Въпрос за кучешката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос за кучешката
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 3235 пъти
Здравейте, не знам защо но като си представям секс с някоя жена винаги най-често се представям, че го правим кучешката. Или настрани пак отзад.

Това дали е нещо като инстинкт от праисторията, защото маймуните и предполагам и хората преди мнооого години май го правят така, а не мисионерската. Дори някъде пишеше, че всъщност така по-лесно можело да забременее жената, но ако вагината й е изнесена доста напред за мъж със среден размер член ще му е трудно да я достигне май? ! Какво мислите вие, дами, за кучешката, обидно ли ви е, че мъжът не ви гледа в очите, а вижда гърба ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 91e9a599a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Напротив странично и отзад, ми е доста хубаво. И аз си търкам клитора. Свършвам макс за 7-10 мин. Семеина ж на 47г.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6086004de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много го мислиш.
Позата е страхотна, дълбоко проникване, добър достъп до ерогенни зони и не на последно место страхотна гледка. "Гледане в очите" е некакво книжно клише.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 85a53668bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля че повечето мъже харесват тази поза и да, вероятно е животински инстинкт. Аз като жена нямам проблем. Възбужда ме и никога не ми се е струвало обидна. Не е романтична ако жената стои кучешката, но сексът не може да е винаги романтичен трябва разнообразие. Единствения проблем който може да възникне е ако жената е с по-надарен партньор, може да я заболи защото в тази поза члена отива доста навътре.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e09163afe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И на мен ми допада когато жената е надупена. Но аз я карам да го прави когато свързвам. Местя го по лесно в дупето. Така сме се разбрали, свършвам отзад, не иска хапчетата и спирала а аз не искам презервативи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 934687267f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   В известен смисъл си прав, това е оригиналната поза за размножаване при живите същества. Хомосапиенс имат съзнание и мисъл. Когато сме осъзнали, че ебането ни доставя удоволствие и сме почнали да го правим, често, често, сме изнамерили и различните пози за секс. Открили сме и така наречената френска любов. Макар че не знам защо я наричат френска, след като когато човек е почнал да я практикува, не е имало французи. Но и те макетата обичат да си преписват разни неща, че са техни и произлезли от тях. Някой тази поза я наричат задна, задна прашка на жаргон, не е важно, важното е, че тази поза доставя по- силно усещане на жената. Много жени я предпочитат. Подпряна на масата, ваната, облегалката на фотьойла е предпочитана. Тя е простичка, пичето се пласира добре и проникването в него е по- лесно, по- дълбоко, по- осезаемо. Освен това можеш да работиш с гърдите и да обработваш врата, което води до изключително силно, комбинирано удоволствие. Дори и на четири крака е приятно. Има и други пози, които позволяват дълбоко и осезаемо проникване, но те са и по- изтощителни. Аз например умирам да си вкарам краката под мишниците и да ме ебът така. Освен това е и удобно за мъжът да сменя местата. От вагината в аноса и обратно, макар и да не е препоръчително от хигиенична гледна точна. Флората и фауната са различни в путката и в дупето и смяната без хигиенни мерки, често води до замърсяване, цистити и подобни. И си прав, по лесно се забременява при задна, доказано е.
Ан

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8baff712ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Байчо, секс не е за да си го представяш, секс се прави!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f4f88cd5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е на тая поза свършвам моментлно. Понякога когато партньорката ми свърши преди мен и започне да и писва да я "клатя" се обръща в тази поза и като го вкарам и гледам талията, задника и краката и, свършвам за по-малко от минута. Супер си е позата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8fdc238831
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   до 7 И аз се изкушавам да сменям местата(правила съм го), голям кеф, но се спирам! Правилото ми е: влезе ли веднъж отзад, остава там докато не свърши. Мъжът ми не се сърди.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 07a20493f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ние сме на тръни при тази поза. Жената се вцепенява да не и го вкарам целия от раз. Аз пък внимавам да не я заболи, абе не секс, а стрес.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 866fd6bf1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   За отзад трябва да има хубаво дупе. Освен това отзад не е точно секс, а си е чукане, тъпкане, взаимна мастурбация.
Така обичам да чукам жени към които нямам чуства, само секс за удоволствие и свършване, при това за бързо чукане, иначе омръзва това лашкане.
Има и друг момент. Отзад влиза по-дълбоко, започва да охка и да я боли, а това възбужда.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 79d7fe8231
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Правилно си го представяш, защото си е уникално якото чукане - казвам го като жена! Нямаме против (поне по-разкрепостените от нас) и дърпането на косата и пошляпването, но вече си е въпрос на вкус. Само като го пиша и се възбудих хаха :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker