Сигурно трябва да я зарежа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сигурно трябва да я зарежа
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1762 пъти
Със сегашната ми приятелка 23г всичко започна съвсем нормално, като запознанство, а после и секс. Тя е малко затворена такава, скромничка, но доста симпатична и крехка като телосложение.
Минаха 1-2 месеца в леглото през които постоянно искаше нещо ново, което да я възбуждало.
Стигнахме до там да иска да и бия шамари, да я наказвам по дупето, да я чукам в устата и тикам в дупето, притискам здраво на леглото. Понякога от секс се превръща в изнасилване, но тя се кефи. Мисля си напоследък, че не е добре с главата и трябва да се разделим.
М31

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5fb89e4443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   И, аз мисля, че не я слуша много главата. Не знам и дали ще се спре по някое време или ще търси все по-големи стимули. Не мисля, че такава жена става за семейство и майка.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66b870d560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   А миии ако теб такива неща не те кефят, трябва да се замислиш сериозно. Малко е откачена. Не е добра партия за дългосрочна връзка, утре ще иска ганг банг с петима цветнокожи...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66b870d560
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бягай от тая

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66b870d560
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Зарежи я ама не й казвай защо, че ще се изхитри да се прави на примерна после и ще преебе някой да я вземе.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6ce71acb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Определено не е добре с главата. Или има някакви issues, или нещо е преживяла, но това не са желания така от нищото.
Не случайно е приказката, тихите води са най курви.
Чукай си до определено време, после се махай, съмнявам се, че и ще ти е много вярна.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b1069bdc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Явно нямаш много опит... На жените им харесва да бъдат подчинявани и да се чувства по-слаби. Масата няма да си го признаят, но тва са фактите. Заложено е в природата мъжа да доминира над жената. Не се обиждай, но явно ти си дефиницията за дърво, поне за мен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b48b5b4c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Аз не виждам какво й има на жената, всъщност това са фантазии на доста мъже също. По принцип какво правите в леглото си е лично ваша работа и ако и на двамата ви харесва не виждам какъв е проблема? Теб не те възбужда ли? Потърси си някоя, която лежи като умряла. Вероятно ще е голям кеф в леглото с нея. Угодия нямате.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9ed043b85e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Номер 1 а каква трябва да бъде една жена за да става за съпруга и майка? Сдухана девственица, която да не иска и да чуе за друга поза освен за мисионерската? Аман от комплексари, стига сте съдили сексуалните предпочитания на хората. Имаш безпочвени предразсъдъци. Нито една нормална двойка няма да прави секс пред децата та да се определя какво може и какво не може защото видите ли, имало деца.

Авторе, явно приятелката ти обича BDSM секс. Т. е обича партньора да е доминантен, а тя да е покорна. Страшно много хора имат такива наклонности в определена степен. Но не е за всички. Прочети за BDSM в интернет. Ако теб не те кефи, няма да се разберете. За такива практики е нужно и двамата партньори да са навити.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5d281c2afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Какво точно ни питаш? Ти сам знаеш, че трябва да я зарежеш. Не виждам въпрос в темата, а още повече въпрос, чийто отговор да ти е неизвестен. Май просто се надяваш да ти кажем "Нееее, в наши дни е нормално жените да са смесица между Атила Хунът и Маркиз Дьо Сад, живейте дълго и щастливо, докато някой ден тя те удуши, докато спиш или ти инцидентно я задушиш по време на нестандартен секс от ония, дето си спират въздухас цел възбуда". Ами, не е нормално, сорка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 025c27e0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Радвай се на на късмета си!
Моята е същата ненаситна палавница и съм най-щастливият човек с нея. Правим неща, които не се виждат и по порно филмите и изживяваме всичките си желания и фантазии заедно. А това е невероятно.
Повечето хора си остават само с мераците и стоят незадоволени до края на дните си от какви ли не съображения и предразсъдъци.
И на мен ми беше странно от начало как може такова хубаво, крехко и скромно момиче да се възбужда от такива неща. Беше против всичките ми инстинкти да съм груб с нея. По някое време се примирих с факта, че щом и харесва, значи не правя нищо лошо и това обърна целия ни сексуален живот. Как само свършва докато съм я стиснал за шията и и казвам колко съм благодарен, че имам такава мръсна курва до себе си. Естествено това са думи които никога не бих казал извън леглото за нея и тя го знае. Всъщност точно това е причината да се възбужда толкова много от мръсния, груб и страстен секс. Че цял живот е била добро момиче. Следвала е правилата и моралните норми. Чувствала се е задръстена и изостанала спрямо приятелките си, които ежедневно са и разказвали как са духали на някого и тн... А тя милата се е пазила девствена за специалният... Е към днешен ден определено не съжалява за нищо!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 69eac71998
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 6,
Жена ли си или мъж?

Авторе, по принцип е добре но до известни граници.
Твойта идва малко отгоре.
Изчакай все пак да видиш дали няма да се усмири като опита от всичко.
Да е някаква съвсем задръстена пак не е добре.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fbfc9313c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   до н. 8-Нещо имаш против девствени момичета ли? ! Интересно... , то на някои мъже не може да ви се угоди направо, хем се късате да пишете по разни сайтове, как всички жени били курви, хем в същото време-не ви трябват девствени, защото били сдухани и не толкова сексуално разкрепостени.
н. 8-Типична извадка си на селски Бай Ганьо, който не знае какво иска. Масово т. нар. мъже в тая държава са такива-хем ги боли, хем ги сърби, грам не знаят какво искат, но иначе нямат срам да псуват, като каруцари и пещерняци, по повод жените.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 020829c745
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   8 - Не знам защо все намесвате девствениците. Аз съм девствена, но поради факта, че никой от кандидатите не ме е привлякъл по някакъв начин - женени, сгодени, чичаци, или просто не ме кефи. Но когато срещна моя човек не мисля че бих имала табута. Бих опитала всичко. А то може и някоя да е почнала на 14 години да се е. е, но да вдигне краката и да чака. Така че коментарът е неуместен.
Ж, 30

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d72b37d0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 13 много ме разсмя. ТА АЗ СЪМ ЖЕНА! Какви глупости говориш за Бай Ганьовци и ала бала???
Нямам нищо против девствените момичета или жени. Имам МНОГО ПРОТИВ тъпи комплексари които очакват жената да бъде дърво в леглото едва ли девствена, защото видите ли, така било прието. Значи жената да няма никаква сексуална инициатива или ако има, то тя да се ограничи до това мъжа да я чука както му е кеф. Ако прояви повече фантазия и страст.... ауууу ужас! Ку*ва, мръсница, нинфоманка и т. н. Сигурно и баба ми на 90 години няма такава строго религиозна представа за секса. Едно време се е имало за грях да се практикува секс в поза различна от мисионерската. Ама вече живеем в 21 век, сексът не служи само за разплод, това отдавна го знае науката. Сексът е начин на общуване с любимия човек, един вид игра. И правилата на тази игра ги поставя двойката според своите желания. В секса е важно и двамата да се чувстват уважавани и задоволени, а не единия да се подтиска и да крие.
На автора може да ме му харесва BDSM секса, в това няма лошо. Лошо е да се съдят хората и да се правят грешни изводи за тях базирайки се на абсурдни предразсъдъци.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker