Изневерих и предадох - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих и предадох
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте наистина ми е много мъчно, че пиша този пост, но единственото от което имам нужда е подкрепа! Преди да получа критики за това колко съм глупава - Знам, че постъпих много ужасно, несправедливо и лекомислено.
В момента съм във връзка от 5 години с мъж по-голям от мен с 14 г, преди не можех да си помисля или по скоро да повярвам, че е възможно да задържа човек до себе си толкова дълго и да ме обича толкова истински и да ме приема мен самата и моите недостатъци.. Не веднъж бившите ми партньори са ми посягали и подценявали с ужасни думи като това, че не съм достатъчна за да бъда обичана и може би това е причината да вярвах, че не съм достатъчна. Бившите ми партньори побъркаха психиката ми, започнах да пия алкохол, да получавам панически атаки, разстрепервания и да правя лекомислени решения. Когато сегашният ми партньор се появи също често се напивах и започвах да го обвинявам без причина, не вярвах че ще остане, казвах му ти ще си тръгнеш, аз знам … бях свикнала да си тръгват, просто бях.. Но НЕ, той остана плътно до мен показвайки всеки един изминал ден Любовта си и грижата си към мен, не спирайки да ми повтаря колко добър човек съм и как вярва в мен. Бях толкова щастлива и обичана, той беше и все още е другата част от сърцето ми, моята подкрепа моят живот.. Преди 7 месеца позволих да стана приятел на мъж и да говоря с него защото, , имал нужда от разбиране” Разговорите ставаха все по дълги и все повече се сближавахме.. Аз казах, че ако има надежда за нас Няма как да се получи никога, защото обичам и разчитам на човека до себе си, но Уви, излъга ме какъв човек е, доверих му се, повярвах му.. Оправдавах се, че приятелят ми работи дълги смени и вече не комуникираме като преди( което въобще не е така, той никога не е спирал да комуникира с мен макар и да е На работа) подлъгах се и задълбочавах разговорите с другият човек. Смях се, беше ми хубаво, радвах се, че му помагам да преодолее бившата си, която го беше предала, а той казваше колко се радва че ме е срещнал. И да за огромно съжаление стигна се до изневяра, не веднъж, не два пъти ами започнах да се виждам с този човек доста често.. Постепенно започвах да разбирам, че това за което се представяше е маска покриваща куп черно черно минало.. дрога, агресия, затвори.. Аз реших да се отдръпна, но след дълго си казах - ОК може би това е минало и той не е Лош човек.. започнах да се заблуждавам и да врярвам в фалшивата му самоличност - Исках да е истина, но не, това беше истина само и единствено в моят ум. Може би за цел му беше да ме залъже някак и да зарежа човека до мен.. да тръгна с него.. След дълги срещи това не се получи и не след дълго той се събра с бившата си без да ми казва няколко месеца, но аз го знаех.. След време ми призна че е с нея и искал да се видим само двамата извън града.
- Защо Не, няма проблем глупачке отивай … колко съм глупава, а преди срещата това черно чувство в стомаха ми не отминаваше. Още преди самата среща бях агресирана заради фалшивите му маски и всички лъжи, самата аз се чувствах унижена. Пихме алкохол, той също, стигна се до голям скандал от скандала ужасни думи, като каква курва съм и колко е похарчил, колко съм провалила живота му и колко съм нещастна и колко всеки си тръгва от мен, защото не съм жена не си спазвам женските далъжения. Не можело аз да говоря, да изразявам мнение, била съм жена трябва да стоя и да мълча без право на мнение. Заплаши ме, че ще каже всичко и ще ме снима и ще ми провали живота. Започна да ме души и се опита да ме изнасили.. Аз бях в безизходица и казах, че вярвам в него и че го Обичам, започнах да го прегръщам и лъжа, защото наистина мислех че това ще е моят край.. Овладях нещата, но сутринта бе толкова сива и ужасна.. Черната топка в стомаха ми, депресия самосъжаление.. Той каза, че аз съм провокатора, извинението му беше толкова жалко и егоистично - Извинявай де Хаха какво толкова е станало.. С тъпи съвети как някои хора нямали дом, други болни и това нашето било нищо… Що човек постъпва така, обвинявайки те? АЗ РИСКУВАХ връзката си и човека който обичам и ме обича, заблуждавайки се.. за да се чувстваш ти добре и това ли получавам? В момента изтрих всичко всеки спомен всеки чат и всичко! Не искам да го виждам нито чувам, но болката и това че съм предала човека който ме вкара в правият път и ми каза Че заслужавам да бъда обичана … това чувство не се маха. Срам ме е, опитвам се да си простя, ужасно боли. Мисля, че не заслужавам да бъда с човека с който съм в момента.. да гледам щастието му а вътрешно да знам за моето проклето предателство.. Мислите ли че трябва да си тръгва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 26b4282499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Опитай се да събереш сили и да продължиш напред. Знам колко гадно се чувстваш и че си объркана, защото и аз преживявам нещо подобно. И аз реално измених на човека, с който съм от години и е мъжът, който не ме е предал и лъгал. А аз глупачката се подхлъзнах по свалките на един бивш, който нито е красив, нито е читав като човек, на всичкото отгоре е пие много и за какво... заради една илюзия, че любовта между нас не е угаснала в годините. И той като твоя се беше разделил с бившата си, но се оказа, че явно се е опитвал да я преодолее чрез мен. Накара ме да му повярвам, за да получи внимание от мен и да ме използва като енергиен вампир. Какъв човек трябва да си да лъжеш че обичаш и да си играеш с чувствата на хората. Ужасно е да се чувстваш манипулиран и използван, но явно си го заслужавам и ще трябва да си понеса кръста за това. Намерих сили да скъсам с него, той ме търсеше, но аз знаех, че това не е любов и прекратих контакт. Опитвам се да го приема като голям урок, опитай се и ти така да направиш и да не повтаряш повече тази грешка. Само се моля да го преодолея психически, защото много голяма болка ми остави и не мога да простя на себе си, че го допуснах.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66232c80d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Със сигурност трябва да си тръгнеш. Как твоят не е забелязал тези неща или не се е усетил? По-добре зарежи сегашния си приятел, защото много ще се измъчваш оттук-нататък и започни наново.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 74218aba0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мене:
модела ти за връзка е жената да бъде малтретирана, затова винаги "намираш" такива връзки. Всъщност подсъзнателно въпросът ти е "ако напусна сегашния си партньор дали вторият ще се върне при мен".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0fccbebfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Знаеме, знаеме толкова много съжаляваш, ама с кеф ходиш да те душат, бият и да изневеряваш. Знаеме, че ти е много тежко.

П. С. Господ да пази мъжетв от такива обичащи и съжаляващи жени като теб.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 74218aba0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Със сигурност и в никакъв случай НЕ СИ ТРЪГВАЙ от единствения човек който те цени (кой го знае защо ли). Той те е избрал каквато си, да си носи сега последствията. Без него и без любовника (избрал бившата си пред теб) оставаш сама и с твойто самоунищожително поведение ще затънеш съвсем.
Да речем си получила скъп урок и си даваш втори шанс. Любовникът със сигурност пак ще те потърси за див секс със запой извън града и ще имаш възможност да се реваншираш.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7e1ed7c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторката - Мисля, че не заслужаваш да си с човека, с който си сега. Питаш дали да си тръгнеш? Да, тръгни си. Ако си съвестен човек и ако наистина съжаляваш, срам те е, предала си го, не си прощаваш и пр. както си писала, кажи му какво си направила и кой откъдето е. Като не си оценила какво имаш, не го заслужаваш.
Същото важи и за № 1.
Иначе сте добри момичета- помагали сте активно на сульо и пульо да преодолеят мъките от бивши и настоящи "любови", но като заети с тази благотворителност сте забравили да информирате за нея мъжете, с които живеете в момента.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c8c6f46870
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това е изповед- твоята! В твоите оцапани бикини ще си само ти. Като се обърне каруцата- пътища много. Не чакай, не търси- действай, знаеш къде е истината и твоето съществуване с доказания човек. Наигра ли се? Наясно ли си със свинщините и калта които за напред трябва да заобикаляш!? Както се казва- край с атракциите и да го играем малко по- честно и достойно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ddd97c2024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   От първият коментар не съм съгласна, доста е грубо и по никакъв начин не е в полза, знайте че, , Грешните” хора всъщност са Моста по който ние се усъвършенстваме! Ние сме деца на Вселената, тя е кълбо от енергия, което ни обича и ни учи да ставаме по-силни като ни поставя пред подобни ситуации! Така, че моля ако някой е решил да коментира, нека да пише нещо с което би помогнал! Но това изречение Господ да пази мъжете и т. н е написано от човек който си няма ни най-малка представа какво е да попаднеш в подобна ситуация!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 12e472b1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Поредното доказателство, че жените обожават лошите момчета.

" Дрога, агресия, затвори ", това е достатъчно. Лошите момчета винаги ще ч**** наред и това е истината. А ти си един б****.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f4ed575ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Мисля, че трябва да напуснеш човека до себе си, защото не го заслужаваш. Не се заблуждават ти не го обичаш, заблуждават се. Бъди искрена с него. Ти си психически нестабилна и не знаеш какво значи любов и отговорност към другия. Ще продължиш да изневеряваш още. След време ще се появи друг и на него ще правиш терапевтични свирки и ще си предлагаш задника и путката, за да може по лесно да преодолее бившата си.
Напусни човека до себе си, дай му шанс да си намери достоен човек, ако наистина го обичаш както твърдиш, в което се съмнявам.
Апропо, имало е защо бившите ти гаджета да те шамарят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5d0d92bd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не си стабилен и трезвомислещ човек! Но поне осъзнаваш колко ценен е човекът до теб. Налягай си парцалите и стой при него.
Опасявам се, че отрепките те привличат на генетично ниво и не съм сигурно, че пак няма да залитнеш по някой боклук.
Стягай се, учи, развивай се, прави нещо, грижи се за човека до себе си, а тази история да ти е за урок.
Бих осъдила всеки друг, защото съм от онези, които никога не изневеряват, но ти имаш проблеми с Аз-а.
Разбери - Ти не си изтривалка! Не си длъжна за никого да правиш нищо, защото този някой имал нужди.
Казвай НЕ, НЕ, НЕ. Щом не обичаш себе си и не можеш да казваш НЕ заради себе си, казвай го заради човека, който те обича!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ac22bc3aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, ти за малко да го смениш мъжа си със друг мъж, но този друг мъж те разочарова, така че ако не те беше разочаровал, сигурно щеше да избереш него. Не знам наистина ли все още си влюбена в приятеля си или би се влюбила в друг мъж в бъдеще? Като мъж бих ти простил, поговори с мъжа до теб, бъди искрена ако не го приеме нека е края на света горе главата, поне съвестта ти пред него ще е чиста. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ddd97c2024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката коментира: Всеки има право на мнение! Точно заради това съм написала този пост и съм го споделила - НЕ за да предприемам действия по мненията и съветите ви, аз съм човекът който най -добре знае кое е най-правилното решение! Сама, без сульо и пульо да ме напътства! Идеята ми е да събира куп хора с различна енергия и мислене, да прочета какво мислите и как разсъждавате. Нито един коментар не може да ми повлияе или да ме засегне по какъвто и да е начин, така че да предприема действията по отношение на вашият, , съвет”! Сами виждате надписите в Червено преди да пуснете коментара си! Който е безгрешен моля да ми се обади и да ми каже Аз съм безгрешен, роден съм безгрешен! ЕВАЛА тогава! Преди да пишете такива неща, не си мислете че сте достатъчно Силни и застраховани за да не попаднете в Подобни ситуации! И най - добрият плувец може да си удави!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b385db0316
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Много е гадно да те предаде и да ти изневери човек на когото искрено си вярвлал и всеотдайно си му помагал. Уви - и това се случва. Няма да съдя авторката, има кой да съди, отделно съвестта и, ако има такава ще я наказва всеки ден за стореното - да гледаш в очите любимия човек и да знаеш че си го мамила и предала. Човек сам каквото си причини никой друг не може да му го причини.
Ще завърша с тово, че когато една ваза за цветя се счупи, колкото и старателно да я залепиш, тя няма да е същата като първоначалната ваза, а ще е залепената. Със здраве.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7e1ed7c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   13 - Тя имала проблеми с Аз-а си, но този, който живее с нея и той има проблеми с нейния Аз. Той дали ще е съгласен да го прави някоя си него на изтривалка? За благодарност, че е бил добър с нея? Ако знае какво е направила ТОЙ дали ще я иска до себе си? Няма ли той право да живее с достоен човек, ами трябва да търпи една предателка? Нея я боли, че оня боклук я лъгал, а тя самата е лъгала приятеля си, като се е търкаляла с наркомана! Като искала да остане при него и уж го обичала, да му каже какви ги е забъркала. Всеки трябва да знае с какъв живее.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 10ca4e901a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това не е за рубрика, в която има думата любов. Това е за рубриката Кошче за боклук. Това мога само да кажа.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 655a745d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ти нямаш нужда да бъдеш обичана. Имаш нужда да обичаш. Имаш нужда от валидация Жените не могат да обичат никого освен децата си. Обикновено мъжете обичат жените си, жените обичат децата си и така върви света.
Направи си деца и спри да се занимаваш с пропаднали хора. Хубаво е да го кажа това и на мъжа ти, щото той милия се занимава с такива като теб.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 426d661d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Е, авторке, като си толкова наперена, няма ли да споделиш какво е правилното решение според теб в тази ситуация?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7e1ed7c02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката, преди да се изхвърляш много си прочети последните думи от темата- "Мисля, че не заслужавам да бъда с човека с който съм в момента.. да гледам щастието му а вътрешно да знам за моето проклето предателство.. Мислите ли че трябва да си тръгва? " Питаш, хората ти отговарят. И както казваш- всеки има право на мнение. Че не ти харесвало на теб, си е само твой проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 18e5750608
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Жените в днешно време са кофти материал. Дори да намерят свястен пич пак се лашкат с боклуци. Пълно е с такива излияния. Това е направо банална история.
Авторке- не прецаквай живота на този мъж. Остави го да си намери свястна жена ако са останали такива.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5d0d92bd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   До номер 17 от номер 13. Да, тя има проблем с Аз-а и щом този човек я търпи, може би би й простил, аз на негово място - не бих й простила.
Прочетох мнението в коментар 15 на Авторката.
Картината ми се избистри - тя е нагла, арогантна и безскрупулна. Обиди всички ни на "сульо и пульо".
Заслужава мъжът до нея да научи и да постъпи с нея така, както се постъпва с предател.
Никой не заслужава да бъде мамен, лъган и предаван, още повече, ако е бил напълно отдаден и коректен.
Предателката в крайна сметка ще си сърба попарата, която сама си е надробила, защото винаги има кой да си отвори устата, скед като си си навирила краката.
В случая мисля, че любовникът- пияндурник сам ще каже на приятеля й, защото отрепките обичат да се възползват, но обичат и да наказват, когато им отказват.
Приятно сърбане на горещата попара, Авторке!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3a2c701644
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторката коментира : Вече искрено НЕ съжалявам, че постнах това.. На повечето от вас ви носи удоволствие да ме поставите на дъното да ме изкарате глупавата нещастна женичка и също “знаейки” кое е най-важното решение за мен! За ваше сведение не се интересувам, защото смятам че 90% от хората тук не мислят правилно! Прочетете малко книги за това как да се справяме в подобни ситуации и защо трябва да минем през подобни ситуации, тогава пак се върнете тук и коментирайте! Успех Безгрешни същества! Изключвам известията за коментари и повече тук не се връщам, не защото не искам, ами Защото Нищо смисленко няма да науча! Лек и приятен живот ;)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ac22bc3aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторке, аз съм номер 14. И аз съм грешник, какво да те съдя, най-големият ми грях беше извършен като дете, аз и сестрите ми правихме секс, винаги ми беше лошо след секс, въпреки че тогава се чувствах добре по време на секс, бях На 11, 12 години и тя беше две години по-голяма от мен. Дори баба ни ни хвана да го правим, но нищо не каза, още тогава започнахме да го правим по-често, докато след няколко години спряхме. Оттогава със сестра ми не сме говорили за това, срамно нещо в живота ни, като дете в детската градина често мастурбирах, може би от 6-годишна възраст имах проблеми.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b39eb8b785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ако тва, което си написала е истина, жалко за човека, който е с теб. Другото - научи се да приемаш критики. Никой не те съди за тва, че са те наебали, а те критикуват за това, че си предала доверието на сегашният ти приятел. Аз, като мъж, никога няма да простя изневяра. Дори напротив, ще си мълча и ще чартая карти в главата си как да ви хвана и двамата и да ви покажа как действа мъж, който цени и уважа себе си. Казваш, че не ти пука кой какво казва и мисли, а защо тогава аджаба си постнала историята си тук, надявайки се да получиш отговори. Някои хора тук мислят много добре, даже по-добре от теб, включително и аз. И за пореден път се убеждавам, че жената на 21 век е нищо повече от боклук и цистерна за сперма. Сори, че се изказвам така, обаче това си е чист факт. Не знаете да си държите краката затворени.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cce7436493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторски, следващият, който ще те чука за утеха гледай поне да не е пияница и да не те удря, иначе оправия нямаш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 58b7758d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не е задължително да оставяш приятеля ти, но те съветвам да му кажеш истината. Трябва да играе роля и неговото решение дали да останете заедно, иначе и това ще те гризе.
Знаеш, че оставаш с него до известна степен, защото той те обича, а не толкова ти. Била съм в такава ситуация и казах истината.
Всеки е правил грешки, нямаме право да те съдим, но опитай да си честна. Приятелят ти заслужава честност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker