Първият ми път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият ми път
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 2575 пъти
Здравейте аз съм момиче на 15 и съм все още девствена искам да знам кога е нормално да си изгубя девствеността защото моя приятел е на 19 и постоянно иска да правим по интимни неща и ме заплашва, че ще ме напусне защото не искам дори и свирка да му направя. A аз го обичам и не искам да се разделяме, но все още не съм готова какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: e6cfc29bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Нормален 19 годишен не би се занимавал с 15 годишна. Твоя приятел е с теб само защото е по-лесно да те манипулира. Повече от очевидно предвид ултиматума който ти е поставил.

Ти чувства може да имаш, но той към теб - не. Дори да преспиш с него, тази "връзка" няма да оцелее дълго. Нищо чудно едновременно с теб да върти други заблудени тийнейджърки.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0ca8982861
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Щом не си готова - в никакъв случай нищо не прави. То ако знаеш още колко мъже в живота ти ще ти кажат, че ще те напуснат ако еди какво си... Абсолютно никога не угаждай на мъж за каквото и да е ако не си готова да го направиш!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 85ff57e83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чисто изнудване от страна на този тъй наречен приятел. В истинската любов няма принуда, всичко се случва от самосебе си. Не бъди сексуална играчка в ръцете му.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6189410f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Купи си кукла и като излизате си я носи с теб:)!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4548e62e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нормално е на 15 год още да си девствена. Не бързай, живота е пред теб. Има време, ще дойде и този момент.
А за твоят приятел - не мога да кажа нищо добро. как може на 15 години така да те изнудва. Гарантирам, че ако му направиш свирка, след това ще иска и да те изчука. Няма да се примири само с първото и още по сигурно е, че след това ще те остави.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 820bdb7036
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В никакъв случай не прави нищо по принуда! Щом някой ти казва подобни неща го дръж далеч от живота си.
След време ще разбереш, че всеки който някога ти е казвал " Ако ме обичаш... Еди си какво ще направиш... Ако си ми приятел... " Не е бил твой приятел. И колкото по-рано го осъзнаеш толкова по-добре.
И моята жена някога е била на твоето място и я е зарязал веднага след свирката. Дори и след толкова много години още я е яд за това, че е била толкова наивна и глупава да му позволи да я унижи и да се подиграе така с нея. От друга страна е щастлива, че се е отдръпнал веднага и не е продължил с лъжите и притискането.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a3f2c0a058
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Осъзнай се и го зарежи! Ако те обичаше, нямаше да те притиска това! Секса трябва да се случва по взаимно съгласие в една нормална връзка!!!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4d9ab75e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 42

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e4d3cddb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей. Този недорасъл е с теб само защото си мисли, че лесно се "забиват" и "чукат" по-малки от него. Не си струва тази връзка и аз ще те посъветвам да го зарежеш по-скоро. Изнудването не е нещо, което трябва да се толерира в една нормална връзка. Ти си още дете и искам да ти дам един съвет. Не прави още секс. Малка си за тези неща, макар и ти да не мислиш така. Аз го направих някъде на твоите години, защото и аз като теб бях "притисната" и много съжалявам, че позволих на такъв човек да го направи с мен. Изчакай поне до 17-18 години и го направи с някого, на когото му пука за теб и на теб за него. Отваряй си очите и внимавай с взаимоотношенията с мъжете/момчетата. Не очаквай нещо голямо от първия път. Клише, но вярно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 840536ca7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Мила, аз я загубих 3 седмици преди да навърша 15, но с момче на 16 и всичко стана от само себе си. Нямаше ултиматуми нито изнудване, просто имах голямо желание и той също. И беше едно прекрасно изживяване.
Оралната любов започна да ми харесва едва на 23-24, беше ми нужно време за да я осъзная и да ми хареса. Сега я правя с огромно удоволствие.
В никакъв случай недей да се съгласяваш да правиш секс ако не се чувстваш готова. Ясно е че с приятеля ти имате различна нагласа и очаквания. Но той трябва да има предвид твоите желания и притеснения. Освен това, самия факт че ти поставя ултиматум ме кара да си мисля че изобщо не те уважава и не му пука как се чувстваш. Ако наистина те уважаваше, нямаше да те притиска, а щеше да седне да си поговори с теб и да те попита защо не искаш, какви са опасенията ти и т. н. Имай предвид че такива дето поставят ултиматуми обикновено са ужасни егоисти, гледат си само своя кеф и манипуларат жената да прави неща в секса които не са и приятни. Сексът трябва да е удоволствие за двамата, ако единия ще се кефи а на другия няма да му е приятно, по-добре нищо да не се прави. Аз на твое място бих скъсала с него. Намери си свестен приятел който да не те изнудва или стой настрана от гаджета докато не се почувстваш готова.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dc03beea81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке... ти ако искаше да правиш секс с това момче, щеше отдавна да си го направила. Какво очакваш от нас тук- да ти кажем, че е ОК да правиш нещо, което очевидно не искаш? Ми не, не трябва!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f599068ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   10, много ми хареса твоя коментар. Де да има повече като теб с такива откровени коментари. Не като онази в "Любов и изневяра" дето пише история, че е "Девствена на 46".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7548da6cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не го прави, щом не го чустваш. Изнудва те за секс. Очевидно е.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ea8dd4d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Твоят приятел не те обича щом ти нарежда какво да правиш и те притиска. Щом не искаш, значи не искаш и това е. Като иска да те зарязва, ами да те зарязва, той явно е с теб, защото иска САМО секс. Ако държеше на теб като момиче на което държи, нямаше да прави това. Егоизъм се нарича.
Ако толкова много му се прави секс, а ти не си готова за него, тогава се разделете. Или ще те чака колкото трябва (това зависи от теб) или да си ходи, щом не може само с петинг и натискане. Като иска това и онова, а за теб нищо не казва, тогава му кажи: А ти защо (н-р) не искаш да ме опиташ (лижеш). Ако е "истински мъж" ще те чака и ще се ограничи с това на теб да ти е хубаво. Това е идеален вариант. Всъщност, няма точно време кога е рано и кога е късно за първия полов акт, всичко принципно е много индивидуално, но на 15 години е все още твърде рано (дори и за момичетата), макар и най-честата възраст на която да започват полов живот е точно тази.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker