Труден въпрос към жените и мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Труден въпрос към жените и мъжете
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1307 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 39 год. и разведена. Разведохме се с бившия ми съпруг защото не мога да забременея, а той много искаше да имаме деца. Докторите ми казаха, че аз никога няма да забременея. След като вината е в мен аз не му се разсърдих, че той поиска да се разделим. Живях сама няколко години в България и след време реших да изселя в чужбина. Няма да споменавам държавата в която се установих, но вече 10 години живея тук. Дори от няколко години си имам приятел и му признах защо съм разведена и той прие този факт много доволен защото няма да се пазим от забременяване когато правим секс. Той също е разведен без деца и е на 41г. И аз съм много доволна, че си допаднахме имайки подобна съдба. Секса между нас е много задоволителен. Често заедно гледаме порно и се наслъждаване на различните порно сцени. Но на мен едно ми прави силно впечатление от порно сцените. Много млади момичета, някои дори не изглеждат 18г. а правят такъв разюздан секс, че направо да им се чудиш на каква ли възраст са започнали първия път. Сигурна съм, че всички тези млади и красиви момичета имат родители, които са малко или много са на нашите години. Тези момичета не ли се срамуват родителите им да ги видят как правят сек по отделно, в двойки, в тройки та дори и групово. И не само родителите им ами и техните братя и сестри, а и роднините им. От тази гледна точка съм доволна, че не мога да родя, а ако бях родила дъщеря и я видя в порно сайт не зная как ще реагирам. Редно е да ви попитам вие как бихте реагирали ако видите дъщеря си в порно сайт. Вие какво мислите по този въпрос жени и мъже. Порното е пандемия по целия свят вече и по всичко изглежда, че така ще продължава и в далечното бъдеще. Най-учтиво ви подканвам да си изкажете мнението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 06e9df2bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Мисля, че ако във всички то поне в повечето случаи са деца малтретиране от родителите си, дисфункционални семейства, дори случаи на изнасилства вътре в семейството.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: aca93e14a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Пандемия е, ама и аз гледам. Кво да се прави. Само то да ни е проблемът...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cbef06cb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вместо да си търсиш извинения, винаги можеш да си осиновиш дете, ако искаш или да се исенени чужда яйцеклетка по изкъствен път от приятеля ти и ти да износиш детето.
Възпитанието и стабилността на семейството определят подобно поведение. Няма начин тези момичета да са от добри семейства. Или са живели в крайна бедност, или са сираци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 651571abc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Mисля, че трябва да си оправяш твоя живот и да не е кахъриш за хорските проблеми.
Също, можеш да не бъдеш потребител на порно продукция. Така, няма да насърчаваш тази индустрия, съответно и ще намалеят изявите на малки момичета.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c3b9c0a412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това е тежка тема-но накратко-това са отвлечени деца-момичета и момчета-промиват им мозъците от най-ранна възраст-прочети за проект Монарх извращенията под купола на MK_ULTRA, порови се в интернет-ще ти светне. Искаш Истината? Готова ли си за нея? ! Не питай от просто любопитство. Жестоко е... няма да коментирам повече-написах ти какво да търсиш-оттам насетне си сама в проучванията. (Всички хиливудски и не само... актьори, актриси, повечето музикантчета, всички играещи в ши. аните филмчета на Дисни-всички са жертви и част от онзи ужас.... )Бедна ти е фантазията-но не вярвам да дълбаеш надълбоко по темата.... мога да ти напиша и сайт с подробно описание на някои неща, но ще се въздържа-защото не знам дали може, а и да може... хм. -търси и ще намериш. Но има една приказка-Внимавай какво си пожелаваш! Щом те тресе любопитството-задоволи го, като потърсиш, каквото те вълнува... Друг е въпроса-доколко силна психика имаш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cbef06cb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вместо да си търсиш извинения, винаги можеш да си осиновиш дете, ако искаш или да се исенени чужда яйцеклетка по изкъствен път от приятеля ти и ти да износиш детето.
Възпитанието и стабилността на семейството определят подобно поведение. Няма начин тези момичета да са от добри семейства. Или са живели в крайна бедност, или са сираци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker