариант. Но може и просто да си е такъв. Защо не го накараш да мастурбира пред теб? Докато правите секс си пуснете порно например. Или го свърши с ръка, докато гледа порно. Говори му. Облечи се секси и провокативно. Някак го стимулирай. Но има вариант и просто да не е сексуална личност и каквото и да направиш, да не даде резултат. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6771536958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Отново е номер 1. Забравих да добавя, че вие сте едва от 6 месеца заедно, може да има някакви скрити фетиши, които го е страх да сподели. Не познавам човек, който няма определено нещо в секса, което го побърква. Провери му историята на компютъра, виж какво порно гледа.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7eb2668f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може да е гей?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 979b03fa1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Логично е да идете при сексолог.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 93c2ed2dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Асексуален или дори по-вероятно е да е хомосексуален.
Може би опитва с жена защото не иска да гради връзка с мъж, може за пред близки параван...
Решението е само едно колкото и иначе да сте в прекрасни отношения. Няма да имаш дори задоволителен сексуален живот с него, което пък освен чисто физическите липси, вече те удря и в самочувствието, а нямаш проблем.
Не е бил искрен с теб, това е лошото. Според него можело ей така... тоест ти да се адаптира към неговите нужди или липса на такива.
Недей! Приключете цивилизовано, недей да дълбаеш защо така, щом не е искал да кажа истината за нещо подобно, няма да го направи и сега, пък и няма смисъл, това нищо няма да промени.
Дори във вашият случай можете да си останете приятели защото няма сексуални "искри".
Но не си губи повече времето и емоциите напразно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 114cec1e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Като цяло сигурна ли си, че приятелят ти е хетеросексуален, защото аз лично не се сещам за друга причина, поради която да не иска да прави секс с теб? И да ти каже, че дори с орални ласки няма да свърши и след 8 часа... не мисля, че нормален мъж би устоял на свирка без да свърши, това е невъзможно. Според мен или е гей и се е хванал с теб, за да скрие хомосексуалността си, или е импотентен чикиджия, който свършва само от собствената си ръка. Та той е на 24, това е най-плодовитата му възраст, предполага се, че на 24 трябва да му се надървя дори само като те види гола.
Според мен не се тормози заради него. Намери си друг мъж, но истински, който ще те задоволява и ще те кара да се чувстваш като истински щастлива жена!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a00b0f7e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не си губи времето с него. Ще ти разбие самочувствието. Или е гей или прекалява с порното. И в двата случая ти нямаш с какво да му помогнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 949329bcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вариантите са няколко:
- асексуалност
- гей е
- прави секс другаде

Това че те обича по някакъв начин не е гаранция че не е гей например. Та недей да отхвърляш която и да е възможност.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8cbc1389b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щях да си помисля за асексуалност, но като прочетох останалото, явно има някакъв проблем. Той вероятно го знае, но едва ли иска да ти обяснява. Има някаква стигма върху това мъж да има подобни проблеми - смятат, че са по-малко мъже и е срамно. Ако сексът ти е много важен, трябва да проучиш какво му е, но деликатно! Не рови настоятелно, не се вманиачавай по темата, защото само ще го отблъснеш! Както ти казах вероятно вътрешно му е кофти от това и ако засилиш това чувство, ти ще станеш някой, когото да отбягва и в последствие да прекъсне връзката си с него!

В случай, че може да се направи нещо, го убеждаваш да действа, но отново бъди дипломатична и не насилвай процеса - психология, не искаш да го вкараш в силен стрес и той да реагира очаквано, а именно да зареже тая работа, защото както чета на него сега не му е особена мъка! Ако нещата се разсъхнат някъде в процеса, си решавай дали сексът ти е най-важен в тоя живот! Защото подозирам, че няма да успееш да промениш ситуацията особено сериозно.

Бъди готова за това, защото съм забелязал, че жените /и един мой познат от мъжки пол, незнайно как прихванал същото качество/ вярват, че всяко нещо трябва да бъде променено и ще бъде променено успешно, а в живота не е така! Понякога харесва ни или не, нещата са такива и такива ще си останат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f972f9bc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Авторката съм, имам да допълня някои неща, които са важни, но съм пропуснала да напиша:
1. Той порно не гледа и не мастурбира, пробвал е преди години да мастурбира, но ми каза, че така не може да свърши никога
2. Аз винаги се държа провокативно и всячески се опитвам да провокирам интереса му, казва ми че го привличам, че харесва всичко в мен.
3. Намирала съм чатове м телефона му с мъже, с които си пращат голи снимки взаимно и си пишат мръсотии, с един даже се бяха уговаряли да се виждат, но ми каза че в крайна сметка не са се видяли. С мен такива чатове и разговори никога не е водил. Попитах го защо го прави и дали харесва мъже, отговорът му беше, че това са му клиенти и трябва да се държи така, за да можели да пазаруват??? (Ако се чудите, магазинът му е свързан с интериор, ако има значение). Отделно си е крил доста чатове, но редовно както си седим телефона му светва как някакви мъже му пращат целувки, имало е случаи и да трие чатове. Но твърди, че мъже не харесва и по никакъв начин мъж не можел да го възбуди.
За капак на всичко, на моя приятелка, общ техен познат от университета където е учил, са и показали негов профил с голи снимки в сайт за запознанства за гейове. Естествено веднага започнах да му задавам въпроси, измъкна се с това, че този профил е фалшив, преди са чу хакнали телефона и тези снимки са плъзнали навсякъде. Били му го направили най-вероятно защото много хора искат да му направят мръсно защото не го харесват.
Не знам какво да правя, наистина! Милиони пъти се опитвам да говоря с него, казвам му, че имам нужди, искам да се чувствам желана. Отговаря ми; ти си желана, просто явно аз не мога да изразя чувствата и емоциите си. А в това, че не харесва мъже ми се кълне, темата съм я подхващала много, опитвам се и деликатно са го питам, за да ми каже, но не било така, нямало как да иска да има нещо общо с мъж. Също така с мен му е първата по-сериозна връзка. Казва ми, че съм идеалната за него, че ме обича и иска бъдеще с мен. Наистина не знам на какво да вярвам, в главата ми е каша

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 813293aaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Приятеля ти има проблем с порното! :) Гарантирам ти на 101%, че от там идва проблема. Силно вероятно е и да е неосъзнат гей, демек асексуален и всякакви други измислици, които накрая довеждат до хомосексуалност.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 949329bcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке с хомосексуалните истории трябваше да започнеш. Ако ще да ти се кълне до девето коляно, той си е чист гей. Толкова съвпадения нама как да се случат ако не е вярно.
Иначе да, перфектната си за него, защото му се връзваш на глупостите и го търпиш. Така безкрайно може да те използва като параван да прикрива хомосексуализма си. Хора като него ме отвращават.

Общо взето спри да бъдеш наивна и го зарежи, дори да имаш някакви чувства, те очевидно не са споделени. Човек който държи на теб не би те лъгал най-нагло в очите така.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3588767548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Работата е ясна, по-горе са го написали, зарязвай го и не го мисли!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 225cd5895c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Гей, който иска връзка с жена, вероятно и дете в един момент. Ама е много смотан и не може да се прикрива като хората.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6b3db0686c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Този крие нещо, за което никога няма да узнаеш и търси наивница да приеме, че това е нормално. И... това изобщо не е "връзка". Мотае те. Не си губи времето нито минута. Всичко, което разказваш не е нормално!!! Психопат някакъв или кой знае какво е. Изчезвай от този обърканяк на секундата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 523c700373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мъж да не иска секс НЕ Е МЪЖ. Това е някакво женско. Много странно да ви имам проблемите. Да бях аз така с момиче дето иска да прави секс, да мислиш ли че ще съм мъжа дето не иска? :) А и достатъчно е да му полъскаш главата да свърши тва няма как да не го свърши или нещо има проблем медицински.

Затова не важно са сантиметрите ах колко елементарни жени пък и обратни дето гледат сантиметрите съм срещал хахаха

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 114cec1e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До номер 13: Откъде си толкова сигурен/на, че проблемът му е породен от порното. Мъж на 21 съм и аз доскоро прекалявах с порното. Особено като бях на 16-17-18 съм имал периоди, в които по цял ден съм гледал порно и съм лъскал пушката пред компа. Преди около 3 месеца реших, че вече не искам само да гледам, а и да действам. Ходих на проститутка и тя си ме оправи бързо. Даже за единия час, за който си платих, успя да ме накара да свърша 3 пъти. От 6 седмици имам приятелка и си я чукам редовно (почти всеки ден). Така че това, че доскоро бях пристрастен към порното, не ме е направило по-малко мъж. Имам си нормална ерекция и свършвам с приятелката ми. Всеки път, когато тя ми разкопчава ципа на панталоните, гледам, че й текат лигите, значи е доволна от инструмента ми.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 76f4b69fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Странно аз си помислих, че човека си има някакво я заболяване я някакъв психологичен проблем, но повечето я убеждаваха че е гей и гей си и излезе. Добре де с мацката не свършва, а с гей отзад ли свършва. Ми да му бръкне и тя отзад с нещо там от домакинството и като свърши вече ще и е съвсем ясно да си намери мъж, който ще я кара да се чувства желана. Аз се чудя авторката тъпа ли е или и изнася да се самозаблуждава.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c6753a2996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Към авторката-той е гей и го знае, но счита това за ненормално и затова се мъчи да има връзка с жена. Мъчи се, но човек не може да върви срещу себе си и затова не спира с тези чатове с мъже и голи снимки. Има сексуални, , проблеми " с теб, но реално не са проблеми, а просто човека е гей и не можеш да му влияеш така възбуждащо, както един мъж. Харесва те само, като приятелка. Лошото е, че себе си опитва да самозалъгва, като се мъчи да е във връзка с жена.
Към н. 20-чак пък да й текат лигите на приятелката ти при вида на оная ти работа-надали. Просто някои мъже се изхвърляте прекалено във фантазиите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3909636b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   "3. Намирала съм чатове м телефона му с мъже, с които си пращат голи снимки взаимно и си пишат мръсотии, с един даже се бяха уговаряли да се виждат, но ми каза че в крайна сметка не са се видяли. С мен такива чатове и разговори никога не е водил. Попитах го защо го прави и дали харесва мъже, отговорът му беше, че това са му клиенти и трябва да се държи така, за да можели да пазаруват??? (Ако се чудите, магазинът му е свързан с интериор, ако има значение). Отделно си е крил доста чатове, но редовно както си седим телефона му светва как някакви мъже му пращат целувки, имало е случаи и да трие чатове. Но твърди, че мъже не харесва и по никакъв начин мъж не можел да го възбуди. "

Скъпа авторке, циничният ми порив при прочитане на това ме кара да се изсмея с цяло гърло и да направя някои не особено приятни коментари по адрес на замесените. Овладях го и минавам към сериозен коментар - да ти беше казал, че работи в някакъв бизнес за възрастни, така да се каже, да повярвам! Дори да продава мебели, едва ли клиентите му са само загорели педали, а шефът му следи дали праща голи фотоси на всеки от тях, за да не му удържа от заплатата. Можех да повярвам и, ако е фризьор или дизайнер /мъжете в тия браншове често са гейове или се правят на такива/, че си поддържа имиджа с финансова цел. Това дори без да четем остатъка от написаното, който крещи "Аз съм кръстоска между Деян Икебаната, Емили с тротинетката и Евгени Минчев".

Гей е - каквото и да ти казва, е гей! Трудно се възбужда с теб, защото вероятно му се налага да си представя мъже, голи мъже, за да бъда точен, а това отнема време и изисква яко съсредоточаване, особено ако гола жена го разсейва и му пречи да... вижда голи пИпИруди, докато е в леглото. Каквото и да ти говори, цялата тази история няма как да не е гейска. Значи заради работата си се прави на гей, снима се гол, пуска мръсотии на клиенти, а някой решил съвсем удобно да го регне в сайта за гей запознанства? Даааа, и на Боко му бяха подхвърлили едни кюлчета в спалнята, Клинтън не беше "правил секс с тази жена", а мърмотите завиваха шоколада в станиол!

В кофти ситуация си - хем е гей, хем се опитва да се прави на хетеро пред теб! Няма да се откаже, а няма и да е пълноценен в леглото! А както виждам сексът ти е важен, така че няма как да се правиш, че той "просто е ексцентричен, но си е 100% хетеро". Нещата бият на раздяла /и се изследвай за маймунска шарка, че напоследък същата върлува основно сред едни, дето работят в областта на интериора и имат регистрации в сайтове за гейове, направени от хакери/! Това без да броим СПИНът, който сигурно ще е хванал от сядане на седалка в обществена тоалетна и разни други инфекции...

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 000f78615d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здравейте, връщам се 3 седмици след написването на темата, ако случайно някой има интерес как са се развили нещата. Преди ден, след една моя нервна криза, ми призна всичко. Гей е, който просто се е опитал да ме използва за почесването на личното му его и защото просто искал да пробва. Освен това аз изглеждам представително, красива съм и съм добър параван за пред обществото. През цялото време през което ми казва, че ме обича, имал предвид, че ме харесва като негова приятелка, може би му харесва това, че жена му обръща внимание и се грижи за него, така както един мъж не би могъл. Даде ми телефона си, има над 20 чатове и то само с мъже, не ми бил казал досега просто защото не сметнал за нужно. Чувствам се като парцал, използвана, излъгана. Пожелавам никой, никога да не е в подобна ситуация, нека всеки бъде с когото иска, стига да няма лъжи и преструвки

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 949329bcc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Моите съчувствия авторке. Не си заслужава да хабиш нерви с такива отрепки. Недей да мислиш дори за момент че този тип е държал на теб, докато същевременно нагло те е използвал.

Изтрий го от живота си и продължавай напред.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 39507960f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторке, наистина ти съчувствам. Случвало ми се е е подобно нещо, ясно ми е как се чувстваш. Гадно е. Но! Поглеждаш от добрата страна. Представи си след 10-15г брак и деца в картинката, мъжът ти да ти признае подобно нещо? Така че горе главата, отърва се навреме. Сега ще имаш период от време, в което за почти всеки ще се питаш - А дали не е гей? И ще се вглеждаш в маниери и въобще всякакви издайнически знаци. Поне при мен беше така. Но ще отмине и това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 70776d4714
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   В коментар 12 сама даваш отговор на въпросите си, не знам защо се насилваш, да не виждаш истината при толкова много следи, водещи все до едно и също.
Купи си пенис колан. Ще видиш как бързо-бързо всичко ще му се оправи изведнъж.
Пък може и теб да зарадва.
Знам, че звучи цинично, но не влагам такъв смисъл, просто искрен съяет.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e1bc53cdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не се отчайвай! Опитай се да го обърнеш. Купи си дилдо и пенис колан.
С Колана може да го чукаш и мастурбираш, а с дилдото го чукай, докато не свърши в устата. Трябва да го празниш няколко пъти и ще се промени.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker