Мъжете наистина ли НЕ се вълнуват с кого ще правят секс за пръв път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжете наистина ли НЕ се вълнуват с кого ще правят секс за пръв път?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 2395 пъти
Въпрос-най-вече към мъжете, но нека да пишат и жени, какво мислят по въпроса.
Според мен, повечето мъже излишно наблягат на това как не им било важно с кого ще им е за първи път, но вътрешно -за тях има значение. Просто в даден момент, когато не им се е получило да задържат момиче до себе си и веднага тръгват при професионалистки срещу заплащане.
Ще ми е интересно да чуя мнения по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7aceb30311
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Правят с който могат, не с който искат.
Има разлика между мечтите и реалноста.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b735ecebeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Виж темата за първият с мъже- би, гей. Твърдят иначе, че не са гейове, ами не са, само мазни педали.
Гейовете поне са мъжкари, не се крият, не лицемерничаг.
А педалите са баш "алфа мъжкари" даже нареждат тук из темите каква трябва да бъде жената за да е в тяхна, че и на маминка услуга.
Не, не им дреме, за тях "гъз- пол няма" явно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b8615b4756
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Казаното е стотици пъти, но ще ти се обясни още веднъж. Жените в днешно време гледат топ-а. Ако искат мъж, само казват "здравей" и секс има. И обратното, за НОРМАЛЕН мъж, подчертавам нормален, не някакъв с дефекти и т. н, секс няма ако не е в топ-а. Не е толкова да не ни пука, а просто няма варианти. Жал ми е за момчетата в днешно време. Аз си имам семейство и макар рядък, с жената пак правим някакъв, но има такива, които не са пипали жена и не се очертава да пипнат, освен ако не си платят. И не е до "не им се е получило", а изобщо шанс не им е бил даден. И това ще отмине, но в момента такъв е трендът.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 137d03807c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ми повечето прекратяват девствеността си на 15-16. Когато си на 15-16 и те перат яко хормони, нормалное да не ти пука кой ще ти пусна, а важното е да охлабиш жилата, защото не се трае. На тази възраст и магаре ще наебеш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 319ce5493f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз го направих за пръв път, когато бях на 19. Жената беше по-голяма от мен, красива, но не съм имал никакви чувства към нея. Беше си взаимно удоволствие и нищо повече.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d84d31c7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Не само първия, втория или поредния път. На мъжете не ни пука с какви жени си лягаме. Мнозинството от жените стават за еднократна пенетрация. Ако добавим магическото въздействие на алкохола, няма жена която да не става след 5 питиета. Или както се казва - "след 3 сутринта, няма грозни жени".

Както казва Том Лайкъс - еякулацията при мъжа е като пикаенето. Всички предпочитаме да отидем в тоалетната където плочките светят, мирише на хубаво, има музика и ти дават затоплена кърпа да си избършеш ръцете. Е много по-често отиваме, писоара не работи, тоалетната за последное чистена от времето на Иван Костов, смърди на гадно.... но все пак пикаем и си тръгваме.

Опредлено ни пука с какви жени се "обвързваме" и имаме сериозни отншения. Никой не иска боклук в къщата си. Той си има място и това е общественото сметище.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 804f23fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Ти явно си онова неориентираното момиче с дългите постове от съседната тема.

Сексът при мъжете е това, което за теб е шоколадът!

За теб има ли значение откъде ще го купиш? Дали от Лидл, Фантастико, Аванти и прочее, когато ти се яде та две не виждаш?
Така е и кексът за нас. Да, предполагам, че голяма част от момчетата в тийн годините си харесват много някое момиче и искат да е с нея, но това, че искат, не означава, че им се получава. И остава да го направят с тази, която успеят да свалят и която им пусне. И я познай на едни 30-50% от мъжете кои момичета/жени им пускат и кога?

Ами никои и никога е простичкият отговор. Защо е така? ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ ИМАТ ИЗБОР! Имат избор да се натискат 20-30 дами на този от техния социален кръг, който е с най-привлекателна физика и повечко пари. Има други мъже още по-нагоре в класацията, които ч*кат стотици жени.

Един мъж може да забремени хиляди дами, но жената може да има 1 до 3 бебета, нали? А в днешно време по-скоро 1.

Защо пък съвременните жени да не се натискат на богаташите и по-хубавите мъже, за да ги оплодят и после да са самотни майки с багаж? Кое ги спира? Нищо. И то точно това се случва. Впрочем случва се и друго - да бъдете оплодени от най-големите квартални утайки. Но вие пак сте щастливо самотни с едно дете и в този случай.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e12b876173
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   От Авторката- НЕ може да сте мачовци и да искате свястно момиче до себе си! Оправете си отношението спрямо жените, спрете да търсите само кур. и и може би най-накрая ще разберете, че свестни момичета/жени-има, но докато някои продължават да се държат, като простаци, няма как някоя качествена жена-да им обърне каквото и да било внимание!
до н. 7-не знам за какво момиче говориш и коя съседна тема визираш, но за пръв път качвам пост в този сайт. Писала съм много коментари от различно естество, в различни теми, но други постове- освен този, нямам.
Ясно е, че няма как в този сайт да се изведе точна извадка на мъжете, като цяло. Вероятно тук -ще коментират няколко човека, за които няма значение с коя -важното е, да си задоволят сексуалния нагон.
И все пак, не считам, че при всички момчета, мъже е така. Не вярвам, че примерно-едно чувствително момче, романтик по природа, нежен, срамежлив, по-неуверен в романтичните запознанства и т. н., не вярвам, че такъв човек, ще тръгне да прави секс с някоя срещу заплащане, че и накрая да се чувства добре. Винаги съм считала, че сексът -без Истинска обич, води до сериозни травми в Психиката, особено при чувствителни хора, които са романтици по природа и не им е просто за едното жалко ч. кане- с някаква, без любов.
До н. 6-доста грозно изказване... , но все пак-всеки говори от личният си опит и преживявания. Не те съдя за изказването, ясно ми е, че има всякакви типове по света.
Просто -НЕ ги разбирам някои... В крайна сметка-сексът е доста интимно нещо. Изказвания от рода-че някои можели да го правят, с която им падне(очевидно-НЕ знаят какво е самозадоволяване), да сравняват жените с тоалетни, но накрая разбираш ли-за обвързване си търсят някоя свястна, чиста жена и т. н. ; Подобни изказвания са чисто ЛИЦЕМЕРИЕ!
Ще го кажа директно-НИКОЕ свястно момиче, жена, не би била с някой, който му се иска да е обвързан сериозно с качествена жена, но преди нея се е чук. л с всякакви долнопробни мръсници. Затова, после такива, , мъже" си стоите сам- сами и си кукувате до старческа възраст, плюейки всички от женски пол-по разни сайтове и форуми, оплаквайки себе си, че не сте можели да намерите свястна жена, защото всички били ку. ви и т. н.
Има едно момиче тук в сайта, което се подписва, като Блек Сабат, харесвам коментарите й, и в момента се сещам за нейни изказвания. Тя е напълно права-че точно ония, дето все плюят по жените и се изказват по най-гаден начин, какви били жените, слагайки всички от женски пол в кюпа-са просто някакви селски мачовци, които цял живот са търсели само разни професионалистки или такива, които са си простит. тки по природа, леки жени-с две думи, и накрая се жалват истерично-как не можели да си намерят свястна жена, защото нямало било свестни жени. Напротив-има, но свестните, като разберат миналото на някои, , мъже", и просто се отдръпват, защото не искат да са с някой Боклук, а и знаят нагласата на такива типове-за които жената е просто средство да си удовлетворят сексуалния нагон и един ден-да им бъде и домашна прислужница в къщи. Споменатото по-горе в коментара ми- момиче, не е използвала конкретно тези думи, това е лично мое изказване и мнение, но това, което тя казва в коментарите си -е същото, като смисъл. Уточнявам това, за да не каже някой неориентиран, че цитирам др. хора. Крайна Индивидуалистка съм и говоря от свое име.
Ясно е, че има и свестни мъже, но те на пръсти се броят. Говоря за такива, за които има значение с коя ще са, и ако нещо ги засърби-НЕ тичат при първата срещната професионалстка срещу заплащане или пък да прекарват целия си живот в гледане на порно и ходене по простит. тки.
Има момчета, мъже, които са свестни, готини, романтици по природа, идеалисти, бунтари, Индивидуалисти, а НЕ селски мачовци, не жалващи се охлюви, които все реват, как понеже тях никоя не ги харесала и все ги отхвърляли, значи нямало свестни жени и т. н.
Все още има свестни момчета, мъже, които разбират какво значи -Истинска любов-такава нямаща нищо общо с пари, имоти, материални ценности и т. н.
Обръщам се към всички самосъжаляващи се охлюви, исках да кажа, , мъже", които НЕ могат или не искат да се държат нормално и с уважение към някое свястно момиче, но в същото време не спират да се жалват как никоя не ги отразявала. За да не ви обръщат масово жените в живота ви-внимание, то е защото нещо в характера ви, във възгледите ви, в поведението ви, в изказванията ви-води до отвращение, в свестните момичета, затова бягат настрана от такива типове. Няма как да искате чисти, искрени чувства и Безусловна любов, ако вие самите -не давате нищо такова насреща. Първият Вселенски закон е-Подобното привлича подобно.
Няма как да привлечете качество в живота си, ако вашата собствена вибрация е с противоположен заряд, излъчване, енергия.
Ако пък сте свестни мъже-това, че до момента не сте попаднали на свястна жена, не значи да спринтирате към някоя професионалистка, но ако го правите-значи просто -НЕ сте свестни, не сте качествени, не сте такива, каквито си внушавате, че сте.
Колкото до изказванията на някои-как достатъчно било жените да щракнат с пръсти и веднага се намирало с кой да правят секс, а при мъжете -не било така. Набийте си го веднъж завинаги в главите(в горните глави-дето са на раменете ви)- щракат с пръсти, в търсене на секс от който и да е-само леките жени.
СВЯСТНА, КАЧЕСТВЕНА ЖЕНА -няма как да тръгне да прави секс без Истинска обич, дори около нея да се въртят стотици мъже.
Причината поради, която аз с мъж -не мога да имам чисто приятелство-е това, че всеки, с който съм общувала в живота си и сме имали приятелски отношения за известно време, после винаги -мъжете са тия, които прецакват това приятелство, заради това, че не можели да са до красиво момиче, без да искат и нещо повече. Масово-разправят как били влюбени в мен, но на мен ми е пределно ясно, че единствената им цел е тъпия секс.
Аз, дори не мога да целуна някого, ако не го обичам, а какво остава секс да правя. Но очевидно повечето мъже -мислите само с оная си работа и сте готови да жертвате дори ценни приятелски отношения, заради неутолимото си желание за нещо повече-и под нещо повече, нямам предвид -красиво флиртуване и романтични срещи на свещи, а просто жалката заветна цел на някои-да си задоволят сексуалния нагон, да си потушат огъня в гащите. Толкова е жалко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 319ce5493f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Като цяло ние мъжете не отдаваме такова голямо значение на първия ни секс. При жените е по-различно, поради причина че има притеснение от първото проникване и евентуалната болка от това, дали мъжът ще е внимателен и т. н., затова повече подбират този, на когото да дадат девствеността си.
А на нас мъжете не ни пука толкова че сме си го вкарали някъде, повечето бързаме да го направим и да се хвалим после как сме си го пъхнали някъде... при момичетата е по-различно. Но при мен се случи така, че първото ми момиче ми беше гадже и излизахме 2 или 3 месеца преди изобщо да правим секс, така се е случило.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7aceb30311
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако ни вълнуваше, за много от нас нямаше да има първи път.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 061d69b581
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Не ни вълнува ни първия, ни последния, ни следващия път. Но като ни потребва даваме приоритет на жената до нас. Вече тя ако откаже...

Като художествена гимнастика е за нас. Правиме си задължителната и волната програма и чакаме оценката на журито (тоест жената). Ако е висока се сметаме за добри в тоя спорт, нищо не променяме и очакваме всички следващи да дават висока оценка. Ако оценката е ниска и казваме, че е защото тя не ни привлича или е широка или нещо друго дето да оправи у себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 84e2f957a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Мъж, 24 години.

Категорично НЕ ми пука с коя ми е бил първия път. Категорично НЕ говоря така, за да се заблуждавам. Принципно си прав, че за повечето това е по-лесния вариант. Аз също направих сефтето си не с една, ами с две. Причината да го неправя не е, понеже никоя не ми е връзвала, а точно защото една ми върза, но се притеснявах, че нямам опит и не съм го правил никога. Следователно го направих с 2 и ми паднаха всички задръжки още от първия път. Глупости от сорта как първия път бил важен, специален и всякакви подобни простотии не ми се слушат. Все едно слушам как някоя баба се диви как пече слънцето и как пеят птичките...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8b9a570ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Тука някой хубаво го каза. Ти бъркаш чукане, с обвързване. За мъжете двете са съвсем различни неща.
Ако визираш проститутките за първи път - това в винаги след като момечто е вече твърде комплексирано и отхвърляно от връсничките си.
Аз например извадих късмет първия си път - направих го с момиче, което изневеряваше на годеника си с мен. Каза ми след като го бяхме направили вече. Стана ми гадно и се чувствах използван, но пък и ми беше добре че не се обвързахме. Мислех я 2 седмици и отшумя.

Стани майка на момчета и ще го разбереш донякъде.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: de60666d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Явно съм имал късмет, защото първият път ми беше с жена, която много харесвах и с която изключително много си допадахме във всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f4d325364a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, аз пък ще ти кажа нещо различно, но защо обаче в крайна сметка съм съгласен с останалите мъже в темата, за мен наистина беше важно първия път да е с човек, с който се чувствам себе си и да съм готов за това, имал съм няколко сериозни възможности с няколко жени преди това но ме спираше притеснението и това че просто с тях не можех да се отпусна (въпреки, че възбуда имаше, но може би защото нямах чувства към тях), но се появи едно момиче с което просто усетих, че момента е настъпил и искам да го направя с нея, нямаше го това притеснение и можех да се отпусна (е не и признах, че тя ще ми е първата), уви за съжаление секса не се получи както трябва, но въпреки това, защото много я харесвах исках да продължим да се виждаме, и да продължим да го правим като бях уверен, че нещата ще се подобрят, защото аз имах желание да се науча как да стана по-добър любовник и да почна да я задоволявам и да сбъдвам всичките и фантазии и желания, но за съжаление тя ме отблъсна, защото и на нея не и хареса секса особено, но явно и не ме е харесвала толкова колкото аз нея и ми стана много мъчно от това, и в крайна сметка много много съжалявам, че не преспах с момичетата преди нея защото ако го бях направил и бях добил достатъчно опит за да знам какво да правя, щях да успея да я задоволя достатъчно за да продължим връзката си. Сега съм решил колкото и да се притеснявам да се опитам да преспя с достатъчно жени, и без да изпитвам никакви чувства към тях за да се науча как да бъда добър любовник, и като се появи друго момиче (дано), с което да се чувствам по същия начин да съм добил достатъчно опит за да успея да я задоволя както трябва, и този път да не ме отблъсне. И така...

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2f274c4951
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Въобще не ме вълнуваше, с кого ще правя първият път, т. к. нямах никакъв избор.
При първата появила се възможност боднах чушката. Момичето въобще не ми допадаше.

То над 90 процента от нас мъжете сме пълни голтаци, почти нямаме никакъв избор.
В днешно време дори жените, които са 4/10 искат топ мъжагите.

Аз дори вече се ориентирах към разведените майки, т. к. са много по-лесни. Младите на по 20год. са ми любимите, но там нямам шанс....

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 846cece9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Коментарът на номер 3 е много точен. Нормалният мъж доста трудно си намира жена за секс и нима очакваш, че и ще подбира.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4f3343c0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз не мога да говоря от името на всички мъже, но за мен е от значение и не ми е до едното начесване. Не ми дреме за бройки, определения от маймуноподобни и т. н. Имам други приоритети и не ме интересуват жалки кампании от типа "България wants you", "Направи го (за филанкишията)", и др.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9e55bbbf33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   17, Какво искаш да кажеш, че момичетата, които си изпуснал, е трябвало да изчукаш, за да добиеш опит ли? Та те да не са ти парче месо? Ако това момиче наистина те е обичало нямаше да те остави само защото не си й допаднал в леглото. За мен просто е имала друга причина да те остави, но просто е използвала жалкия секс с теб като параван, за да те отебе. Как може да искаш да правиш секс само за да добиеш опит и да използваш момичетата като кукли, на които да се научиш. Ти наистина си голям жалкар и оная ти работа не заслужава никога повече да се докосне до вагина!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 47b03419dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   И в тази тема се напълни с подли и подстрекаващи подмятания от страна на изразяващи се уж от мъжки пол киселячки, чийто бактериален полов орган обаче мирише на мъртва риба (при съмнения относно написаното: бъркате с два пръста вътре и после ги подушвате за доказателство; може и при чичо доктор да си направите изследвания какви и колко вида бактерии виреят там) и основната им цел е да натирят всички мъже за нещо, което всъщност много от жените вършат поради глупост и самозабравяне. Изобличаването на дъртите скумрии е лесно.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 804f23fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Авторке, номер 7 съм.

Ти си болна от феминизъм! Щом само споменаваш тая Блак Сабат и я даваш за пример, значи си излезнала извън релси. Мъжете не са ти виновни за несполуките ти да избереш ЕДИН мъж и да застанеш до него в ролята на негова партньорка.

Ти си от жените, които нямат силен сексуален нагон и не е редно да тълкуваш поведението на хората спрямо себе си и потребностите на твоето тяло. При мъжете сексуалността е по-различна от женската, макар при едни, примерно, 10-15% от жените нагонът им много да доближава нашия. При нас е физиология. Ако не се изпр@зниш 2 дена и топките ти започват да се надуват, да те "наболява", да те пришпорва, да ти тръпне и да искаш все повече кекс. В тийнеджърска възраст това е най-силно, в 20-те също, при някои мъже с възрастта утихва, други задържат силно либидо. Затова ще видиш и 50-годишни, които ще се лепят на 20-годишни хубавелки като мухи на мед и така е нормално да бъде.

Вероятно още не си ударила 19-20 годинки и разсъждаваш като полудевственица.

Имах една такава за гадже, обаче се оказа скрита лимонка - отърка се в цялата компания, с която я запознах.

Та не вдигай много пара, че не знаеш след една годинка, колко чаршафи ще си омачкала и колко к*ра ще си потрошила.

Ай със здраве.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 12c94979c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Номер 7 го е казал най-добре.

Мъжете лягат с тази, която им пусне защото тези, които си харесват не им обръщат внимание.

А жените си лягат с коцкари - такива които могат да ги черпят.
Някое симпатично момче с 20лв в джоба коя ще му обърне внимание? А ако е някой грък или турчин с 5000лева джобни на месец може да даде вечерта 200 евра по някоя. И ако тя не му пусне утре пакк да даде 200 евра. Вдругиден пак. И ще му се получи.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 936d73d237
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Жените избират до едно време, а относно хубавите мъже с 20 лв в джоба - всички са в краката им. Познавам момче дето работи като склададжия за 1. 2 и ходи с топ бръмчалка. Говорим за 29-годишен с 30 годишна за модел родена. Това избиране е само до някакво време, а неговата приятелка осъзнава, че след няколко години ще бъде с който я иска. Относно най-важната част от темата, да, няма абсолютно никакъв смисъл в подбирането за пръв път. Жените малко се превъзнасят с този пръв път. Освен това е почти сигурно, че го правят с неправилен мъж. Първи, втори, трети път... Винаги са с някой тъпак.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e12b876173
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   От Авторката до н. 23-За протокола-мразя феминизма, също толкова, колкото и сексизма. Пак казвам-това, че някои мъже си мечтаят жените да им се подчиняват за всичко, а жената не се подчинява -НЕ значи, че е феминистка! Не знам от къде си вадят някои подобни изводи? ! Веднага щом някоя жена заговори за тъпи мачовци и веднага била феминистка. н. 23, ако не си съвсем наясно какво точно значи феминизъм-вземи прочети в тълковния речник, че да ти се изяснят по-добре нещата.
Колкото до предположението ти, че нямам 19 години още, ха ха родена съм 1988 г. можеш и сам да сметнеш на колко точно години съм:) И от 17-годишна съм с Любовта на живота ми, Обичам го повече от себе си:)

Трола с коментар н. 22-иди при много, много добър Психиатър, защото предивид простотиите, които си наръсил, определено имаш спешна нужда от добро психиатрично лечение!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 12c94979c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   до 25

Да, 29 годишен с 30 годишна моделка. Пак повтарям - 30 годишна!!!
До 30 си слягат с който черпи повече.
След 30 - с който им обърне внимание!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 447b51aa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Аз винаги съм бил много сексуален. Но исках първия път да е с чувства, а не просто да го вкарам в някоя. В крайна сметка след години мъки по грешните реших че ще бодна първата удобна и да става каквото ще. Е стана тя... Боднахме се, после пак и пак и се опознахме, влюбихме и задомихме... Понякога нещата в живота стават в обратен ред, но не винаги е за лошо.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7aceb30311
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 30,
И аз съм като тебе. След дълго търесене се ожених за първата.
Все пак след доста години взе да ме е яд че не съм тъсил повече.
Не съжаляваш ли че не си пробвал с повече мадами та поне да си имал някакив избор и база за сравнение?
Все ми се струва че първата любов трябва да е обречена. Мъжът трябва да опознае известно количество жени преди да направи избор за женитба.
Аз лично не съветвам младите пичове да се женаят за първите 1- 2 жени. Първите връзки трябва да са с опознаветелен характер.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9037e209a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Никога не съм съжалявал!
Тя е невероятна и сбъдваме всичките си мечти заедно. Няма никакви задръжки и ограничения в леглото. Готви невероятно и е страхотна майка. Като бонус е изключително сръчна и технически образована и ми помага активно в много проекти, което е изключителна рядкост при жените.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7aceb30311
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   До 32,
Уцелил си 6-цата от тотото. И то от първия път. Супер си.
Все пак съвета ми към младите пичове остава. Едва ли всички ще са такива късметлии.
На моята и казах че ми е първата и после яко ревнуваше и ме следеша. Не жена такова нещо не се казва. Понеже ако не дай се боже се ожените почват драмите. Предполага че ще се опиташ да чукаш и други и почва да те подозира. Често даваш обяснения за неща които не си извършил.
Втория капан- усеща че трудно ще я напуснеш понеже нямаш опит с жените. Тогава почва да се държи зле. След като се родиха децата започна направо саботаж на брака. Имаше моменти когато общуваше само с псувни и закани. Устисках заради тях. Алкохола понякога ми помагаше. Сега вече пораснаха.
Чак сега се усмири като и казах че скоро ще си тръгна за да видя и аз малко спокойствие на стари години.
Третия проблем идва след години. Почваш да съжаляваш че като млад не си си поживял и не си пробвал с други жени, че брака ти винаги е бил на ръба на развода и то поради твоята неопитност. Поне усещането при мен е такова. Дори се чуда дали да търся психолог. Викат му криза на средна възраст. Някъде около 50тата годишнина се случва. Ако си бил и с други жени навярно минава по- леко или не се случва.
Предполагам много малко жени са с с качествата на твоята. Поне мойта не е.
С готвенето аз се справям по- добре. Поне на мен ми е интересно а на нея не. Но иначе е страхотна майка.
И аз се занимавам с разни проекти като хоби, но моята не проявява интерес. Не е сръчна технически. Дори и крушките сменям аз макар че е инженер по образование.

Така че пичове, съвета от батко ви:
Първия път го правете без много да подбирате и протакате. Да е горе доло хубава стига. Колкото по- скоро, толкова по- добре.
По нататък си търсете принцесата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f0f7f7e30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Аз бях принуден да го направя с жена, която не харесвам. Срам ме е да кажа на колко години бях и колко момичета са ме отрязвали, за да прибягна до това. Тази изпадна, тази оправих. Сега съм почти на 40 отново без жена. Не съм излизал с момиче от 3 или 4 години, не помня вече. Получавам само не и не и не. Живея в малък град, в който всички пропадняци, пияници, крадци(някои и в затвора бяха), комарджии и т. н. се ожениха(а преди това изе*аха всички хубави момичета в града), а аз не мога да си уредя среща за кафе.
Дори на едно, , здравей" ме въпреки това, няма да съм с жена, която не харесвам. Няма по-гадно нещо от това да спиш с жена която не те привлича.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7aceb30311
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До 34,
Жените харесват лошите момяета- научен факт.
Криминалните са особено привлекателни за тях.
Ако си добро момче трудно ще те огрее, даже и с грозна.
Аз карах на чекии чак до 25 годишна възраст. После се ожених, но стана по случайност. Може би защото съм от голям град.
То май много народ е закъсал. Като гледам може и 30% от пичовете га карат на ръкоделие. Някои може и да не са ебали въобще. А жените се скъсват от секс. Несправедлив е света.
Жули квот ти падне. Щото един ден ще умреш и ще те е яд.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: adad53bc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   От 34
Ами то никога не ми е и падало. Спал съм с три жени и то с егати одисеите докато стане работата. От една година имам абонамент в Тиндър и дори не съм излизал на среща. Нямам съвпадения последните 4 месеца. Във Фейсбук въобще не ми отговарят. Бившата за 3-4 години смени най-малко трима мъже. Аз стоя като кукувица сам. Една позната ми се изсмя като казах, че не ми се дава шанс, не че аз не правя нищо. Ама какво толкова да направя като дори не ми отговарят на поздрав? То само от възпитание като поздравиш очакваш отговор.
Не знам какво да правя.
Бил съм свидетел как се кани на среща с псувни и после тя го държи за ръка след няколко дни.
Хайде да пием кафе.
Абе не искам.
Айде к'во са праиш ма, ше ти... майката.
И в крайна сметка нещата стават.
За мен е непонятно. Направо съм отчаян.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0b82565bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   За разлика от жените, мъжете в повечето случай нямат кой знае какъв избор. За мен лично няма значение, с коя ще го направиш за първи път. При нас не е нещо "специално". Важното е, че ще има и следващи ;)

А пък най-важното е да има редовен секс. :)

М. 36г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 44d9b15434
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   "Мъжете наистина ли НЕ се вълнуват с кого ще правят секс за пръв път? "- ДА, мъжете наистина НЕ се вълнуват с кого ще правят секс за пръв път! Брях, какво чак пък толкова му е невероятното на това, че не разбрах? !? А жените наистина ли сте толкова прости, че да не можете да си го набиете в тиквите, че мъжете сме коренно РАЗЛИЧНИ от вас и каквото важи за вас, НЕ важи и за нас? Вие се вълнувате, защото сте по-емоционалния пол, секса при вас е емоция, чувства, прперудки и дрън-дрън лиготии, и за това за вас е винаги важно, с кой се мандръсате за първи път в живота си. От него ви остават емоционални спомени за цял живот, и оттам нататък с който и друг да правите секс, винаги си спомняте него, и си представяте него (тоя, дето ви е разпорил), и винаги ще свързвате секса с него, докато сте живи. За нас мъжете, сексът е нещо съвсем различно. За нас сексът е едно мушкане. Едно просто, безчувствено, механично мушкане и физиологична потребност, без която не можем. За нас не е нищо специално, нито магично, нито вълшебно, като при вас, и не влагаме никакви чувства, докато го правим. За нас няма "специална", "единствена" и т. н. глупости. Когато сме загорели, всички жени са еднакви. Има ли путка, действаме и мушкаме възможно най-бързо, за да ни се задоволи нагона, и да ни се облекчи напрежението в топките. За нас сексът е биологична нужда, без която НЕ можем и когато сме на зор, изобщо НЕ ни е до подбиране и церемонене. Сега отговорих ли ти ясно на малоумния въпрос?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c907e35d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Н 38, съвсем ясно, да!
За това не ревюта когато стоите на опашка след ТОП мъжете и все пропуснати си остават! Не забравяй, жените и мъжете сме различни!
Различни сте също мъжете и "мъжете"!
Дано и на теб ти се е изяснило, всеядно...

Не съм авторката!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 68358fc266
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Аз съм мъж, първият път го направих в публичен дом с проститутка с 20 години по-голяма от мен, и въобще не ме интересуваше, каква е жената!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e12b876173
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   от Авторката, до н. 38-Не можеш да слагаш всички мъже под общ знаменател. Това, което описваш, се отнася само за животните в човешки тела, тоест-ония безмозъчни типове, които действат чисто животински и се интересуват само от ядене, пиене, спане, жалък -механичен секс, и работа като роби и волове. н. 38-описанието ти се отнася-за овцете в стадото, не за Индивидуалистите:)))

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0b82565bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Авторке #38 ти го е обяснил малко простовато, но като концепция за мъжкото поведение /нагон/ си е в общи линии прав. Жените много повече се вълнувате от чувстата, принца на бял кон и т. н. Малко се вживявате в ролята на "пепеляшка". Няма лошо в това, но трябва да разберете, че при почти всички "нормални" мъже нагона /първичното/ си е в основата на секса. Чувствата в повечето случай нямат много общо със секса - може да обичаш до полуда една жена, а да не си правил секс с нея и в последствие да се окаже поредната несподелена любов. И на мен отдавна ми е писнало да чакам специалната, защото точно от "специалната" съм най-много бил разочарован... Даваш всичко от себе си за една специална за теб жена, правиш хиляди жертви и компромиси и в крайна сметка тя ти забива нож в гърба, като си тръгва с друг... Ами извинявай, но не живеем в някаква приказка. Когато има възможност един мъж ще чука наред. Разбира се, че има някакви минимални критерии с коя ще спи... но не бъркай чукането със чувстата, отношенията и връзката.

Поздрави: #37

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 79494b2b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Направих го на 16 с гаджето ми, тя беше на 17 и беше най-хубавото момиче в гимназията. Имаше вече опит. Имахме хубава любов почти две години и редовен секс. После се разделихме, имах и други съученички и влязох в казармата. Продължих да си мисля за нея. Отиде студентка в голям град и се омъжи там. Преди години на среща на випуска си направи устата да се усамотим, но й казах, че заради едното е... не не ми се разваля хубавия спомен за чистата ми първа любов. Сега ми казаха, че напълняла много и май напуснала мъжа си, но то вече няма значение. М 57

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4949c3676c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Абе, ако един мъж е достатъчно умен и си изиграе ходовете правилно, ще може да избира от най-готините. Просто тренирайте и ще разберете, има мъже на 37 години дето кзлизат с 23 годишни, сещате ли се? Да бе говорим, че тия мъже може да бъдат с която ви искат над 30. Но така е, който дава всичко от себе си на уредите в парка и кара колело по 5 часа...

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 501047d2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   До 45
Хах да, имам един такъв приятел, който тренира всеки ден да е звяр, да е машина... дрън, дрън, дрън, дрън... в дискотеката му се лепят, води ги у тях. После ми се оплаква, че не може дори да им го вкара, защото му е мек. Аз за 15 години съм спал с три жени, но с едната съм стигал до три часа секс с 10 минути почивка. Обаче какво от това? На него продължават да му се лепят и ако евентуално успее да им го сложи държи 2 минути, а аз не съм пипал жена от 4 години.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e65b991fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Да бе 46, всички мъже в добра форма са импотентни, верваме ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 804f23fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   "но с едната съм стигал до три часа секс с 10 минути почивка"

Ако си ръгал някоя 3 часа с една почивка от 10 минути, сигурно си свалил 1 кг. лично тегло, дехидратирал си се, п*тката ѝ е станала бембена от протриване, а х*я ти след това не си го ползвал 3 седмици. Мускулната ти треска те е държала близо 3 дни?

Не знам как някой може да прави 3 часа активно секс и след това да не е като разбит? А и сигурно си бил на виагра?

Да не се окаже, че 3-те часа са били предимно гушкане, лизане, свирки и малко кекс? :D

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b146d604bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   От 45 до 46,
Еми сигурно говориш за стероидните спортисти, натуралките сме със супер тонус и полова мощ. Няма да чуеш и видиш лостаджия и активно движещ се, да ти се оплаче от сексуални проблеми и суша. :) Трябва да е доста тъп характер и социопат :)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ecb8fc2bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Аз съм правил над 4 часа страстен секс на 40 градуса в стаята. Когато има достатъчно желание и хормоните бушуват се случват такива неща. И да имахме мускулна треска и двамата. Пенис ме болеше при ерекция следващия ден, вагината и няколко дни и носеше дискомфорт.
Звучи невероятно, но е факт.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ad432ee703
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   До 50,
Не ти ли се протърка *уя бе? !? !? ! И какво е това желание да р*гаш в тая дупка цели 4 часа...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e215871e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   След всяка жена тичат 1000 мъже, затова и подбира много. След повечето мъже тичат 0 жени, затова са обсебени от секса и не подбират.

За жена да си поръча мъж (и то готин) е по-лесно, отколкото мъж да си поръча доставка на пица. А и пицата струва пари, а мъжът е безплатен.

Какъв щеше да е животът, ако мъжете можеха да отворят Тиндър, и всяка седмица да си поръчват топ мацка за забавления?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ecb8fc2bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Желанието ми беше ако ще е за последно поне да ме запомни.
Ползвах презерватив Durex extended pleasure, който е намазан с лидокаин или бензокаин отвътре и пениса става безчувствен като с анестезия.
Не изпитвах кой знае какво физическо удоволствие от това, но бях горд от себе си, че мацката ще ме помни цял живот.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker