Отвратих се от безразборния секс, който хората практикуват и не ми се прави секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отвратих се от безразборния секс, който хората практикуват и не ми се прави секс
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2791 пъти
Има ли и други като мен? Жена на 45+. На акъл съм на 23, на вид - на 36, секс ми се прави чисто физически, в смисъл нуждата си я има и съм си нормална. Имам нормални взаимоотношения с мъжкия пол и се лепят сами, нищо не правя по въпроса. Без секс на съм останала - цял живот съм имала партньори и секс не ми е липсвал, но... напоследък ИЗОБЩО НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА ПРАВЯ СЕКС С НЯКОГО ЗАРАДИ ОТВРАЩЕНИЕТО МИ КЪМ ХОРАТА, КОИТО В УМА И С ТЕЛАТА СИ СА ЕГАТИ РАЗВРАТЕНИТЕ СЪЩЕСТВА.

Загледах се напоследък в хората, чета и тук... хората масово практикуват безразборен секс, правят секс и с двата пола, за изневерите да не говорим, колеги/-жки, съседи/-ки, случайни или не групови изпълнения, проституция... Същото е и в чужбина. Хората сме еднакви навсякъде. Всеки с всекиго се чифтосва и от всичко това ми се догади.

Имах връзка с един мъж последните 10 години и наскоро се разделихме приятелски. Преди това - доста мъже имах. Та в някакъв смисъл и аз влизам в графата не много почтена жена. Но в себе си съм се отрекла от този начин на живот и се опитвам да се изчистят мисловно от повечето връзки и еднодневки, без които преспокойно е можело да мина.

Та пак на въпроса - ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА Е СПРЯЛ ДА ПРАВИ СЕКС ЗАРАДИ ОТВРАЩЕНИЕТО СИ ОТ РАЗРВРАТНИТЕ МИСЛИ И ДЕЙСТВИЯ НА ХОРАТА И МАСОВИЯ БЕЗРАЗБОРЕН СЕКС, КОЙТО СЕ ПРАКТИКУВА?

Отвратена съм че хората чрез секс се издигат. Отвратена съм че жените дават много лесно секс. Отвратена съм от това че мъжете гледат на жената като предмет, който да изчукат и има жени които се съгласяват постоянно на такива изпълнения. Отвратително ми е, че се гледа красотата и физическите данни, а вътрешността на човека изобщо няма значение или много малко. Изобщо съм отвратена и това много ми тежи.

Моля, ако има и други като мен да споделят, защото честно казано съм уплашен от тази моя гледна точка и отношение към секса, защото ми се струва ненормално да спра да правя секс, а в същото време не знам как ще се доверя на някой изобщо честно казано избягвам и разговорите с мъже вече като знам какво им е в главата и какво биха направили дори и да са много читави хора Просто всичко ми е отвратително.

Да кажа само че не се страхувам от изневяра или от измами или някакви такива неща защото мъжете бързо ги разпознавам и знам когато един мъж много иска да е с мене и че няма още две-три паралелни, а да ме мотае че е сам. Просто самият факт колко жени са му пуснали, колко колежки с които се разминава са му били сексуални партньорки, колко жени могат да му пуснат тутакси в най-различни ситуации или с колко проститутки е бил - вече ме гнуси страшно много, ако ще и да виждам че наистина примира за мене и примерно ме иска за такава връзка в която ще сме си супер - била тя само за секс или нещо друго няма значение. Просто не мога да си представя да докосна мъж да се съблека и да правя нещо с него. В ужас съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: ae407fcd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Имаш хормонални проблеми. Ако продължиш така, ще изпаднеш в ситуация, която няма да ти хареса, ако можеш да се видиш от страни. Имах такъв период и послушах съветите, осъзнавах, че ще се разбия. И както казва баща ми- клин, клин избива. Почнах да правя това, което ме отблъскваше най- много. За около година минах през поне... хуя, по- добре да не казвам бройката. Постепенно привикнах към неочакваното и стигнах до трима на ден. Днес съм на 68 и не мога да се спра. Но това ми помогна много и не изпаднах в типичното състояние на климактериум. Апетитът ми е голям и макар, че съпругът ми вече не е в първа младост е доста пламенен с мен и ме подържа. Знае и за похожденията ми, познава и повечето ми почитатели.
Gioana

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 58c9f51bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Одъртяваш и затова започваш да гледаш по тоя начин на нещата. На млади години може да си мислиш какви ли не морални неща, но накрая като ти се иска се мяташ.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 30eeabcc1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не знам защо имаш такива мисли, аз съм била само с двама, не всички лягаме с всеки. Мъжа ми също е само с мен. Много хора не правят секс с всеки срещнат, повечето работим, след това имаме и вкъщи работа и нямаме време за глупости.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 91a48c997e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А защо нямаш семейство на тази възраст?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a168e9c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Жена съм също, на 35г. И да, напълно те разбирам. Приключих с мъжа ми, въпреки че имаме над 10г връзка и дете, точно по изброените от теб причини. Осъзнаването, че ме има просто за една дупка, поредната сред многото. Че е важно само как изглеждам и какъв секс правя. Не е важно какъв човек съм. Никак дори, дори и след толкова години. Аз съм просто достъпната и удобната. Не че не ме харесва, харесва ме колкото и съседката, и колежката, и която и да е друга. С нищо не съм специална. При такива незрели отношения възниква въпроса - а ако нещо се случи с мен? Ако се разболея или друго, взема че погрознея и вече не съм достатъчно атрактивна в неговите очи, какво правим? Все едно съм неодушевена, хвърляме в кофата и си търсим нова играчка. Ами това не е обич. И връзка не е. Не знам какво е. Също като теб се отвратих. И в един момент осъзнах, че не мога повече. Защото чисто емоционално съм сама. Дали защото всичко вече е толкова достъпно и хората се презадоволиха. И спряха да ценят. Защо да се задълбочаваш, когато лесно може да получиш същото от другаде. Знам ли, аз не го разбирам. Нещо в това наше време здраво не е наред.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 37aa2b4e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз също съм много резервирана и направо не искам да погледна мъж, след последната си печална връзка, а и въоще от това, което виждам около мен. Искрено заблазявам на хората, които гледат повърхностно на връзките, прескачат лесно от цвят на цвят, нямат скрупули да ти казват колко те обичат, а зад гърба ти най-спокойно да си въртят други.. те не страдат, за тях всичко е някаква игра, в която хората са им като предмети. От такъв индивид още не мога да се съвзема и не знам дали някога ще мога. Душата ми е разкъсана и в депресия. Даваш искреност, уважение, страст, а в замяна излизаш глупак, който е вярвал в истински чувства. Илюзия пълна, който си е женкар/курва и т. н. се убедих че си е най-добре в този живот, ако си читав- страдаш и си ближеш раните.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cb7b5bffdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Тъжно ми е за теб, но и разбирам процеса - когато едни правят секс като за 90% от човечеството, природата компенсира като убива желанието на останалите за секс. Това е нещо по-голямо от нас с теб! С други думи количеството секс за човечеството е константа, ние си решаваме кой да участва и кой не!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46d0c656ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке,
Този безразборен секс дето го описваш съществува само в мечтите на 80 % от мъжете които трудно и рядко получават секс. Гладна кокошка- просо сънува. Въобще не съм виждал толкова дащни жени и толкова вървежни мъже. И да има отделни единици- за масата не е вярно. Може мъжете да искат точно това, но както казват- едно е да искаш, друго е да можеш и чак трето и четвърто да го направиш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 92610ee87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Значи знам за какво ми говориш. По принцип не е лошо да я има тая част на нещата, но и на мен би ми се искало да има малко повече и от другата страна т. е. обич, вяра и доверие. Да следвате пътищата си заедно и да се подкрепяте, да споделяте и да изживявате живота.
Навярно за това са нужни хора с по-извисена духовност, така смятам аз, но може би трябва да си смениш средата за да ги намериш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 32f2554fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Прочетох само първия абзац и ето какво разбрах- застаряваща жена правила секс цял живот с " партньори" ( тъпкачи) се е отвратила от безразборния секс на другите. Щеше да е смешно, ако не е и трагично( може и да е измислица историята). Но какво да се прави- такъв материал има, с тва работим.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 168a42e074
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Четейки темата, мога да предложа на авторката да се замонаши в манастир. :)

Толкова "гнусни" и "отвратителни" неща се случват всекидневно по света, че само за единя секс ли да мисля... Факт е, че природата е създала човека да прави секс не само за възпроизводство, но и за "кеф". Тъй че всеки е свободен сам да си преценява как да живее, с кой да спи и т. н.

Такива "моралистки" изказвания на днешно време не вървят... Освен ако не върнем инквизицията... :D

~М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От авторката до 7. Точно така мисля. И точно това ме смачква. Тези, които се чифтосват без да мислят - са си много добре, а тези, които умеят и да получават облаги от това и не им пука - са най- добре. Никакви скрупули, лек животец, и даже напредък. А на мен ми е гнусно , тъжно, гадно. Не защото им завиждам. То не е за завист. Не знам...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0857263c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   до авторката

Мен не е е спряло да ми се прави секс. Само съм се отвратил от жените колко са неморални и и непостоянни. И меркантилни. Нищо, че постоянно твърдят, че е обратното.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От авторката до 2. Мисля, че нямам хормонални проблеми. Поне изследванията не показват. Нито пък чувствам нещо нередно, освен тези мисли и отвращението. Отвращение не съм секса, а към хората, които го практикуват в гнусния му вид, а те са толкова много, че на човек не му се вярва. Нагледах се и се наслушах на истории. На моменти се улавям, че ми се иска да мина всеки, който се закачи, а те са доста, но знам, че няма да спра и/или че това ме хвърли в депресия. Ще стане нещо като алкохолизма или по-скоро наркоманията, а аз не пипам такива вещества. Затова предпочетох да се затворя и да остана чиста, обаче и това не върви. Запознавам се с много читави мъже, но и в техните глави са само цици и разврат когато се задълбочим да говорим, а аз умея да си говоря леко с мъжете и си казват всичко. Чудя се как изглежда читавият мъж и има ли изобщо такъв и то ако е читав това пък значи ли, че не му се прави секс разнообразен и с различни....

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От авторката до 4. Звучите чисто. Да сте живи и здрави. Повечето от тези, които са развратени до болка също работят, и то здраво. Аз също
Мда...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От авторката до 6. Да, точно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 406eddb6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 3, аз съм на малко повече години от авторката, но нито съм имала връзки еднодневки, нито ще се отвратя от секса заради безразборните връзки на някои други. Не виждам те какво отношение имат към мен. Животът си е мой, тялото също и не снятам да влизам в манастир, защото например Пламен се похвали, че има любовница Петя, която му е дружка от детството, но иначе и двамата били семейни, държали на семействата си и не мислели да ги рушат. Е, отвратих се от морала на Пламен, но няма да лиша себе си от удоволствия, защото той си ги доставя двойно.
Авторката се прави на интересна, че уж отказала секса, защото осъзнава, че вече изборът започва да става по-ограничен. Та лисицата като не може да стигне гроздето, казва, че е кисело.
Една Жена

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От авторката до 8. Интересна гледна точка. Не бях се замисляла, че човечеството има нужда от определено количество секс и в това количество секс се включват всички хора, но някои хора някой с по-голям принос. Съответно останалите, било поради физическа невъзможност или морална невъзможност, не участват много активно. Хм... Всъщност сексът, и то разнообразният, и с различни партньори, е чисто биологическа и природна необходимост за да може човешкия род да продължава и гените да се смесват за да има разнообразие и развитие на човечеството. Тогава от тази гледна точка излиза че всичко е нормално. Аз се чувствам някак си отхвърлена от всичко това, а в същото време изобщо не съм отхвърлена гледайки мъжкия интерес към мен. Аз сама си отстраних от всичко това. Интересното е, че в себе си почувствах отскоро някакъв вид завист, което ми е много чуждо чувство и никога не съм страдала от това. Завист към това че има по-млади жени, с по-хубави тела, с по-добро самочувствие. И че аз се класирам там някъде, но... Всъщност има и жени които изглеждат много, много по-зле от мен и мъжете изобщо, ама изобщо не ги забелязват, така че аз не мога да се оплача, като се има предвид, че и почти нищо не правя за да изглеждам добре, всичко си е наред от самосебе си с малко грижа, какво ли ще стане, ако се позасиля в тази посока. Но може би се замислям къде съм аз в цялата тази работа, в този световен секс, чудя се с какъв тип мъж изобщо искам да бъда и т. н. и т., нещо преразглеждам гледната точка към секса, явно. Ще помисля още над въпроса, благодаря за идеята. Само не знам как ще се справя с това, че повечето хора практикуват или са склонни да практикуват секс ей така с който им падне, стига да има възможност и смелост, а доста и търсят като преживяване и го намират. Не искам да съм част от това. Гнусно ми е. Значи трябва да се замисля част от кое искам да съм.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От авторката до 11. Прав сте. Аз самата, казах, че не бих повторила някои неща, но младежки години и глупости... При това глупости, които като сравнявам разни истории на доста хора са си просто слаба работа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   От авторката до 9. Де да беше така. Питай проститутките, любовниците, масажистките, служителките в големи и не толкова големи колективи и т н. какви ги вършат женените мъже. Изобщо мъжете. А те го правят с жени. И, не, процента никак не е малък, а и не остава само във фантазиите не мъжете.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Авторката до 5. Нямах никаква подкрепа, грижих се за болни. Работих много, винаги съм имала партньори - като цяло свестни мъже, обаче с никой от тях не съм мислила, че можем да изкараме цял живот или да имаме финансовата и моралната възможност да отгледаме 1-2-3 деца. Някога съм искала деца, но на 35 години се отказах, защото не мога да подложа децата си на страховете и отвращението си от нещата на този свят. Изобщо не съжалявам за избора си. Не съм длъжна да се бракувам, не съм длъжна да имам деца. Нагледах се на фалшиви семейства и те са доста според мен. Нагледах се на съсипани детски животи. Стандартният брак в повечето случаи е убиец на чувствата, и на секса, и на всичко. Изневерите са масови. Има някакъв процент много хубави и здрави семейства. Това са двойки, на които искрено се радвам, че са се намерили. Отглеждат здрави деца, заради изключителното напасване помежду си. Това са доживотни двойки, истински двойки, просто красота на човешките взаимоотношения и когато към това се добавят и децата им - става наистина нещо прекрасно, но съгласете се, че това не е много като процент, това са малцинство. Всички други семейства са едни компромиси и едни мъки, които изобщо не си струват. Не съм търсила умишлено такъв човек с който да си паснем, нито случайно се случи, но изобщо не съжалявам. Всъщност случи ми се напоследък нещо интересно - срещнах случайно мъж с който си пасваме 100%. Това е мъжът, който ако бях срещнала преди 20-25 години щяхме да имаме много деца и щяхме да живеем в доживотна прекрасна двойка и аз в това нямам съмнение. Така да се каже видях бащата на децата си и мъжа ми във време в което вече не ми е нужно да ми бъде мъж, нито да имам деца от него. Все пак го видях. Интересно преживяване беше. Той видя същото, но през последните 20-25 години и двамата сме толкова смазани - той от съпруга, която го е използвала и го е направила на нищо и покрай това доста други житейски сфери са му деформирани, а аз - от моя си живот и грижи. Ако с този човек се бяхме случайно срещнали преди 20-25 години сега и двамата щяхме да бъдем друго нещо. Макар че всеки от нас е успял привидно, но непълноценно с минуси и деформации. Заради погрешно партньорство. Да се събираме на този етап няма смисъл. Но беше хубаво да видя този човек. И с болка да го отстраня, въпреки нежеланието му. Нямам семейство и не съжалявам изобщо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: af5f2fe282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   7 до авторката. Важното е да се чувстваш комфортно и на душата да ти е спокойно с избора, който си направила за себе си, независимо какъв е той и какво мислят другите. По принцип по-чувствителните хора по-трудно преживяват нещата и постъпките на хората, това е например е нещото, с което аз се боря в себе си постоянно и което искам да преработя, за да не ми пречи толкова на душевния баланс. За това си мисля, че тези, които по-не се задълбават в действията си, в отношенията си и и много, много не му мислят са по-добре и искам и на мен поне малко да не ми пука. Много е вярно това, което пише в Библията "Не хвърляй бисерите си на свинете"... аз лично го научих по много жесток начин, лошото е че не винаги човек може да разбере кой седи срещу теб, особено когато става въпрос за обиграни манипулатори и играчи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f7eec765f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   “Отвратена съм на това, че мъжете гледат на жените само като предмет”. Ем драга, сами сте си криви и никой не е дошъл да ви прави предмети. Сами се набивате на уища и после като ви се лепне някакъв прякор или разберат що за стока сте, почвате да обвинявате мъжа, че бил такъв и онакъв. Ам лесно е, ма, дръж се като истинска жена, ако ще и наплювки да се лепят по теб режи и внимателно подбирай човека с който искаш да бъдеш. То и за тва си на почти половин век и още нямаш сериозен човек в живота си. Мислите с матките си, не ползвате мозъка.

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4aa2568d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Позволявах (преди) сбърканите (за мен) инстинкти и низки желания на другите да засягат моята душа, чувствителност, морал. Наблюдавах, слушах, чувствах и се възмущавах, страдах вътрешно, нервирах се, отвращавах се, изолирах се. Защо? !
Докато не си дадох сметка, че правя сравнения. Аз съм такава- пък те онакива. За да съм добре аз, имам нужда те да са като мен, защото аз не мога да бъда като тях.
И спрях да се идентифицирам като част от тях, но различна, която не се вписва в техният свят на низки инстинкти, които ръководят животите им.
Спрях и да ги виждам като част от моят живот, не са, просто си съществуват там някъде. Един биологичен вид, с който сме подобни физически... и до там. По- голямата част от населението на планетата (около 85%) са с 98% генетично съвпадение с маймуните, а 99% с мишките... помисли си. Някои еволюират, при някои съзнанието е над тези инстинкти и контролира, други са толкова над тези неща, че дори не се замислят за подобни гаври с тялото и душата си, но трябва и да са души на първо място, а не всички са...
Зоологическа градина със смесени видове същества, макар и с подобни физически белези.
Как да различаваш подобните на теб? ! Ами не си малка, дори и да не ги чувстваш на момента или да не си сигурна, лесно можеш да ги поставяш в различни ситуации на изкушения без значение дали си ти изкушението или им насочваш вниманието към такова и оставаш наблюдаващият, даже може да ти стане забавно с екпериментчета разни... Правиш си изводи и действаш или продължаваш разходката в зоологическата градина.
Сигурно си забеляза и тук дори някой, който се опитва да мине за почти "мъдрец" но настъпи го леко по мазола и му обръщаш наопаки хастара на мига. Реагира веднага с истинската си същност, но като друг човек, абсолютен психопат, защитаващ го в образа му на "мъдрец" ей толкова са елементарни някои и толкова е просто да предизвикаш да смъкнат маските си.
Има подобни на нас и сред жените и сред мъжете, просто не сме мнозинството.
Умната! ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f5b353c570
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   "Жена на 45 . На акъл съм на 23"
Мерси, че констатираш факт който всички мъже знаят за жените, но ако го кажат, те ще излезят виновни...

Иначе, на тия години е нормално хормоналният ти баланс вече да е съвсем друг и сега си се замислила за безразборният секс... Все едно до сега не си била същата... Просто такава е женската психика - никога проблемът не съм аз. Друго нещо дето ако мъж ви го каже, ще отричате до последно...

Другото естествено е колко изглеждаш на 36... Нормално е след 10 годишна връзка да се чувстваш несигурна, и ей ти още една причина за оправдания... Тук ако се зачетеш в женските теми, всички започват с - "не ми липсва мъжко внимание"... То е така един вид, винаги можеш да отидеш в някой сайт със загорели отрепки които да те огреят няколко пъти. Въпросът е - можеш ли да намериш качествен мъж с който ти искаш да си. и няма да те зареже след първата или втората нощ... Не си правете оглушките, че тая разлика мъжете я разбираме много добре...

А относно големият секс който пада... Статистически, хората днес правят по-малко секс. Защо? Много е просто - 90% от жените, прследват 10% от мъжете. Добави към това, че една такава жена, като се докопа до тоя т. н. топ 10%, той ще и изневери... просто такава е математиката на нещата, и тя след това ще прекара 5-6 години в депресия и чудене що така стана. Или ще направи едно две деца, и мъжете ще започнат да я избягват... Иначе да, малкото секс който се прави, за сметка на това е некачествен и безразборен, и ключа от палатката е у жените...

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46fa887490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Авторката до 33. Нещо грешно ме разбра. Нямам нищо общо с образа, който описваш - набиваща се х.. ове, с лепнати етикети заради неморално поведение, без сериозен партньор

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46fa887490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Авторката до 15. Не съм била никога меркантилна. Не слагай всички жени в един кюп. Но не си сам в мисленето си и разбирам вече защо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f7eec765f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Е как да няма нищо общо, след като ти самата пишеш, че си имала много мъже в живота си. :D

Точно това е и безразборният секс, без значение дали ще си просто във една връзка или сте “приятели” с привилегии, същото е, след като нямаш брак и само ЕДИН мъж в живота ти. То точно заради това става така, щото слушате сульо и пульо да ви пеят по форуми и сайтове да си намирате любовници, щото видиш ли не вървяло в брака. Е как да не кажеш на такива хора утайки и измет? xD

Гаро

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46d0c656ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   До авторката, аз съм 9,
На проститутките и масажистките това им е работата.
И аз съм работил в различни фирми- и в България и в чужбина. Чак такъв безразборен секс какъвто описваш не съм виждал.
Най- добре ми кажи кои са тези фирми където стават тези работи да погледна дали има някакво работно място като за мен.
По статистика немците и швейцарците правят секс 3 пъти месечно. Може би французите да правят повече но не съм гледал.
Когато живеех в швейцаря жена ми почте спря секса понеже другите не правели. Затова и бих дузпата. На запад сума ти мъже страдат от безебие или ходят чат пат по проститутки. Моето впечатление е че секса по- скоро намалява. Може би интернета е виновен за това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   От авторката до 9/41. Ами аз живея в тази чужбина където си бил ти горе-долу и съвсем не правят три пъти месечно секс. Не знам откъде излизат тези статистики обаче са неверни. И ако го правят три пъти месечно, може би е с жена си и затова проституцията процъфтява, така че го правят всеки ден с друга - проститутка, масажистка, колежка, подчинена... Наблюдавам доста по темата но повярвай ми не участвам във всичко това. Омъжените жени също се чифтосват с който им падне. И при това смесване на различни нации в момента на запад е майко мила. Но и в Бг не е по-различно като количество, а по-скоро е различно като начин на правене.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Авторката до 40. Нямах нищо напротив да имам един мъж в живота си. Но при положение че започваме да се разминаваме и това е непоправимо няма как да не се разделим.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e422b268de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Сетих се нещо, което не знам как ще приемеш, но за мен е приемливо тяхното просто защото са откровени. Никой не лъже други, нямат очаквания, изисквания за нещо извън секс и евентуални приятелски отношения. Някои си формират нещо като връзка м/у 4-5-6 души от различни полове. Няма мишкуване, кладенец на време на другият, фалшиви илюзии. Често са мъжете с расти, пък жените със сини или лилави коси. Модерните хипита, нещо такова.
Говоря за дигиталните номади. Много от тях са такива.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 679a1d9593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Честно казано не мога да разбера какъв е този масов безразборен секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d03cac534f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Хората имат различно духовно израстване, всяко прераждане ни дава по нещо, а може и да не се научим на нищо и да живеем много животи, докато изпълним дори един кармичен урок, за да изкачим дори само едно стъпало нагоре... Със сигурност отношението към секса е едно от стъпалата, което хората най-трудно прекрачват. Дали е случайно, че светите хора са аскети и нямат нужда от плътски удоволствия? Аз лично не съм такъв, просто разсъждавам по въпроса...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 46d0c656ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   До авторката от 9/41,
Жена ми твърдеше за 3 пъти на месец за да мине метър.
Иначе гледам статистиката е 4- 5. 4 пъти месечно за Германия и Швейцаря. Голяма част от швейцарците се женят за чужденки понеже шевейцарките ги отрязват или имат нереалистични претенции. Голяма част от швейцарките не се омъжват. Често гледаш 2 жени без мъж пазаруват мебели в Икея например. Навярно има и доста лезбийки. Казват че някои жени ходели на секс- турове в тунис, турция, зинзибар и т. н. А мъжете в тайланд. Но на местна почва секса не вирее много добре. Поне мен никога не ме е огрявал. Много е трудно да заговориш непознат. Не са комуникативни, повечето местни са доста скучни. Всичко им е планирано до минути. Казват че имали в седмицата ден и час за секс. Ако не се получи- догава чакат другата седмица. Повечето българки омъжени за швейцарци се разведоха.
Тъй че не знам къде си виждала толкова свободен секс. Ако си била в някой голям град в Германия като Берлин, Хамбург и т. н, може там да е по- различно. На мен немците не ми се виждат много сексуални. Някои трудно ще се справят технически поради огромните бирени шкембета.
Тая работа с проституткит съще не е за всеки. Ако искаш да ходих 20 пъти на месец и даваш по 200 франка на сеанс ти излиза 4000 на месец. С една нормална заплата на специалист от 8000- 10000 франка (бруто) трудно ще свържеш двата края. Ако си сам може да ходиш 4- 5 пъти месечно но всеки ден не става. Ако си семеен- трудна работа, парите ти трябват, пък и жена ти ше усети че всеки месец 1 хилядарка липсва. Това е за средния швейцарец. Тези с доходи значително над средните не са много. Има и такива които работят за 4- 5000 на месец.
А и кога да правят секс като след работа се прибират в къщи?
Може някои да са правили когато са били в командировка, но това са инцидентни случаи.
Струва ми се че доста преувеличаваш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 16eb988d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   От авторката до 48. Ами в този случай печелят рускините и сега особено украинките. Заженят се за някой западняк набързо. Той доволен сексуално и не скъпо, тя доволна откъм дом и документи и след 5 години гледай панаири. Противно ми е всичко. А най-ми е противно, че мъжете гледат на жената като предмет - хубава, евтина, да не роптае много и да й се прави секс, да не е рискова да забегне и да го остави сам и т. н. и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: de43dcb315
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   От авторката до 44. Това се прави и от горните прослойки, хора с костюми, (доста) над средното ниво. И то нерядко. В общи линии средната класа ряпа да яде. Под средната прослойка си правят каквото искат без оглед на морал, чистота - мизерия, простотия, мръсотия, хаос в секса, парите, отношенията, простащина. Над средната - същото, но да не се вижда и да изглеждат по-тъй чисти, лъскави, благородни. И в двете нива има изключения, разбира се, защото навсякъде има читави хора. Само средното ниво се съобразява, чуди се накъде и я кара повече според правилата на социума за да има ред, а докато се чуди ту падне надолу, ти пък амбициозно се издигне. Всъщност почтени хора има във всяко ниво. Което не значи, че са задръстеняци. И в секса има почтеност, което не значи, че трябва да е скучен, да е малко и т. н. За мен това е критерий -почтеност. А между колко хора е, с колко хора е, колко често е, платен, неплатен няма значение. Всичко друго е смрад.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a643bbb5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   И аз съм така. С тази разлика че почти винаги съм изпитвала отвращение.
От тинейджърка съм заобиколена от лесни момичета и момчета. Лятото ми минаваше на село, където момичета и момчета се хвалеха как правели секс по пейки и по входове. Общо взето по едно време всеки беше спал с всеки без мен - и това на 15 години. Отвращават ме и мъже, които на първия ден от запознанството мислят, че ще ме "е. ат". Гнус ме е от мъже спали с много жени, а ако чуя че е бил с проститутка губи всякаква възможност да съм с него. Вече си знам, че с тези разбирания ще си остана вечно сама.
Ж, 33

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 38ebafe5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Определено трябва да работиш над две неща. Първо мислиш прекалено много живота на хората. Как го правят, с кой, защо. Това не е добре, имаш много свободно време. Задълбаваш прекалено и си създаваш собствен паралелен свят. Създаваш си страхове да живееш, да търсиш и опознаеш други хора, грешни като теб самата, защото за теб предварително са еди какви си. Трябва да прекратиш това.
Второ, познавам и други жени около 45 години, които са станали големи моралистки. Не знам от къде, не съм ги познавал като млади, но пък такива млади почти няма. Разбирам цял живот да са такива, но какво се случва. На 45 искат някой да ги цени не заради външен вид, а като млади май не. И дали са оценяли мъжете по добродетели, все едно е нямало такива. С годините се извращаваме повече, защото малко хора запазват себе си. Хубаво, осъзнала си тези неща, щом не ти харесва и не искаш да спиш с много мъже, няма лошо. Искаш да проявят интерес към теб самата, но ме съмнява да си открита и да искаш да разбереш човека насреща. Не е добре това отхвърляне на младите, все едно никога не си била млада.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7c13d66ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Авторке,
Всъщност защо ти пречи това че другите правят много секс?
Като им е кеф, нека правят. Това си и тяхна работа.
Аз лично не правя много понеже няма с кой. Но не съм на принципа: "не искам аз да съм добре, а другите да са зле".
Като могат- нека правят. На мен не ми пречи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0c6929c37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Авторке, проблемът е в теб а не в останалите. От една страна, придаваш прекалено много значение на това, което правят другите. От друга страна съдиш хората без дори да ги познаваш, само поради факта че правели били секс, който според твоите представи е мръсен и безразборен.
Виж сега, сексът е една нормална човешка нужда. Един от най-примитивните ни инстинкти. Сексуалното привличане е животинското в нас. Така ни е устроила природата за да осигури наличието на бъдещи поколения. Абсолютно нормално е сексът да е мръсен до определена степен, нали все пак сме животни. Телата ни произвеждат големи количества сексуални хормони докато сме в репродуктивна възраст. Това е простичкото обяснение за същността на секса. Столетия наред обаче, човечеството се е опитвало да придаде на секса някакво специално значение, едва ли не начин за възвишаване на духа или обяснение в любов, и тези неща нямат нищо общо с главната му функция. От там произлизат разочарованието или отвращението у някои хора, не поради факта че сексът е животински и мръсен по същност, а защото като млади са били излъгани че половият акт е нещо много специално, възвишено и съкровено. Естествено после са видели каква е реалността и са останали силно разочаровани.
Сексът е за удоволствие. Любовта е нещо съвсем различно. Не разбирам защо те възмущава факта че на един мъж само цици са му в главата. Това е съвсем нормално. Ако един мъж няма сексуални фантазии и желание, най-вероятно нивото на тестостерон в кръвта му е много ниско, т. е. има здравословен проблем. Или пък е асексуален (което си е отклонение). Ако един мъж те харесва, естествено че ще иска да прави мърсотии с теб. Ако не иска, значи не те харесва. Ако очакваш някой да те хареса заради твоята същност и да не придава значение на това как изглеждаш, то ти очакваш приятел а не човек за връзка.
Мисля че би трябвало да посетиш психолог, защото не ми се струва много в реда на нещата като млада да си била сексуално разкрепостена, а с годините да си отвратена от факта че хората правят мръсен секс. Може би имаш някаква емоционална травма която подсъзнателно те кара да мислиш така.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0c6929c37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Номер 56 съм. Само да добавя че сексът е игра, забавление. Естествено ако ти очакваш по-задълбочено връзка, изпълнена с възвишени чувства, най-добре да потърсиш или просто приятелство или връзка с асексуален мъж. В секса няма нищо духовно и няма и да и има, той си е чисто плътско удоволствие. Приятелството е друго нещо. Виж колко искрени приятелства съществуват десетилетия наред, а връзките най-много 10-15 години да издържат. После всичко се превръща в един фарс и една лъжа за пред останалите. Нито се обичат нито се понасят, ама търпят заради децата, ипотеката или куп други досадни битовизми. Не се вживявай толкова. Наистина има двойки които истински се обичат на някакво друго ниво, но такива са голяма рядкост. Повечето няма да ни огрее тоя късмет, приеми го и това е. И приеми че сексът е просто инструмент за репродукция и игра. И е нещо страхотно, стига желанието да е взаимно и да не се превърне в зависимост.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   От авторката до 56 и 57. Аз съм напълно съгласна с Вас за секса. Винаги съм изпитвала изключително удовлетворение и съм имала много свестни партньори в които сме правили страхотен секс и в общи линии това може би едно от нещата които никога не ми е липсвало в живота. В никакъв случай не е бил пристрастеност а съвсем естествени човешки желания между двама човека и мисля че съм късметлийка може би защото гледам по един правилен начин на него. Сексът който съм правила бих казала че е бил мръсен а защото иначе секса не е секс. Но може би малък нюанс трябва да уточня. А може би и нещо си изясних четейки Вашите два коментара. Мръсен секс е едно. А безразборен секс е съвсем друго. Аз лично под "мръсен секс" разбирам изцяло разкрепостен секс между двама души, които се разбират и за които е ясно че след като са на етап правене на секс може да си правят абсолютно всичко помежду си с удоволствие и от двете страни и това е всъщност красотата на секса. Докато това което ми е отвращава е безразборния секс. Това съвсем не значи красив, качествен, за удоволствие. Може би "безразборен секс" имам предвид онзи секс който е за пари от някаква глупава патка която просто се отваря краката няколко пъти на ден с досада и която дори може и да не може да прави красив секс. Говоря за безразборни изневери само и само за да се отмъсти. Говоря за бройкаджийство което е нещо на психическа основа, а в смисъл някой просто гледа да спи с колкото може повече мъже или жени за да компенсира нещо интересното е че винаги намира партньори което значи че наистина секса е абсолютно безразборен и от двете страни. И подобни други грозни проявления в тази сфера. Всъщност сега се замислям че грозното приложение на секса ме отвращава. Тази тема ми беше много интересна с всички коментари в нея и си направих изводи и честно казано доста ми олекна. Всъщност сега с Вашите два коментара вече съвсем ясно ми става, че аз просто се дразня от грозното приложение и употреба на секса от повечето хора. И всъщност това какво ли ме касае след като аз съм нямала никога проблем с разбирателството с мъжете и с прекрасния секс в който никога не съм влагала нито корист, нито използвачество, нито някакво отмъщение, нито да се издигам в йерархия, или каквото и да е подобно грозна употреба. Всъщност аз явно съм обърнала внимание на грозната употреба на това красиво за мен нещо, което е секса, така както може би един фризьор-стилист се побърква като гледа по улиците какви грозни прически има по хората и не може да търпи това и му иде направо и да се откаже от професията, защото едва ли не му се вижда безсмислено да прави прически на една малка част от хората след като 95% от хората всъщност изобщо нито могат нито искат да си поддържат косата което всъщност никак не е трудно а естествено уважение към тази част на тялото. Всъщност да, разбрах. Мен ме дразни изключително неуважителното отношение към секса. Защо ме дразни откъде накъде е това вече ще трябва да го мисля защото е друга тема сякаш малко по-различно от поставената, но не съвсем. Някога много исках да уча медицина и досега медицината е едно от любимите ми неща и човешкото здраве ми е много лесно за корекция така помагам на приятели познати по-бързо да вземат мерки да отидат на лекар. Но изобщо не исках да уча медицина, защото не можех да понеса отвратителното отношение на 90% и повече от хората към здравето си. Всъщност много малко хора се грижат за здравето си по начин по който е естествен приятен и правилен и не можех да понеса че в кабинета ми ще влизат хора които години наред са се рушили и после идват и аз като с магическа пръчка трябва да ги поправя. Исках да работя с хора които наистина се грижат за здравето си но разбира се се появява проблем и аз просто им помагам да продължат в грижата за здравето си. Всъщност това отвратително отношение към човешкото здраве ми отказа да уча медицина защото не можех да ги понасям в кабинета си такива мърльовци. Сигурно щях да крещя и да ги навиквам, а пък то така лекар не става. Лекаря трябва да търпи всеки идиот който му влезе в кабинета. Същото е със секса но разбирам че няма никакъв смисъл аз да си отказвам от секс който правя всъщност и като отношение и като действие с уважение красота пък бил той и доста мръснишки което всъщност е правилната му употреба. Затова защото наоколо навсякъде срещам отвратителна употреба на това нещо наречено "секс". Мисля, че отвращението ми се получи наскоро когато един доста голям женкар се лепна за мене и по един много грозен някак си начин искаше да ме употреби. Беше доста нахален, а лошото беше че на мен наистина ми хареса този човек. Добре че не се впуснах в нищо. И всъщност неговия безразборен начин на правене на секс, и начина по който щеше да ме използва и да ме изхвърли някак си много ме обиди. Щеше да получи от мене супер секс, обаче заради просташкия си начин и неуважението към жените които са му хиляди и съответно той се деформирал на тема секс - нищо не стана. Толкова е развален, че е чак гнусен. От там нататък нещо много ми се завъртя главата на тема колко грозно може да бъде употребяван секса и всъщност колко масово е това. Но както и да е. Вече стана ясно даже ако няма повече коментари по темата няма да ми тежи, защото аз си избистрих истината, така че живот и здраве продължавам със секса както аз си знам пък кой както ще да го употребява. Но и друг извод си направих. Свърже ли си човек с някой който употребява секса в грозен, безразборен, отвратителен начин, то това е много заразно. Пак казвам не става въпрос за един хард мръсен страхотен секс. Което е правилното да бъде един секс. Говоря за безброй партньори подбрани по един или друг начин заради някакви грозни цели с някакви подмолни намерения... Аз смятам че човек е полигамен и в един момент наистина трябва да смени партньора, но между смяна на партньори в правилен вид и смяна на партньори в гнусен вид разликата е огромна.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 60135bfced
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   От авторката до 55. Не говоря за това че другите правят много секс, а за това че правят безразборен секс. Има разлика между това човек да прави много секс и да прави безразборен секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker