Искам мъж гей за гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам мъж гей за гадже
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2778 пъти
Здравейте. На 26 години съм. Имала съм няколко гаджета, но винаги са ме прецаквали. Освен това попаднах на недостатъчно интелигентни и съобразителни мъже. Преструваха се в началото, но после си показаха мъжката природа.

Сега така ми се иска да имам гадже гей. Може да ви се струва странно, обаче от известно време търся контакт само с такива мъже. Направих си регистрации в приложения за гейове, за да общувам с тях. Ами веднага ми направи впечатление колко са красиви, усмихнати и поддържани. И доста интелигентни. Вече си намерих някои приятели и често излизаме на кафе, шопинг или просто разходка в парка.

Ами много по-деликатни и съобразителни са, интелигентни, културни, позитивни и сладки. Изобщо не са някакви надути кифли или нещо подобно, не са простаци, мислещи само за секс и т. н. Бих искала да си имам гадже гей, дори да не правим секс ще ми е много по-приятно с него, отколкото с някакъв комплексиран "мъжкар" който се оригва, псува, пие и минава на червено.

Много са приятни гей момчетата за компания, предполагам и за връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: acdcbc6305
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   В заблуда си. Да, красиви са, поддържани, артистични. В пъти повече от хетерото. Обаче драмата в типичните гей среди граници няма. То и в много хетеро двойки липсва секс, ама ти как я смяташ да го караш с такова “гадже”? За какво ти е изобщо като няма секс? Приятелки ли нямаш или искаш да се фукаш с хубав мъж?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c788c632db
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Поредната пързалка! Но понеже е вредно да храниш троловете: давай, драга! Пожелавам ти успешен живот с гея! Препоръчвам ти да вземеш още някои от пишещите тук и да ги заведеш в онези сайтове - усещам, че скоро ще имаме много сватби и щастливи моменти тук, в Сподели. нет! Защо да спираме щастието на хората?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: abbf55b340
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти си атестат за жените в днешно време. Набор съм ти, но ще ти кажа наистина да си хванеш мъж гей, та ние комплексираните мъжкари да нямаме допир с теб и жени като. теб.
Ако искаш му сложи и една каишка на врата на твоя гей и си го дресирай по твой модел.
Попаднала била на недостатъчно интелигентни мъже. Е тва е най-смешното. Ти не попадаш, ти точно това търсиш и това те е привличало. Няма как случайно да попаднеш на такъв мъж.
Освен това си и показно как на 26 разсъждавате като 15 годишни, ако темата е истинска изобщо.
Наистина, направи услуга на мъжете и се занимавай само с гейчета вече, само да не се чудиш после, че изобщо никой не те иска.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: fae061b7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Малко ми е странно, че жена иска да има връзка с такъв мъж, но може би съществуват и такива жени. Иначе, аз съм гей и искам да се обвържа с мъж като мен, но все още нямам този късмет. Не съм съгласен, че останалите мъже, които са хетеросексуални са простаци, има добри и възпитани хора сред тях, явно съдбата не те е срещнала с такъв човек.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c766372bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Скъпа, това се нарича тестостерон!! При гейтаците го няма и съответно харесваш женското в тях. При мъжете, които имат тестостерон на нормално ниво или в излишък е малко по-различно от това, което си представяш и търсиш!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ef0eba1417
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке.... не искам да ти убивал така брутално детинския ентусиазъм, но по-скоро ще си намериш червенокосо гадже в Африка, отколкото такъв гей, дето търсиш. Гейовете у нас са концентирани в големите градове и това не е случайно. Просто те са толкова малко, че в местата с по-малко население техният шанс да си намерят партньор е почти нула. И върху това се наслагват всичките религиозни, етнически и пр. особености, характерни и за връзките мъж-жена. Драмата в тия среди е просто с космически размери.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e4b0a62e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 7, сега ако сглупиш да кажеш и, че гейтаците могат да станат хетеро с помощта на терапия, осигуряваща им липсващият тестостерон /или дори проверка какво води до ниските нива и отстраняване на самият проблем, което позволява организмът сам да си набавя нужното по естествен път/, ще те отпишат от ЕС, НАТО, "Ганковото кафене" и каквото още се сетят, а вероятно като бонус ще те нарекат тъп, живеещ в миналия век и хомофоб!

А пък ако добавиш, че това обяснява някои промени на предпочитанията след определена възраст, свързани с внезапно нарушен синтез на съответния хормон... тогава пък ще трябва да се спасяваш на самотен остров, защото всяка медия или обикновен онлайн пръдльо ще те обяви за прероденият Хитлер, планиращ да върне Холокоста, но вместо евреи ще тормози гейтаци. В тоя ред на мисли мога да съдействам с избора на достатъчно отдалечен и изолиран остров... ако ти се занимава, де!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e9a2075dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Н 7, не, тестостеронът не оправдава, няма нищо общо с, което посочва авторката - "мъжкар" който се оригва, псува, пие и минава на червено"
Това е елементарна простащина, повече маймуна, отколкото човек.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1b9e606571
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Хайде пак всички мъже били еди-какви си, да си чувала, че човек привлича същото като себе си? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f57c87be89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм кавалер и много от положителните неща, които изброи, но жена ми казва, че ако не бях толкова страстен и буен нищо от другите неща нямаше да бъдат от значение и нямаше да бъдем заедно. Явно такава ти е средата по-просташка. Ние нямаме приятели, като тези които изброи.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 74c02e0685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, ти сигурна ли си че искаш гадже, а не приятелка за компания? Мисля, че си объркана. Виж, мисля че си попадала на неподходящи и груби мъже, които са те третирали лошо и затова си се травмирала и мислиш че всички мъже са такива. Има много мъже, които са възпитани, умни, интелигентни и поддържащи се. Просто явно не си търсила в подходящата среда. Вярно че в България и като цяло в Източна Европа е доста разпространен един тип мъж: груб и прост селяндур, който си мисли че всички жени са му длъжни за нещо, че въпреки немарливия си външен вид е неустоим, и че щом една жена му отказва просто трябва да понахалства още малко за да я вкара в леглото. Но както казах, има много мъже които не спадат към този примитивен вид. Просто трябва да потърсиш на друго място. Много малко вероятно е с такъв мъж да се запознаеш в кръчма. Ходи на културни събития, екскурзии и подобни.
Един гей, ама баш гей, никога не би си хванал жена за гадже освен ако не му се налага да крие сексуалността си. Много малко вероятно е да намериш такъв, гейовете затуй са гейове, сексуално ги привличат мъжете, а жените са им приятелки. По-вероятно е да си намериш бисексуален мъж, но те обикновено нямат гейския манталитет който ти е харесал.
Няма да намериш хетеро мъж който да те харесва и да не мисли за секс с теб. Ако е нормален ще иска. Друг е въпроса да попаднеш на човек който да не те използва само за секс.
С две думи, смени средата.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 74c02e0685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 10, не винаги хомосексуалността се дължи на ниски нива на тестостерон. Има гейове които са си баш мъжкари, окосмени, грамадни, брадати и космати, с дебели гласове, държат се като мъже когато са в компания, обличат се като мъже, имат мъжки интереси... а после се окаже че тайно се чукат с други мъже. Та тия дето споменавам си имат нормално ниво на тестостерон, при тях хомосексуалността може да се дължи на редица други причини: сексуално насилие в детството, други психологични проблеми или някакви по-сложни биохимични процеси в мозъка които не се свеждат до тестостерона в кръвта им, а до това дали техния мозък отчита като привлекателни женските или мъжките феромони. Някои от тия аномалии на биохимично ниво се дължат на проблеми възникнали още в утробата на майката. Малко литература има по въпроса, но теориите са различни, дори експерименти са правени. Просто не се говори по темата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a4181972ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Няма нужда да е гей скъпа... Просто не трябва да е най-големият "мъжкар" в кавички който успееш да откриеш. Но ти каза ключовата дума - търсиш го и привлекателен. Хетеро мъж който е привлекателен, играч, и жените го харесват, няма как да се задоволи с една. Ама... две мозъчни клекти ти трябват, той и да е гей, пак ще прави същото... Само дето вместо жени, ще ти изневерява с мъже. Така повече ли го предпочиташ :)?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c1921b2201
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Автора е объркан, просто то е активна или пасивна лесбийка и понеже иска да е нормална, го избива на мъж ама гей "щото е културен".

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 244d227848
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Мислих, че само аз съм така. Аз дори искам да родя от гей. Да намеря някоя двойка, която търси жена, която да роди от единия. Да си живеем тримата, да отглеждаме детето заедно. Те са толкова многопластови и ерудирани хора. Отделно аз няма да търпя някакъв прост Ганьовец. Това би бил идеалният вариант за мен ако имам дете. "Мъжете" имат изключително ниска обща култура - чалга, риалита и Тик-Ток. Един гей би могъл да даде на едно дете много повече от един "мъжкар".

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d0b383e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Номер 12, по ред на номерата! Авторката иска да е с мъж гей вместо с "някакъв комплексиран "мъжкар" който се оригва, псува, пие и минава на червено". Нека те попитам: ти имаш ли си гадже? Да или не? Кой го избра - ти или някой друг? Ако е друг, как ти беше принудена да приемеш избора, т. е. с какво те "държаха"? Защото това звучи като някакво изнудване - да те принудят да си с някого против волята ти. Усещаш ли накъде бия? Единственият начин авторката да бъде с "някакъв комплексиран "мъжкар" който се оригва, псува, пие и минава на червено" е, ако тя самата намери такъв, че и го приеме за гадже. Намиране и обвързване - две събития, и двете са под неин контрол! Дори да намери такъв, може да го отсвири! А може и да го проучи добре преди да го заговори и виждайки, че е такъв, въобще да не се занимава. Така описаният тип едва ли може да заблуди някого дълго време.

Много любима логическа грешка ми е това - вземаш частен случай или случаи и ги приемаш като характерни за всеки човек от групата! Значи ако жена ти изневери, докато сте в първия месец на брака ви, всяка жена изневерява на мъжа си в първия месец на брака и нито ден по-късно! Ако мъж редовно забравя годишнините на двойката и ги прекарва да речем в службата, бачкайки извънредно, всеки мъж забравя годишнините, зает да виси извънредно в офиса? Мога да изреждам с часове, но идеята е ясна - вземат се някакви там х на брой човека и се приема, че всички са като тях. То ако беше толкова лесно... ехееей!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6b070fbb58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   АЗ имах приятел/познат гей. Споделяли сме си интимни неща и той все се хвалеше какъв ебач бил. Реших да го пробвам, да ме изчука в дупето, щял съм да си умра от кеф. Отидохме у нас и... голяма мъка! Първо, не му ставаше, после омекваше преди да влезе, на края му предложих да викнем някой истински мъж, да ни "оправи" и двамата. Почти се разплака, отиде си и повече не ми се обади. Обиди се! (ж34)

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1b9e606571
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   18 ако беше чел повече щеше да разбереш, че тези биохимични процеси могат да се сменят. Затова и толкова жени например стават лесбийки като остареят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ab24bb4ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Към номер 21, но и към авторката - защо сте решили, че всички мъже са такива? Това е все едно да кажа, че всички жени са курви-глупаво е, и невярно. Има много интелигентни, ерудирани, романтични хетеро мъже, с богата обща култура, които нямат нищо общо с типичните простаци. (Нали такива търсите? ). Само че по мои наблюдения вие сами ги отрязвате - или не ви харесват на външен вид, или пък обяснявате как са смотани, мухльовци, не били истински мъже, нямало химия и т. н. Дали пък вие не си падате по, , мъжкарите" и просто на такива се спирате? Аз няколко пъти съм чувал вече, , Мерси, много си мил, но аз те харесвам само като приятел/не си търся връзка вмомента/някакво друго оправдание". Също така никой от моите приятели не е като описаните от вас мъже и никой от тях не е гей. Така че като прочета как всички мъже били еди-какви си, няма как да го приема насериозно, съжалявам.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5302d0bb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Номер 21, слаб опит за провокация! Но аз съм добър и няма да се заяждам в стил "мъжете това, жените онова" - пожелавам ти всеки един гей на земята да ти се лепне и само гейове да привличаш! Гола да излезеш на улицата, все гейове да те зазяпват! Така няма да има риск да се занимаваш с някой "мъжкар", но пък ще имаш най-добрата възможност да намериш гей двойката, която търсиш. Какво по-хубаво от това да получиш желаното?

Драсни една тема, когато родиш детето на гей двойката, за да ни кажеш как сте го кръстили, от какъв пол са настояли да бъде гордите родители, съответно кога е операцията за смяна на наличния, ако има такава и така нататък! Изпращам ти целувки и ти пожелавам късмет!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9dae2a5c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Н 22, да, прав си.

12

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 244d227848
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   21 ДО 25 Къде са тези мъже? Тези, които срещам в работата са абсолютни простаци. Не съм срещала мъж който да чете книги или да обича да ходи на театър. Всички са някакви малоумни пияници и чалгари. Ако кажа на мой връстник, че искам да отида на концерт на Лили Иванова, например ще ми се изсмее в лицето. А колко ходят на опера? На балет? Типичната вечер на мъжете на моите години е вмирисана кръчма и след това чалга клуб. "Приказка". Имам приятелка, която работи в една от големите вериги книжарници - казва книги купуват основно жени. На 30 години съм и на тази възраст няма да си сниша критериите си само, за да кажа :"Имам семейство". Не съм и хомофоб. Аз най-добре знам какво ми е в душата. Много по-спокойна и щастлива бих била във връзка с гей.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eca2d0039c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз съм гей, харесвам и се вглеждам само в мъже. Жените хич не ме кефят и не ме възбуждат.
Така че добре си се ориентирала.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: da32215454
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Номер 28, били споделила в кое поприще си избрала да се развиваш, че ВСИЧКИ там (по твои твърдения) са само пълни простаци, пияници и чалгари?

Аз съм работил в десетки предприятия, в повечето от които са пребладавали така наречените "бачкатори" и дори там сумарно не е имало повече от 5-6 човека с ниска обща култура и простеещи. Тези няколко изключения са били основно общи работници в цеховете в третата възраст, но стотиците други мои съратници във всички предприятия са били нормални мъже. Дори напротив, повечето са слушали поп, рок или метъл. Касае се за предприятия от най-различни промишлености: скадкарски цехове, металообработващи цехове, търговски складове, проектантски бюра, мебелни цехове; цехове за производство на яхти, осветитени тела, велосипеди, бъгита, състезателни и спортни коли, едра и дребна бяла техника; бояджийски цехове, автосервизи и прочее.

Номер 28 написа:
"А колко ходят на опера? На балет? "
Колко от момичетата и младите жени ли? Почти никоя. В Пловдив, например, има една опера и няколко закрити театъра с обща заетост на местата не повече от 2000. Драматичният театър има две зали със седалки с вместимост съответно 468 и 117 места. Откритият Античен театър има 2700 места, като при голямо гъчкане може да се поберат до 5000 човека, което е голяма рядкост и се случва няколко пъти в годината при определени изпълнители (не балет и оперни изпълнения). Но в града има над 200 000 жени (неофициално сигурно са 300 000 жени). Ако приемем, че всичките места в театрите са напълно заети, и то единствено от жени, а условно никой мъж не посещава тези места, то процентно излиза, че едва 1 жена на всеки 100 ходят на театър. А представи си колко от тези жени са около 30 години! И колко са възрастни жени или деца, заведени от родителите си без тяхно желание! И този пример, който ти дадох, е в някакви невъзможни граници, защото много добре знаеш, че нито всички посетители са само жени, нито местата са винаги изцяло заети. Преди да тръгнеш да се оплакваш колко малко мъже ходели на театър и балетни постановки, замисли се какъв нищожен дял от младите българки са радетелки на този вид културни представления. :)
Културата на повечето момичета и млади жени се вижда много ясно по улицата и по чалготеките, на които ти обърна дума. Чудовищен брой момичета стават и си лягат с пошлите изпълнения на техните кумирки: обличащите се като проститутки и проповядващи пошлост певачки като Галена, Мара отварачката, Преслава и прочее силиконови Франкенщайнщини, които и собствените им майки не могат да познаят след всичките операции за изопачаване на физиономията.
А наясно ли си, че в 99% от моминските и женски профили в Instagram техните собственички се дупят и позират съблазнително с цел привличане на внимание и помпене на самочувствието? Чат-пат и някоя, заснемаща чиниите си в посещаваните от нея ресторанти или пред огледалото в банята на някой хотел. Игра в купа сено е да видиш там жена, показваща свои творби или нещо смислено. А 99% от мъжките профили в Instagram пък са със съдържание, показващо техните творби и професионални умения. Нищожен дял са мъжете там, които се пъчат с мускули, скубани вежди и обезкосмени ръце.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 11a2705ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Не знам дали е истина или майтап, но така и така много момчета приличат на гейове и най-дебилното е че си имат приятелки. Може би повечето са абсолютни задръстеняци с добра професия в софтуерния бранш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 77d1dc767a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Номер 28 ти ще си останеш самотна кукувица с 34876895 котки. И не е заради това че генерализираш, а заради това, че не си злопаметна. Някой типичен алфа мъжкар без грам мозък е успял да се докопа до 'божественото" ти тяло и те е прецакал и сега вече всички мъже сме еди си какви си. Гарантирам, че ако срещнеш мъж с такива интереси ще го отрежеш ВЕДНАГА!!! Ще му кажеш че е путка, че не е мъжкар и т. н. Аман от такива "жени" като теб! После що сме станали свине - вие не знаете кво искате...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 71d8e757c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До авторката и някои неориентирани в темата, които са коментирали-как така искаш мъж -гей за ГАДЖЕ? ! Първо щом мъжът е гей-той си пада по други мъже, нито ще те целува, нито секс ще прави с теб, няма и да чувства нищо по-силно към теб, ще те възприема, все едно си му леля, по-малка сестра или нещо от сорта. Все едно хетеросексуален мъж да каже-искам лесбийка за гадже. Що за глупост? ! Можеш да си ПРИЯТЕЛКА САМО с някой гей, но само приятелка-толкова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ab0195dd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   28 До 30 Всички във фирмата, занимаваща се с логистика и спедиция. Всички от училище и университет. Всички познати на мои познати.
До 32 Теб какво те интересува това? По-добре с котки, отколкото с някакъв тип, с когото нямам нищо общо, но дремя с него само, за да съм "нормална". Отхърляла съм и ще отхвърлям всеки, който според моите критерии не става. Няма да направя и крачка назад.
Като цяло не разбирам какво ревнаха някои мъже от това, че има жени, които искат да се обвържат с гей.
33 - Не става дума за истинско гадже. Правя ин витро процедура от гей и живеем като съквартиранти. Нямам против той да има връзки с мъже. Или да има брак с някого. Просто аз не се виждам в онзи класически модел на семейството.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker